Találatok a következő kifejezésre: Apukám szeretne egy (13 db)

Mennyi időt kell adni az apukának ahoz, hogy elfogadja apuka lesz? Egyik percben akarja a picit, a következőben már nem szeretné, ha jönne. Most járok a 7. hétben. Ideje lenne végre döntenie, nem?

Legjobb válasz: Ha együtt vagytok nincs semmi baj. Meg van ijedve. Lehet hogy fel sem fogja addig, amíg nem látja ultrahangon, vagy amíg nem érzi a mozgást(20-21.hét). várj türelemmel, de ha nagyon ellenszenves kérdezd meg mi a problémája, de légy tapintatos, lehet hogy fél, hogy nem fogsz rá figyelni elégge.

Ha együtt vagytok nincs semmi baj. Meg van ijedve. Lehet hogy fel sem fogja addig, amíg nem látja ultrahangon, vagy amíg nem érzi a mozgást(20-21.hét). várj türelemmel, de ha nagyon ellenszenves kérdezd meg mi a problémája, de légy tapintatos, lehet hogy fél, hogy nem fogsz rá figyelni elégge.
Szerintem ezt elõtte kellett volna megbeszélnetek, mielõtt belevágtok. Ha tényleg akarja, akkor nem lesz gond, csak megijedt a feladattól. Ha nem akarta akkor meg késõ bánat. Elég meggondolatlannak tûntök.
A döntést akkor kellett volna meghoznia, amikor eldöntöttétek, hogy jöhet a baba. Az én párom például olyan ember, akinek érdemes szülni.:) Remélem téged azért nem tud negatív irányba befolyásolni. 34 hetes kismami
Szia. Én értem mire gondolsz, az hogy egy férfi fejében mi játszódik le ilyenkor teljesen más, mint egy nõ gondolatai. Üljetek le beszélgetni, és kérdezd meg tõle konkrétan, hogy akkor, ha már ez történt akkor õ is mondja el a félelmeit, kétségeit neked és eggyütt találjátok ki, hogy hogyn, merre tovább... Az én párom bár még nem tervezünk babát, tudom, hogy ha véletlen jönne, rettenetesen örülne, de iszonyatosan meg is ijedne attól, ami rá vár.. Csak azt beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne és EGYÜTT döntsetek, ne hagyd ki a döntésbõl. Ja és magyarázd el neki, hogy ez ugyanúgy belõle is van, nem egyedül alkottad meg. Ha más nem, amint megszületik, egybõl bele szeret.. :-))
A féfiak nagyon változóan élik meg a terhességet. LEgtöbbjük megilyed, fél, nem tud mit kezdeni a gondolattal, és hullámzanak az érzéseik. A lényeg, hogy mindig beszéljetek a gondolataitokról, a félelmeitekrõl, mert vannak, és még lesznek is. De ez normális, persze hogy fél az ember, hisz megváltozik az élete. Párom nagyon szerette volna a babát, és fura mód hamar össze is jött, és várja nagyon, imádja, de így is vannak félelmei, van amikor megilyed, van amikor meg alig várja, hogy a kezében tartsa. A kommunikáció a legfontosabb, sokat-sokat beszélgetni. A férfiak másképp élik meg, én sokat meséltem páromnak, hogy mit érzek, élvezi a testem váloztását, imádja a nagy hasam, sõt azt mondja, hiányozni fog neki, ha megszülök...:-) Ha majd mozog, mutasd meg neki, érezze, simizze sokat a hasad. Én mindig mondom, hogy mikor mozog, hogy õ is tudja, minnél jobban részese lehessen annak, amit én érzek. de mindig csak addig "terheld" a terhes nõk életével, amíg õ ezt bírja. Olvassatok együtt a neten infókat, nézegessetek babaképeket-babafilmeket, és hidd el, a sajátjához másképp fog viszonyulni, imádni fogja. Kell egy kis idõ-nekik több, hogy felfogják, mi is történik. Ha meg annyira elfajunla a dolog-de nem fog, kérjetek szakorvostól segítséget.
Köszönöm a válaszokat. Hála égnek sikerült megtudnom mi is nyomta a lelkét. Félt, hogy bajunk lesz. (az elsõ babánkat elvetéltem) Mostanra megnyugodott, és boldogan várja a babánkat. Mindenkinek boldog babavárást.
Ha alapból apuka akar lenni, valami nem stimmel a fejében... :P

Apukámat szeretném meglepni 70. születésnapjára egy igazán nagy motoron való pár percre. Hol lehetne egy kört bérelni vagy vinné esetleg egy körre Budapesten valaki akinek nagy motorja van?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Heló! Menj fel a www.sportmotor.hu-ra és írj a Budapesti motorosok fórumjába. Sztem lesz majd olyan aki elvinné pár körre. :) ide: http://sportmotor.hu/motoros_forum/klubok_turak/?cmd=showtop..

Heló! Menj fel a http://www.sportmotor.hu-ra és írj a Budapesti motorosok fórumjába. Sztem lesz majd olyan aki elvinné pár körre. :) ide: http://sportmotor.hu/motoros_forum/klubok_turak/?cmd=showtop..
Háát ilyen hidegben nem hiszem! "Igazán nagy" (sport) motorokat ilyenkor elteszik.
igazából az ilyen gépek télen eléggé balesetveszélyesek a csúszós út és a motor nagy teljesítménye miatt

Apukám szeretne kihozni egy árva kislányt de én nem vagyok benne biztos. Mit tegyek?

Nem azért mert szeretnék egy kistesot hogy ne egyedül legyek. De attol félek hogy akkor nem fognak velem törödni hanem a máyik kislányra fognak figyelni jobban. Meg mi van ha nem fog megkedvelni de ez mellékes. Kerestem a neten is az árvaházakat de nem találtam semmit valaki valami hirt infót róla nagy megköszöném

Legjobb válasz: "De attol félek hogy akkor nem fognak velem törödni hanem a máyik kislányra fognak figyelni jobban." Ha eddig szerettek a szüleid, és a másik lányt is azért hozzák ki, hogy jobb sora legyen (nem pl. a pénzért), akkor sztem nem kell aggódnod, hogy utána téged teljesen elhanyagolnának. Az azért elképzelhetõ, hogy eleinte a beilleszkedése miatt több figyelmet kell neki szentelni, és utána is már ketten fogtok osztozni uannyi figyelmen. Az meg vmelyest rajtad is múlhat, hogy milyen viszony alakul ki köztetek, de azt is vedd figyelembe, hogy édestestvérek közti viszony sem mindig fenékig tejföl. ;) Adj neki esélyt, és várd bizalommal! Gondolj arra, hogy neki kevésbé alakult szerencsésen a sorsa! :)

"De attol félek hogy akkor nem fognak velem törödni hanem a máyik kislányra fognak figyelni jobban." Ha eddig szerettek a szüleid, és a másik lányt is azért hozzák ki, hogy jobb sora legyen (nem pl. a pénzért), akkor sztem nem kell aggódnod, hogy utána téged teljesen elhanyagolnának. Az azért elképzelhetõ, hogy eleinte a beilleszkedése miatt több figyelmet kell neki szentelni, és utána is már ketten fogtok osztozni uannyi figyelmen. Az meg vmelyest rajtad is múlhat, hogy milyen viszony alakul ki köztetek, de azt is vedd figyelembe, hogy édestestvérek közti viszony sem mindig fenékig tejföl. ;) Adj neki esélyt, és várd bizalommal! Gondolj arra, hogy neki kevésbé alakult szerencsésen a sorsa! :)
Az örökbefogadás egy nagyon hosszú folyamat, nem megy egyik pillanatról a másikra.Ha tényleg komolyan gondolják a szüleid, legjobb ha ezeket a kėrdéseket nekik is felteszed és megbeszélitek.


Apukám elhízott egy ideje. Szeretne lefogyni de nem megy neki!?

Segítsetek! Apukám nem mozog semmit se mert nagyon elhízott, 55 éves ezért már mozogni se a legjobban tud. Segítsetek és adjatok tanácsokat/tippeket mivel segíthetnénk neki!

Legjobb válasz: köszönöm a választ!!!!!! még várom a többi véleményt

A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!!!! még várom a többi véleményt

Apukám szeretne vásárolni egy olyan kisautót, ami állítólag smk jogsival vezethető. Jogsival kapcsolatban igaz ez a helyzet?

Legjobb válasz: Igen, valóban van ilyen kisautó, és valóban elég hozzá a smk jogsi. Itt olvasgass: http://www.ligier.hu/content/blogsection/6/40/

Igen, valóban van ilyen kisautó, és valóban elég hozzá a smk jogsi. Itt olvasgass: http://www.ligier.hu/content/blogsection/6/40/
sajnos, téves az elõzõ válasz! a hazai Nemzeti Közlekedési Hatóság rendszámkötelessé, és jogosítvány (A) kötelessé tette. Bár ennek ellentmondanak a bírósági itéletek, melyek eddig általam ismertek, 19 esetben mentették fel a szabálysértés alól az feljelentettet, de az ellentét a NKH és a bíróságok között csak idõ kérdése. A 01. 28-ai TV Ügyvédje mûsor részletesen foglalkozott ezzel a témával. A neten vissza lehet nézni.
Sajnos még igaz! De remélhetõleg nem sokáig. Mert ugye a sm kerékpáron tilos személyt szállítani. Ezek a porba fin-----ó autónak látszó tárgyak meg két személyesek. Oszt ha balesetet okoznak akkor mossák a borotva élen játszó kezeiket.

Anyu és Apu elváltak már több mit 1éve és apu most elakar valahova vinni egy napra anyu ellenzi de egyikőjüket se szeretném megbántani mit tegyek?

mit tegyek értelmes választ!!?

Legjobb válasz: Kérdezd meg anyudtól, hogy miért ellenzi. Különösen, ha csak 1 napról van szó. Mondd meg anyudnak, hogy te is tudod (valószínû õ is tudja) hogy az iskolai szünetben a papád akár 2 hétre is magához vehetne láthatásra, és ez idõ alatt még azt is megtehetné, hogy (országhatáron belül), akárhova elvihetne téged nyaralni. Ha a te papád csak 1 napra szeretne elvinni másik városba, településre, akkor ez miért baj?

Kérdezd meg anyudtól, hogy miért ellenzi. Különösen, ha csak 1 napról van szó. Mondd meg anyudnak, hogy te is tudod (valószínû õ is tudja) hogy az iskolai szünetben a papád akár 2 hétre is magához vehetne láthatásra, és ez idõ alatt még azt is megtehetné, hogy (országhatáron belül), akárhova elvihetne téged nyaralni. Ha a te papád csak 1 napra szeretne elvinni másik városba, településre, akkor ez miért baj?
Miért ellenzi anyu? Nem bízik apuban, hogy vigyázna rád? Neked mi a véleményed a kérdéses programról? Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem igyekezz igazságosan megítélni a kérdést. Próbáld eldönteni, hogy mennyire valós anyu aggodalma. Ha anyu csak irigységbõl nem akar elengedni, akkor szerintem ne hallgass rá. De ha apuval tényleg gond lehet (pl. autóval akar vinni, és ész nélkül száguldozik az autópályán), akkor ne menj, vagy próbáld kikerülni a konkrét problémát (inkább egy 20-30 km-re levõ helyre menjetek biciklivel). Szóval, szerintem az a lényeg, hogy mindkét szülõd értse meg, hogy a másikat is szereted, a másikkal is szeretnél találkozni, közös programot csinálni.

Apukám nem szeretne kutyát de a családba mindenki más mit tehetek hogy legyen egy kutyulim?

Avagy mit mondhatnék hogy meg füzem a kutyáról?

Legjobb válasz: Menjél el nyaranta dolgozni, és add oda a pénzt apukádnak, hogy abból vegyen a kutyusnak elemózsiát.

Menjél el nyaranta dolgozni, és add oda a pénzt apukádnak, hogy abból vegyen a kutyusnak elemózsiát.
A kérdező hozzászólása: nem a kaja a probléma hanem az hogy apukám azt mondja hogy a ösze piszkit és rongál mindent de azért köszi
Esetleg ha javítanál nyelvtanból, megenyhülne.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Apukámnak nemsokára lesz a szülinapja és szeretném meglepni egy tortával, amit én magam akarok elkészíteni. Fondanttal szeretném bevonni és díszíteni. Mennyire nagy munka ez és mi kell hozzá? Imádja a kókuszt, ezért elkelne egy jól bevált recept.

Nem túl nagy tortára gondoltam , de 2 szinteset képzeltem el. Köszönöm .

Legjobb válasz: A fondant-tal nem olyan nehéz dolgozni SZERINTEM! Kell hozzá fondant természetesen valami amivel kinyújtod torta simító és ha formákat is akarsz akkor kiszúró. Virágokkal kezdõnek nem érdemes vacakolnija ,mert nem nagyon szokott összejönni. Itt egy videó ,hogyan kell bevonni egy tortát fondantal. http://www.youtube.com/watch?v=vecmy4nKT-A

A fondant-tal nem olyan nehéz dolgozni SZERINTEM! Kell hozzá fondant természetesen valami amivel kinyújtod torta simító és ha formákat is akarsz akkor kiszúró. Virágokkal kezdõnek nem érdemes vacakolnija , mert nem nagyon szokott összejönni. Itt egy videó , hogyan kell bevonni egy tortát fondantal. http://www.youtube.com/watch?v=vecmy4nKT-A

Interneten összeismerkedtem egy sráccal. A srác 17/L én pedig 14/L. A fiú eljönne hozzám pár napra, és én is szeretném, de hogy közöljem apuval, hogy összejöttem egy sráccal és eljönne pár napra?

Sajnos apuval kell közöljem, mert jelenleg vele lakom, de a fiú már eljött hozzám 2-szer, és nagyon bejövünk egymásnak! De apuval még soha nem volt fiú témánk és, hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Lool.. a Srác 17L ? Most a b*ziság a menõ? o.O manapság sok(k) a ferdehajlamú.. -.-

14 évesen még ne legyen nálad a barátod pár napig. korai. Remélhetõleg Apukád is így fogja gondolni. Ja és nem akarsz vele lefeküdni, persze Te lehet nem de Õ???? 14 évesen menjetek el randizni, fagyizni, sétálni. Ez való egy 14 évesnek nem az hogy nálad legyen a srác....
Lool.. a Srác 17L ? Most a b*ziság a menõ? o.O manapság sok(k) a ferdehajlamú.. -.-
a srác egy 17 éves lány?? :O óvakodj tõle!
A kérdező hozzászólása: Mi nem dugni akarunk!! -.-" és létszives normális válaszokat embereek!! kössz!
Normális válaszokat vársz? De bakker 17 Éves Srác aki mellesleg Lány. Ez maga nem normális.fuhh. írhatnád egyértelmûen, tõlem lehettek bu*ik, lez*ik meg akármi, de a kérdés nem normális, így választ ne várj értelmeset.
Igen, hát persze...Elég valószínû, hogy egy 17 éves srác nem dugni akar.
sehogy! titkold el, hazudj neki! találj ki egy mesét, hogy õ egy osztálytársad, akinek elutaztak a szülei, és nálatok maradna 1-2 napra, mert egyedül fél! aztán mehet tiszi-toszi a kisszobádban!
Milyen apuddal a kapcsolatod? Ha nem viharos, akkor simán megmondhatod neki. Bár... A srác 17L mit jelent? Meg akkor most ki hány éves? Ha te vagy 14 akkor nem biztos hogy jó ötlet hazavinni, hacsak nem akarod fekete zsákba csomagolni, és elásni... És vigyázz!! Nehogy kihasználjon...!
állj oda elé és mondd meg h szeretitek 1mást és kész. az együtt alvással azonban 14 évesen vigyázz, mert lehet h csak ki akar használni!
A kérdező hozzászólása: úgy látom sokan nem értették a kérdést! én vagyok a 14 éves és a srác a 17 éves és egyikünkse meleg vagy ilyesmi! és én most nem a sex-rõl kérdeztem... hanem arról, hogy hogy mondjam meg apumnak? Mert télleg tetszünk egymásnak...és úgy érzem komoly kapcsolat lesz...
Akkor így kellett volna kiírni a kérdést: A srác 17 éves, én pedig 14 éves vagyok.
Szerintem meg mindenki megértette a kérdést, és azt is, hogy hiába vagy 14, nem vagy elég érett, hogy felfogd a válaszokat. A srác, ha nem is mondja ki nyíltan, de d.ugni akar. Annyi, hogy talán nem erõlteti rád. Még.Akár tetszik akár nem ez így van. Ha meg már 14 évesen hazahordod a pasikat, hogy legyenek ott pár napig, akkor bele se merek gondolni mi lesz késõbb...Remélem apukádnak azért több esze van mint neked.
Ti nem akartuk d*gni, de az éllet nem kivánságmûsor... Viccen kivül...amelyik 17éves nem akar d*gni az buza.
Kétszeri találkozás után még ne legyen ott alvás. Ne mondj neki semmit, úgysem fogja meg engedni. nekünk magyarázhatod hogy nem lesz dugás, és lehet hogy te nem is akarsz, de nem hiszem hogy ezt beveszi majd.
Dehogy lesz ez komoly te lüke! És mégis miért menne hozzátok pár napra, ha nem akarna megdugni?! Naiv .....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!