Találatok a következő kifejezésre: Apple iPOD hogyan (47 db)

Sony Xperia Tablet Z vs. Apple Ipad Air (4). Melyiknek mekkora a érintõképernyõje (tudom hogy 10, 1c és 9, 7c, de a ipad kockának tûnik és így térfogat/átlagba melyik a nagyobb)? A sony 84k a apple 112k ft. Tudása, adatai szerint melyik a jobb?

Sony Xperia Tablet Z vs. Apple Ipad Air , Ti Melyiket Vennétek Meg (kérdojelxd)

Legjobb válasz: Nekem ipad 4 van és bátran merem ajánlani. Viszont a z-nek jobb a kamerája, és vízálló. Ha meg hosszú távra tervezel akkor mindenképp ipad mert tovább kap frissítést és hosszabb ideig jelennek meg rá az alkalmazások, még van hátra vagy 2-3 éve. De az air az az 5. generációs, kost akkor pontosan melyikrõl is van szó? (Az ár alapján inkább a 4 de ki tudja.) a képernyõ méreteket jól írtad, és ezzel egyenes arányban nagyobb a sony képe akármilyen térfogatot meg átlagot veszel.

Nekem ipad 4 van és bátran merem ajánlani. Viszont a z-nek jobb a kamerája, és vízálló. Ha meg hosszú távra tervezel akkor mindenképp ipad mert tovább kap frissítést és hosszabb ideig jelennek meg rá az alkalmazások, még van hátra vagy 2-3 éve. De az air az az 5. generációs, kost akkor pontosan melyikrõl is van szó? (Az ár alapján inkább a 4 de ki tudja.) a képernyõ méreteket jól írtad, és ezzel egyenes arányban nagyobb a sony képe akármilyen térfogatot meg átlagot veszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, gondoltam , hogy nem csak az alma jel kerül annyiba hanem a tudása is. De nekem viszont sokat számít (sajnos) az ár is és ez a 28.000ft túl sok ahhoz hogy néhány opcióban jobb legyen az ipad. Samsung galaxy tab 10.1-rõl mi a véleményed/etek? T-mobile oldalán 1280x800 képpontot írt ezzel át is léptem rajta, de néztem egy videót ahol 2540x1600-at írt rá , vagy ez a note?
H fontos z ár, akkor mindenképp Sony. Teljesen korrekt tablet az is, és semmilyen téren nem kell szégyenkeznie az iPad-el szemben. Pár téren még ha jobb is az iPad, azt a +30k-t nem éri meg. És a Sony-n is tudsz mindent csinálni, filmet nézni, játszani, böngészni, mindent, amit iPad-en is tudnál, és még többet is, hisz Androidos. Samsung-ot meg inkább felejtsd el, Androidosból a Nexus a legjobb (mind telefon, mind tablet terén), utána leginkább a Sony Tablet Xperia Z-t ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: Nexus árat kaphatok? Ahogy elnézem az is elég drága , igaz arra csak pózitív válaszok jöttek, de gondolom ára is annak megfelelõ. Utolsó kérdés Sony Xperia Tablet Z vagy S. Ha az S csak kisebb és olcsóbb de ugyanazt tudja akkor az jobb nem? vagy Z jobb? Bepótolja azt a 14ezret?
Itthon nagyon drága, külföldön ingyen osztogatják (természetesen nem, csak kb így tudom szemléltetni mennyivel olcsóbb ott). Szóval ez miatt nem ajánlom, talán olcsóbb lenne kimenni Angliába és venni egyet, mint itthon megvenni. Plusz ami miatt még nem ajánlom, hogy nagyon hamar jön a felújított változata, ami változatlan áron sokkal jobb lenne. Tablet S-t meg felejtsd el, nem tudom mennyivel olcsóbb, de akármennyivel is olcsóbb, nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mind kettõtöknek nagyon sokat segítettetek, ára és tudása miatt Sony Z mellett döntöttem.:)

Apple Ipad én külföldön dolgozom és külföldi stick (usb) internetem van, amibe van sim kártya, ezt az internetet tudom használni Ipad-ba vagy lehetséges hogy működni fog az internet? És ha működik, csak külföldi Ipad-ba vagy meg vehetem MO-n is?

Apple Ipad

Legjobb válasz: Igen, tudod használni. Az iPadet bárhol megveheted. 3G-s verziót kell venned, bár gondolom ezt tudod, hiszen a sima WiFi-sben nincs sim kártyának hely. Még annyi, hogy az iPadbe is microsim való, az usb stickedhez pedig gondolom normál méretût kaptál. Ezt kicseréltetheted a szolgáltatódnál is, vagy erre alkalmas géppel körbe is vághatod. Ebayen van sok ilyen eszköz, és még kapsz hozzá adaptert is, így visszarakhatod majd az usb stickbe is akár. Ha minden kötél szakad ollóval/szikével is neki eshetsz, de azért ezt inkább nem ajánlom.

Igen, tudod használni. Az iPadet bárhol megveheted. 3G-s verziót kell venned, bár gondolom ezt tudod, hiszen a sima WiFi-sben nincs sim kártyának hely. Még annyi, hogy az iPadbe is microsim való, az usb stickedhez pedig gondolom normál méretût kaptál. Ezt kicseréltetheted a szolgáltatódnál is, vagy erre alkalmas géppel körbe is vághatod. Ebayen van sok ilyen eszköz, és még kapsz hozzá adaptert is, így visszarakhatod majd az usb stickbe is akár. Ha minden kötél szakad ollóval/szikével is neki eshetsz, de azért ezt inkább nem ajánlom.
Még annyi, hogy én ott venném meg, ahol 1) olcsóbb, 2) ahol élek, mert ha esetleg valami baja lesz és szervizelni kell, akkor sokkal kevésbé macerás a dolog.
Kaptam tõled privátot de ahogy látom már megválaszolták a kérdésed :) Elõttem szólót kiegészíteném azzal, hogy kártyafüggetlent vegyél különben nem biztos, hogy Magyar meg külföldi kártyával is tudod használni. Ha meg kártyafüggõt tudsz venni akkor értelemszerûen a szolgáltatónál kell venni vagy az Apple oldalán a ki kell választanod a szolgáltatódat.


Hogyan tudok képet, videót felmásolni Apple iPAD-ra? Feldugom a gépemre és megjelenik az iPAD, de nem engedi a kiválasztott képet beilleszteni! Másolás, beillesztéssel simán!

Legjobb válasz: Itunes ba megkeresed az ipad ben pl zenéket az ablakot monitorod felére kicsinyited asztán aszt a mappát amibe a zene van mellé rakod és a zenére(ék) megfogod és behuzod itunes ba ( bal klik nem felengedve és áthuzod majd felengeded) ha igy se jó akk sry . Am most veszek ipad et és majd probálgatom én is !

Itunes ba megkeresed az ipad ben pl zenéket az ablakot monitorod felére kicsinyited asztán aszt a mappát amibe a zene van mellé rakod és a zenére(ék) megfogod és behuzod itunes ba ( bal klik nem felengedve és áthuzod majd felengeded) ha igy se jó akk sry . Am most veszek ipad et és majd probálgatom én is !
A kérdező hozzászólása: Köszi!Megpróbálom!
Sikrült?

Apple Ipad-et hogy lehet windows 7-hez kapcsolni, hogy tudjak zenét felrakni az Ipadre?

Elég a kábel, vagy kell hozzá valami szoftver is, és ha igen, milyen softver kell?

Legjobb válasz: iTunes kell. Ingyen letudod tölteni, aztán feldugod az iPadet (khm, mármint a gépre), az iTunes érzékeli és utána már könnyen fog menni a dolog.

iTunes kell. Ingyen letudod tölteni, aztán feldugod az iPadet (khm, mármint a gépre), az iTunes érzékeli és utána már könnyen fog menni a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a seg-ítséget...
Ha van még kérdésed nyugodtan szólj.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hogyan tudok filmet tölteni az Apple iPod Touch 4G-mre?

Tanácsokat illetve programokat javaslatokat kérnék hogy mien programot v konvertálót használjak arra h még jobban élvezhessem az iPod adta lehet?ségeket . ha tudsz linket is adhatsz ...

Legjobb válasz: nincs választási lehetõséged, csak iTunes-szal tudod szinkronizálni a tartalmaidat. ez van, ez az apple, ezt vetted meg.

nincs választási lehetõséged, csak iTunes-szal tudod szinkronizálni a tartalmaidat. ez van, ez az apple, ezt vetted meg.
Így van ahogy az elsõ mondja. Nem vagy szabad az Itunes miatt. Vannak sokkal olcsóbb és jobb mp4 lejátszók amire össze-vissza pakolhatsz bármit és nem kell szopni az Itunes-al. 80 ezret biztos nagyon megért.
A kérdező hozzászólása: Nem én vettem hanem nagybáttyámtól kaptam szülinapomra és sztem többet költött rá mint 80 mert 32 GBset vett ... hát sajna az Apple baszakodik h ehhez kell bankkártya meg ahhoz és az ingyenes app alkalmazások meg eléggé gagyik -.-"

Apple Ipad Mini eszközre hogyan tudok zenét rakni, a nélkül, hogy iTunes-ban vásárolnám meg? Folytatódik lenn!

Sokan írták, hogy a számítógépről, egyszerűen csak húzzam a csatlakoztatott iPad eszközre. De akkor olyat írt ki, hogy nem lehet az eszközre rakni, vagy valami hasonló! Segítség!

Legjobb válasz: Kellett neked ipad.

Kellett neked ipad.
Szia! Olyan formátumban rakd rá! Engedi, hidd el! http://www.vidtomp3.com oldalra be illeszted a youtube linket-megkeresed a zenét amit le akarsz tölteni.ott mp3 formátumban tölti le, szóval csak áthúzod!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Apple Ipad 3 New 32gb Fehér-en van fényképező? Arra gondolok hogy ez a . Mi is ennek a neve? Elől lévő kamera. Xddd

szülinapomra szeretnék egy ipod-ot.de fontos lenne hogs fényképez? legyen rajta.ez az el?l lév? kamera gondolom van rajta.ugye?? :))

Legjobb válasz: nem,az is fontos,hogy van-e rajta e-mail rendszer..:)) meg hogy a kamerája hány megapixel? :) csak mert tönkre ment a fényképezõ gépem,és amúgy is szerettem volna egy ipadot :)

A kérdező hozzászólása: nem, az is fontos, hogy van-e rajta e-mail rendszer..:) ) meg hogy a kamerája hány megapixel? :) csak mert tönkre ment a fényképezõ gépem, és amúgy is szerettem volna egy ipadot :)
A kérdező hozzászólása: és a fülhallgató-t venni kell hozzá, vagy adnak, vagy nincs hozzá?:) a töltõje kb.mekkora, milyen hosszú?:) )
Szerintem inkább egy Samsung Galaxy Tab-ot, vagy Motorola-t kérj.. Hidd el, hogy nem annyira jó az iPad 3, nekem is az volt, 1 évig spóroltam rá 13 évesen.. Eléggé megbántam hogy azt vettem.. Amúgy nem emlékszem rá, hogy kaptam-e volna hozzá fülhallgatót, de lemértem neked az iPhone-om töltõjét (igazából egy USB kábel) durván 1 méter.:)
A kérdező hozzászólása: *ipad-ot
elõlapi kamera és igen van rajta, de csak az a fontos?
5 megapixel, de szerintem fényképezésre ipadet használni hülyeség... Amúgy kb 1 méter a töltõ és asszem nem jár hozzá füles

Szeretnék használtan venni egy Apple iPod Touch 3g 8GB, de nem tudom hogy pontosan hogyan is müködik . Mi az az iTunes és az appstoren vannak e ingyenes játékok és alkalmazások. És a gépről lehet e tenni rá zenéket?

Legjobb válasz: Az iTunes egy program amivel az iPodra másolhatsz zenéket, videókat, alkalmazások. Az AppStore ban sok ingyenes és jó alkalmazás van. Ajánlom a free app a day nevû oldalt it néhány napra ingyenessé teszik a fizetõs appokat.

Az iTunes egy program amivel az iPodra másolhatsz zenéket, videókat, alkalmazások. Az AppStore ban sok ingyenes és jó alkalmazás van. Ajánlom a free app a day nevû oldalt it néhány napra ingyenessé teszik a fizetõs appokat.
Nincs iPod touch 3g-bõl 8gb-os az ipod touch 2g mert az 3g-bõl csak 32-64gb-os van

Apple Ipad-re hogyan tudok usb-vel a géprõl fájlokat rakni?

Vettem egy apple ipad-et és usb-t rákötöm a gépre és nem enged semmi fájlt belerakni.

Legjobb válasz: Töltsd fel a gépre az iTunes programot és akkor tudod szinkronizálni az iTunesba beletöltött zenéket, filmeket, képeket... az ipaddel, érdemes egy ingyenes fiókot csinálni, akkor nem kéri a bankkártyád adatait, ezt csak akkor kell megadni ha fizetõs programokat szeretnél rárakni.

Töltsd fel a gépre az iTunes programot és akkor tudod szinkronizálni az iTunesba beletöltött zenéket, filmeket, képeket... az ipaddel, érdemes egy ingyenes fiókot csinálni, akkor nem kéri a bankkártyád adatait, ezt csak akkor kell megadni ha fizetõs programokat szeretnél rárakni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!