Találatok a következő kifejezésre: Arról volt h lehet (2 db)

Arról volt szó h lehet terhes vagyok. De mégse lettem az mert meg jött. Akkor. Ugye lehet még próbálkozni? Nem minden sikerül elsőre.

Legjobb válasz: Szia. Probálkozni mindig lehet. Tegyél is érte. Pl. Ne akarj mindenáron terhes lenni. Akkor nem sikerül.Szedjél természetes alapú koplex vitamint. Az sem árt, ha méregtelenítsz, naponta legalább 2 liter folyadékot iszol és egészségesen élsz, táplálkozol. SOK SIKERT!!!! KÍVÁNOM MIHAMARABB!!!

Szia. Probálkozni mindig lehet. Tegyél is érte. Pl. Ne akarj mindenáron terhes lenni. Akkor nem sikerül.Szedjél természetes alapú koplex vitamint. Az sem árt, ha méregtelenítsz, naponta legalább 2 liter folyadékot iszol és egészségesen élsz, táplálkozol. SOK SIKERT!!!! KÍVÁNOM MIHAMARABB!!!
Szia! nekem lett egy nagyon halvány csíkom a teszten és utána pár órával meg is jött( ne keseredj el, van még remény! mióta próbálkoztok a pároddal?
szia mi már 19 honapja probálkozunk. sajnos tényleg neminden sikerül elsõre.

Mit gondoltok arról h 16évesen elveszíti valaki a szűzességét? Én megtettem mert szeretem a fiút, csak ha így belegondolok akkor lehet h kicsit korai döntés volt.

Legjobb válasz: én úgy gondolom, ilyen korban még tanulni kéne, nem ízlelgetni vmit, amirõl fogalmatok sincs, még ha azt hiszitek is,h van

én úgy gondolom, ilyen korban még tanulni kéne, nem ízlelgetni vmit, amirõl fogalmatok sincs, még ha azt hiszitek is, h van
Te már öregnek számítasz. Itt a gyakorin ez 14-15 évesekkel szokott megtörténni.
Nincs ezzel semmi gond.., ha védekeztetek, higiénikus volt a környezet és persze a többi is, és ha nem bántad meg..a mai fiatalok többsége divatból szeretne a nem szûz lányok körébe tartozni.
Nem mondanám, hogy korai, de nincs is késõn. Te tudod igazán. 20 éves vagyok, és szûz, viszont ez nem zavar. F
Ezt mindenki saját maga érzi. Ha te korainak érzed, akkor az volt. Nekem is 16 évesen volt elõször komoly barátom, de magára a szexre nem vágytam, pedig szerelmes voltam. Féltem tõle, megijesztett a gondolat, hogy tovább kell lépnem a csókon. 19 éves múltam pár nappal, mikor sor került rá, azt épp ideálisnak éreztem, mert akkor voltam rá minden szempontból felkészülve.
Szerintem ez teljesen átlagos életkor. Hogy mennyire volt jó döntés, az ezen kívül még sok más dologtól is függ.
Twilight4
Én is 16 voltam, mikor elvesztettem, (na jó egy hét volt még a 17. szülinapomig :) ), nem bántam meg, csodálatos emlék maradt, ma is örömmel gondolok vissza rá, pedig ennek már 11 éve, és a fiúval sem vagyok már együtt(a jó viszony megmaradt, talán több is).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!