Találatok a következő kifejezésre: Apukának mit bevinni (2 db)

Apukának mit kell bevinni szüléshez?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem a fényképezögépen,és lelkierön kívül semmit. Lassan rajtunk is itt a sor. 41hetes kismama.

Szia. Szerintem a fényképezögépen, és lelkierön kívül semmit. Lassan rajtunk is itt a sor. 41hetes kismama.
A mi kórházunkba papucsot kérnek, és könnyû ruhát tanácsolnak, mert igen meleg van a szülõszobába. Emellett nem árt egy-két szendvics, mert a kispapáknak nem kell éhezniük a szülés alatt, nem úgy, mint szegény kismamáknak... És a fényképezõgép/kamera is, természetesen. :)

A kórházba szüléshez célszerű bevinni a hazajövös ruhákat is (enyémet+babáét) vagy elég ha az apuka behozza mire kelleni fog?

Legjobb válasz: Nekem az apuka hozta be a baba holmiját, van elég cucc így is,amit vinned kell a szüléshez, mert ugye semmit nem adnak. Ráértek akkor is a bébicuccokka. És lehet, hogy abban mész haza, amiben bementél, sokan így vannak, mert a pocak nem megy egybõl vissza. :-)

Nekem az apuka hozta be a baba holmiját, van elég cucc így is, amit vinned kell a szüléshez, mert ugye semmit nem adnak. Ráértek akkor is a bébicuccokka. És lehet, hogy abban mész haza, amiben bementél, sokan így vannak, mert a pocak nem megy egybõl vissza. :-)
Ráér az apuka bevinni, csak készítsd ki neki, hogy tudja mit kell majd vinni.
Nem érdemes már a szülésre vinni. Csak kerülgetheted napokig. Meg összegyûrõdik a szekrényben. Inkább elõre készítsétek ki, és a hazamenetel napján vigye be nektek :)
Szia! Apafüggõ :) Nekem ki volt készítve, apa mégis akkora bodyt és rugit hozott be amiben elveszett a koraszülött kisfiam. :) Mert õ nagy örömében, hogy hazajövünk mást hozott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!