Találatok a következő kifejezésre: Aranyhalat vitorláshallal együtt tartani (2 db)

Nem lehet együtt tartani, mert más hõmérsékleten érzik jól magukat.
Amiket most tartasz azok trópusi édesvízi halak, és 24-28 fokos víz kell. Az aranyhalaknak külön akvárium kell mert ezek hideg édesvízi halak, 10-25 fokos kell. Tehát, ha aranyhalakat akarsz kell egy másik akvárium amiben csak õk vannak .
A kérdező hozzászólása: Köszi a kimerítõ választ, nagyon hasznos volt! Aranyhal akkor nem lesz. Most már értem miért néz ki olyan furcsán a két mollim.

Aranyhalat vitorláshallal lehet együtt tartani?

Legjobb válasz: nem azzal nem gyula. csak vitorlás hajoval és akkoris csak úgy hogy az aranyhalat egy vele teli lévõ ládában kell tárolni a hajófenékben!

nem azzal nem gyula. csak vitorlás hajoval és akkoris csak úgy hogy az aranyhalat egy vele teli lévõ ládában kell tárolni a hajófenékben!
lehet. max csipkedi egymást
A vitorláshal sós, viszonylag meleg vízben él az aranyhal pedíg édes és hidegvízben. Lehetetlen megoldani, hogy a kettõt összeereszthesd, legfeljebb két akváriumot rakhatsz egymásmellé...
A vitorlás nem sós és nem is brakk vizi de nem lehet egymás mellé rakni 1 csipkedik egymást 2 a viz hõmérséklete más 3 a vitorlás igényel növényeket de az aranyhal megeszik szinte minden növényt
Én több mint fél éve tartok együtt egy nagy aranyhalat és két kicsi vitorláshalat, szerintem jól elvannak :] Am a vitorláshalaim már megnõttek :] Úgyhogy szerintem lehet együtt tartani...
Nekem együtt van az aranyhalam a vitorláshallal. Nem bántják egymást. Az aranyhalnak sem kell minusz fokos viz igy jol elvannak azért együtt.Vannak bent növények is ahol el tudnak bujni a vitorlás halak. Nekem mindenki azt mondta az aranyhalra hogy megeszi a növényt. Ez nem teljesen igaz. Vannak növények amiket nem eszik meg az ize miatt. Nekem tele van növénnyel
Lehet! Nekem többek között van 2 aranyhalam 1 vitorlással és nagyon szépen megvannak! Nem csipkedik egymást!
Nekem csipkedte az aranyhalakat a vitorlás halak és ki kellett venni az aranyhalaktol. A növényeket is megeszi az aranyhal mindegy milyet rakok be. Ha az elsõ egy hónapot átvészelik a virágok akkor nincs baj mert a gyökérzete kifejlõdik és kisebb az esélye hogy kipusztuljon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!