Találatok a következő kifejezésre: Aranyérre van bevált (3 db)

HOnnan tudjam hogy belső vagy külső aranyerem van? Mert a végbelemnél van egy kis kitüremkedés. Nagyon pici. De sokszor vérzik, bár nem fáj. Most kezdtem el használni a Mastu S krémet. Aki használta annak bevált?

Légyszi segítsetek mert tökre megvagyok t?le ilyedve...mert dokihoz nem akarok menni:S

Legjobb válasz: Az aranyér és a polip (rákmegelõzõ állapotnak is felfogható) nem áll messze egymástól. Anélkül, hogy huhogni szeretnék, én azt javaslom, menjetek orvoshoz, nem éri meg az öngyógyítás... A dokinak is van feneke, igazán nem gondolom, hogy megbotránkozna a Tiéteken. Elnézést a stílusért, nem bántásnak szántam.

Az aranyér és a polip (rákmegelõzõ állapotnak is felfogható) nem áll messze egymástól. Anélkül, hogy huhogni szeretnék, én azt javaslom, menjetek orvoshoz, nem éri meg az öngyógyítás... A dokinak is van feneke, igazán nem gondolom, hogy megbotránkozna a Tiéteken. Elnézést a stílusért, nem bántásnak szántam.
Ha kívül is látszik vagy érzed, akkor külsõ, ami nem zárja ki, hogy emellett belsõ is van. Én is Mastut használok, valamit javított a helyzeten.
Szia!Nem akarlak elkeseriteni, de ha ez elõjött, többé nem szabadulsz meg tõle.Én is igy kezdtem úgy 15éve, aztán azóta már 3x volt gyûrûzésem.A Mastut már 3 éve használom legalább nem vérzik.Nekem az aranyeremet már III.fokúnak állapitották meg, de nem mûttetem, mert van ismerõsöm, kés alá feküdt és 1 év múlva kiújult neki.Ne használd sokáig, csak amig vérzik, mert megszokja az aranyér és késõbb nem fog használni.Aztán, ha panaszod elõjön, akkor pár napig újra használd.A két idõ közöttre vegyél Reparont!
A kérdező hozzászólása: Hát jó az igaz...de..áh mindegy...már 2 napja használom..és mondhatom hogy használt..mert már nem is vérzik..de a vérzéset nem ugy kell elképzelni hogy nagyon..csak ilyen pár csepp...és az is ritkán, kb 1 héten max 2szer...de sztem ez javított...szerintetek meddig kell használni a mastut hogy elmuljon?
Komolyan... Aki nem akar/mer proktológushoz menni, az ennyi erõvel a nõgyógyászati rákszûrést, prosztataszûrést is elsinkófálja, mert a kényes részeinkrõl van szó? :S Nem lehet nagyobb a szégyenérzet, mint az egészségvágy, hát basszus, senki nem jókedvébõl megy egyik ilyen orvoshoz sem. Most nem azt mondom a fenekünkben túrásra, hogy ettõl mindenki kapjon röhögõgörcsöt, de még mindig jobb, mint egy tovább fajuló betegség...
2. vagyok. Én már meg is ijedtem miután olvastam, hogy mit írtatok!!! Ezt találtam: http://www.aranyeresseg.hu/borelv.htm
Szia!Ha vérzik, elõször mindenképp menj el sebészhez, ha kell akkor maszekon.Ott megállapitják, hogy tényleg aranyér-e vagy valami más.Ha aranyér, akkor kikisérletezheted, hogy melyik kenõcs válik be.Én maszekon mentem, nem kért sokat.A vérzõ aranyereimet legyûrûzte.Egyáltalán nem fáj és nem kellemetlen.Csak az ember restelli, de ez is hozzánk tartozik.A gyûrûzéstõl elmúlt a vérzés, csak néha kellemetlenek a csomók.Mastu s-et használok, nekem bevállt.A kúp azért nem javallt, mert amikor bemegy felsérti mégjobban az elvékonyodott hártyát!Kitartás, életünk végéig se szabadulunk meg ettõl!
Egyetértek az elõttem szólóval. Neked nem kell tudni, hogy mid van, azért van az orvos. Inkább most menj el, mint 2 év múlva sokkal nagyobb bajjal, amit már nem is lehet teljesen gyógyítani.
Szia! Én is bajban vagyok ezzel a kérdéssel...próbáltam a Mastut, de nekem nem használt. Nagyon bevállt viszont a Sperti kúp, amit terhesség alatt és most utána is használok. Bár van krém formájában is, de a kúpot jobbnak gondoltam az esetleges belsõ aranyér miatt is.
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy soha nem múlik el? hát én még ilyenrõl nem is hallottam, én akárhány embert kérdeztem, mindenki használt vagy kúpot, vagy kenõcsõt...és elmúlt neki...a legtöbbnek..és ha kis is jött...nagyon sokat kellet rá várni..Bár nekem talán I. fokú aranyerem lehet, mert nagyon pici az a kitüremkedés, nem is vérzik nagyon..mostmár egyáltalán nem, és nem is fáj, ...Sztem a MAstu használ mert nem is fáj már..és kezd kicsit visszahúzódni is...

Aranyérre van valami bevált gyógymód?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a WELEDA kúp volt jó. próba´ld ki esetleg,ha az elözöek nem használnának.

Szia. Nekem a WELEDA kúp volt jó. próba´ld ki esetleg, ha az elözöek nem használnának.
Szia. Korábbi hasonló kérdésre írta vki, hogy neki a SPERTI nevû kenõcs vált be, amit a védõnõ ajánlott. Én a REPARON-t szoktam használni. De sokan írták még a körömvirág kenõcsöt is. Próbáld ki, hátha rajtad is segít valamelyik. Üdv, 30 hetes kismami (egyébként imádom az olyan válaszolókat akik pont a lényeget hagyják ki:)
Hát én nem tudok úgymond gyógymódot..nekem most múlt el...én kenõcsöt használtam rá..és nagyon jó volt 3 nap alatt felszívódott az aranyerem
A kérdező hozzászólása: Milyen krémet használtál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!