Találatok a következő kifejezésre: Aranyérre lehet kenőcsöt (14 db)

MASTU krémet aranyérre lehet használni tehesség alatt? 35 hetes vagyok. Kinek hogy vált be ez a kenőcs?

Legjobb válasz: Nekem is volt aranyerem, de patikában amikor kértem, akkor SPERTI mevû kúpot adtak. Gondolom van krém is. Amúgy Mastu krém és kúp szerintem nagyon jó, szülés után eléggé csúnya volt és fájt az aranyerem és hamar rendbetette.

Nekem is volt aranyerem, de patikában amikor kértem, akkor SPERTI mevû kúpot adtak. Gondolom van krém is. Amúgy Mastu krém és kúp szerintem nagyon jó, szülés után eléggé csúnya volt és fájt az aranyerem és hamar rendbetette.

Szülés előtti pár napban lehet aranyér elleni kenőcsöt vagy kúpot használni? Melyiket?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon köszi a kimerítõ választ. Nem bírtam tovább egyébként, elmentem a gyógyszertárba, ahol is kiderült, hogy a Spertibõl nem csak krém, hanem kúp is létezik, úgyhogy azt vettem és próbálkozom. Szerencsére még nem jött ki nagyon, lehet hogy el tudtam kapni még az elején, így reménykedem, hogy használi fog. Ha nem, hát akkor mindenképpen utána fogok érdeklõdni az általad javasoltnak!

A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszi a kimerítõ választ. Nem bírtam tovább egyébként, elmentem a gyógyszertárba, ahol is kiderült, hogy a Spertibõl nem csak krém, hanem kúp is létezik, úgyhogy azt vettem és próbálkozom. Szerencsére még nem jött ki nagyon, lehet hogy el tudtam kapni még az elején, így reménykedem, hogy használi fog. Ha nem, hát akkor mindenképpen utána fogok érdeklõdni az általad javasoltnak!

Aranyérre milyen kenőcsöt, kúpot javasoltok, amit akár terhesen is lehet használni?

Nálam visszatér? panasz az aranyér, de most szabadságon van a doktorn?, akihez járok. Addig, amíg eljutok hozzá, kellene egy krém vagy kúp. Lehet, hogy babát várok, de még korai lenne tesztet csinálnom, hiszen csak jöv? héten kellene megjönnie, de olyan "terhességi tüneteim" vannak, mint az els? kislányomnál-bár lehet hogy tévedek.

Legjobb válasz: Aurobin.

Aurobin.
Elsõ vagyok. Azt nem tudom lehet-e terheseknek használni, de ez van aranyérre és a Mastu.
Reparon krém. Nekem a nõgyógyász ezt ajánlotta, amikor terhes voltam. Szülés után a kórházban is ezt adtak, mert a szülés még jobban kihozta. Kb 2 hét alatt húzódott vissza.

Aranyérre lehet Canesten kenőcsöt használni?

32 hetes kismama vagyok,és pár napja kijött az aranyerem,de csak minimálisan,szeretném megel?zni.

Legjobb válasz: A Canesten fertõzésre jó, esetleg megelõzésre. Inkább a Reparont ajánlom, azt szabad használni terhesen is.

A Canesten fertõzésre jó, esetleg megelõzésre. Inkább a Reparont ajánlom, azt szabad használni terhesen is.
A canesten gombásodás ellen jó, az aranyeret inkább körömvirágkrémmel kezeld.
Lehet, de nem lesz jobb tõle:-) Az gomdásfertõzésre van. Vannak kimondott aranyérkenõcsök, azokat használd inkább.-)
Szia! Nekem az AUROBIN aranyér kenöcs bevált nagyon. Vényköteles, de tényleg nagyon hatásos és nagyon sokáig elég. Bár én ezt terhesség elõtt használtam csak, de kérdezd meg a dokit, biztos lehet használni. Szia
Szerintem is csak olyat használj, amit szabad terhesen, mivel a végbélbõl sok minden felszívódik, ami árthat a terhességnek. Kérdezd meg a dokidat mit ajánl, vagy egy jó proktológushoz menjél el. Amit tudok ajánlani, hogy egy kis kamillás vízzek ecseteld és minden dolog után mosakodj meg!!!!Az nagyon fontos!!!!!Leginkább proktológust ajánlanék, e-mail-ben tudok ajánlani egy nagyon jó dokinõt én is hozzá járok.
fuhh hát sok bajod van neked:D

Többször volt aranyerem és most előbújt egy kisebb pukli is. El lehet ezt valahogy tüntetni? Van rá valami kenőcs vagy marad a műtét?

Az eddigi normálisnak mondható önbizalmam megtört, undorodom magamtól! Még csak huszonéves lány vagyok és már most ilyen gondokkal küzdök... Munkámból kifolyólag rengeteget ülök, a papírmunkákat próbálom állva elvégezni, viszont emellett sokat is kell vezetnem, ezt már nem tudom állva csinálni. Kérlek titeket, adjatok tanácsokat, hogy hogyan tudnám elkerülni az aranyeret, mert már nagyon elegem van belőle. Teljesen kétségbe vagyok esve! Jah, nem tudom, hogy a puklinak köze lehet-e az anális szexhez, de tudnotok kell, soha sem próbáltam! (ezt az információt azért osztottam meg, nehogy ezzel gyertek: nem kéne annyi seggbe kuki...)

Legjobb válasz: Igazából nem igen értem a kérdésedet. Írod, hogy volt több aranyered, most meg elõjött egy pukli. Akkor hogy volt aranyered, ha ott korábban nem volt pukli? Vagy az aranyered kijött és most belülrõl érzel egy puklit? Amúgy az a pukli lehet belsõ aranyér. Ami, ha nem változik a helyzet, akkor szintén ki fog jönni. És igen, ülõmunka, székrekedés következtében kijön. És ezen meg ne izélj, hogy undorodsz magadtól, sajnos ezek a dolgok hozzájárulnak. És akkor még gondolom nem voltál terhes és nem szültél. Mert attól szintén gyakran elõjön. Amúgy vannak rá patikában kapható vény nélküli aranyér kúpok és kenõcsök. Viszont csak is szakorvos tudja megállapítani, hogy az valóban aranyér-e, vagy valami más. Ugyanis más dolgok is lehetnek ott. Én a helyedben elmennék orvoshoz. Egyrészt az állandó székrekedés miatt, ugyanis ha az nem szûnik meg, soha nem fognak elmúlni az aranyereid. Illetve ha az ülõmunka mellett ugyanakkor nem mozogsz sokat, akkor megint csak nem fognak elmúlni. És ez a mozgásszegény életmód a székrekedést szintén elõsegíti. Az orvos pedig másrészt az állandó székrekedés miatt is ajánlott. Mert lehet hogy valamilyen bélmozgási zavar áll a háttérben.

Igazából nem igen értem a kérdésedet. Írod, hogy volt több aranyered, most meg elõjött egy pukli. Akkor hogy volt aranyered, ha ott korábban nem volt pukli? Vagy az aranyered kijött és most belülrõl érzel egy puklit? Amúgy az a pukli lehet belsõ aranyér. Ami, ha nem változik a helyzet, akkor szintén ki fog jönni. És igen, ülõmunka, székrekedés következtében kijön. És ezen meg ne izélj, hogy undorodsz magadtól, sajnos ezek a dolgok hozzájárulnak. És akkor még gondolom nem voltál terhes és nem szültél. Mert attól szintén gyakran elõjön. Amúgy vannak rá patikában kapható vény nélküli aranyér kúpok és kenõcsök. Viszont csak is szakorvos tudja megállapítani, hogy az valóban aranyér-e, vagy valami más. Ugyanis más dolgok is lehetnek ott. Én a helyedben elmennék orvoshoz. Egyrészt az állandó székrekedés miatt, ugyanis ha az nem szûnik meg, soha nem fognak elmúlni az aranyereid. Illetve ha az ülõmunka mellett ugyanakkor nem mozogsz sokat, akkor megint csak nem fognak elmúlni. És ez a mozgásszegény életmód a székrekedést szintén elõsegíti. Az orvos pedig másrészt az állandó székrekedés miatt is ajánlott. Mert lehet hogy valamilyen bélmozgási zavar áll a háttérben.
A kérdező hozzászólása: most olvastam, hogy nem csak a sok üléstõl alakul ki, hanem a székelés közbeni erõlködéstõl is. igen, nálam ez szinte mindennapos. már egy jó ideje gond van ezzel. hiába eszem sok gyümölcsöt, rostot, nem használ.
Bocsi, az egyik orvosos dolgot arra írtam, hogy megállapítsák, hogy az valóban aranyér-e és a székrekedést akartam írni még, de mindkettõre székrekedést írtam.
Nem kell feltétlen mûtét. Van rá kenõcs. Az orvost mindenképp felkeresd! A puklinak nincs köze az anális szexhez. Fõleg, ha nem próbáltad. Elkerüléssel kapcsolatban: Székrekedés ellen a rostban gazdag táplálék. A sok ülés ellen a több mozgás.
Székrekedés... én is régen nagyon székrekedéses voltam, szörnyû dolog az. De ha tényleg teszel ellene, rendbe fog jönni. Fogadok veled párezerbe, hogy ettõl rendbe jössz: -kezdd a reggelt meleg kávéval (nem érdekel, hogyha nem szereted, rakd tele cukorral.) -minden nap sétálj/fuss (ha szeretsz) 1 óra hosszát, de teljesen jó a dinamikus séta is, csak ne spórold ki... -minden ebédedbe foglaltassék benne a meleg leves is! -gyümölcs, rostgazdag kaja, ahogy írtad te is (mostanában Gyõri édes jóreggeltet reggelizem, nagyon finom, nagy dobozzal véve egyáltalán nem túlárazott, és ilyen szempontból is egészséges) -esténként pohár meleg tea -napi 3 liter víz (nem lesz tõle bajod. kórosan dehidratált a generációnk...) Két hét múlva jelentkezz nálam :) Stílusom nem kioktató akart lenni, csak eléggé száraz az írott szöveg :) 19/L

6 hetes terhes vagyok, sajnos kijött az aranyerem. Urológushoz most nem szívesen mennék. Milyen kenőcsöt lehet használni terhesen?

Legjobb válasz: A Reparon és a Docti proct is nagyon jó, az utóbbit vényre adják, de a körzetid is felírhatja neked, nem kell szakorvos.Ajánlom a korpatablettát, napi 3x2-õt kell elrágcsálni (finom íze van), bõ folyadékkal leöblíteni, és komolyan mondom szinte csodát tesz. Az aranyérrel ugye az a gond, hogy mivel rendszeresen használod a hátsó feled, nem tud elég gyorsan felszívódni, visszahúzódni, gyógyulni. De ha az ürítés könnyített, akkor észre sem veszed szinte, és nem okoz fájdalmat. Nekem sajnos 6-7 éve komoly aranyér gondjaim vannak, közben szültem is, ezért súlyosbodott. Én már minden napért hálás vagyok a magam 33 évével, amit fájdalommentesen töltök el... :-(

A Reparon és a Docti proct is nagyon jó, az utóbbit vényre adják, de a körzetid is felírhatja neked, nem kell szakorvos.Ajánlom a korpatablettát, napi 3x2-õt kell elrágcsálni (finom íze van), bõ folyadékkal leöblíteni, és komolyan mondom szinte csodát tesz. Az aranyérrel ugye az a gond, hogy mivel rendszeresen használod a hátsó feled, nem tud elég gyorsan felszívódni, visszahúzódni, gyógyulni. De ha az ürítés könnyített, akkor észre sem veszed szinte, és nem okoz fájdalmat. Nekem sajnos 6-7 éve komoly aranyér gondjaim vannak, közben szültem is, ezért súlyosbodott. Én már minden napért hálás vagyok a magam 33 évével, amit fájdalommentesen töltök el... :-(
Szerintem semmiféle gyógyszer nem kell a tünetek megszüntetésére. Próbálj meg rostosabb kajákat enni: pl. barna rizs párolt zöldséggel. kb. 1 hét után szerintem teljesen elmúlik. És ne feledd, hiába írják a betegtájékoztatóra, hogy kismamák is használhatják/fogyaszthatják, minden gyógyszer méreg neked is és a magzatnak is!!! Vagy ha a rostosabb táplálék nem megy, keress vmi homeopát szert! Gratula a babához!
Szia! Nekem az AUROBIN kenöcs vált de nagyon, minit kell csak használni belöle és már kis idõ után hat. Vényköteles, de szerintem ennél jobb nincs. Reparon meg az ilyen vény nélkülik szerintem nem túl jók.
Reparon, Sperti...de az a biztos ha elmész a patikába(ezeket általában vény nélkül adják)és megkérdezed mit ajánlanak.Azért szólj, hogy terhes vagy!Szerintem krémeket lehet, a kúpban már nem vagyok biztos, hogy nem-e árt a babának úh.kérdezd a gyógyszerészt és kezeld, mert minnél nagyobb lesz a baba annál több baj van az aranyérrel.
A Reparon bevált nekem, de a táplálkozással is segíthetsz, kerüld a szorulást. Ha ilyen gondod van, egy kis bodzateát lehet inni.

Mekkora az aranyér? Egy egész pici, hangyányi darab is lehet az? Ha igen, arra elég a kenőcs és elmúlik tőle?

Legjobb válasz: Sõt, lehet belsõ aranyér is, amit egyáltalán nem érzel kivülrõl. "Csak" vérzést okoz, viszket, stb.

Sõt, lehet belsõ aranyér is, amit egyáltalán nem érzel kivülrõl. "Csak" vérzést okoz, viszket, stb.
Igen lehet, ha még csak most kezd "elõjönni". Nekem már nagy volt és a kenõcs 3 nap alatt eltüntette. A varázsdió krémet használtam rá az ára 1000 ft körül mozog. http://www.bionatura.hu/naturpatika/gyogyhatasu_termekek/bel..
Én Reparon kenõcsöt használok. Eddig bevált. 24/L
a reperon meg a hemorid is jó
REPARON

Doktor úr, végbéltáji viszketés, csípés miatt keresek kenőcsöt. Lehet, hogy egy kisebb repedésem van, aranyér valószínűleg nincsen. Hallottam a proktis-ról, Ön javasolja?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben mindenképpen javaslom a Proktis-M kenőcs használatát. Ez egy teljesen növényi alapú készítmény, kockázatokkal nem kell számolnia. Emellett javaslom a mielőbbi sebészeti-proktológiai szakvizsgálatot is! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben mindenképpen javaslom a Proktis-M kenőcs használatát. Ez egy teljesen növényi alapú készítmény, kockázatokkal nem kell számolnia. Emellett javaslom a mielőbbi sebészeti-proktológiai szakvizsgálatot is! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Doktor úr, végbéltáji viszketés, csípés miatt keresek kenőcsöt. Lehet, hogy egy kisebb repedésem van, aranyér valószínűleg nincsen. Hallottam a proktis-ról, Ön javasolja?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben mindenképpen javaslom a Proktis-M kenőcs használatát. Ez egy teljesen növényi alapú készítmény, kockázatokkal nem kell számolnia. Emellett javaslom a mielőbbi sebészeti-proktológiai szakvizsgálatot is! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben mindenképpen javaslom a Proktis-M kenőcs használatát. Ez egy teljesen növényi alapú készítmény, kockázatokkal nem kell számolnia. Emellett javaslom a mielőbbi sebészeti-proktológiai szakvizsgálatot is! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Terhessen aranyérre bármilyen aranyér kenöcsöt lehet használni? Vagy direkt specko terheseknek valo kell?

Legjobb válasz: Bármilyet nem. Nekem a Spertit ajánlották a gyógyszertárban, így azt is vettem meg. Ajánlottak még egyet, de annak nem jut eszembe a neve.

Bármilyet nem. Nekem a Spertit ajánlották a gyógyszertárban, így azt is vettem meg. Ajánlottak még egyet, de annak nem jut eszembe a neve.
SPERTI nekem bejött, pedig csak gyógynövényes!
Nekem a Reparont ajánlották.
Nekem a Spertit ajánlották, tegnap elõtt jött ki és tegnap használtam elõször a krémet, véleményt így nem tudok mondani róla. Én utánaolvasgattam a betegtájékoztatón, ezt egyértelmûen ajánlják terheseknek.
Reparon, Sperti nyugodtan használható.Az egyik homeopátiás(Sperti), a Reparonra pedig rá van írva, hogy nem végezetek ugyan kutatásokat, de a tartósítószerként használt fenol olyan kis mennyiségben van benne, hogy nem várható a terhesség vagy szoptatás alatt, hogy veszélyezteti az anya, vagy a magzat egészségét.Nekem az elsõ gyerek születése után a kórházban is Reparont adtak, a 2.-nál, és most, a 3.-nál is azt használtam/használom ha kell.1-2 nap alatt rendbe hozott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!