Találatok a következő kifejezésre: Arnold Schwarzenegger állam kormányzója (1 db)

Kalifornia.
kalifornia
Kalifornia hát persze hogy az!!
Kalifornia állam kormányzója.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A britek nem tudnak leakadni a rabszolgatartásról?

Ebben nagyon jók.


6

Torgyán József miért tűnt el ennyire?

Volt egy nagyon híres beszéde:

Ezt hallgatva, egy igen hazafias ember lehetett.

6

Mit csináltak a németek azokkal a szovjet falvakkal amelyek lakosságát módszeresen kiirtották?

9

Miért fejlődik Japán ilyen gyorsan gazdaságilag?

15

Most mi történik most Amerikában?

Látok angol képeket, ahol Amerikát figurázzák ki manapság, de nem tudom hogy mi történik most egészen pontosan ott. Valaki elmondaná?

4

A minimálbér tényleg árt a gazdaságnak?

Németországban, Ausztriában, Svájcban, Olaszországban és a skandináv államokban nincs minimálbér (kollektív szerződések azért vannak).

"A francia ipari miniszter, Arnaud Montebourg élesen bírálta, hogy Németországban hiányzik a törvényileg bevezetett minimálbér. "A német minimálbér hiánya árt nekünk" - hangoztatta a francia miniszter. A hiány bizonyos fokig árt az európai, de különösen a francia munkavállalóknak, mert ők emiatt "tisztességtelen konkurrenciával szembesülnek" - vélekedett Montebourg. Szerinte nem lenne szabad megengedni, hogy - ahogy fogalmazott - árverseny alakuljon ki "a dolgozók vásárlóereje" alapján. A Die Welt emlékeztet arra, hogy Párizs már régóta szemrehányással illeti Berlint a szerinte alacsony német bérek miatt.


Pont a liberalizált munkaerőpiac és a minimálbér hiánya volt az egyik olyan pozitív tényező, ami a német gazdaságot ellenállóvá tette a válsággal szemben és leverte, majd alacsonyan tartotta a munkanélküliséget, szemben például a nagyon kötött munkaerőpiacú franciákkal. Nem a németeknek kéne bevezetni a minimálbért, hanem franciáknak eltörölni. A minimálbér láthatóan káros a gazdaságra és a foglakoztatottságra. Ha a németek bevezetik, mert mondjuk ez lesz az ára a koalíciónak (ha lesz), azzal meg is ássák a sírját a német csodának."

4

Alábbi videónak mi az értelme? Agyrém.

http://www.youtube.com/watch?v=rjZ6GakpGsU

7

A Szír konfliktus végleg rendeződött vagy még éleződhet a közeljövőbe?

1

Milyen következményekkel jár hogy Amerika csődbe jutott? Egyáltalán még meddig marad világ hatalom Amerika? előbb vagy utóbb bekövetkezik a krak és eléri a gazdaság az adó plafont!

Szerintem a jólétet max még 7-8 évig lehet mesterségesen fenntartani Amerikába!

15

Van a jelen politikai helyzetben arra esélye Németországnak, hogy visszakapja a Kalinyingrádi területet és Sziléziát?

Esetleg akarnák a németek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!