Találatok a következő kifejezésre: Apple iPOD hogyan lehet (14 db)

Marketba beírod, hogy optimizer.
Bocs, rossz helyre írtam.Am van wifis meg wifi+3gs változat. http://www.apple.com/hu/ipad/3g/
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem.
De telefonálni nem lehet vele.
A kérdező hozzászólása: Értem.. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én pl msnen webcamozni akarok akkor azzal megoldható nem? mert végülis van benne másodlagos kamera.
Ezt viszont nem tudom.Szerintem nem.Csak facetime-mal
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi.

Apple Ipad-et hogy lehet windows 7-hez kapcsolni, hogy tudjak zenét felrakni az Ipadre?

Elég a kábel, vagy kell hozzá valami szoftver is, és ha igen, milyen softver kell?

Legjobb válasz: iTunes kell. Ingyen letudod tölteni, aztán feldugod az iPadet (khm, mármint a gépre), az iTunes érzékeli és utána már könnyen fog menni a dolog.

iTunes kell. Ingyen letudod tölteni, aztán feldugod az iPadet (khm, mármint a gépre), az iTunes érzékeli és utána már könnyen fog menni a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a seg-ítséget...
Ha van még kérdésed nyugodtan szólj.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


az ipad-el lehet 802b, g, n-es wifi-re is lehet csatlakozni
Nem beszélni magyar?
HDMI, ha van a telefonon vagy ha képes rá (a tévé és a telefon is) akkor MHL-kábel

Szeretnék használtan venni egy Apple iPod Touch 3g 8GB, de nem tudom hogy pontosan hogyan is müködik . Mi az az iTunes és az appstoren vannak e ingyenes játékok és alkalmazások. És a gépről lehet e tenni rá zenéket?

Legjobb válasz: Az iTunes egy program amivel az iPodra másolhatsz zenéket, videókat, alkalmazások. Az AppStore ban sok ingyenes és jó alkalmazás van. Ajánlom a free app a day nevû oldalt it néhány napra ingyenessé teszik a fizetõs appokat.

Az iTunes egy program amivel az iPodra másolhatsz zenéket, videókat, alkalmazások. Az AppStore ban sok ingyenes és jó alkalmazás van. Ajánlom a free app a day nevû oldalt it néhány napra ingyenessé teszik a fizetõs appokat.
Nincs iPod touch 3g-bõl 8gb-os az ipod touch 2g mert az 3g-bõl csak 32-64gb-os van

Apple Ipod 5 gen, miért írja ki hogy "Usb eszközt nem lehet felismerni"?

Sajnos már mindenhol próbálkoztam mindenféle gépen még Mac.-on is és semmi változás nem tudom megoldni kérem valaki segítsen hátha már volt valakinek hasonló

Legjobb válasz: itunes kell hozza..tolsd le...tanuld meg kezelni :D:D sok sikert...csak itunes szinkronizalja a Ipodot,

itunes kell hozza..tolsd le...tanuld meg kezelni :D:D sok sikert...csak itunes szinkronizalja a Ipodot,
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ!!! :DD gratulálok köszönöm de tényleg// szerinted aki vesz egy k..va ipodot nem tudja mi kell hozzá? xx ezzel együt áll fent a probléma ki se írtam volna
Hát ha müküdik..vagyis be kapcsol..akkor az elsõnek van igaza..noob vagy..valamit rosszul csinálsz..talán egy OS update..
Talán nem, USB 2.0-ád van.De akkor én is egy kérdés tölled. Van rajta magyar nyelv?

Az apple ipad 2 vel lehet mobilinternetezni úgy értem hogy muszáj a nethez wifi vagy lehet sim kártyáról mobilinternetezni?

Legjobb válasz: Hát van csak wifis és van wifi+3g-s.És ugye ennek megfelelõen.

Hát van csak wifis és van wifi+3g-s.És ugye ennek megfelelõen.
A kérdező hozzászólása: ez kár mert a 3g+wifi drágább és én olyan helyen lakok ahol nemigen van wifi de esetleg az étteremben van nem tudom

Most keresgéltem az iPod touchomon és láttam h az apple store ban van "magyar store" rá is mentem megváltoztatni, töltök is le 1 játékot (ingyenes) de nem engedi csak ha adok bankkártyaszámot! Hogy lehet anélkül letölteni?

Legjobb válasz: A bankkártyaszám nélkül nem tudsz letölteni, viszont az csak arra kell hogyha valami olyant szeretnél letölteni ami nem ingyenes akkor azt a bankkártyádról fogja levenni és emailben kapsz róla értesitõt. Bankkártyaszám nélkül nem lehet. :)

A bankkártyaszám nélkül nem tudsz letölteni, viszont az csak arra kell hogyha valami olyant szeretnél letölteni ami nem ingyenes akkor azt a bankkártyádról fogja levenni és emailben kapsz róla értesitõt. Bankkártyaszám nélkül nem lehet. :)
de lehet letölteni bakkártya nélkül is. kilépsz az éppen bejelentkezett accból a beállításokba ( ha nem tiszta írj privátot és segítek ) ezután azt törlöd is a készülékrõl. belépsz appstore-ba keresel egy ingyenes programot és rámész h telepítse kéri majd h jelentkezz be vagy csinálj accountot, te arra mséz h csinálj azután pedig a kártyák közül lesz egy olyan lehetõség h none te arra mész és így már fel lesz kínálva az h ingyenes accounttal tölthess. de az is egy megoldás ha apple id-t regisztrálsz mondjuk itunes-on magadnak akkor nemkell a telefonon pötyögetni
A kérdező hozzászólása: Kösz , így sikerült :)

Hogy lehet képeket készíteni apple ipod nano 5 generáción?

Ma vettem egy, a fennt említett lejátszót, de úgy látom a kamera csak videófelvételre alkalmas, vagy tudok vele képeket is készíteni???

Legjobb válasz: Csak videó felvéltelre alkalmas. Képeket nem lehet vele csinálni.

Csak videó felvéltelre alkalmas. Képeket nem lehet vele csinálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!