Találatok a következő kifejezésre: Arra kért barátom, hogy (14 db)

Annyira félek attól, hogy ha esetleg arra kerül sor, hogy kielégitsem a barátomat kézzel, hogy rosszul fogom csinálni. Mit tegyek ellene, hogy ne féljek?

.béna leszek..de már csináltam csak régen és félek h beégek..jah és szeretném is csinálni.

Legjobb válasz: csak nyugodtan, esetleg kérdezd meg tõle, hogy õ hogyan szereti, és próbáld úgy csinálni! Ne durván, csak fokozatosan! Ja és nézz a szemébe!

csak nyugodtan, esetleg kérdezd meg tõle, hogy õ hogyan szereti, és próbáld úgy csinálni! Ne durván, csak fokozatosan! Ja és nézz a szemébe!
Erre õszintén, milyen választ vársz? Ne hisztizz, sokkal könnyebb lesz az életed.
nem lehet rosszul csinálni de azért ne tépd le neki.
Ha remegni fog a kezed az izgalomtól, az ebben a helyzetben kifejetten elõnyös lesz.
Kérd meg, hogy segítsen, mert szeretnél úgy csinálni, ahogyan õ szereti. Kulcsolja a kezét a te kezedre és mutassa meg a szorítás erõsségét, a mozgás gyorsaságát. Legközelebb már magabiztosan megy egyedül is és nem fogsz félni :)
fel-le már csak mozog a kezed nem?

A barátnõm arra kért, hogy öltözzek be Jaffarnak (az Aladdin címû mesébõl), és szeretné, ha Jaffarnak szólíthatna sex közben. Ez nem beteges?

Legjobb válasz: Nem, inkább kreatív. Örülj hogy van fantáziája a barátnõdnek, és ne a hibákat keresd benne!

Nem, inkább kreatív. Örülj hogy van fantáziája a barátnõdnek, és ne a hibákat keresd benne!
Hát ez hatalmas :-D Én bele mennék a helyedben de csak akkor ha õ beöltözik Jasmine-nak.
Örülj, hogy nem Ali baba és a 40 rablóról fantáziál.
Hát ezen behalok XDXD

Végzős gimnazista vagyok. Ballagásomra nem kérnék mást, mint egy közös nyaralást a barátokkal. Hogyan lehetne célozni arra, hogy nem szeretnék aranyat, ékszert kapni, hanem inkább pénzt mert arra van szükségem?

Mind a négy nagyszül?m él, nagynénimék, keresztszüleim is jönnek. De egyikr?l se tudom elképzelni, hogy nagyobb pénzösszeget adnának egyben, inkább mindegyik külön külön vmi olyat ami drága és még nem is tetszik. az utazás nagyon jó áron lenne, könnyen összejöhetne rá a pénz, de nem tudom hogyan mondjam meg nekik. szerintem ez bunkóság. szerintetek?

Legjobb válasz: Én úgy csinálnám, hogy elmondanám elõször a szüleimnek, hogy ezt az utazást szeretném ballagás alkalmából, nem pedig aranyat,mert nem tetszik, nem hordod stb. Aztán megkérném a szüleimet, hogy legyenek szívesek ezt a rokonok felé is közvetíteni, mert õk mégis csak jobban meg tudják gyõzni a nagyiékat, hogy ne aranyat vegyenek,inkább pénzt adjanak.

Én úgy csinálnám, hogy elmondanám elõször a szüleimnek, hogy ezt az utazást szeretném ballagás alkalmából, nem pedig aranyat, mert nem tetszik, nem hordod stb. Aztán megkérném a szüleimet, hogy legyenek szívesek ezt a rokonok felé is közvetíteni, mert õk mégis csak jobban meg tudják gyõzni a nagyiékat, hogy ne aranyat vegyenek, inkább pénzt adjanak.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Egyszerûen mondd meg, hogy a ballagási ajándékra szánt pénzt adják oda inkább neked, mert szeretnél elutazni.
Az elsõ válaszoló válaszát szerettem volna leírni , de megelõzött! :) Én is így csinálnám!
Én azt csináltam, amit az elsõ válaszoló írt. Amúgy a legtöbben enélkül is pénzt akartak adni, hogy arra költsem, amire tényleg szükségem van.
Elsõ körben valóban a szüleidnek mond el a kívánságodat. Aztán egyeztessetek, hogy a rokonságnak ki továbbítsa az igényeidet. A szülõk vagy te. Az én lányom is most végzõs és õ is egy nyaralást szeretne. Sõt! Azt mondta, hogy még ebédet sem akar, hanem annak az árát is inkább tegyük neki félre. Igaz mi kb 10-15-en lennénk csak, de ha õ nyaralást szeretne, akkor legyen! Sok sikert az elkövetkezendõ idõszakhoz!
Méghogy válság van! Én kaptam egy csokor virágot oszt jónapot!
Én speciel egyáltalán nem majréznék, hanem felhívnám a nagyszüleim, hogy pénzt szeretnék nem ékszereket, nincs ebbe semmi, nincs mitõl izgulnod õk a családod, ha megsértõdnek hül*ék.
Egyáltalán nem bunkóság. Nyugodtan mondd meg nekik.
Én anno konkrétan megmondtam, h aki aranyat ad, az készüljön fel arra, hogy soha az életben nem fogom felvenni...nem is kaptam aranyat:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) !

Szerintetek normális ha szex közbe a barátomat arra kérem hogy alázzon meg, meg legyen erõszakos?

ARRA szoktam kérni hogy alázzon meg,mondja hogy AZ vagyok.és egszer ugy kezdõdött a szex hogy megerõszakolás jellegû volt,õ ezt élvezi mert imádja szex közbe az erõszakosságot de szerintetek ez normális ??

Legjobb válasz: Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)

Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)
Teljesen normális, nekem is bejõn .Nekem is kellene egy ilyen beálitotságú lány.
Olyan vagy, mintha azt várnád, hogy most elítéljünk, vagy közöljük, hogy aberrált vagy. Pedig nem. Én is ilyen vagyok. Szexben minden megengedett, ami a másiknak is jó.
Nem vagytok egyedül, más is van, aki szereti az ilyet!
A kérdező hozzászólása: de szeretünk egymásnak fájdalmat okozni szó szerint
Nem patológiás, de nem vagy boldog, ha felmerül benned a kérdés, mi lehet az oka? Szerintem nem harmonikus.
Ha mindketten akarjátok, és nem okoztok fájdalmat egymásnak (hacsak nem akarjátok), akkor nincs vele gond.
az
Elsõnél a pont.
ha ti ezt szeretitek, persze :) nincs ezzel gond.
aha
Nekem is tetszik az olyan nõ, aki szereti az erõszakosabb szexet, szex közben a nõ testében fájdalomcsillapító hormon szabadul fel:-), ezt nemrég olvastam. Ez is arra utal, hogy a szex valoszinuleg genetikailag is úgy alakult ki a nõknél, hogy elviseljék a kanok durva behatolását ;-)

Az előző barátommal 6 hónapig éltünk szexuális életet minden rendben ment de vele sosem volt orgazmusom. A mostani barátomat nagyon szeretem, viszont félek hogy ha arra kerül a sor vele sem fog menni.Ez nagyon nagy baj? Miért van ez?

Egyenl?re még félek vele közölni de majd úgy is meg kell vele beszélnem a helyzetet ha eljön az ideje,csak fogalmam sincs hogyan.Valyon miért nem sikerült még ,fog ez menni valaha?Hogyan lehetne rásegíteni? (18 éves lány)

Legjobb válasz: Ha te csinálod magadnak, akkor elmész? Nyalás közben sem mentél el?

Ha te csinálod magadnak, akkor elmész? Nyalás közben sem mentél el?
Én azt hallottam hogy vannak olyan nõk akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. Próbálkozzatok olyan pozzal, amiben a csiklot is ingerlitek!
Szia! Nekem is ugyan az a bajom, mint neked! Valaki azt mondta, hogy a fogamzásgátlótól lehet ilyen, de nekem azelõtt is így volt, mielõtt elkezdtem szedni! Volt egy kapcsolatom, 1 év 8 hónapig tartott, most van ...hát már lassan 7 hónaposak vagyunk a mostani barátommal, de én se mentem el egyikkel se sehogyan, mindegy mit, vagy milyen pózban csinálunk! Nekem egyedül megy, de csak csiklón keresztül... Nem tudom megmagyarázni, de sex közben nem érzek nagyon semmit, tehát még közel sem vagyok az orgazmushoz bármennyire is szeretném, és tudom, hogy õt ez zavarja, de nem beszélünk róla, õ nem hozza fel én meg nem merek errõl beszélni. Félek, hogy le fog cserélni egy olyan lányra, akinek jó vele... Szerinted sosem jövünk helyre? :(
monddd meg neki szerintem, jobb ha elõre tudja, mint h majd magát hibáztassa a végén!
Szia!Szerintem elõször tapasztald meg magadon, hogy neked mi a jó! Ha erre rájössz, akkor tudsz neki segíteni, rá tudod vezetni, vagy esetleg meg is mondhatod neki. Sok nõnek elõször meg kell ismernie a saját testét, csak azután megy nekik.
A kérdező hozzászólása: Hmm szóval akkor elõször nekem kell rájönni....nah jó de ha megvan hogy mondjam neki hogy mit meg hogy ha megmondom neki nyersen az hülyén jön ki :S Az utlosó elõtti válaszolónak:háát nem tudom valahogy csak sikerül majd, legalább is remélem mert ez így nagyon nem jó.Kezdek kicsit bepánikolni

Nem tudom mit tegyek. A barátom arra kér, hogy análisan szeretkezzünk. Még soha nem tettem. Valóban igaz hogy utána nem lehet a székletet visszatartani? Okoz a nőknek egyéb egészségügyi problémát? Valóban olyan élvezetes?

Legjobb válasz: Igen, van akinek jó, van akinek rossz. Nekem az elsõ alkalom rossz volt és nem is engedtem tovább. A második egy másik sráccal volt, az isteni volt. Szerintem minden a partnertõl függ. Ha megbízol benne, odafigyel rád és fontos neki, hogy neked is jó legyen akkor szerintem kipróbálhatjátok. :) A lényeg, hogy legyen valami síkosító, mert ugye az nem nedvesedik. A visszatartással tényleg csak akkor lehetnek gondok, ha túl sûrûn csináljátok.

Igen, van akinek jó, van akinek rossz. Nekem az elsõ alkalom rossz volt és nem is engedtem tovább. A második egy másik sráccal volt, az isteni volt. Szerintem minden a partnertõl függ. Ha megbízol benne, odafigyel rád és fontos neki, hogy neked is jó legyen akkor szerintem kipróbálhatjátok. :) A lényeg, hogy legyen valami síkosító, mert ugye az nem nedvesedik. A visszatartással tényleg csak akkor lehetnek gondok, ha túl sûrûn csináljátok.
hát 1 alkalomtól nem hiszem hogy nem tudnád tartani de ha évekig, évtizedekig csináljátok akkor nagyon nagy eséllyel lehetsz pelusos nagymama...
Valaki élvezi az anális szexet valaki nem. Szerintem nagyon jó. Az, hogy utána nem lehet a székletet visszatartani nem igaz. Persze ha éveken keresztül minden nap anál megy van benne valami. De ha mondjuk heti 1 vagy két hetente 1x nem hiszem, hogy lehetne baj.
Max akkor lesz ilyen problémád ha barátod egy elefeánt :) )). De az igaz hogy ha az átlagnál jóval vastagabb fütykösû pasid van akkor lehetséges apróbb repedések bekövetkezése.
Nem, nem , igen (Bár nem mindjárt az elsõ. Mint minden, ez is gyakorlás kérdése)!
Hogy élvezed vagy nem, az sok mindenbõl függ. Mindenesetre egy próbát nem árt, újfajta ingereket és élményeket ismerhetsz meg. Fontos hogy az elsõre és a többire is felkészüljetek, tisztaság, higiénia, sok síkosító, türelem, stb... A székletvisszatartási vagy egyéb eü-i probléma hülyeség, ha normális mértéket tartassz, csak az ellenzõk hirdetik.. persze rögtön hozzáértõ orvosnak adva ki magukat :-) Jó próbálkozást :-) 26/L

Az perverz, ha arra kért a barátom hogy, simogassam a lábammal a péniszét?

Meglepett a kérése,de végülis egyszer élünk,megcsináltam neki. Bár az egész röhögésbe fulladt,és abba is hagytuk ezért. 8 hónapja vagyunk együtt,de nem vettem észre hogy lábfétise lenne vagy valami. 18/L

Legjobb válasz: szerintem nem.

szerintem nem.
Úgy tudom, ez elég gyakori, ezért az orvosok ezt már nem is nevezik perverziónak. Persze elég unalmas lenne, ha mindig csak ezt kérné, de néha belefér, nem?
WorfHadnagy Felüdülõ élmény volt ezt elolvasni
A lábad is ugyanúgy a tested része, mint a kezed, a szád, vagy a puncid. A barátod farka is ugyanúgy az õ testéhez tartozik, mint mittudomén, a végtagjai. A perverz az lenne, ha kaki, pisi, hányás, vér és sperma keverékét burogatnátok egymásra és te egy vietnámi strandpapuccsal, a barátod pedig péklapáttal kenné szét a másik keblén. :-D
Uh, ezt én is régóta ki akarom próbálni! :D
A kérdező hozzászólása: Neeeem, õ se kezdte el nyalogatni meg puszilgatni a lábamat/lábujjaimat, csak szimplán nadrágon keresztül simogattam neki, aztán mivel nem bírtuk ki nevetés nélkül, folytattuk "hagyományos" módon. Csak maga a kérés lepett meg.
én nem birom a láb férises dolgokat de ez még nálam is belefér. AZt nem birnám ha a lábamat akanák puszilgatni stb... de ez még néha elöfordul bár ugysem tudom vele ugy csinálni hogy olyan igazán jó legyen de néha csak ugy próbálkozunk ezzel kb fél perc erejéig.
Érdekes, én általában, ha van csajom, fõleg hosszútávú, szoktam a fenekét, a lábát simogatni a szerszámommal, és nem panaszkodott senki.Sõt, egész beindultak...
Nem perverz, valószínûleg tényleg látta a neten, kíváncsi volt, kipróbálta. Nincs ezzel semmi gond
Szerintem csak kíváncsi volt. A neten sok ilyet látni, és gondolom õt is érdekelte milyen lehet.
ezt hivják láb imáédatnak vagy láb fétishnek. nem perververzio.. de nem is a naturel sex köre
Egyáltalán nem perverz, inkább normális kíváncsiság.
En sem birom az ilyet....tudod ki tenne meg neki...inkabb dugjon seg.gbe...mehet a fenebe a labimadataval egyutt...

Normális, hogy a barátom arra kért, hogy töröljem az exem még a közösségi oldalon is az ismerősök közül?

Nagyon hisztizett, mikor megtudta,hogy váltottam vele két szót. Most azt mondja hozzá se szóljak,és töröljem az ismerősök közül, mert irritálja,és kivan rá nagyon.

Legjobb válasz: Csak megakarja elõzni a bajt,elõre látó,ennyi

Csak megakarja elõzni a bajt, elõre látó, ennyi
Azt hittem arra kért, hogy töröld ki a seggét.
Ez már beteges.
ja biztos féltékeny típus v félt
te letiltod?!
A kérdező hozzászólása: én meg nem neked szántam azt a kommentet:) )
A kérdező hozzászólása: letiltom, nincs mit csináljak, mert akkor megint baja lesz.
Letiltani azonnal, ha vege a kapcsolatnak minek vele a kapcsolat szomoru napokra? Aztan majd az exed lassan becsempészi a lompost, végül meg majd 2 szék közé esel.
Ez megint embere válogatja. Van olyan "exem", akivel 8 éve tartom a kapcsolatot. Átment a dolog igazi barátságba. Ha most egy csaj azt mondaná, hogy töröljem le, kb körbe- röhögném. Tanuljon már meg bízni, az, hogy beszélek vele, SEMMIT nem jelent. Fõleg, mivel már családja van, gyereke, külsõ ember is láthatja, hogy nem "visszamegyek megdugni" jellegû a kapcsolat.
Nem, nem rád írtam, hogy beteges, hanem a barátod féltékenységére! :D
A kérdező hozzászólása: bocs, utolsó elõtti*
A kérdező hozzászólása: mi? xDD utolsó, összekeversz vlkivel.
én barátom magától tiltotta teljesen az exét undorodva mert már nem tudta elviselni... én úgy voltam legyen csak ismerõs ha akar (mindkettõnknek, ki jelölt minket egyszerre késõbb meg be ...), lássa a csaj h sokkal boldogabb velem :) de végülis így nyugodtabb vagyok
Ja, Te vagy az, aki az elõbb feltett egy másik kérdést, hogy kiakadt a jelenlegi, mert újfent képbe került az exed?
Igaza van ...! Minden így kezdõdik ...!
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:-)
nem normális, hanem alap.

Barátommal 2hónapja szakítottam megbocsáthatatlan dolgokat követett el:S 1hónapon keresztül keresett, hogy szeret nem tud elfelejteni. Van bnője már, viszont engem arra kért, h ne bulizzak ott, ahol ő fog, ne rontsam el a bulit! Akkor?

(egy helyre járunk,csak én ritkán megyek) de ha annyira lezárta,mint ahogy nekem írta mindig,akkor miért nem bír látni??azt mondta remélem megértem hogy miért nem akarja..

Legjobb válasz: Õ volt a f*sz, még nehogymá dirigáljon neked! direkt azértis elmennék a buliba, és húznám az agyát...:D

Õ volt a f*sz, még nehogymá dirigáljon neked! direkt azértis elmennék a buliba, és húznám az agyát...:D
Elsõ válaszolóval teljesen egyetértek! "Megbocsáthatatlan dolgokat követett el" ergo egy patkány volt, ezért Te szakítottál vele. Innentõl kezdve az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy te hova mész bulizni. Ha zavarod, majd elhúzza onnan a csíkot. Szabad ember vagy, nehogy már az exed miatt ne menj oda ahová szeretnél! Ezt ne engedd!!
Ha szeretne, nem kérne arra, hogy menj máshova bulizni.

Barátom arra kért, hogy élvezhessen az arcomra. Állítólag csíp, ha a szembe megy van még más esetleg?

Igazából nem tartom undorítónak vagy ilyesmi de nem tudom mire számíthatok...

Legjobb válasz: Hát azért csukd be a szemed elõtte.És ha mégis belemegy akkor pár óráig jó vörös lesz a szemed

Hát azért csukd be a szemed elõtte.És ha mégis belemegy akkor pár óráig jó vörös lesz a szemed
Ha szembe megy most ki bõ vízzel, be fog pirosodni. Ha becsukod akkor nem megy bele.
A kérdező hozzászólása: és konkrétan hogyan viselkedjek? letöröljem azonnal, vagy mi? Gondolom nem fog utána rögtön megcsókolni :)
XXI. század már van szopóálarc
Csukd be a szemed, de ne törölközz meg azonnal! Ettõl azt hiheti, hogy undorodsz tõle...
A spermától nagyon csúnyán be tud ám gyulladni a szem, szóval csak óvatosan!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!