Találatok a következő kifejezésre: Asztali DVD melyen (6 db)

Melyik asztali DVD lejátszót javasoljátok megvételre 10. 000 forint körül?

Nincsenek nagy igényeim: tudja lejátszani a legelterjedtebb formátumokat (mp3 is), legyen USB csatlakozója és ne legyen kényes az írott lemezekre. Tényleg csak arra kell, hogy normális min?ségben tudjak filmet nézni, esetleg zenét hallgatni. Köszi a tippeket!

Legjobb válasz: http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/dvd_lejatsz.. Itt olvashatsz róla véleményeket, tapasztalatokat is: http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=2158

Egyiket sem. Vegyél inkább médialejátszót, lényegesen többet tud, mint egy DVD-lejátszó, és árban is hasonló az egyszerûbb, pl. az Asus O!Play Mini.

Asztali DVD-iróból melyik legyen LG vagy Panasonic?

Legjobb válasz: Én mindenképp Panasonicot vennék!!! Nekünk a TV DVD fénylépezõgép ilyen márkájú és nagyon szeretjük, elégedettek vagyunk velük.

Én mindenképp Panasonicot vennék!!! Nekünk a TV DVD fénylépezõgép ilyen márkájú és nagyon szeretjük, elégedettek vagyunk velük.
Nekünk meg minden (értsd: minden) tönkrement eddig ami LG volt. -DVD író, már újonnan sem írta meg a lemezeket, aztán meg is döglött... -A régi monitorom tönkrement -Asztali DVD lejátszó tönkrement (nem egy olcsó darab volt) -TV tönkrement
Mindkettõ jó, de én Pana párti vagyok, szóval azt. :) De igazából nézd át a tudását az árhoz képest és a jobbat válaszd, mert mindkettõ jó márka.
Bármit, csak ne LG-t! Könyörgöm. Menjenek csõdbe, legalább nem lesz több szar a piacon...
Nekem pont panával volt bajom. Nem tudom, mi baja az embereknek az lg-vel, megbízható. Van olyan lg telefonom, ami 5 éves, és a mai napig mûködik. Gépembe csak lg írók voltak, csak azért cseréltem le, mert újabbat vettem. Megírtam vele éves szinten kb 1500 db lemezt. Semmi baja, apám gépébe megy a mai napig. Monitorom lg, semmi baja. Mikrónk lg, hibátlanul mûködik.

Asztali DVD lejátszón melyen usb bemenet is van és felismeri a pendrivét és a kártyaolvasót, felismerné az usb-s vinyot is?

És ha igen milyen particiót kell késziteni a vinyóra/fat vagy ntfs/

Legjobb válasz: Ha a számítógép "Cserélhetõ lemez"-ként ismeri fel a cuccot, akkor a DVD is fel fogja FAT-ként formázva. De azért nem ismeri fel az összeset (pl. az iPodomat nem ismeri fel az én lejátszóm, de a többi mp3 lejátszót meg pendrive-ot gond nélkül lejátsza).

Ha a számítógép "Cserélhetõ lemez"-ként ismeri fel a cuccot, akkor a DVD is fel fogja FAT-ként formázva. De azért nem ismeri fel az összeset (pl. az iPodomat nem ismeri fel az én lejátszóm, de a többi mp3 lejátszót meg pendrive-ot gond nélkül lejátsza).
FEL


Sony :)
A legtöbb formátumot támogató készülékek nem DVD-lejátszók, hanem multimédia-lejátszók, amik lényegesen többet tudnak, mint egy DVD-lejátszó.

Melyik dvd-formátumot olvassa az összes asztali lejátszó?

Egy régebbi, nagyjából 6 éves Toshiba lejátszóhoz szeretnék kiírni egy felvételt, de ajándékba szánom, így nincs meg sem a lejátszó leírása, sem a pontos típusa. Szerintetek milyen formátumot írjak?

Legjobb válasz: DVD-Video-t készíts, vagyis szabványos dvd struktúrát, mint a gyári dvd-ken.

DVD-Video-t készíts, vagyis szabványos dvd struktúrát, mint a gyári dvd-ken.
Valamint fontos, hogy DVD-R lemezre írd. A régebbi masinák közül nem mind támogatja a DVD+R lemezeket.
A világ összes DVD formátumát tudja a világ összes DVD lejátszója.

Asztali „minden evő” DVD-lejátszó vásárlása előtt állok. Kinek mely márka, mely még esetleg kapható modellje vált be?

Legjobb válasz: Nyugodtan vehetsz Oriont( 5100 és 5600 típus), 10 ezer alatt kártyaolvasós,USB-s már kapható, semmivel sem hitványabb, mint mondjuk egy ugyanilyen tudású Sony, Pana, vagy akármi.A sajtos tallért is beolvassa.....Hátránya, hogy nincs HDMI kimenete. Ha sok pénzed van,Denontól felfelé keresgélj, de 100 ezernél indulnak...

Nyugodtan vehetsz Oriont( 5100 és 5600 típus), 10 ezer alatt kártyaolvasós, USB-s már kapható, semmivel sem hitványabb, mint mondjuk egy ugyanilyen tudású Sony, Pana, vagy akármi.A sajtos tallért is beolvassa.....Hátránya, hogy nincs HDMI kimenete. Ha sok pénzed van, Denontól felfelé keresgélj, de 100 ezernél indulnak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!