Találatok a következő kifejezésre: Arra a hogy hol lehet (63 db)

Arra a kérdésre, hogy hol lehet bumerángot vásárolni, azt válaszoltam, hogy minden játékboltban. Miért pontozták le nullára?

Ha egyszer ott kapható, nem is írtam hülyeséget! Ha azt írtam volna, hogy mondjuk a pékségben, na, az nem hasznos válasz. Na de ez? Ezek szerint a lepontozónak fogalma sincs a kérdésre adandó válaszról, mert még mindig csak az én válaszom van jelen. Ha meg tudja, akkor a lepontozás mellett miért nem válaszol is? És ha ? sem tudja, akkor miért pontoz le? Milyen "aranyos" emberek vannak...

Legjobb válasz: Vannak ilyen idióták. Én arra a kérdésre, hogy jó-e az apukának bentlenni szülésnél, azt válaszoltam, hogy szerintem jobb, ha egy nõrokon van bent, erre valaki lepontozta. Pedig csak egy más lehetõséget említettem, mint amit az elõttem írók. Sajnos ezek a marhák úgy gondolják, hogy ha egy válasz nekik nem tetszik, akkor az nem hasznos, márpedig hasznos lehet egy többitõl eltérõ válasz is. Az pedig, hogy hol lehet bumerángot kapni, nem egy egyértelmû kérdés, nem derül ki belõle, hogy játékra gondol-e, vagy olyan "igazira", tehát a válasz hasznos. Én ha megtalálom, szavazok rá egyet :) Nem múlik rajta semmi, csak tényleg nem esik jól az embernek, hogy jószándékúan ad egy választ, és erre valami félkegyelmû lepontozza, csak azért, mert nem tetszik neki a válasz.

Vannak ilyen idióták. Én arra a kérdésre, hogy jó-e az apukának bentlenni szülésnél, azt válaszoltam, hogy szerintem jobb, ha egy nõrokon van bent, erre valaki lepontozta. Pedig csak egy más lehetõséget említettem, mint amit az elõttem írók. Sajnos ezek a marhák úgy gondolják, hogy ha egy válasz nekik nem tetszik, akkor az nem hasznos, márpedig hasznos lehet egy többitõl eltérõ válasz is. Az pedig, hogy hol lehet bumerángot kapni, nem egy egyértelmû kérdés, nem derül ki belõle, hogy játékra gondol-e, vagy olyan "igazira", tehát a válasz hasznos. Én ha megtalálom, szavazok rá egyet :) Nem múlik rajta semmi, csak tényleg nem esik jól az embernek, hogy jószándékúan ad egy választ, és erre valami félkegyelmû lepontozza, csak azért, mert nem tetszik neki a válasz.
Lehet, hogy nem játékbumerángra gondolt, hanem 'igazira'. Azt meg - gondolom én - sportboltokban talál...
meg lehet nézni azokat az embereket akiknek piros nyil mutat lefelé a statisztikájában, õk között van a garázdálkodó...
Nem mindegy hány pontot kapsz? Az életed múlik rajta, vagy csak a világ sorsa? Szerintem tökmindegy, mennyi pontod van, nem? Mellesleg az értékelésnél a pontozó a személyes véleményét képviseli ilyenkor. Ha neki nem hasznos, hát nem hasznos. Miért fáj az neked? (Persze sokszor nem is a hasznosságot pontozza, hanem azt, hogy egyetért vele, vagy nem. De az persze megint csak szubjektív.) Na, nyomjátok a mínusz pontokat; hadd vegyem le mellel. :)

Nem tudja esetleg valaki, hogy hol lehet Budapesten találni olyan üzletet ahol outlet áron lehet vásárolni? A következö márkákra gondolok: zara, bershka, stradivarius.

Jòk azok is ahol kis szèpsèghibàs termèkek vannak, mert ott is akadnak gyöngyszemek:)

Legjobb válasz: Pontos helyet nem tudok, talán a Hádában bálabontáskor. Úgy tudom minden szombat reggel van, és jó áron lehet találni márkás darabokat.

Pontos helyet nem tudok, talán a Hádában bálabontáskor. Úgy tudom minden szombat reggel van, és jó áron lehet találni márkás darabokat.

Valaki írna ide, vagy küldene priviben egy linket arrol, hogy hol lehet letölteni a You Are Empty-t Crack-el mindennel?

Énis rákerestem de nemtalálok norm oldalt :SS

Legjobb válasz: az a gond, hogy nagyon ritka játék. a kiadása után feloszlott a kiadója, azóta nem nagyon árusítják, és neten se valami híres. amúgy itt lehet:http://www.egydown.com/gx/You+Are+Empty+crack.html

az a gond, hogy nagyon ritka játék. a kiadása után feloszlott a kiadója, azóta nem nagyon árusítják, és neten se valami híres. amúgy itt lehet:http://www.egydown.com/gx/You+Are+Empty+crack.html


Jófogás, apród, vatera, hardverapró
A kérdező hozzászólása: És telefont tudsz ajánlani?
A legjobban ebben az árkategóriában a Sony Xperia Tipo éri meg vagy ha nagyobb kijelzõt szeretnél ZTE Blade 3
A kérdező hozzászólása: Blade 3-at honnan? Nincs már sehol.
Pedig ennyiért az xperia u magasan a legjobb, fényévekkel jobb a mini2-nél, de ha nem, akkor nem. Akkor vegyél xperia tipo-t. Olcsóbb, mint a mini2, és jobb.
szia! Milyen színû a telefonod?
Mi a baj vele? Nekem ilyen van és szerintem nagyon jó, teljesen meg vagyok vele elégedve...

15 hetes kismama vagyok sokat keményedik a hasam. Néha éjszaka is arra ébredek, hogy hol itt hol ott nagy kemény dudor van. Baj lehet ez?

Legjobb válasz: Nyugi én 16 hetes vagyok és nekem is kemény szokott lenni!Az azért van mert nagy a helye és úszkál!!!: )Gratulálok!!!

Nyugi én 16 hetes vagyok és nekem is kemény szokott lenni!Az azért van mert nagy a helye és úszkál!!!: )Gratulálok!!!
A has keményedése a terhesség alatt sokszor elõfordulhat és a méh összehúzódások okozzák. Orvossal, védõnõvel egyeztetve magnézium+b6-ot lehet szedni rá ( magneb6 v béres magnézium+b6 általában de vagy gyoygszertri sima magnézium tabi is vagy pezsgõtabletta, kinek mi válik be pd a hányinger miatt). Sztem azért oda kell rá figyelni, a sûrûn, sokáig elõforduló keményedések miatt, jó ha az ember lány ledõl egy picit pihenni. Konkrétan én sajnos a sexet, az orgazmust is kerülöm, mert az is erõs méhösszehúzódásokat okoz és az nekem most vhogy nem jó érzés, inkább lemondok egy darabig a sexrõl..persze a párod ilyenkor se hanyagold ám.
Szia! Ne aggódj, én 17 hetes vagyok és ugyan ezt érzem. Ma voltam orvosnál és rákérdeztem, azt mondta teljesen normális nem kell aggódni. Úgyhogy ne aggódjunj, hanem örüljünk! :)
Menhelyen van pici kutya is.
Jajj drágám...Ezerszer le lett írva, és több kennel honlapján is le van írva, hogy nem létezik extra mini vagy mini yorkie, se csivava, se bichon se malamut se bernáthegyi semmi. Ezt a kedves szaporítók sózták rá az alulfejlett yorki meg a többi KEVERÉK kutyára, hogy ebbõl is hasznot tudjanak húzni. Egyetlen egy törzskönyvben sem lehet olyan olvasni a fajtánál, hogy "extramini" "mini"...Csupán azért, mert ilyen nem létezik. A fajtastandard egyébként is 1 kg-ostól 3 kg-os kutyákig tart, ha szerencséd van, akkor egy kennelbõl választott kutyád lesz, aki egészséges lesz, nem lesz ideggyenge és nem fog kimúlni 2-3 éves korában. Törzskönyvezett, kennel minõségû, valóban YORKI kutya olyan 90-100 ezer ft-tól kezdõdik.Adnak hozzá törzskönyvet, egészségügyi garanciát, szerzõdést, 2x oltva, 4x féreghajtva kerül hozzád, 8 hetes kora után. Bármi, ami ettõl eltér, az nem yorki :) Hiába van tele az apród meg az expressz, mini meg extra mini kutyákkal, azok beteges keverék kutyák, amivel csak rontják a fajta állományát.És persze csak a pénzt látják a kutyákban. És nem értem az összefüggést, hogy azért legyen 1 kiló, mert szobakutya?? Nálunk a 30 kilós kutyám a szobakutya :)
Standard: "marmagassága 20-24 cm. Súlya 2-3, 5 kg között mozog." Tehát 1 kiló SE lehet, mert az már nem yorki.És nem is egészséges.
Egy igazi tenyésztõ, igazi kutyái, igazi honlapról: "Az "extra mini yorkie", "mini yorki" nem fajtajellegnek megfelelõ méret, ne vásároljanak ilyen kutyákat! Õrizzük meg a valódi yorkiet!" http://www.yorkshireterrierkennel.eu/
Ha kennelbõl veszed, az elég kicsi, mert amit az utcákon látsz, a legtöbb nagyobb, mint a standard.Néha lehet kapni kennelbõl is kisebbet, de csak ivartalanítási kötelezettséggel, mert az nem tenyészthetõ tovább.Ha látsz méretre szimpatikusat, kérdezd meg a tulajt, honnan van.Egy kilóból amúgy nehezen jön ki élõ állat, ami még kutyaként is viselkedik.
Nekem kettõ 50kilós szoba kutyám van.. a súly és az elhelyezés nem üti egymást :) Amúgy az elõttem szólókkal egyetértek. Ha ekkora kutyát szeretnél számíts a felmerülõ (akár jó pár százezres) orvosi költségekkel is.
ugye nem úgy gondolod a szobakutyát, hogy soha nem érinti a lába a valódi talajt?
Itt van néhány nagyon jó kennel: http://www.ofnewdeal.hu/ http://www.strazsavari.hu/ http://www.bestprincess-yorkshireterrier.hu/ http://www.gyemanthomoki.hu/ http://arminhazi.gportal.hu/ Beszélj velük, és azt a kifejezést ki ne mondd elõttük, hogy mini, vagy extramini, mert körbe fognak röhögni. És ne akarj 1 kg-os kutyát. Nekem 4 és fél kg-os yorkim van, és egy ilyen pici kutyával nem könnyû. Egy 1 kg-os kutyára kb. minden pillanatban figyelned kellene, nehogy leessen, vagy leugorjon magasról. Véletlenül megrúgod, rálépsz (mert ez egy lakásban tartott kutyánál elkerülhetetlen) és kész a baj. A légcsõszûkület garantált egy ilyen kicsi kutyánál. Ha táskába akarod tenni, akkor is simán lehet vinni, egy 2-3-4 kilós kutyát, egyáltalán nem nehéz. Hallgass ránk, jót akarunk ;)

Abból, hogy hol érzem a bébi csuklását, lehet arra következtetni, hogy hol a fejecskéje?

Id?nként teljesen lent érzem, néha pedig teljesen a mellem alatt, mondjuk mostanában fent éreztem, de ma reggel megint inkább lent, bízom benne, hogy befordult.

Legjobb válasz: Mikor voltál utoljára Uh-n? Kb a 30-32 hét körül szokott lenni egy kötelezõ. Akkor a babák többsége még varos. ilyenkorra a 35 hét tájékára már meg szokta fordulni, de az is elõ fordul,hogy még forognak kicsit. Nálunk mindkét fiam kb a 36 héten befordult és startra kész volt ahogy mondnadi szoktam. A nagy a 40 héten a kicsi a 38 héten született. Egészségesek szerencsére. Szóval ne izgulj befog idóben fordulni. De ha bizonytalan vagy akkor kérj UH-t a dokidtól. Ilyenkor van aki gyakrabban ellenõrzi. S mint tudjuk az Uh nem ártalmas vizsgálat.

Mikor voltál utoljára Uh-n? Kb a 30-32 hét körül szokott lenni egy kötelezõ. Akkor a babák többsége még varos. ilyenkorra a 35 hét tájékára már meg szokta fordulni, de az is elõ fordul, hogy még forognak kicsit. Nálunk mindkét fiam kb a 36 héten befordult és startra kész volt ahogy mondnadi szoktam. A nagy a 40 héten a kicsi a 38 héten született. Egészségesek szerencsére. Szóval ne izgulj befog idóben fordulni. De ha bizonytalan vagy akkor kérj UH-t a dokidtól. Ilyenkor van aki gyakrabban ellenõrzi. S mint tudjuk az Uh nem ártalmas vizsgálat.

Csillagkapu rajongók, ki tudja hogy hol lehet megrendelni a csillagkapu-sg-1 és a csillagkapu-atlantiszos könyveket jó áron?

a címük: csillagkapu-tűzpróba; csillagkapu-atlantisz-a felemelkedés,- az ereklyetartó, - a kiválasztottak

Legjobb válasz: Csak magyar nyelven jó? Mert amúgy amazon, bookdepository...

Csak magyar nyelven jó? Mert amúgy amazon, bookdepository...
A kérdező hozzászólása: igen csak a magyar
Hú hát ez engem is érdekelne... Megpróbáltam beszereztetni a Librivel, de nem jártam sikerrel:S Ha találsz valamit, lécci, szólj itt is! Köszi!:)

Írnátok tejserkentő dolgokat a fejésen és a teán ill hoeobogyón kívül? És az ár is érdekelne ill. hogy hol lehet beszerezni.

Minden érdekel.A homeobogyó nálam nem vált be,a teától fáj a kicsi hasa,eszek és iszom eleget,de fgy a tejci,ezt abból látom hogy csak fejek mert nem tudom szoptatni(elég nagy a mellbimbóm nem segít a bimbókiemel?...)begyullad ill olyan mohó hogy 2 perc alatt kiszívja,és kisebesedik)így tehát fejek.

Legjobb válasz: Szia! Én mégiscsak javasolnám a szoptatást. Nagyon nagy meló állandóan fejni, és sosem lehet kiszívni annyira, amennyire a baba ki tudja szopizni. Azon kívül egy idõ után fel szokták adni az anyukák a fejést. Lehet kapni nagy máretû bimbó kiemelõt is, bár ezt általában rendelni kell (www.oko-baba.hu) és ha nem elég a tejed, ajánlom a Szoptanit készüléket. Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van tudok válaszolni. Egyébként feltétlenül érdemes beszélni az anyatej ligásokkal www.lll.hu õk nagyon profik és biztos tudnak neked segíteni. Ne add fel! Viki

Szia! Én mégiscsak javasolnám a szoptatást. Nagyon nagy meló állandóan fejni, és sosem lehet kiszívni annyira, amennyire a baba ki tudja szopizni. Azon kívül egy idõ után fel szokták adni az anyukák a fejést. Lehet kapni nagy máretû bimbó kiemelõt is, bár ezt általában rendelni kell (www.oko-baba.hu) és ha nem elég a tejed, ajánlom a Szoptanit készüléket. Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van tudok válaszolni. Egyébként feltétlenül érdemes beszélni az anyatej ligásokkal http://www.lll.hu õk nagyon profik és biztos tudnak neked segíteni. Ne add fel! Viki
- fekvés, pihenés - sok folyadék - bizalom önmagadban, hogy képes vagy rá - no stressz: higgadj le, lazulj el, ne pánikolj - elektromos mellszívó - fejés közben tévénézés vagy netezés (ne azt nézd, hogy jön-e mert attól sak bestresszelsz és nem indul be a tejleadó reflex) - görögszénaag-tea (nekem nagyon bevált) - rendszeres fejés éjjel-nappal, háromóránként Ha van tejed, akkor kizárt, hogy ne tudnád szaporítani. Hajrá!
Nekem mindhárom gyereknél a napi 1-2 liter tejivás volt hatásos. Persze a szoptatás után kifejtem, ami maradt a mellemben.
nekem a kisebbik lányom 4éves koráig szopizott, persze mást is kapott mellette.a friss tehén tej , nálam hatásos volt nagyon.
Nekem az esti egy doboz alkoholmentes sör vált be. Még jól is esett, van citromos, almás, epres...változatban is. Reggelre mindig rengeteg tejem lett és egész nap kitartott. Azóta is azt iszom, ha csökken a tej mennyisége vagy csak, ha jól esik a melegben.:)
Én is javasolnám, hogy próbálj szoptatni, mert a baba kb 30-40ml-vel több tejet tud kiszopizni mint amennyit te kifejsz. Igen sajnos kisebesedik a mellbimbó.. volt részem benne. Nekem kb 1hónapig minden szoptatás kinzás volt mert nagyon fájt, de nagyon akartam szoptatni és nagyon nem akartam fejni. Egyébként próbáld a Moremilch kapszulát vagy csak a görögszénamag teát, de az alkoholmentes sör is jo ( én Karamalzot ittam). Ja és sok-sok folyadék.
Sört én is iszom, persze alkoholmenteset, de nekem a védõnõ még a görögdinnyét is javasolta.
Nekem az elõbbi taktikák mellett(mindegyik szuper... én csak fejek a babámnak, most lesz 5 hónapos, s csak anyatejet kap)még az éjszakai fejés vált be. a Védõnõ mondta, ha az éjszakai fejés kimarad, lecsökken egy hormon mennyisége, ami éjjel termelõdik, és elkezd csökkeni a tej.. Nekem is volt, hogy 50-100 milit lecsökkent, ilyenkor gyakori fejéssel, meg hogy szinte rákötöttem magam a csapra, annyit ittam, visszatért. Ne add fel, fõ az önbizalom... Engem az ösztönzött, hogy nem akarok tápszert adni a babámnak, ha már nem szopik, akkor majd dolgozok helyette én. van, aki hülyének néz, de megéri! Nem túlsúlyos lufi baba, és nem volt még beteg, még egy nátha se!!!!!! Kitartás! A TEJ LEGYEN VELED!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást! Ma már szoptattam nem volt olyan borzasztó mint annakidején, igaz egy kicsit az elektromos mellszívó is tépázza, így eddzve van....Fejtem éjjel is, az nem volt gond, talán nem eszek eleget, de ilyen melegben...Mindegy én is igyekszem mindent megtenni a baba érdekében, kipróbáom a sört, bár nem szeretem...és a görögszéna teát hátha.. Remélem sikerül.. Köszi mégegyszer!!

Ételallergia vizsgálatot, vagy ételintolerancia vizsgálatot hol végeznek korrekt árakon? Telefonáltam pár helyre, de ilyenek vannak, hogy 16000 Ft vizitdíj+15000 a vizsgálat, majd még egy vizitdíj. Nevetséges. Hol lehet ennél olcsóbban megúszni?

Legjobb válasz: Sajnos az OEP nem támogatja.Amit találtál ott valószínû még 5000 tíz vizsgált élelmiszerenként.A gasztroenterológia-központ 226 élelmiszert vizsgál 49000 Ft-ér.Azt javaslom keres olyan laborokat ahol végeznek ilyen vizsgálatot és kérj tõlük tájékoztatót. Csak így lesz esélyed összehasonlítási az áraikat.

Sajnos az OEP nem támogatja.Amit találtál ott valószínû még 5000 tíz vizsgált élelmiszerenként.A gasztroenterológia-központ 226 élelmiszert vizsgál 49000 Ft-ér.Azt javaslom keres olyan laborokat ahol végeznek ilyen vizsgálatot és kérj tõlük tájékoztatót. Csak így lesz esélyed összehasonlítási az áraikat.
Élelmiszer-intolerancia Ezeket a reakciók nem ugyanazok, mint allergia , de az alábbiak lehetnek:Bõr kiütések és a duzzanat, az asztma és orrdugulás vagy orrfolyás, irritációs bél tünetek, kólika, puffadás és hasmenés, migrén, fejfájás, levertség, ingerlékenység. Ha úgy gondolod étel-intoleranciád van fontos, hogy kérj tanácsot egy orvostól, mivel az összes tünetet okozhassa egyéb betegség is. Segíthet, ha vezetsz egy étkezési naplót, és jegyezd gondosan minden a tünetekkel kapcsolatba hozható élelmiszert. Ahhoz, hogy pontosan diagnosztizáld a étel-intoleranciát, a szokásos gyakorlat az, hogy kiveszed az összes gyanús élelmiszert az étrendbõl, majd újból bevezeted õket egyenként, hogy mely összetevõ (vagy adalékanyag) okozza a reakciót. Egyes reakciók - mint például az asztma - súlyosak lehetnek, ha ilyen tünetek várhatóak orvosi felügyelettel célszerû végezni a próbát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!