Találatok a következő kifejezésre: Arcüreggyulladásnak mik tünetei (3 db)

Arcüreggyulladásnak mik a tünetei?

Azzal tisztában vagyok, hogy fáj az a csont és fáj a feje meg náthás. De ilyenkor el?fordulhat az, hogy nincs az embernek étvágya és olyan émelyg?s hányingere van?

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogyez miatt van hányingered legalábbis közvetlenül nem.De az lehetséges, hogy az arcüreggyulladást megfázás is kiséri és annak lehetnek ilyen tünetei.Nekem is volt ilyen de én nem éreztem émelygést, ilyesmit.

Nem valószínû, hogyez miatt van hányingered legalábbis közvetlenül nem.De az lehetséges, hogy az arcüreggyulladást megfázás is kiséri és annak lehetnek ilyen tünetei.Nekem is volt ilyen de én nem éreztem émelygést, ilyesmit.
azon kívül még fejfájás, hõemelkedés, hányinger, orrfújás, nyak elgémberedés is lehet...legalábbis nekem ezek voltak

Mik az arcüreggyulladás tünetei?

Nekem a bal felem teljesen kész van. A szemem fáj, van mikor a fejem is benyilal, az egész bal arcom fáj, mikor megnyomom akkor mégjobban, már a fülem is kezd a bal fele, meg a fogam is, szóval az egész bal része az arcomnak! Mi lehet ez? Ja és csak a bal orrom van mindig bedugulva! HELP

Legjobb válasz: Kb. ezek!! Menj el sürgõsen az orvoshoz, és melegítsd az arcodat infralámpával!!!

Kb. ezek!! Menj el sürgõsen az orvoshoz, és melegítsd az arcodat infralámpával!!!
Hát ez inkább fog, mint arcüreg. Legjellegzetesebb tünete, hogy ha elõrehajolsz, akkor kegyetlenül feszít. Nagyon erõs nátha, láz, fejfájás.

Mik az arcüreggyulladás tünetei?

Nagyon fáj az arcom bal oldala és a bal fülem.Régebben volt ilyen és akkor arcüreggyulladásom volt.A fejem majd szétmegy, ha lehajolok úgy érzem leesik a fejem.Nagyon rossz.Ez arcüreggyulladás lenne?

Legjobb válasz: irjál privit nekem kb1~2 hete volt a mosás vagy küld el a skype nevedet akarnák nagyon beszéli egy ilyen emberel. Most épp dolgozók kb 16:00 leszek gép elõtt.

irjál privit nekem kb1~2 hete volt a mosás vagy küld el a skype nevedet akarnák nagyon beszéli egy ilyen emberel. Most épp dolgozók kb 16:00 leszek gép elõtt.
ja igen kis is ment felébõl nekem arc és homlok üreg gyulladás volt. Elõzõ vagyok
Ha lehajlásnál fáj, akkor valószínû, hogy be van gyulladva az arcüreg/homloküreg. Menj el az orr fül gégészetre, kapsz rá orrcseppet és antibiotikumot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!