Találatok a következő kifejezésre: Arra gyanakszom, valaki (7 db)

Kislányom 14 hónapos . Comján mindkét oldalon kivan pirúlva sebesedve. Arra gyanakszom kidörzsölte a harisnya. Mert a nunija, feneke nem olyan csak ott olyan ahol a harisnya illetve a pelenka hozzáért. Volt már ilyen valakinek? Mivel kezelhetném?

Jelenleg neogranormonnal kenegetem. Nem fáj és nem viszket neki .

Legjobb válasz: Igen, lehet attól. Nivea baby testápolót használtam a kislányomnál, amikor neki is hasonló volt a combija. Neki bevált, és szerencsére el is múlt tõle.

Igen, lehet attól. Nivea baby testápolót használtam a kislányomnál, amikor neki is hasonló volt a combija. Neki bevált, és szerencsére el is múlt tõle.
A kérdező hozzászólása: Nektek is kidörzsölte valami..? Köszi kipróbálom.

UEFI BIOS-om van pár hete 126foknál nem kapcsolt le az alaplapom! Arra gyanakszom nincs beállítva BIOS-ban hány foknál kapcsoljon le az alaplap, amikor túlmelegedik a proci! Hol tudom ezt beállitani, valaki magyarázza el részletesen!?

proszesszor: i7 3770 3,4 Ghz LGA 1155 MAX 105fok alaplap: Asus P8Z68-V PRO/GEN 3 UFEI BIOS: version 2.10.1208.

Legjobb válasz: Ott már vmi rég nem stimmel, ha egyáltalán ennyire felmelegszik, akár gyári hûtõ, akár nem. Van egyáltalán paszta a proci alatt??? De az is lehet h csak meghibásodott az érzékelõ dióda és nincs is túlmelegedve semmi a gépedbe...vagy épp a program szar, ami ezt mutatja neked, erre nem gondoltál?

Ott már vmi rég nem stimmel, ha egyáltalán ennyire felmelegszik, akár gyári hûtõ, akár nem. Van egyáltalán paszta a proci alatt??? De az is lehet h csak meghibásodott az érzékelõ dióda és nincs is túlmelegedve semmi a gépedbe...vagy épp a program szar, ami ezt mutatja neked, erre nem gondoltál?
Elõbb vissza kéne rakni a pocihûtést helyére, újrapasztázva, mert ki van zárva, hogy van mûködõ vagy bármilyen hûtés ha 126 fok ... Amúgy a riasztás általában 60 és 90 fok között állítható, van ahol még kisebb érték is választható. Elvileg 100 fok fölött picivel eleve ki kéne kapcsolnia a gépnek a védelem miatt.
A kérdező hozzászólása: Ez megtörtént kilett cserélve paszta azóta 40-70fok között jár a proci a gyári paszta kevés volt rajta... De kérdés az hogy az alaplap miért nem kapcsolt le ? És Biosban hol lehet ezt beállítani ?
Megnéztem a kézikönyvet, tényleg nincs rá opció, hogy hány foknál mikor kapcsoljon ki. Elvileg a "Monitor" -on belül kéne lenni. Furcsa ez pont az Asus -tól, ráadásul egy ilyen drága alaplapnál. Más: Egy ilyen kategóriájú számítógép már megérdemelne egy hatékonyabb hûtõt, a gyári piskóta helyett.
Egész éjjeli sírástól alapból vörös a szeme másnap..
na várjunk csak. a tesódnak vannak drogos haverjai. ez nem jelenti azt, hogy õ is drogozik. másrészt: a haverjai hülyeségei miatt szakított a barátnõjével. ezért sírt egész éjjel és volt piros a szeme.
A vörös szem valószínûleg az egész éjjeli sírástól van. Azt kéne megkérdezni tõle, hogy miért sírt egész éjjel, lehet hogy bántja valami?
A kérdező hozzászólása: De nem a sírástól sokat is ivott és az amit csinált nem valószínû hogy az alkohol csinálta és ahogy elnéztem a pupillái tágak voltak.
A kérdező hozzászólása: Azért sírt mert a hülye drogos haverjai telebeszélték a felyét és ezért szakított a barátnõlyével és amikor hazaért hideg zuhannyal birtuk csak megnyugtatni
A kérdező hozzászólása: Jó de a lényeg az hogy egy gyerek idejött és mindenki a haverja lett és pár év mulva terjesztette a drogot.és most a bátjám következett volna de a barátnõlye nem engedte neki és a haverjai ezért beszélték tele a felyét és valószinûleg bele is kevertek valami drogot a piájába
Én ilyen drogot nem ismerek. DE add meg a haverja számát:)
A kérdező hozzászólása: 0640505050
A sírástól volt vörös a szeme...


Ha valaki arra gyanakszik, hogy agydaganata van, hova kell fordulni, hol diagnosztizálják?

Lehet?leg a legolcsóbban persze.

Legjobb válasz: Háziorvos, és adhat beutalót neurológiára, aki elküldhet CT-re. Ez nagyon sok idõ sajnos. Magánban pedig magán neurológushoz.

Háziorvos, és adhat beutalót neurológiára, aki elküldhet CT-re. Ez nagyon sok idõ sajnos. Magánban pedig magán neurológushoz.
A leggyorsabb a magan neurologus, de azert az agydaganatnak eleg feltuno tunetei vannak. Az egyik pl a hanyas. Ha felmerult a gyanud, tenyleg a legegyszerubb ha gyorsan kizarod, tehat elmesz a neurologushoz, de szemesz is tud valamit mondani ( szemfenek vizsgalat, hogy van e megemelkedett koponyauri nyomas) # Harmincon túli egyéneknél az elsõ jel epilepsziás roham lehet. # Izomgyengeség vagy a mozgás összehangolatlansága. # Személyiségváltozások. # Növekvõ aluszékonyság. # Az egyensúly elvesztése vagy a látótér egy részének kiesése. # Fejfájás és hányás jelezheti a növekvõ nyomást. A fejfájás rosszabbodik köhögéskor és lefekvéskor, és különösen súlyos lehet reggel.

Ha arra gyanakszom, hogy valaki vissza él az adataimmal, mit tehetek?

Bizonyítékom nincs rá..,csak gyanú! Ilyen esetben lehet tenni valamit?

Legjobb válasz: bizonyítékot kell szerezni. milyen adatoddal élnek vissza?

bizonyítékot kell szerezni. milyen adatoddal élnek vissza?

Lehet attól valakinek gombás fertőzése hogy nem váladékozik? Mert arra gyanakszok de nincs semmi féle váladék. És milyen egy ilyen fertőzés? És mitől lehet elkapni?

Fiú vagyok.

Legjobb válasz: szerintem nem lehetsz ha nincs jele.piros kis pöttyöknek kell lennie a hímvesszõdön. ezt lehet kezelni canesten krémmel ami vény nélkül kapható 990Ft körül van.El lehet kapni lánytól (ha õ is gombás), meg ha koszos kézzel nyúlsz magahoz (pisilés elõtt ajánlatos kezet mosni,meg persze utánna is). én ennyit tudok, remélem tudtam segíteni!

szerintem nem lehetsz ha nincs jele.piros kis pöttyöknek kell lennie a hímvesszõdön. ezt lehet kezelni canesten krémmel ami vény nélkül kapható 990Ft körül van.El lehet kapni lánytól (ha õ is gombás), meg ha koszos kézzel nyúlsz magahoz (pisilés elõtt ajánlatos kezet mosni, meg persze utánna is). én ennyit tudok, remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Hát lánytól nem kaptam el...És nem piros hanem fehér pötyök vannak a herezacskón és a hímveszõn és viszket és láttom rajta hogy terjed...Akkor mi ez?:S
Remélem már azóta elmentél dokihoz!!!Lánytól csak úgy lehet gombás fertõzést elkapni, ha vhol a hímvesszõd meg volt sérülve...na meg ha nem is kapod el akkor átadhatod, tehát rajtad nem jön ki csak a partnereden....de szerintem ez amit írtál, ez nem gomba.....

Arra gyanakszom, hogy valaki be tud lépni és be is lépett a gépemre vhogyan vagy vmilyen progival, na ezt hogy csinálta?

Legjobb válasz: "egyáltalán nem biztos, hogy betörtek..." Egy átlag felhasználónál és átlagos használatnál ma már 50% FÖLÖTT van az esélye, hogy betörtek a gépére. Ez van. Naprakász víruskeresõ, tûzfalprogram, jól beálított böngészõ, nem rákattintani mindenre ész nélkül.

"egyáltalán nem biztos, hogy betörtek..." Egy átlag felhasználónál és átlagos használatnál ma már 50% FÖLÖTT van az esélye, hogy betörtek a gépére. Ez van. Naprakász víruskeresõ, tûzfalprogram, jól beálított böngészõ, nem rákattintani mindenre ész nélkül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!