Találatok a következő kifejezésre: Aranyérre használható kúp (4 db)

Aranyérre használható egyszerre kúp és gyógyszer?

Tegnap voltam orvosnál az aranyeremmel, írt rá kúpot és Detralex gyógyszert, de nem merem használni. Volt aki ezt a gyógyszert használta már?

Legjobb válasz: szia,szerintem használj elöször csak kupot,és ha nem elég akkor gyogyszert is,bár nem hiszem hogy a kettö együtt ártana,elvégre nem antibiotikumrol beszélünk. kérdezd meg azért az orvost,én mongyuk kupot használtam.27 hetes kismama.

szia, szerintem használj elöször csak kupot, és ha nem elég akkor gyogyszert is, bár nem hiszem hogy a kettö együtt ártana, elvégre nem antibiotikumrol beszélünk. kérdezd meg azért az orvost, én mongyuk kupot használtam.27 hetes kismama.
A gyszert nem ismerem, de ha nem mered bevenni, a kúp és kenõcs együtt csodákra képes.Legalábbis nálam, persze attól is függ, miért kaptál gyszert.

1nap alatt hány darab reparon kúpot használhatok aranyérre?

Eléggé fáj,nagyon kellemetlen így dolgozni.

Legjobb válasz: Napi 1-2 kúp ajánlott. Az ülõ munka sajnos nem tesz jót. Hasznos a kamillás ülõfürdõ. Amennyiben nem javulsz érdemes más kúpot is kipróbálni, de ehhez javasolt háziorvosod, vagy sebész (proctológus) véleményét is kikérned. Amennyiben nem ellenjavallt enyhe szteroidos kúpok igen hatásosak lehetnek (pl. Posterisan Forte) Ha vérzik további kivizsgálásra mindenképpen keresd fel az orvost!

Napi 1-2 kúp ajánlott. Az ülõ munka sajnos nem tesz jót. Hasznos a kamillás ülõfürdõ. Amennyiben nem javulsz érdemes más kúpot is kipróbálni, de ehhez javasolt háziorvosod, vagy sebész (proctológus) véleményét is kikérned. Amennyiben nem ellenjavallt enyhe szteroidos kúpok igen hatásosak lehetnek (pl. Posterisan Forte) Ha vérzik további kivizsgálásra mindenképpen keresd fel az orvost!

Mivel lehet eredményesen kezelni aranyeret a terhesség utolsó heteiben? Van valami krém vagy kúp, ami ilyenkor is használható?

A 35. hétben vagyok, és a szülésig szeretnék meggyógyulni. Akkor biztos úgyis kijön újra. Attól tartok viszont, hogy ha így maradok addig is, akkor szülés közben sokkal rosszabb lesz!

Legjobb válasz: Szólj a nõgyógyászodnak, és javasolni fog valami olyan krémet, amit lehet.

Szólj a nõgyógyászodnak, és javasolni fog valami olyan krémet, amit lehet.
Gyógyszertárban adnak krémet, kúpot is, és megmondják melyiket lehet terhesen, bár szerintem mindet. És érdemes venni belõle, mert szülés után is ki fog valószínûleg jönni, ha már most is kijött. (nekem amúgy a varázsdió nevû krém jött be a legjobban, ezt gyógynövényboltokban lehet kapni). Érdemes rostos ételeket enni, nem erõlködni és nem sokáig ülni a wc-n.
Sperti kúpot használtam és segített. 39 hetesm
Nekem is a varázsdió jött be.De már 2 tubusom van itthon, egy az aranyérre egy meg a sebekre, nehezen gyógyuló pattanásokra és a visszereimre, mivel azokra is nagyon tuti;) És növényi összetételû.
Nekem a dokim a Mastu-t ajánlotta és jó volt. Szülés után pedig a Reparon-t használom. Most szedem még a Venoruton kapszulát, ezt is a doki ajánlotta az aranyérre. (az aranyér is egy viszér!)
detralex, recept nélkül kapható
Detralex használati utasítás: Alkalmazható-e terhesség és szoptatás ideje alatt? Minden ilyen esetben kérje orvosa, gyógyszerésze tanácsát mielõtt gyógyszert kezd szedni. Terhesség ideje alatt történõ alkalmazásáról kérje orvosa vagy gyógyszerész tanácsát. Szoptatás: A készítménynek anyatejben való kiválasztódásáról nincs adat, ezért a szoptatás ideje alatt a gyógyszer szedése nem ajánlott.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm Mindannyiótoknak! Mindenképp veszek valamit és mivel kedden megyek a nõgyógyászomhoz, szerintem az õ váéleményét is kikérem! Lehet, hogy a Varázsdióval kezdem, mert az többeteknek bejött, de mindenkiét megjegyzem! Mégegyszer nagyon köszönöm!


28. hetes kismama vagyok. Szorulásom volt 1 hete és azóta előjött az aranyér, de nem türemkedik ki "csak" vérzik. Erre recept nélül mit használhatok, hogy elmúljon, valamilyen kúpot vagy krémet?

Legjobb válasz: Nekem a terh. alatt 2* is elõjött,de nem vérzett csak fájt és kidudorodott.Mind a 2 alkalomal 2 különbözõ részen jött elõ,nem ugyan ott.Rajtam az Aurobin kenõcs segített+sok-sok víz,rostosabb ételek.

Nekem a terh. alatt 2* is elõjött, de nem vérzett csak fájt és kidudorodott.Mind a 2 alkalomal 2 különbözõ részen jött elõ, nem ugyan ott.Rajtam az Aurobin kenõcs segített+sok-sok víz, rostosabb ételek.
ÉN Sperti nevezetû cápamáj olaj kenõcsöt kaptam rá a gyógyszertárban.
(2.folyt, véletlenül elküldtem.) Nekem is vérzett, olyan 8 hetesen jött elõ nekem, s egy hónap volt mire elmúlt.Fõzelékeket ettem, mert azután könnyebb volt a Wc-zés.
A kérdező hozzászólása: tegnap voltam a nõgyógyásznál (szabin van, ezért helyettesítették), azt mondta, ha nem múlik el menjek sebészetre. De mennyi ideig várjak, hogy elmúljon? Elõször is, akkor kérek rá valamit a gyógyszertárban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!