Találatok a következő kifejezésre: Arra ébredtem a derekam (6 db)

Ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyat fáj mindenem ott lent: csontok, izmok, olyan mintha kiakarna szakadni. Elégé fáj. A derekam is nagyon fáj, amit egészen a combomban is érzek. Mi lehet ez? Lehet ma szülni fogok?

37 hetes vagyok. A kedden voltam CTG-n, ahol már voltak fájások mérve. Azóta is minden nap érzek jóslókat. De ez most valahogy más.

Legjobb válasz: Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama

Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama
lehet hogy itt az idõ:-)
Nekem is van már ilyen tünet vagy 3-4hete, és egyben vagyok:) .38+1hetes

Éjjel arra ébredtem, hogy nagyon fáj a derekam, a mellem, és hánytam is. Hőemelkedésem van, 4 napja késik. Soha nem volt még ilyen. Lehet, hogy terhes vagyok?

Ma teszteltem, negatív lett, de éjjel hánytam, fentvoltam, ittam, szóval lehet, hogy hígabb volt a vizelet. A mellem leszakad.

Legjobb válasz: nem vagy terhes

nem vagy terhes

Este véletlenül a hátamon aludtam, nem tudom meddig, de arra ébredtem, hogy a derekam nagyon fáj. Soha még így nem fájt. Lehet belőle baj?

Feküdni, aludni nem tudok háton biztosan valamit nyomhat így a baba, vagy nem tudom.

Legjobb válasz: Mi baj lenne? Úgy aludj, ahogyan neked kényelmes. Valószínûleg valami ideget nyomott a baba, azért érezted a fájdalmat, de neki semmi baja.

Mi baj lenne? Úgy aludj, ahogyan neked kényelmes. Valószínûleg valami ideget nyomott a baba, azért érezted a fájdalmat, de neki semmi baja.
Úgy tudom hogy kb. a 30. hétig nem ellenjavallt a háton fekvés. Hacsak neked nem kényelmetlen. A babádnak nem lesz baja tõle. Utána már a megfelelõ vérellátás szempontjából javasolják az oldalt fekvést. (Azt hiszem hogy a jobb oldalt javasolják, de ebben nem vagyok biztos.)
Sziasztok! Igen 30. hétig nem baj utána nem ajánlják de utána a bal oldaladon érdemes feküdnöd most kérdeztem pont az orvosom :)
Így van balon javasolják, kórházba is vajúdás alatt is a bal oldalamra fektettek mert azt mondják jobb a véráramlás.
Ugyanigy jartam a 22. heten. Rogton be is mentunk a korhazba, mert azert jobb azt megnezetni. Ott megvizsgaltak, kiszurtek mindent, ami baj lett volna es vegul azt mondtak egy ideget nyom a baba. Mostanra talan kinotte azt a helyet, mert nem faj mar, de 2 hetig neha pokoli tudott lenni. En probaltam elorehajolni, szepen kerni, hogy onnan moccanjon el, pocakot simogatni, igy egy ido otan (vagy ettol, vagy a gravitaciotol) odebb ment es nem fajt. De egy dokit azert meger a dolog. Kitartas, tudom, mit erzel!


Nyákdugó lehetett 31 hetesen? Éjszaka arra ébredtem, hogy fáj a derekam tompán. WC-zés után, mikor kitöröltem magam, akkor tapasztaltam, hogy valami nyúlós, áttetsző, valami van a wc papíron. Olyan volt, mint a tojásfehérje.

Remélem még nem indul el a kismanóm ilyen korán :(

Legjobb válasz: a nyákdugó kicsit nagyobb adag és kocsonyásabb esetleg barnásabb vmi olyan szilárdabb érzetet kelt (bocsi) sztem ez csak "szimpla" hüvelyi folyás, nekem is szokott lenni igy néha hogy éjjel távozik esetleg így egyben pedig nincs fertõzésem meg semmi. 34 hetes

a nyákdugó kicsit nagyobb adag és kocsonyásabb esetleg barnásabb vmi olyan szilárdabb érzetet kelt (bocsi) sztem ez csak "szimpla" hüvelyi folyás, nekem is szokott lenni igy néha hogy éjjel távozik esetleg így egyben pedig nincs fertõzésem meg semmi. 34 hetes
Nekem 34 hetesen ment el a nyákdugóm. Barnás véres nyúlós valami volt, és a bugyim is átázozz, pedig volt tisztasági betét is bent. Még aznap barnás folyásom, másnap már semmi. Szerintem neked még nem az volt, nyugi!
Az még nem a nyákdugó. Igaz nekem még nem ment el, de ilyen tojásfehérje szokott lenni a wc-papíron nekem is. Ez normális. A nyákdugó azt mondják hogy kocsonyásabb. Üdv. 35 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Azóta nem tapasztaltam ilyen folyást, viszont a hasam mintha sokkal lejjebb lenne. 20 percenként mennem kell WC-re, mert úgy érzem, hogy szétdurran a hólyagom. Kicsi fiam már kb. 1, 5 hete befordult szülõ pozícióba. Legközelebb kedden megyek orvoshoz a 32. hetes UH-ra. Amúgy már szültem egyszer, 2, 5 éve, de akkor a nyákdugó a szülés elõtt 1 nappal ment el. Ott sárgás, kissé kocsonyás állagú valami volt, de nagyobb mennyiség egyszerre.
Szia! Én is 31 hetes vagyok és nekem is szokott ilyen lenni, remélem még nem az :)
A kérdező hozzászólása: 38 hetes vagyok
SZIA, ÉN IS SZOKTAM GÖRCSÖLNI, HA NEM IDÖRE MEGY A DOLOG ÉS ABBA MARAD, AKKOR IGEN JOSLO, ELVÉGRE MÁR NEM SOK VAN HÁTRA :) 35 HETES KISMAMA.
Gyakorol a méhed, akkor lesz belõle szülés, ha azonos idõközönként jönnek a görcsök, és nem múlik. Azt is hallottam, ha ilyenkor a meleg víztõl ah elmúlik, jóslófájásról van szó, ha erõsödik, akkor igaziról, de nem tudom, ez mennyire helytálló.
Én is 38 hetes vagyok, és én is erre ébredtem egyik éjjel! Ezek már jósló fájások! Kitartást és könnyû szülést!

Az normális ha a 23. hetet betöltöttem és éjjek arra ébredtem hogy nagyon fáj a derekam vagy lehet a fekvéstöl? Vagy mitöl lehet? Valakinek tipp?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen, már jópár hete a férjem elmondta, hogy melyik ideget nyomja a baba ilyenkor valószínûleg, de azt pontosan már nem tudom. Azt mondta a védõnõ, hogy tûrni kell, de említsd meg azért neki! :) 25 hkm

Nekem is ilyen, már jópár hete a férjem elmondta, hogy melyik ideget nyomja a baba ilyenkor valószínûleg, de azt pontosan már nem tudom. Azt mondta a védõnõ, hogy tûrni kell, de említsd meg azért neki! :) 25 hkm
ja és 24+3 hkm. Jó babavárást.
A kérdező hozzászólása: Hétfön mennem kell ugyis. De olyan rossz éjjel aludni se tudtam töle
Szia! Én kedd óta szenvedek a derekamtól, nekem olyan mint ha egy ideg becsípõdne a bal oldalamon, de ez nincs folyton, elmúlik aztán felállok vagy elindulok és újra becsípõdik majd kiáll :) Tegnap óta sokat javult a helyzet szerintem nincs gond csak biztos úgy fekszik a baba, hogy nyom egy ideget. Én inkább a mozgolódásától nem tudok aludni :D. De azért mondj el mindent a dokinak és hétfõn megyek és mondom neki.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak éjjel volt mikor párom ment meloba meg utána vissza feküdtem. De nem egyböl volt hanem eltelt kis idö. Jó babavárást nektek is!
Tegnap óta nekem sem volt bajom vele :) Talán elmúlt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!