Találatok a következő kifejezésre: Apukámnak kéne csinálni a (2 db)

A térdem alatt van egy kinyövésszerüség, kb 3-4 éve van ott, az anyukámnak is van ilyenje de apukámnak nics, lehet hogy örököltem? És ha térdelek az fáj, mit kéne csinálnom?

14/F

Legjobb válasz: Nálunk pont fordítva van.Apukámnak van amyumnak nincs és nekem is van a térdem alatt csontkinövés.Szóval szerintem örökölted.Amúgy nekem is fáj amikor térdelek meg futok vagy sokáig gyalogolok.Semmit nem tudsz ellene tenni.Én voltam vele orvosnál és azt mondta nem látja jelentõségét a mûtétnek.De ha gondolod menj el vele dokihoz :) 14/L

Nálunk pont fordítva van.Apukámnak van amyumnak nincs és nekem is van a térdem alatt csontkinövés.Szóval szerintem örökölted.Amúgy nekem is fáj amikor térdelek meg futok vagy sokáig gyalogolok.Semmit nem tudsz ellene tenni.Én voltam vele orvosnál és azt mondta nem látja jelentõségét a mûtétnek.De ha gondolod menj el vele dokihoz :) 14/L
Igen, ez öröklödhet, nekem is vannak ilyenek, csak sok, és én is örököltem apai ágról.

Apukámnak kéne vmit csinálni a névnapjára ilyen agyagszerű anyagból. Mi legyen az?

Az iróasztalára... max a tollaknak lehetne, de azért ennél valami kreatívabbat szeretnék. Olyan anyag ez, ami kés?bb olyan lesz, mintha k? lenne. Ilyen szürke.. Vmmi szoborfélét, vagy ilyesmi. Sokat segítenétek!

Legjobb válasz: Ha dohányzik, akkor nagyon szép hamutartót is készíthetsz neki. De lehet esetleg könyvtámaszt, vagy levél nehezéket, sõt képkeretet is lehet különféle dekoráciokkal(gyöngy, kagyló, apró tükör darabok...stb.) Remélem segítettem.

Ha dohányzik, akkor nagyon szép hamutartót is készíthetsz neki. De lehet esetleg könyvtámaszt, vagy levél nehezéket, sõt képkeretet is lehet különféle dekoráciokkal(gyöngy, kagyló, apró tükör darabok...stb.) Remélem segítettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!