Találatok a következő kifejezésre: Arra kért barátom, (15 db)

Szerintetek normális ha szex közbe a barátomat arra kérem hogy alázzon meg, meg legyen erõszakos?

ARRA szoktam kérni hogy alázzon meg,mondja hogy AZ vagyok.és egszer ugy kezdõdött a szex hogy megerõszakolás jellegû volt,õ ezt élvezi mert imádja szex közbe az erõszakosságot de szerintetek ez normális ??

Legjobb válasz: Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)

Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)
Teljesen normális, nekem is bejõn .Nekem is kellene egy ilyen beálitotságú lány.
Olyan vagy, mintha azt várnád, hogy most elítéljünk, vagy közöljük, hogy aberrált vagy. Pedig nem. Én is ilyen vagyok. Szexben minden megengedett, ami a másiknak is jó.
Nem vagytok egyedül, más is van, aki szereti az ilyet!
A kérdező hozzászólása: de szeretünk egymásnak fájdalmat okozni szó szerint
Nem patológiás, de nem vagy boldog, ha felmerül benned a kérdés, mi lehet az oka? Szerintem nem harmonikus.
Ha mindketten akarjátok, és nem okoztok fájdalmat egymásnak (hacsak nem akarjátok), akkor nincs vele gond.
az
Elsõnél a pont.
ha ti ezt szeretitek, persze :) nincs ezzel gond.
aha
Nekem is tetszik az olyan nõ, aki szereti az erõszakosabb szexet, szex közben a nõ testében fájdalomcsillapító hormon szabadul fel:-), ezt nemrég olvastam. Ez is arra utal, hogy a szex valoszinuleg genetikailag is úgy alakult ki a nõknél, hogy elviseljék a kanok durva behatolását ;-)

A barátnõm arra kért, hogy öltözzek be Jaffarnak (az Aladdin címû mesébõl), és szeretné, ha Jaffarnak szólíthatna sex közben. Ez nem beteges?

Legjobb válasz: Nem, inkább kreatív. Örülj hogy van fantáziája a barátnõdnek, és ne a hibákat keresd benne!

Nem, inkább kreatív. Örülj hogy van fantáziája a barátnõdnek, és ne a hibákat keresd benne!
Hát ez hatalmas :-D Én bele mennék a helyedben de csak akkor ha õ beöltözik Jasmine-nak.
Örülj, hogy nem Ali baba és a 40 rablóról fantáziál.
Hát ezen behalok XDXD

Az előző barátommal 6 hónapig éltünk szexuális életet minden rendben ment de vele sosem volt orgazmusom. A mostani barátomat nagyon szeretem, viszont félek hogy ha arra kerül a sor vele sem fog menni.Ez nagyon nagy baj? Miért van ez?

Egyenl?re még félek vele közölni de majd úgy is meg kell vele beszélnem a helyzetet ha eljön az ideje,csak fogalmam sincs hogyan.Valyon miért nem sikerült még ,fog ez menni valaha?Hogyan lehetne rásegíteni? (18 éves lány)

Legjobb válasz: Ha te csinálod magadnak, akkor elmész? Nyalás közben sem mentél el?

Ha te csinálod magadnak, akkor elmész? Nyalás közben sem mentél el?
Én azt hallottam hogy vannak olyan nõk akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. Próbálkozzatok olyan pozzal, amiben a csiklot is ingerlitek!
Szia! Nekem is ugyan az a bajom, mint neked! Valaki azt mondta, hogy a fogamzásgátlótól lehet ilyen, de nekem azelõtt is így volt, mielõtt elkezdtem szedni! Volt egy kapcsolatom, 1 év 8 hónapig tartott, most van ...hát már lassan 7 hónaposak vagyunk a mostani barátommal, de én se mentem el egyikkel se sehogyan, mindegy mit, vagy milyen pózban csinálunk! Nekem egyedül megy, de csak csiklón keresztül... Nem tudom megmagyarázni, de sex közben nem érzek nagyon semmit, tehát még közel sem vagyok az orgazmushoz bármennyire is szeretném, és tudom, hogy õt ez zavarja, de nem beszélünk róla, õ nem hozza fel én meg nem merek errõl beszélni. Félek, hogy le fog cserélni egy olyan lányra, akinek jó vele... Szerinted sosem jövünk helyre? :(
monddd meg neki szerintem, jobb ha elõre tudja, mint h majd magát hibáztassa a végén!
Szia!Szerintem elõször tapasztald meg magadon, hogy neked mi a jó! Ha erre rájössz, akkor tudsz neki segíteni, rá tudod vezetni, vagy esetleg meg is mondhatod neki. Sok nõnek elõször meg kell ismernie a saját testét, csak azután megy nekik.
A kérdező hozzászólása: Hmm szóval akkor elõször nekem kell rájönni....nah jó de ha megvan hogy mondjam neki hogy mit meg hogy ha megmondom neki nyersen az hülyén jön ki :S Az utlosó elõtti válaszolónak:háát nem tudom valahogy csak sikerül majd, legalább is remélem mert ez így nagyon nem jó.Kezdek kicsit bepánikolni

Az perverz, ha arra kért a barátom hogy, simogassam a lábammal a péniszét?

Meglepett a kérése,de végülis egyszer élünk,megcsináltam neki. Bár az egész röhögésbe fulladt,és abba is hagytuk ezért. 8 hónapja vagyunk együtt,de nem vettem észre hogy lábfétise lenne vagy valami. 18/L

Legjobb válasz: szerintem nem.

szerintem nem.
Úgy tudom, ez elég gyakori, ezért az orvosok ezt már nem is nevezik perverziónak. Persze elég unalmas lenne, ha mindig csak ezt kérné, de néha belefér, nem?
WorfHadnagy Felüdülõ élmény volt ezt elolvasni
A lábad is ugyanúgy a tested része, mint a kezed, a szád, vagy a puncid. A barátod farka is ugyanúgy az õ testéhez tartozik, mint mittudomén, a végtagjai. A perverz az lenne, ha kaki, pisi, hányás, vér és sperma keverékét burogatnátok egymásra és te egy vietnámi strandpapuccsal, a barátod pedig péklapáttal kenné szét a másik keblén. :-D
Uh, ezt én is régóta ki akarom próbálni! :D
A kérdező hozzászólása: Neeeem, õ se kezdte el nyalogatni meg puszilgatni a lábamat/lábujjaimat, csak szimplán nadrágon keresztül simogattam neki, aztán mivel nem bírtuk ki nevetés nélkül, folytattuk "hagyományos" módon. Csak maga a kérés lepett meg.
én nem birom a láb férises dolgokat de ez még nálam is belefér. AZt nem birnám ha a lábamat akanák puszilgatni stb... de ez még néha elöfordul bár ugysem tudom vele ugy csinálni hogy olyan igazán jó legyen de néha csak ugy próbálkozunk ezzel kb fél perc erejéig.
Érdekes, én általában, ha van csajom, fõleg hosszútávú, szoktam a fenekét, a lábát simogatni a szerszámommal, és nem panaszkodott senki.Sõt, egész beindultak...
Nem perverz, valószínûleg tényleg látta a neten, kíváncsi volt, kipróbálta. Nincs ezzel semmi gond
Szerintem csak kíváncsi volt. A neten sok ilyet látni, és gondolom õt is érdekelte milyen lehet.
ezt hivják láb imáédatnak vagy láb fétishnek. nem perververzio.. de nem is a naturel sex köre
Egyáltalán nem perverz, inkább normális kíváncsiság.
En sem birom az ilyet....tudod ki tenne meg neki...inkabb dugjon seg.gbe...mehet a fenebe a labimadataval egyutt...

Normális, hogy a barátom arra kért, hogy töröljem az exem még a közösségi oldalon is az ismerősök közül?

Nagyon hisztizett, mikor megtudta,hogy váltottam vele két szót. Most azt mondja hozzá se szóljak,és töröljem az ismerősök közül, mert irritálja,és kivan rá nagyon.

Legjobb válasz: Csak megakarja elõzni a bajt,elõre látó,ennyi

Csak megakarja elõzni a bajt, elõre látó, ennyi
Azt hittem arra kért, hogy töröld ki a seggét.
Ez már beteges.
ja biztos féltékeny típus v félt
te letiltod?!
A kérdező hozzászólása: én meg nem neked szántam azt a kommentet:) )
A kérdező hozzászólása: letiltom, nincs mit csináljak, mert akkor megint baja lesz.
Letiltani azonnal, ha vege a kapcsolatnak minek vele a kapcsolat szomoru napokra? Aztan majd az exed lassan becsempészi a lompost, végül meg majd 2 szék közé esel.
Ez megint embere válogatja. Van olyan "exem", akivel 8 éve tartom a kapcsolatot. Átment a dolog igazi barátságba. Ha most egy csaj azt mondaná, hogy töröljem le, kb körbe- röhögném. Tanuljon már meg bízni, az, hogy beszélek vele, SEMMIT nem jelent. Fõleg, mivel már családja van, gyereke, külsõ ember is láthatja, hogy nem "visszamegyek megdugni" jellegû a kapcsolat.
Nem, nem rád írtam, hogy beteges, hanem a barátod féltékenységére! :D
A kérdező hozzászólása: bocs, utolsó elõtti*
A kérdező hozzászólása: mi? xDD utolsó, összekeversz vlkivel.
én barátom magától tiltotta teljesen az exét undorodva mert már nem tudta elviselni... én úgy voltam legyen csak ismerõs ha akar (mindkettõnknek, ki jelölt minket egyszerre késõbb meg be ...), lássa a csaj h sokkal boldogabb velem :) de végülis így nyugodtabb vagyok
Ja, Te vagy az, aki az elõbb feltett egy másik kérdést, hogy kiakadt a jelenlegi, mert újfent képbe került az exed?
Igaza van ...! Minden így kezdõdik ...!
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:-)
nem normális, hanem alap.

Nem tudom mit tegyek. A barátom arra kér, hogy análisan szeretkezzünk. Még soha nem tettem. Valóban igaz hogy utána nem lehet a székletet visszatartani? Okoz a nőknek egyéb egészségügyi problémát? Valóban olyan élvezetes?

Legjobb válasz: Igen, van akinek jó, van akinek rossz. Nekem az elsõ alkalom rossz volt és nem is engedtem tovább. A második egy másik sráccal volt, az isteni volt. Szerintem minden a partnertõl függ. Ha megbízol benne, odafigyel rád és fontos neki, hogy neked is jó legyen akkor szerintem kipróbálhatjátok. :) A lényeg, hogy legyen valami síkosító, mert ugye az nem nedvesedik. A visszatartással tényleg csak akkor lehetnek gondok, ha túl sûrûn csináljátok.

Igen, van akinek jó, van akinek rossz. Nekem az elsõ alkalom rossz volt és nem is engedtem tovább. A második egy másik sráccal volt, az isteni volt. Szerintem minden a partnertõl függ. Ha megbízol benne, odafigyel rád és fontos neki, hogy neked is jó legyen akkor szerintem kipróbálhatjátok. :) A lényeg, hogy legyen valami síkosító, mert ugye az nem nedvesedik. A visszatartással tényleg csak akkor lehetnek gondok, ha túl sûrûn csináljátok.
hát 1 alkalomtól nem hiszem hogy nem tudnád tartani de ha évekig, évtizedekig csináljátok akkor nagyon nagy eséllyel lehetsz pelusos nagymama...
Valaki élvezi az anális szexet valaki nem. Szerintem nagyon jó. Az, hogy utána nem lehet a székletet visszatartani nem igaz. Persze ha éveken keresztül minden nap anál megy van benne valami. De ha mondjuk heti 1 vagy két hetente 1x nem hiszem, hogy lehetne baj.
Max akkor lesz ilyen problémád ha barátod egy elefeánt :) )). De az igaz hogy ha az átlagnál jóval vastagabb fütykösû pasid van akkor lehetséges apróbb repedések bekövetkezése.
Nem, nem , igen (Bár nem mindjárt az elsõ. Mint minden, ez is gyakorlás kérdése)!
Hogy élvezed vagy nem, az sok mindenbõl függ. Mindenesetre egy próbát nem árt, újfajta ingereket és élményeket ismerhetsz meg. Fontos hogy az elsõre és a többire is felkészüljetek, tisztaság, higiénia, sok síkosító, türelem, stb... A székletvisszatartási vagy egyéb eü-i probléma hülyeség, ha normális mértéket tartassz, csak az ellenzõk hirdetik.. persze rögtön hozzáértõ orvosnak adva ki magukat :-) Jó próbálkozást :-) 26/L

Barátommal 2hónapja szakítottam megbocsáthatatlan dolgokat követett el:S 1hónapon keresztül keresett, hogy szeret nem tud elfelejteni. Van bnője már, viszont engem arra kért, h ne bulizzak ott, ahol ő fog, ne rontsam el a bulit! Akkor?

(egy helyre járunk,csak én ritkán megyek) de ha annyira lezárta,mint ahogy nekem írta mindig,akkor miért nem bír látni??azt mondta remélem megértem hogy miért nem akarja..

Legjobb válasz: Õ volt a f*sz, még nehogymá dirigáljon neked! direkt azértis elmennék a buliba, és húznám az agyát...:D

Õ volt a f*sz, még nehogymá dirigáljon neked! direkt azértis elmennék a buliba, és húznám az agyát...:D
Elsõ válaszolóval teljesen egyetértek! "Megbocsáthatatlan dolgokat követett el" ergo egy patkány volt, ezért Te szakítottál vele. Innentõl kezdve az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy te hova mész bulizni. Ha zavarod, majd elhúzza onnan a csíkot. Szabad ember vagy, nehogy már az exed miatt ne menj oda ahová szeretnél! Ezt ne engedd!!
Ha szeretne, nem kérne arra, hogy menj máshova bulizni.

Barátom arra kért, hogy élvezhessen az arcomra. Állítólag csíp, ha a szembe megy van még más esetleg?

Igazából nem tartom undorítónak vagy ilyesmi de nem tudom mire számíthatok...

Legjobb válasz: Hát azért csukd be a szemed elõtte.És ha mégis belemegy akkor pár óráig jó vörös lesz a szemed

Hát azért csukd be a szemed elõtte.És ha mégis belemegy akkor pár óráig jó vörös lesz a szemed
Ha szembe megy most ki bõ vízzel, be fog pirosodni. Ha becsukod akkor nem megy bele.
A kérdező hozzászólása: és konkrétan hogyan viselkedjek? letöröljem azonnal, vagy mi? Gondolom nem fog utána rögtön megcsókolni :)
XXI. század már van szopóálarc
Csukd be a szemed, de ne törölközz meg azonnal! Ettõl azt hiheti, hogy undorodsz tõle...
A spermától nagyon csúnyán be tud ám gyulladni a szem, szóval csak óvatosan!

Ha arra kerül a sor, hogy orálisan kielégitem a barátomat, nem számít neki, hogy csinálom ugye?

Úgy értem, hogy még nem elégítettem ki senkit orálisan, és attól félek nagyon tapasztalatlannak t?nök majd. Igaz neki sem volt még ilyen élménye, de nem fogja azt várni, hogy úgy csináljam mint a pornófilmekben igaz? Szóval olyan jó érzés lesz neki bárhogy is csinálom, és nem figyeli majd, hogy profi vagyok-e vagy sem?

Legjobb válasz: Javaslom a makk erõteljes harapdálását.

Javaslom a makk erõteljes harapdálását.
Ne is próbáld úgy csinálni, mint a pornókban, nem is menne, õ meg nem élvezné. Ha mindkettõtöknek az elsõ ilyen alkalom, az a legszerencsésebb helyzet, együtt majd kitapasztaljátok, hogy mi a legélvezetesebb.
Kedves 18:47 Te vagy nagyon tapasztalatlan, vagy nagyon szerencsés lehetsz. Nekem bizony már volt, hogy másnap csak sziszegve tudtam hátrahúzni )) Azóta is látszik a heg
Életünk legrosszabb szopása is ezerszer jobb mint egy maszturbálás! ezt tartsd észben és ne izgulj hanem rajtam gyakorolhatsz :D ...egy kicsit rossz kellett legyek én is na XD
Hát, azért jelentõs különbséget lehet tenni tapasztalt és tapasztalatlan lány között, hiszen a szopásnak is van technikája, illetve vannak trükkjei, amiket bizony tanulni kell. Az elsõnél viszont nyugi, már annak is borzasztóan fog örülni, hogy egyáltalán vállalkozol rá, fõleg ha nem részesítette korábban senki ilyen élményben. ;)
a fogaddal vigyázz
Szerintem élvezni fogja, mert te csinálod neki, (akit szeret) Azért legyél inkább gyengébb és óvatos, nehogy fájdalmat okozz neki ha túl dúrván csinálod. Esetleg kérd meg ha nem jó valami, mondja nyugodtan... Jön majd magától: ) 23/L
Ha diszkó után 30perce ismert csaj szop engem akkor, leszarom, és reálvezek a fejére. Ha meg bnõm az akit tisztelek szeretek, akkor nekem a szándék is elég, de azért ne harapja le :D
semmiképp se használd a fogaidat, de nyugodtan nyalogathatod a makját belülrõl és mélytorkozhatsz is de csak finoman
oké akkor a férfiak 97%-ának XD és õszinte részvétem

Érdemes fogamzásgátlót szednem? Barátom arra kért, hogy szedjek fogamzásgátlót, mert nem szereti a gumit, meg nem jó neki azzal.17 éves vagyok. Milyen következményei lehetnének a fogamzásgátlónak?

Mennyi ideig kellene szedni a fogamzásgátlót, hogy lehessen csinálni gumi nélkül?

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, õ megvizsgál. Ne hagyd, hogy csak úgy felírjon valamit, mert fontos elõtte a vizsgálat. Én pl. nem is szedhetek, mert trombózisra hajlamos vagyok, és annak a kialakulását elõsegítheti. 1 hét vagy 1 hónap, amíg hatni kezd.

Menj el nõgyógyászhoz, õ megvizsgál. Ne hagyd, hogy csak úgy felírjon valamit, mert fontos elõtte a vizsgálat. Én pl. nem is szedhetek, mert trombózisra hajlamos vagyok, és annak a kialakulását elõsegítheti. 1 hét vagy 1 hónap, amíg hatni kezd.
az a következménye, h szebb lesz a bõröd, nem fog fájni, amikor megjön, kevesebb vérrel fog járni, és ami a legfontosabb, nem leszel terhes.. de a barátodnak még 1 hónapig el kell viselnie a gumit, mert a tabi se hat mindjárt.. legalabbis, érdemes kivárni az 1. hónapot.. és inkább ez, mint h bedõlj a megszakitásos " védekezésnek "..
Szerintem 17 évesen nyugodtan szedhetsz, feltéve, ha te is szeretnél, nem csak a barátod kérésére teszed. A mai fogamzásgátlók szedése teljesen biztonságos, én 1 éve szedem, semmi bajom nincs tõle. Természetesen ha rendes a dokid akkor elküld vérvételre is, megvizsgál, és annak alapján írja fel a neked megfelelõt. A 15.szem tabletta után a védettség kialakul.
nem
Ezt szerintem neked kellene eldöntened. Mi amúgy 3 gumit szakítottunk ki 1 hónap alatt és még nem is a silány fajtából (durex), tehát ajánlanám biztonságérzet szempontjából. A mellékhatásokat elfogja regélni a nõgyógyász. Amúgy már elsõ nap hat, ha a ciklus elsõ napján kezded el szedni, de meg szokták várni vele az 1 hónapot. Általában lerövidül a ciklus 3-4 naposra és a görcsök is megszûnnek.
Hát...nézd...Csak akkor szedj tabit, ha te is szeretnéd. CSAKIS azért, mert a barátod azt szeretné, sztem még 17évesen ne kezdd el. Persze ha te is szeretnéd, akk miért ne? Én 18évesen kezdtem el szedni. Ja és nyugi, semmilyen következménye nem lesz. annyi h nem leszel terhes :p
tudhatnád, h semmit nem ér, h 10 évig szedted, annak nem maradnak ugymond.. nyomai. ahogy nem szeded, lehetsz terhes. de az is hülyeség volt, h csak 1 hónapokat tartottál, mint szünetet, mert legalabb fél évet kell.. csodálom, h ezt nem emlitette az orvosod. igy nem is csoda, h gond lett.. az hatalmas löket a petefészkeidnek.
Én is fogamzásgátlót szedek, és szerintem odfigyelt szedés mellett biztonságosabb mint az óvszer, mert nincs "hibalehetõség", minthogy elkap a hév és nem húzzátok fel, vagy elszakad, lecsúszik, kifolyik a sperma, mittudomén. Nekem a negatív mellékhatások közül csak a hangulatváltozás jött, nyûgösebb, hisztisebb vagyok néha, könnyebben elsírom magam, de azért nem komoly. Viszont nõtt tõle a mellem, a biztonságérzettõl nõtt a libidóm, egyáltalán nem fáj a menzesz, sokkal kevesebb a vér, és órára pontosan beállt. Én ajánlom :) Azért azt hozzá kell tenni, hogy csak komoly kapcsolatban van értelme, mert egy hónap mire hatni kezd kb, és az sem tesz jót a szervezetednek hogy szeded egykét hónapig aztán abbahagyod aztán egy hónap múlva megint el akarod kezdeni. Ráadásul a nemibetegségektõl sem véd, úgyhogy ha ismeretlennel csinálod, használj óvszert. És tényleg csak akkor szedd, ha te is akarod. Ja, fontos: OLVASD EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT. Baromi hosszú, de bogarászd végig, mert rengeteg fontos infó van benne, és az itt feltett kérdések nagy részére is választ ad. Nekem am felírták szülõi engedély nélkül is. 16/L
A legutóbbi válaszolóval értek egyet! Viszont egy fentebbi választ igen erõteljesen cáfolnék: 10 éve szedtem a gyógyszert, és besokallt a szervezetem a hormontípusra (vérezgetni kezdtem, ha kell, ha nem). 1 hónapra abba kellett hagynom, hogy tisztuljon a szervezetem. Azután újra el kezdtem szedni, elsõ levél után (a "gyógyszermentes" napokban), együtt voltam a barátommal, 2 napra rá megjött a megvonásos vérzésem, de csak 2 nap volt és elég silányka...Elmentem a dokihoz, mondta ez a gyógyszer sem tökéletes úgy néz ki, ne szedjem tovább, kapok másikat...Tehát megint kb 1 hónap semmi...közben voltam együtt megint a barátommal, de védekezés hiányában hüvelyi érintkezést mellõztük. 2-3 hét múlva elkezdtem furcsán érezni magam stb. Aztán gyanakodtam...terhességi tesztet vettem, pozítiv lett, vizsgálat után kiderült 5 hetes terhes vagyok! TEhát ennyit arról, hogy az elsõ nap meg az elsõ hét, na meg az is, hogy az elsõ levél után már védett vagy...az hogy elõtte 10 évig szedtem, még annak sem maradtak semminemû nyomai! A mai fogamzásgátló tabletták alacsony hormontartalmúak, ezelõtt 10 éve azt mondta az orvos 1 hónap és már véd, de ajánlatos a következõ levelet is kb félig beszedni, akkor már biztonságról beszélünk!
Ne azért szedj fogamzásgátlót, mert a barátod azt akarja... De marhára utálom az ilyen önzõ pasikat. Fogadok ha neki kellene szedni, akkor foggal körömmel tiltakozna... Nah mindegy. Elõnyei: - bármikor szexelhettek, nem kell gumiért rohangálni, ha épp nincs otthon - ha sokszor vagytok együtt, akkor olcsóbb - a legbiztonságosabb fogamzásgátló eszköz (ha az elkötést nem nézzük:D) - beléd élvezhet a párod, nincs para, hogy kiszakad, vagy véletlen odafolyik vmi... - ha szerencséd van szebb lesz a bõröd tõle - ha szerencséd van kicsit nõhet a melled is - rövidebb és kevesebb menzesz, kisebb fájdalommal Hátrányai: - trombózis kockázatát jelentõsen megnöveli, épp ezért cigivel együtt nem szabad szedni! - gyakori mellékhatások (amiket itt az oldalon is rendszeresen olvashatsz): hányinger, libidócsökkenés, hízás, fejfájás, rossz közérzet, ingerlékenység, közti vérzés, nagyobb hajlam a fertõzésekre. Ezek mellett persze még kismillió mellékhatása lehet, de ezek a leggyakoribbak. - a szedés után nem biztos, hogy helyreáll a peteérés. Ezen általában doki segíthet, de nem minden esetben... - minden nap idõben be kell szedni, nem szabad kimaradnia. Ha mégis kimarad, akkor kiegészítõ védekezés kell. Ha a tabletta mellett döntesz, akkor keress fel egy megbízható orvost. Ha nem akar megvizsgálni, csak felírja, akkor hagyd ott. Rákszûrés és vérvétel mindenféleképp kell, ha a családban volt trombózisos, akkor ilyen hajlamot is vizsgálnak. A doki hasraütésszerûen ír fel gyógyszert, mivel az eredményeidbõl csak azt látja, hogy szedhetsz-e tablettát. Tippel, és vagy bejön, vagy nem. Ha mellékhatások jelentkeznek, akkor megint elmész, és ír másikat. Alaposan olvasd el a betegtájékoztatót!!! A legtöbb dolog le van benne írva. Ha mégsem találsz választ vmire, akkor az ORVOST kérdezd meg, ne itt írj ki kérdést.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
Ha már beállt a menzeszed akkor nyugodtan szedhetsz fogamzásgátlót. Elõtte ki kell, hogy vizsgáljon az orvos, csak így írhat(na) fel. Általában 1 hónapig kell szedni, de a betegtájékoztatóban minden benne van. Nem kell szülõi beleegyezés, de azért jó ha tudnak róla, meg hát nem éppen pénztárcakímélõ. Olyan 3000-9000 között mozog az ára. Én Nuvaringet használok (hüvelygyûrû), ez 9100 három hónapra. A Mercilon is 9000 körül volt, de azt már nem szedem, mert nekem nem jött be. A többirõl nem nagyon tudok nyilatkozni, de neten utána tudsz olvasni. Remélem segítettem. 20N
a tabitól nem lehetsz terhes.. max. a védekezés nélküli szextõl.. amugy én 2 évig szedtem, és nem lettem az.
A kérdező hozzászólása: igazából nekem is jobb gumi nélkül, de mégis félek, h nem e lehetek a tabitól véletlen terhes. ha pl elmegy bennem
bocsi, szerintem önzõ a barátod, hogy azért akarja, hogy tablettát szedj, mert neki derogál a gumi... de te tudod. én azért kezdtem el szedni, mert én akartam, és nem azért, mert valaha is kért rá a barátom. neki a gumi is megfelelt. egyébként 17 évesen már nem feltétlen kell szülõi beleegyezés, legalábbis nekem sosem kérdezték, ott van e anyukám:) én is ennyi idõsen kezdtem el szedni. negatív hatásai nálam ezek voltak: iszonyú ingerült voltam 2 hónapig. egyébként más nem. de lehetnek vérzési rendellenességek, lehet, hogy a szervezeted nem bírja... de ez úgyis rajta lesz a használati utasításon. nálam jótékony volt, hogy nõttek a melleim, kevesebb pattanásom van sokkal, rövid a vérzésem, és nem is fáj annyira. novynette-t szedek, és 3 havi adag 6500 ft körül van, de sokszor függ gyógyszertártól is.
ne az árát nézd.. nem ezen kell spórolni.. amugy az enyém a legujabb fajtából való, yaz, 10 euró volt 1 hónapra. a mercilon meg kb. 5 euró volt, 1 hónapra. de mercilont még 2 éve szedtem, de a yaz-nek sztem azóta nem változott az ára.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) még 1 olyan kérdésem lenne, hogy milyen árba vannak átlagban?
Ez a gyógyszertõl függ. De mindint meg fogsz tidni a dokitól, ill. a gyógyszer tájékoztatójában :)
A kérdező hozzászólása: és ha eltelt x idõ akk utána el is élvezhet bennem? meg mennyi az esélye a terhességnek?
A kérdező hozzászólása: és kell szülõi beleegyezés?? vagy vmi?
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat! hasznosak:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!