Találatok a következő kifejezésre: Asztali számítógép hol (11 db)

Elõször is azt kell eldönteni, hogy mennyit is szeretnétek rászánni.
aztán célszerû inkább külön összerakatni a gépet(ipon gépösszerakó), de azért van néhány hely ahol normális konfigokat adnak normális áron pl: http://www.mediaker.hu/
Én a helyedben ipon.hu -n a gépösszerakóban raknék egyet össze. Mert az ilyen egybe kofigok sztem nem túl jók és még drágábbak is mint egyébként összerakni stb. + alul kérhetsz gépösszerakást , ha nem szeretnél annyi idõt szánni rá.

Hol érdemes új asztali számítógépet vásárolni Budapesten?

Ahol min?ségi áruk vannak, jó, és a termékmin?ségnek megfelel? árak vannak. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Most éppen sehol, nagyon el vannak szállva az árak, fõleg a vinyóárak. Amúgy minden boltban kb ugyanazt árulják, depon vagy árgépen keresd meg, mi hol olcsóbb, vagy melyik van közelebb.

Most éppen sehol, nagyon el vannak szállva az árak, fõleg a vinyóárak. Amúgy minden boltban kb ugyanazt árulják, depon vagy árgépen keresd meg, mi hol olcsóbb, vagy melyik van közelebb.

Hol vegyek asztali számítógépet?

Szeretnék egy nagyon erős asztali PC-t ami elviszi a mai és majd a későbbi játékokat magas felbontáson (Crysis 3,GTA V Batllefield 4).Csak mivel nem vagyok szakértő ezért a segítségeteket kérem hogy mutassatok pár linket vagy oldalt ahol nem vernek át és nem is baromi drága(úgy 250.000-300.000 FT-ig).

Legjobb válasz: ipon.hu -n rakd össze.

ipon.hu -n rakd össze.
A kérdező hozzászólása: mondom, nem értek hozzá és nem tudom milyen gépet rakjak össze


150 ezer forintért hol vegyek asztali számitógépet?

olyat ami fraps mellett simán elviszi az assasin creed 3at meg a black ops 2t 50-60 fpssel

Legjobb válasz: boltban :D de ne elõre összerakottat! amugy olyan gépet ami azokat ott elviszik 100-120k ból össze lehet rakni, okosan.

boltban :D de ne elõre összerakottat! amugy olyan gépet ami azokat ott elviszik 100-120k ból össze lehet rakni, okosan.
A kérdező hozzászólása: igen de hol rakassam össze és miet? kéne hozzá monitor is
azt megintcsak kiírod ide kérdésbe:D de ha gondolod akkor segítek neked. írsz privit
Én ezzel foglalkozom. Dobj egy üzit ha érdekel.
Google pcx gépösszerakó program.amit összeraksz az biztos hogy jó lesz mivel a program megbízható és náluk meg is tudod vásárolni.

Hol nézzek magamnak asztali számítógépet?

többen írták,hogy a vatera meg a tesz-vesz nem jó...melyik oldalon tudok nézni gépeket(csak új termék,használt kizárva,van házhozszállítás)

Legjobb válasz: http://www.skynet-computer.hu/newpc.html pl az itt található gépek jók(60.000-70.000ig)? illetve van házhozszállítás vagy el kell mennem budapestre? megbízható az oldal szerintetek?

A kérdező hozzászólása: http://www.skynet-computer.hu/newpc.html pl az itt található gépek jók(60.000-70.000ig)? illetve van házhozszállítás vagy el kell mennem budapestre? megbízható az oldal szerintetek?
Ha venni akarsz gépet és ujat akkor nem ugy vedd hogy lõre össze van állitva hanem külön küln vedd az alkatrészei sokkal jobban jársz vele.
Tényleg nem érdemes, összerakott gépet venni.Tiszta átverés.Külön-külön alkatrészekbõl kell megvenni, és összeálítani.

Hol érdemes/lehet venni Asztali számítógépet (lent)?

a megrendelés is belefér csak legyen házhozszállítás még ha nagy a távolság is(tatabányán élek)...

Legjobb válasz: http://ipon.hu Egyértelmû.

http://ipon.hu Egyértelmû.
Forel Elektronikai Kft - Forel Computer. 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos út 30. Telefon: 34/316-189. Fax: 34/510-472. E-mail: Ez az e-mail cím védett a ...
A kérdező hozzászólása: király köszönöm a válaszokat...esetleg ha tud még valaki megbízható boltot a fenti követelményeknek... bátran :D
Én mondjuk személyesen veszem át, de korrektnek tûnt az aqua-computer és a pcland.
Forel computer
Ilyen nehéz kérdést a Gyakorikérdések.hu-n még nem olvastam.
számítástechnikai boltban én is ott vettem laptophoz egy y kábel egy usb csatival

Asztali számítógép kalviatúráján hol találom az Fn billentyűt? (Samsung)

Legjobb válasz: Hát ha van rajta olyan billentyû, akkor az rá is van írva. Ha nincs akkor nincs.

Hát ha van rajta olyan billentyû, akkor az rá is van írva. Ha nincs akkor nincs.
Általában a bal felsõ vagy jobb felsõ sarokban van, ha olyan a billentyûzerted.
ERRÕL MÉG NEM HALLOTTAM
Fn billentyû álltalában laptopokon szokott lenni, de ha van akkor általában a bal alsó sarokban, ha nem találod, akkor a te billentyüzeted nem ismeri ezt a funkciót.
Asztali gép klaviatúráján nem szokott lenni, csak a laptopokon!
Az FN gomb a laptopokon van mivel ennek a gombnak a segítségével tudod szabályozni a kijelzõ fényét, ami egy asztali gépen a monitoron állítasz, így asztalin nincs ilyen gomb. De ha leírod pontosan mit szeretnél állítani vele, könnyebben tudnánk segíteni.
Asztalra jobbklikk, felbontás, állítsd be a monitorod natív felbontását.
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem nagyon értek az ilyenekhez aszt meg tudnád nekem mondani hogy hol találom aszt hogy nativ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült :)

Hol lehet a legjobb számítógép-asztalokat kapni Budapesten? (Lapraszereltet, nem kell tiszta fa)

Legjobb válasz: Legjobb ha felkeresel egy asztalost és méretre megcsináltatod egyedileg úgy hogy az neked jó, legyen, és garantált hogy nem esik szét fél év múlva. Én jártam már így vettem egy komplett asztalt itthon összeraktuk úgy ahogyan azt kellett és alig lehetett már rá pakolni így is majdnem darabokra hullott. Aztán egy asztalos kicsit feltuningolta kapott rá új lapot meg hozzá lett építve egy kis rész ahol a fiókok vannak és meglettek erõsítve az össze illesztések, kicsit idétlenül néz ki de legalább atombomba biztos. Ha te felkeresel egy asztalost az tuti szépen megcsinálja és nem vásárolt darabokból egészíti ki neked a dolgokat ami nem is tetszene neked.

Legjobb ha felkeresel egy asztalost és méretre megcsináltatod egyedileg úgy hogy az neked jó, legyen, és garantált hogy nem esik szét fél év múlva. Én jártam már így vettem egy komplett asztalt itthon összeraktuk úgy ahogyan azt kellett és alig lehetett már rá pakolni így is majdnem darabokra hullott. Aztán egy asztalos kicsit feltuningolta kapott rá új lapot meg hozzá lett építve egy kis rész ahol a fiókok vannak és meglettek erõsítve az össze illesztések, kicsit idétlenül néz ki de legalább atombomba biztos. Ha te felkeresel egy asztalost az tuti szépen megcsinálja és nem vásárolt darabokból egészíti ki neked a dolgokat ami nem is tetszene neked.
Kérdés csak hogy egy asztalossal egyedileg készítettet asztal árban felveszi-e a versenyt a multik nyomott árával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
nézzd meg a Benvia bútornál
A kérdező hozzászólása: Egyedileg csináltattam végül, és annyi volt, mint egy bolti, csak még szebb, és akkora, amekkorát én akartam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!