Találatok a következő kifejezésre: Arra kért barátom, (18 db)

A barátom mostanában rákapott néhány furcsa dologra. Srácok! Lány vagyok és a barátom arra kér, hogy ujjazzam meg, mert izgatja a téma. Szerintetek meleg lehet?

Ez halálosan komoly sajnos, régóta vagyunk párkapcsolatban és az ilyenek kezdenek zavarni. pl. azt is mondja, hogy szerinte izgató lehetne az is ha én csinálnám felcsatolhatóssal. Nekem ezek a dolgok rohadtul nem jönnek be és ezt már néhányszor az értésére adtam.

Legjobb válasz: Hát nem jó hír...az embernek vannak ilyen dolgok a fejében, de a normális ember elfelejti.

Hát nem jó hír...az embernek vannak ilyen dolgok a fejében, de a normális ember elfelejti.
Nem csak a melegek élvezik, ha izgatják az ánuszt, hanem a hetero fiúk is, hiszen mind fiúból vannak, ugyan úgy mûködnek. Egyik barátnõm csak úgy gondolt egyet, és megujjazta a pasiját, ami neki fura is volt, de nem ellenkezett, mivel élvezte. Ha nincs hozzá gusztusod, akkor ne csináld, és ezt a barátodnak is meg kell értenie
azért mondja, mert élvezi. és jobb, ha te adod meg neki, mint egy másik lány vagy férfi.
Kezet mos és annyi! Ezért kár lenne egy kellemes érzéstõl megfosztania a barátját.
Dehogy meleg! Az ott egy nagyon érzékeny terület és ha jól csinálják ott a dolgokat, nagyon finom tud lenni. Én még azt is élveztem, amikor gyerekkoromban lázas voltam és kúpokat dugtak be nekem a popsimba.
A homoszexualitás nem betegség ! -.- Kérdezõ ne legyél már gyökér. Nem halottál még prosztataorgazmusról? Én simán megcsinánám a barátomnak ha arra kérne... 22L
Sok férfi szereti, ha izgatják a prosztatáját újjal, vagy a fenekét nyelvel. Ez nem a melegség jele elsõsorban, csak egy olyan érzés, amit más nem válthat ki. Én is szeretem, és nem vagyok meleg :D Elõsször barátnõm olvasott egy cikket errõl és úgy próbáltuk ki és rákaptam :D De egy mûfarokkal csinálni, azt nem tudom, az már egy magasabb szint, amire már nem vágyom :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
Hát szerintem kíváncsi a barátod az ilyen dolgokra. Szerintem sem normális dolog :/ Mond meg neki újra-meg újra, hogy Te ilyesmit nem csinálsz és ne is kérje tõled, mert számodra ez tabu. Ha nem ért a szóból, akkor lapát... mert idõvel ez tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat és esetleg máshol fogja keresni az ilyen örömöket.
Vannak srácok, akiknek van ilyen dilijük, nem feltétlenül homo hajlamúak. Viszont el kell beszélgess vele róla, és el kell gondolkodnod... 1. Képes vagy-e megtenni anélkül, hogy neked problémát okozna? 2. Ha nem, õ meg tud-e lenni enélkül? Ha összetudjátok egyeztetni, OK. Ha nem, és neki fontos ez, akkor viszont számolni kell vele, hogy ez hosszú távon problémát fog okozni a kapcsolatotokban.
Engem kb 7 éve folyamatosan ujjaz minden barátnõm, mert imádom a prosztataorgazmust. Ettõl még egyáltalán nem vagyok meleg. Õ sem az. Ami a nõknél a G-pont izgatásával elért orgazmus, az a férfiaknál a prosztataorgazmus. Nem tudom elmondani, de még körbeírni sem, hogy mennyire jó. 27F
Miert kell mindgyart betegsegre gondolni? prosztatamasszazsrol meg nem hallottal?
Akkor lenne meleg, ha a pasiját kérné meg rá.:)

Szerintetek normális ha szex közbe a barátomat arra kérem hogy alázzon meg, meg legyen erõszakos?

ARRA szoktam kérni hogy alázzon meg,mondja hogy AZ vagyok.és egszer ugy kezdõdött a szex hogy megerõszakolás jellegû volt,õ ezt élvezi mert imádja szex közbe az erõszakosságot de szerintetek ez normális ??

Legjobb válasz: Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)

Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)
Teljesen normális, nekem is bejõn .Nekem is kellene egy ilyen beálitotságú lány.
Olyan vagy, mintha azt várnád, hogy most elítéljünk, vagy közöljük, hogy aberrált vagy. Pedig nem. Én is ilyen vagyok. Szexben minden megengedett, ami a másiknak is jó.
Nem vagytok egyedül, más is van, aki szereti az ilyet!
A kérdező hozzászólása: de szeretünk egymásnak fájdalmat okozni szó szerint
Nem patológiás, de nem vagy boldog, ha felmerül benned a kérdés, mi lehet az oka? Szerintem nem harmonikus.
Ha mindketten akarjátok, és nem okoztok fájdalmat egymásnak (hacsak nem akarjátok), akkor nincs vele gond.
az
Elsõnél a pont.
ha ti ezt szeretitek, persze :) nincs ezzel gond.
aha
Nekem is tetszik az olyan nõ, aki szereti az erõszakosabb szexet, szex közben a nõ testében fájdalomcsillapító hormon szabadul fel:-), ezt nemrég olvastam. Ez is arra utal, hogy a szex valoszinuleg genetikailag is úgy alakult ki a nõknél, hogy elviseljék a kanok durva behatolását ;-)

A barátnõm arra kért, hogy öltözzek be Jaffarnak (az Aladdin címû mesébõl), és szeretné, ha Jaffarnak szólíthatna sex közben. Ez nem beteges?

Legjobb válasz: Nem, inkább kreatív. Örülj hogy van fantáziája a barátnõdnek, és ne a hibákat keresd benne!

Nem, inkább kreatív. Örülj hogy van fantáziája a barátnõdnek, és ne a hibákat keresd benne!
Hát ez hatalmas :-D Én bele mennék a helyedben de csak akkor ha õ beöltözik Jasmine-nak.
Örülj, hogy nem Ali baba és a 40 rablóról fantáziál.
Hát ezen behalok XDXD

Az előző barátommal 6 hónapig éltünk szexuális életet minden rendben ment de vele sosem volt orgazmusom. A mostani barátomat nagyon szeretem, viszont félek hogy ha arra kerül a sor vele sem fog menni.Ez nagyon nagy baj? Miért van ez?

Egyenl?re még félek vele közölni de majd úgy is meg kell vele beszélnem a helyzetet ha eljön az ideje,csak fogalmam sincs hogyan.Valyon miért nem sikerült még ,fog ez menni valaha?Hogyan lehetne rásegíteni? (18 éves lány)

Legjobb válasz: Ha te csinálod magadnak, akkor elmész? Nyalás közben sem mentél el?

Ha te csinálod magadnak, akkor elmész? Nyalás közben sem mentél el?
Én azt hallottam hogy vannak olyan nõk akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. Próbálkozzatok olyan pozzal, amiben a csiklot is ingerlitek!
Szia! Nekem is ugyan az a bajom, mint neked! Valaki azt mondta, hogy a fogamzásgátlótól lehet ilyen, de nekem azelõtt is így volt, mielõtt elkezdtem szedni! Volt egy kapcsolatom, 1 év 8 hónapig tartott, most van ...hát már lassan 7 hónaposak vagyunk a mostani barátommal, de én se mentem el egyikkel se sehogyan, mindegy mit, vagy milyen pózban csinálunk! Nekem egyedül megy, de csak csiklón keresztül... Nem tudom megmagyarázni, de sex közben nem érzek nagyon semmit, tehát még közel sem vagyok az orgazmushoz bármennyire is szeretném, és tudom, hogy õt ez zavarja, de nem beszélünk róla, õ nem hozza fel én meg nem merek errõl beszélni. Félek, hogy le fog cserélni egy olyan lányra, akinek jó vele... Szerinted sosem jövünk helyre? :(
monddd meg neki szerintem, jobb ha elõre tudja, mint h majd magát hibáztassa a végén!
Szia!Szerintem elõször tapasztald meg magadon, hogy neked mi a jó! Ha erre rájössz, akkor tudsz neki segíteni, rá tudod vezetni, vagy esetleg meg is mondhatod neki. Sok nõnek elõször meg kell ismernie a saját testét, csak azután megy nekik.
A kérdező hozzászólása: Hmm szóval akkor elõször nekem kell rájönni....nah jó de ha megvan hogy mondjam neki hogy mit meg hogy ha megmondom neki nyersen az hülyén jön ki :S Az utlosó elõtti válaszolónak:háát nem tudom valahogy csak sikerül majd, legalább is remélem mert ez így nagyon nem jó.Kezdek kicsit bepánikolni
Amit a szived diktal :) a legjobb ha beszelsz a fiuval ;)
Ha jó barátja vagy hagyod neki. Végül is õ "stoppolta" le. Úgy is találsz majd mást.
Egy fiú sem ér annyit, hogy tönkre tegyél egy barátságot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de akkor is nagyon szeretem a fiút és nem szeretném hogy mással járjon de a barátnõm is nagyon fontos
kérdezd meg a fiút ki tetszik neki
A kérdező hozzászólása: csak ezzel az a baj hogy azt mondta még egyszer hogy nem akar senkivel se járni. DE EZT NEM NEKEM MONDTA. csak mesélte egy másik lány is mert akkor õ is szerelmes volt belé. ti mit tennétek a helyemben?
ha rolam lenne szo es mondjuk a legjobb baratnomrol tuti hogy lemondanek a sracrol sot meg megprobalnam ossze is hozni oket, de ez en vagyok nem te!!tedd azt amit jonak latsz
A kérdező hozzászólása: de õ nem a legjobb barátom de azért köszi
én segítettem. akkor nem jöttek össze, késõbb igen. soha nem mondtam el, hogy tetszett nekem a srác. mikor összejöttek, hanyagolni kezdett, miután szakítottak én vigasztaltam. közben persze ezerszer hálát adtam az égnek, hogy nem harcoltam a fiúért. azóta már nem tartjuk a kapcsolatot, de akármilyen csúnyán is alakult a vége, sosem döntenék másképp. tényleg nincs az a fiú, akiért megéri. (jó nyilván van, de az ilyen helyzetekben nem ez van többségben) plusz, garancia sincs arra, hogy te esetleg kellenél neki. én nem a fiút választaná ilyen helyzetben, de neked kell mérlegelned, hogy mennyire éri meg :)

Az perverz, ha arra kért a barátom hogy, simogassam a lábammal a péniszét?

Meglepett a kérése,de végülis egyszer élünk,megcsináltam neki. Bár az egész röhögésbe fulladt,és abba is hagytuk ezért. 8 hónapja vagyunk együtt,de nem vettem észre hogy lábfétise lenne vagy valami. 18/L

Legjobb válasz: szerintem nem.

szerintem nem.
Úgy tudom, ez elég gyakori, ezért az orvosok ezt már nem is nevezik perverziónak. Persze elég unalmas lenne, ha mindig csak ezt kérné, de néha belefér, nem?
WorfHadnagy Felüdülõ élmény volt ezt elolvasni
A lábad is ugyanúgy a tested része, mint a kezed, a szád, vagy a puncid. A barátod farka is ugyanúgy az õ testéhez tartozik, mint mittudomén, a végtagjai. A perverz az lenne, ha kaki, pisi, hányás, vér és sperma keverékét burogatnátok egymásra és te egy vietnámi strandpapuccsal, a barátod pedig péklapáttal kenné szét a másik keblén. :-D
Uh, ezt én is régóta ki akarom próbálni! :D
A kérdező hozzászólása: Neeeem, õ se kezdte el nyalogatni meg puszilgatni a lábamat/lábujjaimat, csak szimplán nadrágon keresztül simogattam neki, aztán mivel nem bírtuk ki nevetés nélkül, folytattuk "hagyományos" módon. Csak maga a kérés lepett meg.
én nem birom a láb férises dolgokat de ez még nálam is belefér. AZt nem birnám ha a lábamat akanák puszilgatni stb... de ez még néha elöfordul bár ugysem tudom vele ugy csinálni hogy olyan igazán jó legyen de néha csak ugy próbálkozunk ezzel kb fél perc erejéig.
Érdekes, én általában, ha van csajom, fõleg hosszútávú, szoktam a fenekét, a lábát simogatni a szerszámommal, és nem panaszkodott senki.Sõt, egész beindultak...
Nem perverz, valószínûleg tényleg látta a neten, kíváncsi volt, kipróbálta. Nincs ezzel semmi gond
Szerintem csak kíváncsi volt. A neten sok ilyet látni, és gondolom õt is érdekelte milyen lehet.
ezt hivják láb imáédatnak vagy láb fétishnek. nem perververzio.. de nem is a naturel sex köre
Egyáltalán nem perverz, inkább normális kíváncsiság.
En sem birom az ilyet....tudod ki tenne meg neki...inkabb dugjon seg.gbe...mehet a fenebe a labimadataval egyutt...

Normális, hogy a barátom arra kért, hogy töröljem az exem még a közösségi oldalon is az ismerősök közül?

Nagyon hisztizett, mikor megtudta,hogy váltottam vele két szót. Most azt mondja hozzá se szóljak,és töröljem az ismerősök közül, mert irritálja,és kivan rá nagyon.

Legjobb válasz: Csak megakarja elõzni a bajt,elõre látó,ennyi

Csak megakarja elõzni a bajt, elõre látó, ennyi
Azt hittem arra kért, hogy töröld ki a seggét.
Ez már beteges.
ja biztos féltékeny típus v félt
te letiltod?!
A kérdező hozzászólása: én meg nem neked szántam azt a kommentet:) )
A kérdező hozzászólása: letiltom, nincs mit csináljak, mert akkor megint baja lesz.
Letiltani azonnal, ha vege a kapcsolatnak minek vele a kapcsolat szomoru napokra? Aztan majd az exed lassan becsempészi a lompost, végül meg majd 2 szék közé esel.
Ez megint embere válogatja. Van olyan "exem", akivel 8 éve tartom a kapcsolatot. Átment a dolog igazi barátságba. Ha most egy csaj azt mondaná, hogy töröljem le, kb körbe- röhögném. Tanuljon már meg bízni, az, hogy beszélek vele, SEMMIT nem jelent. Fõleg, mivel már családja van, gyereke, külsõ ember is láthatja, hogy nem "visszamegyek megdugni" jellegû a kapcsolat.
Nem, nem rád írtam, hogy beteges, hanem a barátod féltékenységére! :D
A kérdező hozzászólása: bocs, utolsó elõtti*
A kérdező hozzászólása: mi? xDD utolsó, összekeversz vlkivel.
én barátom magától tiltotta teljesen az exét undorodva mert már nem tudta elviselni... én úgy voltam legyen csak ismerõs ha akar (mindkettõnknek, ki jelölt minket egyszerre késõbb meg be ...), lássa a csaj h sokkal boldogabb velem :) de végülis így nyugodtabb vagyok
Ja, Te vagy az, aki az elõbb feltett egy másik kérdést, hogy kiakadt a jelenlegi, mert újfent képbe került az exed?
Igaza van ...! Minden így kezdõdik ...!
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:-)
nem normális, hanem alap.

Nem tudom mit tegyek. A barátom arra kér, hogy análisan szeretkezzünk. Még soha nem tettem. Valóban igaz hogy utána nem lehet a székletet visszatartani? Okoz a nőknek egyéb egészségügyi problémát? Valóban olyan élvezetes?

Legjobb válasz: Igen, van akinek jó, van akinek rossz. Nekem az elsõ alkalom rossz volt és nem is engedtem tovább. A második egy másik sráccal volt, az isteni volt. Szerintem minden a partnertõl függ. Ha megbízol benne, odafigyel rád és fontos neki, hogy neked is jó legyen akkor szerintem kipróbálhatjátok. :) A lényeg, hogy legyen valami síkosító, mert ugye az nem nedvesedik. A visszatartással tényleg csak akkor lehetnek gondok, ha túl sûrûn csináljátok.

Igen, van akinek jó, van akinek rossz. Nekem az elsõ alkalom rossz volt és nem is engedtem tovább. A második egy másik sráccal volt, az isteni volt. Szerintem minden a partnertõl függ. Ha megbízol benne, odafigyel rád és fontos neki, hogy neked is jó legyen akkor szerintem kipróbálhatjátok. :) A lényeg, hogy legyen valami síkosító, mert ugye az nem nedvesedik. A visszatartással tényleg csak akkor lehetnek gondok, ha túl sûrûn csináljátok.
hát 1 alkalomtól nem hiszem hogy nem tudnád tartani de ha évekig, évtizedekig csináljátok akkor nagyon nagy eséllyel lehetsz pelusos nagymama...
Valaki élvezi az anális szexet valaki nem. Szerintem nagyon jó. Az, hogy utána nem lehet a székletet visszatartani nem igaz. Persze ha éveken keresztül minden nap anál megy van benne valami. De ha mondjuk heti 1 vagy két hetente 1x nem hiszem, hogy lehetne baj.
Max akkor lesz ilyen problémád ha barátod egy elefeánt :) )). De az igaz hogy ha az átlagnál jóval vastagabb fütykösû pasid van akkor lehetséges apróbb repedések bekövetkezése.
Nem, nem , igen (Bár nem mindjárt az elsõ. Mint minden, ez is gyakorlás kérdése)!
Hogy élvezed vagy nem, az sok mindenbõl függ. Mindenesetre egy próbát nem árt, újfajta ingereket és élményeket ismerhetsz meg. Fontos hogy az elsõre és a többire is felkészüljetek, tisztaság, higiénia, sok síkosító, türelem, stb... A székletvisszatartási vagy egyéb eü-i probléma hülyeség, ha normális mértéket tartassz, csak az ellenzõk hirdetik.. persze rögtön hozzáértõ orvosnak adva ki magukat :-) Jó próbálkozást :-) 26/L

Barátommal 2hónapja szakítottam megbocsáthatatlan dolgokat követett el:S 1hónapon keresztül keresett, hogy szeret nem tud elfelejteni. Van bnője már, viszont engem arra kért, h ne bulizzak ott, ahol ő fog, ne rontsam el a bulit! Akkor?

(egy helyre járunk,csak én ritkán megyek) de ha annyira lezárta,mint ahogy nekem írta mindig,akkor miért nem bír látni??azt mondta remélem megértem hogy miért nem akarja..

Legjobb válasz: Õ volt a f*sz, még nehogymá dirigáljon neked! direkt azértis elmennék a buliba, és húznám az agyát...:D

Õ volt a f*sz, még nehogymá dirigáljon neked! direkt azértis elmennék a buliba, és húznám az agyát...:D
Elsõ válaszolóval teljesen egyetértek! "Megbocsáthatatlan dolgokat követett el" ergo egy patkány volt, ezért Te szakítottál vele. Innentõl kezdve az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy te hova mész bulizni. Ha zavarod, majd elhúzza onnan a csíkot. Szabad ember vagy, nehogy már az exed miatt ne menj oda ahová szeretnél! Ezt ne engedd!!
Ha szeretne, nem kérne arra, hogy menj máshova bulizni.

Barátom arra kért, hogy élvezhessen az arcomra. Állítólag csíp, ha a szembe megy van még más esetleg?

Igazából nem tartom undorítónak vagy ilyesmi de nem tudom mire számíthatok...

Legjobb válasz: Hát azért csukd be a szemed elõtte.És ha mégis belemegy akkor pár óráig jó vörös lesz a szemed

Hát azért csukd be a szemed elõtte.És ha mégis belemegy akkor pár óráig jó vörös lesz a szemed
Ha szembe megy most ki bõ vízzel, be fog pirosodni. Ha becsukod akkor nem megy bele.
A kérdező hozzászólása: és konkrétan hogyan viselkedjek? letöröljem azonnal, vagy mi? Gondolom nem fog utána rögtön megcsókolni :)
XXI. század már van szopóálarc
Csukd be a szemed, de ne törölközz meg azonnal! Ettõl azt hiheti, hogy undorodsz tõle...
A spermától nagyon csúnyán be tud ám gyulladni a szem, szóval csak óvatosan!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!