Találatok a következő kifejezésre: Aranyérre használható kúp és (2 db)

Aranyérre használható egyszerre kúp és gyógyszer?

Tegnap voltam orvosnál az aranyeremmel, írt rá kúpot és Detralex gyógyszert, de nem merem használni. Volt aki ezt a gyógyszert használta már?

Legjobb válasz: szia,szerintem használj elöször csak kupot,és ha nem elég akkor gyogyszert is,bár nem hiszem hogy a kettö együtt ártana,elvégre nem antibiotikumrol beszélünk. kérdezd meg azért az orvost,én mongyuk kupot használtam.27 hetes kismama.

szia, szerintem használj elöször csak kupot, és ha nem elég akkor gyogyszert is, bár nem hiszem hogy a kettö együtt ártana, elvégre nem antibiotikumrol beszélünk. kérdezd meg azért az orvost, én mongyuk kupot használtam.27 hetes kismama.
A gyszert nem ismerem, de ha nem mered bevenni, a kúp és kenõcs együtt csodákra képes.Legalábbis nálam, persze attól is függ, miért kaptál gyszert.

28. hetes kismama vagyok. Szorulásom volt 1 hete és azóta előjött az aranyér, de nem türemkedik ki "csak" vérzik. Erre recept nélül mit használhatok, hogy elmúljon, valamilyen kúpot vagy krémet?

Legjobb válasz: Nekem a terh. alatt 2* is elõjött,de nem vérzett csak fájt és kidudorodott.Mind a 2 alkalomal 2 különbözõ részen jött elõ,nem ugyan ott.Rajtam az Aurobin kenõcs segített+sok-sok víz,rostosabb ételek.

Nekem a terh. alatt 2* is elõjött, de nem vérzett csak fájt és kidudorodott.Mind a 2 alkalomal 2 különbözõ részen jött elõ, nem ugyan ott.Rajtam az Aurobin kenõcs segített+sok-sok víz, rostosabb ételek.
ÉN Sperti nevezetû cápamáj olaj kenõcsöt kaptam rá a gyógyszertárban.
(2.folyt, véletlenül elküldtem.) Nekem is vérzett, olyan 8 hetesen jött elõ nekem, s egy hónap volt mire elmúlt.Fõzelékeket ettem, mert azután könnyebb volt a Wc-zés.
A kérdező hozzászólása: tegnap voltam a nõgyógyásznál (szabin van, ezért helyettesítették), azt mondta, ha nem múlik el menjek sebészetre. De mennyi ideig várjak, hogy elmúljon? Elõször is, akkor kérek rá valamit a gyógyszertárban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!