Találatok a következő kifejezésre: Artok a azzal ha (101 db)

Terhesseg alatt hanyadik honapig lehet szexelni? Mindent szabad? Nem artunk a babanak? Ha neha szex kozben mikor nagyon bent van ugy erzem mintha hozzaerne a mehemhez. Az baj lehet?

Legjobb válasz: A méhszájat nem kell "döngölni", amúgy mindent szabad, ami jól esik, ha nem tilt el az orvos valamilyen okból, akkor szülésig.

A méhszájat nem kell "döngölni", amúgy mindent szabad, ami jól esik, ha nem tilt el az orvos valamilyen okból, akkor szülésig.
Elméletileg az elsõ és utolsó hat hétben nem lehet, legalábbis néhány orvos szerint. Szerintem amíg nem okoz fájdalmat, nem vérzel tõle, addig semmi gond, legálábbis nekem nem okozott gondot egyik lányommal sem.
És melyiket számítják "elsõ hatnak"? Általában 4-6 hetesen tudja meg az ember, hogy babát vár.
Ha nincs panasz, akkor az elsõ naptól az utolsóig lehet. Viszont csak finoman! Már vadulni nem kéne... :)
En a12.hetig ovatos lennek.Mert addig joval nagyobb a veteles kockazata.Marcius 12.re vagyok kiirva azt mondta a doki , hogy februarban mar azert hanyagoljuk a szexet ha lehet.:-)
Ebben a kérdésben nem tudok neked segíteni. Az orvosodtól kell megkérdezni, hogy meddig lehet. Van akinek végig lehet, van akinek egyáltalán. Nagyon sok mindenen múlhat.
A pozitív tesztig nyugodtan szedheted, nem ártasz neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!

Ártok e azzal, ha a makkomra élõflórás joghurtot kenek?

A csokoládé és a tejszínhab szerintem ártana és ezért gondoltam, hogy joghurttal kedveskednék a páromnak.Ha van itt egészségügyben jártas megköszönném a véleményét.

Legjobb válasz: A reklám szerint szájon keresztül kell bevinni az élõflórás joghurtot, de az anális felszívódás a gyorsabb

A reklám szerint szájon keresztül kell bevinni az élõflórás joghurtot, de az anális felszívódás a gyorsabb
Joghurtot? Na ne már! Inkább csoki és tejszínhabb. Reszelhetsz rá egy kis limetka héjat is. Attól lessz pikáns. Úgyis lenyalja! És finomabb mint a joghurt. Te meg öntsél mézet a puncira, és nyald le maradéktalanul!
hát azt a joghurtot biztosan tönkre teszed:D
A farokról spermát szokás nyalogatni nem joghurtot.
A csoki/hab cukra miért okozna gombásodást? A párod úgyis lenyalogatja (gondolom azért akarod rákenni), szex után meg amúgy is szokás mosakodni....
Az ilyen agyhalottakat honnan szalajtják?
Csekkold le nyugodtan a boltban. Én különben joghurtos farokkal se engednélek magamhoz, hanem lenyalogatnám. Ezzel az erõvel mehet a csoki meg a tejszínhab. (Ezeket még szívesebben nyalogatnám le, mivel finomabbak.)
A kérdező hozzászólása: A natúr joghurtban miért lenne cukor?
Nem azért, de az élõflórás joghurtok igen nagy részében is van cukor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A tejszínhab a cukor tartalma miatt gombásodást okozhat.
Nem árt. A hûvelyben is tejsav van.
Nem árt a csoki meg a tejszínhab sem. És finomabb, ha engem kérdezel...
Ha nektek az jön be, miért ártana .
neked lehet hogy jobb de kanálból gusztusosabb fogyasztani mint hogy 1 túrós fas......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek a választ! Kipróbáltam és imádja a joghurtot a párom!

Azzal csak ártanék a hajamnak, ha egy héten többször balzsamoznám, csak úgy?

Száraz hajam van. Néha balzsamként használom ezt (

Legjobb válasz: Néhány alkalom után valószínûleg felgyûlne a hajadon, és úgy néznél ki, mint aki egy éve nem mosta meg. Inkább használj valami olyan pakolást, ami TÉNYLEG hatásos (ezt a legjobban onnan lehet észrevenni, hogy mosás után két nappal is ugyanaz a hatás, mint közvetlen utána :D), de ha feltétlen ehhez ragaszkodsz, vegyél egy fújkálós, nem kimosandó balzsamot, és használj hajvégápolót.

Néhány alkalom után valószínûleg felgyûlne a hajadon, és úgy néznél ki, mint aki egy éve nem mosta meg. Inkább használj valami olyan pakolást, ami TÉNYLEG hatásos (ezt a legjobban onnan lehet észrevenni, hogy mosás után két nappal is ugyanaz a hatás, mint közvetlen utána :D), de ha feltétlen ehhez ragaszkodsz, vegyél egy fújkálós, nem kimosandó balzsamot, és használj hajvégápolót.
Nem árt, de nincs is sok értelme. Inkább vegyél egy jó balzsamot, kifésülõ sprayt meg hajvégápolót, sokkal többre mész vele. Ez a pakolás amúgy sem ér sokat, én is próbáltam. Vannak sokkal jobb balzsamok.

Azzal ártok a hajamnak, ha sima vízzel leöblítem?

Göndör hajam van, kivasaltam. Visszagöndörödött (nem az egész), és a hajgumi is megtörte. Így újra kiakartam vasalni, de általában ha visszagöndörödik, és utána kivasalom, még inkább visszagöndörödik. :S Szóval arra gondoltam hogy vízzel átöblítem (nem akarom megmosni - vasárnap mostam hajat), hogy visszanyerje a göndör külsejét, újra kivasalom utána. Így nem ártok vele, nem? 16/L

Legjobb válasz: hát a vizezés már olyan mindegy, a vasalással már úgyis tönkreteszed. Amúgy nem árt, ha nem rendszeres. A víz is szárít a klór miatt, meg meg is szárítod. Jól kiszárad, ami göndör hajnál amúgy is jellemzõ, aztán majd leshetsz, hogy törik. 1-1 alkalomból még persze nincs probléma.

hát a vizezés már olyan mindegy, a vasalással már úgyis tönkreteszed. Amúgy nem árt, ha nem rendszeres. A víz is szárít a klór miatt, meg meg is szárítod. Jól kiszárad, ami göndör hajnál amúgy is jellemzõ, aztán majd leshetsz, hogy törik. 1-1 alkalomból még persze nincs probléma.
A kérdező hozzászólása: Nem akarnám mindennap ezt csinálni, most lenne az elsõ alkalom. De nem is tervezem ezt hosszútávra.

Azzal ártok a hajamnak, ha testápolót használok a hajvégekre?

Legjobb válasz: te neked hogy jutott ez eszedbe? anyukád nem mondta még,hogy erre való a balzsam?

te neked hogy jutott ez eszedbe? anyukád nem mondta még, hogy erre való a balzsam?
Egyértelmûen IGEN! A testápoló a bõrre való és azt tudja megóvni a száradtságtól ill. hidratálni, a hajadra ott a sampon, balzsam!

Ha autóban az anyóson van a babám a hordozójában és középen a kihangosítóban a telefonom, akkor ártok Neki azzal, ha telefonálok? Többi lent

Head-settel beszélek, csak anyósom mondta, hogy az elektromos hullámok károsak lehetnek a kicsire. Ez igaz? Kb 30 cm van a baba feje és a telefon között.

Legjobb válasz: ennyi erõvel akkor se tévét se semmit se uh ne használjunk mert árt. levegõt se vegyen a baba mert a levegõ szmogos. világosítsd már fel anyósod..

ennyi erõvel akkor se tévét se semmit se uh ne használjunk mert árt. levegõt se vegyen a baba mert a levegõ szmogos. világosítsd már fel anyósod..
Autóban sem utazhat, mert az meg szmogot csinál, és tele van mindenféle "hullámmal" van benne rádió, motor, sebességváltó! Kész életveszély! Csakis ló illetve szamár húzta szekéren utazhat a gyerek.
még azon sem, mert azok meg tetvesek koszosak büdös állatok...
A telefontól semmi baja nem lesz. Azt hogy érted, hogy az anyóson van a baba? Nincs bekötve rendesen?
gondolom az anyósülésen..
A kérdező hozzászólása: Az anyósülésen, bekötve, hordozóban. Köszönöm a válaszokat

Lehet más is? Ártok magamnak azzal, ha alkalmazom a felírt gyógyszereket?

Tegnap a nőgyógyászom azt mondta, hogy gombás fertőzés van a hüvelyemben. De egyik kérdésére sem tudtam igennel válaszolni, mert nincsenek olyan tüneteim, mint folyás, viszketés, vagy égő érzés. Õ mégis gombára írt fel tablettát és hüvelykúpot is. Én kértem egy tenyésztést is, mert egyszerűen nem produkálom az általa felsorolt tünetek egyikét sem, és kételkedek benne. Viszont amikor az eszközt kivette, azon én is fehéres váladékot láttam. Lehet más is, mint gomba? Ha nem gomba, nem ártok magamnak azzal, ha alkalmazom a felírt gyógyszereket?

Legjobb válasz: Én már láttam olyat,h valaki nem panaszkodott folyásról, viszketésrõl, mégis amikor vizsgálat során a kacsával feltárták a hüvelyben lehetett látni a "gomba telepeket". Bármilyen furcsa a bennünk élõsködõ gombák, akárcsak a természetben "telepeket" alkotnak(ezt látjuk pk. a körmök alatt is). Ezeket a telepeket láthatta sz orvos,ami alapján felírta a gyógyszert.Szedd be, sõt,ha van sex kapcsolatod Õt is kezelni kell.

Én már láttam olyat, h valaki nem panaszkodott folyásról, viszketésrõl, mégis amikor vizsgálat során a kacsával feltárták a hüvelyben lehetett látni a "gomba telepeket". Bármilyen furcsa a bennünk élõsködõ gombák, akárcsak a természetben "telepeket" alkotnak(ezt látjuk pk. a körmök alatt is). Ezeket a telepeket láthatta sz orvos, ami alapján felírta a gyógyszert.Szedd be, sõt, ha van sex kapcsolatod Õt is kezelni kell.
Miért gondolod, hogy az ide írogató laikusok jobb tanácsot tudnak adni, mint az orvos? Vedd be a gyógyszereket, ha nem akarsz még betegebb lenni!
Nem árt és van olyan hogy nem viszont a gomba! Nekem két bakteriális fertözésem volt úgy hogy semmi tünetek nem volt!
A kérdező hozzászólása: Nem volt gombás megbetegedésem, a tenyészetbõl kiderült. Csak szimplán a hüvelyflóra fel volt borulva. Nem használtam a gyógyszert.

Magas vércukrom miatt szénhidrátszegény diétéra fogott az orvos. Már fogytam is pár kilót azóta. Ezzel nem ártok a babának, ha fogyok?

Legjobb válasz: biztos nem lessz baja a babának mert végül is enni eszel csak nem mindegy hogy milyen a tápérték hogy te is hizol töle vagy csak a baba lakmározik jól én mindig azt mondom hogy a dokik tudják mit mondanak annak ellenére hogy van pár dolog ami nem jól jönn össze nekik de azért ilyenkel nemártol a babódnak én van ugy hogy nem eszem mert nem vagyok itthol és a nasi is elfogyot és már nagyon éhes vagyok mire haza érek de attól a kis bugyborékolónak van miböl nasizon:)ne aggódj ha fogysz attól te is egézszégesebb leszel és akkor ö is jól lesz

biztos nem lessz baja a babának mert végül is enni eszel csak nem mindegy hogy milyen a tápérték hogy te is hizol töle vagy csak a baba lakmározik jól én mindig azt mondom hogy a dokik tudják mit mondanak annak ellenére hogy van pár dolog ami nem jól jönn össze nekik de azért ilyenkel nemártol a babódnak én van ugy hogy nem eszem mert nem vagyok itthol és a nasi is elfogyot és már nagyon éhes vagyok mire haza érek de attól a kis bugyborékolónak van miböl nasizon:) ne aggódj ha fogysz attól te is egézszégesebb leszel és akkor ö is jól lesz
Semmi baj! Ez azért van, mert kevesebb kalóriát viszel be. De a baba ettõl függetlenül elveszi, ami neki kell, ne félj. Nagyobb baj, ha a baba több cukrot kap, mint kéne.-) A lényeg, hogy ne legyél rosszul a diétától, és akkor semmi baj nem lesz.-)
Pont azzal ártanál, ha nem fogynál!

Ártok a picinek, ha kihagyom az étrendemből a cukrot és a kenyeret "fogyókúraképpen"?

11. hétben járok, elég súlyosan kezdtem a terhességem (76 kg, 173 cm), tornázni sajnos még nem lehet, mivel már volt egy vetélésem nem javasolt.

Legjobb válasz: A cukrot mindenképpen, sõt, ajánlatos is mindenkinek kihagyni, mert üres kalória! Tésztaféléket sem jó fogyasztani. A kenyeret szerintem nem lenne szabad teljesen elhagyni, viszont fehérkenyér, péksütemény helyett barna- és rozskenyeret, pékárut kellene enni. A szénhidrátokat nem szabad kihagyni terhesség alatt, mert azokat nem tudja a szervezet elraktározni. Ha mindenképp le akarsz mondani a kenyérrõl, egyél helyette krumlpis ételeket, gabonaköretet. A terhesség nem a fogyókúra ideje, magadtól ne kezdj másképp táplálkozni! Legalább a védõnõt kérdezd, mit tehetsz.

A cukrot mindenképpen, sõt, ajánlatos is mindenkinek kihagyni, mert üres kalória! Tésztaféléket sem jó fogyasztani. A kenyeret szerintem nem lenne szabad teljesen elhagyni, viszont fehérkenyér, péksütemény helyett barna- és rozskenyeret, pékárut kellene enni. A szénhidrátokat nem szabad kihagyni terhesség alatt, mert azokat nem tudja a szervezet elraktározni. Ha mindenképp le akarsz mondani a kenyérrõl, egyél helyette krumlpis ételeket, gabonaköretet. A terhesség nem a fogyókúra ideje, magadtól ne kezdj másképp táplálkozni! Legalább a védõnõt kérdezd, mit tehetsz.
Szia! Én nem fogyiznék a helyedben, inkább megpróbálnék egészségesen táplálkozni. A cukor helyett vegyél nádcukort, a kenyér pedig legyen teljes kiõrlésû, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, fõzeléket, tejterméket. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ha nagyon megindul a súlyom vacsorára egyek túrót almával. A babádnak most alakulnak ki a legfontosabb szervei keze, kis lába, ne vegyél el tõle semmit ami a fejlõdéséhez kell. Egyébként amióta teherbe esetem én is tudatosan figyelek az étkezésemre, szinte egész nap kicsiket eszek kb. 3 óránként. És szépen tudom tartani a súlyom. Boldog babavárást (17. hetes kismama)
szia, Semmi gond nem lesz. Ha ezt meg tudod állni, akkor hajrá! :) ) Liszt, kenyér, cukor nélkül biztos hogy nem szedsz fel felesleges kilókat. A bbabának nem ártasz vele, de néha-néha iktass be 1-1 finom péksüteményt. Gratula a bébihez.
Én is az elõttem szólóval értek egyet, a terhesség nem az az idõ, amikor fogyókúrázni kell, nem most kell aggódni a felesleges kilók miatt, azt mindenki ráér a szülés után leadni, amikor már egészséges babának adott életet. Én még csak most készülök a terhességre, de már most odafigyelek, hogy hogyan táplálkozom a leendõ babánk érdekében. Van olyan az ismerettségi körömben, aki fogyózott, és a pici látta kárát, mert fogyatékosan született, és 8 hónaposan meg is halt. Nagyon sok vitaminra van szükséged neked is és a picinek is, ezt a megnövekedett szükségletet csak úgy tudod biztosítani mindkettõtök számára, ha nem vonsz el magadtól semmit. Szerintem mindent ehetsz csak MÉRTÉKKEL, illetve sok gyümölcs, zöldség kíséretében. Inkább naponta többször, de keveset figyelve, hogy a táplálkozásod soha ne legyen egyhangú, változatosan kell étkezned és EGÉSZSÉGESEN.
Szerintem nem nagyon lehetsz túlsúlyos, mert én is hasonló adatokkal kezdtem(jó 178 cm és 72 kg)Most vagyok 76 és látom, h ez nem vészes.A cukor helyett egyél mézet, mert abban van folsav.Jön a mindig élhes vagyok idõszak, rengeteg gyümölcs a megoldás.Amúgy nem a kenyér a hízlaló, hanem az amit rápakolsz.próbáld meg mellõzni a felvágottakat, és inkább rakj tá valami olyat, amit te csináltál.Ha odafigyelsz arra, h mibõl mennyit eszel, akkor nem lesz baj. Bár ismerek olyat is, aki végig csokizta a terhességét, és csak 11kilót szedett fel.Nah õ a szerencsés kisebbség:) :) :)
Hmmmm. Én 169 cm vel 46 kg val kezdtem a terhességet, és 83 kg val zártam! Nem fogyóztam, oda figyeltem mennyit és mit eszek, a kilók mégis jöttek. Szülés után 9 hónappal már csak 52 kg voltam! A szoptatás sokat segít majd a kilók leadásában. Szerintem ne fogyókúrázz terhesség alatt, mert a bab látja kárát. Jó egészséget.
Szia! Hát akkor én is izgulhatok. 169cm vagyok és 80kg, és babát szeretnék. Tudatosan próbálok táplálkozni, most járok talán a legkeményebb idõszakban. Tudom neked ajánlani a http://www.makrobiotika.lap.hu oldalt. Szerintem a legjobb táplálkozási mód: gabona, zöldség, no hús! Én már 7kg-ot leadtam ezzel 2, 5 hónap alatt. Viszont figyelni kell, hogy ne legyen túl egyhangú. Én is ebbe a hibába estem, meg is lett az eredménye, visszakúsztak nagyon gyorsan a kilók. Sok sikert. Ha gondolod, privát emailben szívesen segítek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!