Találatok a következő kifejezésre: Apad a mit tegyek (181 db)

Hogyan vagodjak be apam baratjanal? Mit tegyek, hogy felkeltsem a figyelmet es ne ugy gondoljon ram h, , apuka kislanya''?

Tobb honapja tetszik egy pasi, en 19 vagyok, o kb 26 es eleg joban van apammal, gyakran talalkoznak (kozos hobby). Mit tegyek, hogy eszre vegyen? Mindig ugy erzem ugy tekint ram mint a ,,haverja'' lanyara nem pedig mint a csajra akivel flortolhetne, randizhatna. Pedig en mindent bevallalnek a kedveert akarmilyen orultseget is, pedig amugy rendes jo lany szoktam lenni de mar ha csak ragondolok nedves leszek. Mikor neha nagy ritkan ugy esik, hogy kettesbe maradok vele aranyos meg probal beszelgetni de mintha egy kepzeletbeli korlat visszatartana, hogy maskepp viszonyuljon hozzam. Nagyon szeretnem, hogy valami izgi tortenjen velunk, nagyon akarom es kivanom ot!

Legjobb válasz: Az utolsó 5 szót mond neki..mi értünk ebbõl,nem kell túlbonyolítani.

Lehet, hogy a faterod miatt van ez a képzeletbeli korlát közöttetek. Szóval a pasi biztos úgy gondolja, hogy nem tetszene az az apádnak, ha rád nyomulna. Vagy valami ilyesmi. De lehet, hogy még el sem gondolkodott rólad. Úgyhogy szemezz vele, legyél kedves, kacérkodjál, itt már leírták páran, mit csinálj. Ha rájön, hogy mi a helyzet, majd teszi a dolgát utána... szóval majd történni fognak azok, amiknek történniük kell.... sok sikert!
szerintem jó esélyei vannak a kérdezõnek irigylem a csávót, hogy egy ilyen lelkes 19 évest döngethet majd
megkérdezed, hogy van-e csaja. ha igen, akkor azt mondod: káááááár ha nincs, akkor sokat sejtetõen hümmögsz és mosolyogsz ennyibõl levágja, hogy dugni akarsz
Az utolsó 5 szót mond neki..mi értünk ebbõl, nem kell túlbonyolítani.
Sehogy.
Szerintem nem tudod elérni, de próbálkozhatsz, hát ha csak kinevet.
......
Mutass meg magadból valamit, ha tudod hogy pont ott van, menny le valami lengébe, aztán tegyél úgy mintha nem is tudtál volna róla, és mosolyogj rá, majd szégyenlõsen menny vissza és öltözz fel.. :D Legalább látott belõled valamit és ha tetszel neki akaratlanul is elkalandozhattak a gondolatai ;)) És ez után aza dolgod, hogy ne hagyd hogy ezeket elsöprögesse, hanem menny vissza le, és mivel az elõbb szégyenlõs lánynak tûntél, most legyél inkább nõ, kérdezd kér e kávét, mosolyogj sokat, harapdáld a szádat, menny el mellette, érintsd meg a karját, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga :) Ez után csak beszélj vele egy keveset, majd mosolyogj és menny vissza a szobádba és imátkozz :D :D :D Ha tetszel neki ezek az apró dolgok biztos hogy a szemében nem lesznek olyan apróak, és elgondolkodik. Azzal pedig, hogyha meg is teszi de mégse lép, akkor az azért van, mert talán túlságosan tiszteli Édesapádat ahhoz, hogy kikezdjen a lányával. Ami érthetõ. Gondolj csak bele, hogy talán összejöttök. Aztán Jó minden, majd szakítotok, te sírsz Apád ezt látja, és megromolhat a viszonyuk miattad.. Megéri?
Gondolj bele mindenkinek a helyzetébe :) Nem tudom apukád hány éves lehet, de biztos egy jó felfogású ürge lehet, csípi a 26 éves barátját! Apád helyzetébe, ha belegondolsz félt Téged a kicsi lánya vagy! Viszont, ha akármi is lenne az õ viszonyuk is megváltozna. Erõsebb vagy gyengébb lenne. Tegyük fel összejöttök majd szakítotok apád melléd áll oda a barátja. Vagy senki mellé nem áll és ugyanaz megy tovább. Gondold a srác helyzetébe magad. Még, ha tetszel is neki sem biztos, hogy kezdene veled apád miatt. Viszont, ha kezdene ugyanaz amit leírtam elõbb. Annyi változat lehet. Esetleg valamit látna benned ez a srác azt te már megláttad volna rajta, hogy bejössz neki. Az ember nem igazán tudja titkon tartani, hogy tetszik valaki neki, mert a szem az arc meg minden elárulja. Nagyon rá vagy indulva, tesztelgesd lehetõleg ne úgy, hogy apád is észre vegye! Meg kell tudni tetszel-e neki!!!!!
A kérdező hozzászólása: igazad van 10-es es koszonom szepen :D
annyira jól írtad le, hogy sok sikert kívánok :d
A kérdező hozzászólása: XD koszi, de nem csak dugni akarok, hanem tobbet, de persze mindenbe benne lennek amit o jonak lat de azt azert nem szeretnem h egy kis olcso ribinek nezzen. :) )
A kérdező hozzászólása: de felek, hogy hulyenek fog nezni. Hogyan vegyem ra finomabban, h tudja sok eselye van nallam?
Nem olvastam végig a kommenteket. Apukáddal milyen a viszonyod? Mert ha jó, én tuti vele próbálnám megbeszélni, hogy "figyi apa, szerinted van esélyem a haverodnál? Nem segítenél összejönni vel?" Aztán a végén kiderül, hogy a hevr is állandóan rólad áradozik apádnak:P

A legjobb barátnőm az apámmal kavar. Mit tegyek?

Apámmal sosem volt igazán mély a kapcsolatunk, így korábban nem is érdekelt, hogy kikkel kavart. Van azonban egy barátnőm, akivel 12 éves korom óta vagyunk barátok (majdnem 13 éve). Pár napja az egyik ismerősöm mondta, hogy látta őket apám kocsijában csókolózni, de nem hittem el. Megkérdeztem a barátnőmet, de azt mondta ez nem igaz, csak egy puszit adott apámnak, amikor elköszönt tőle. (Ilyen máskor is volt, persze csakis arcra). Erre tegnap elém állnak és bejelentik, hogy együtt vannak már néhány hete. Kiakadtam és nem akartam beszélni velük erről. Nem tudom mit tegyek? Nagyon haragszom a barátnőmre, de nagyon szeretem is. Nem akarom hogy az apámmal legyen. Főleg mivel olykor köztünk is volt ez-az, és kicsit féltékeny vagyok.

Legjobb válasz: " Fõleg mivel olykor köztünk is volt ez-az, " ezt úgy kell érteni,hogy volt egy kis leszbi ?

kérdezõ fiú vagy vagy lány?
Nem biztos, hogy olyan hosszú életû lesz ez a dolog. Fõleg, hogy írod, hogy korábban is kavart ezzel-azzal. Apudnak nincs véletlen kapuzárási pánikja? Olyankor gondolják magukról, hogy nekik nincs lehetetlen....
" Fõleg mivel olykor köztünk is volt ez-az, " ezt úgy kell érteni, hogy volt egy kis leszbi ?
Miért ne, ha jól értettem elõbb a lánya, aztán az apja.Jó kis sztori.
Szóval akkor leszbiztetek?
Nagyon jó fej a barátnõd!Sok mindent nem tudsz tenni, és ne légy féltékeny.
micsoda?!!! apád és közted is volt egy kis ez-az????
pacsi a faternak:D
Undorítóak vagytok mind a hárman! Fúj, fúj, fúj!
lezbiznél egy parókás fiúval?
-jobb vagy, mint apád! -tudom, anyád is mondta!
Kezdd el úgy hívni a barátnõdet, hogy "anyu".
Hát nem semmi.
mond neki mindent bele fater vagy hogy büszke vagyok rád és ne légy féltékeny h vele több idõt tölt a barátnõd
Úgy látszik nagy a forgalom a szeméttelepen.Rúgd p.csán a r.bit!Ez nem barátság!
Nekem is volt egy ilyen barátnõm, az is egy gyerekkori barátság volt(13 éves), de abban a barátságban nem volt köszönet.Elõzõ voltam.
Hát nem tudom, szerintem egy igazi barátnõ apja tabu vagy mielõtt lenne valami, illene megkérdezni a barátnõ véleményét és érzéseit a dologgal kapcsolatban. Azért szerintem ez nagyon nem normális, nem hiszem, hogy akarnék ilyen barátnõt magam mellé.
A kérdező hozzászólása: Én is hatalmasat csalódtam benne és nem akarom hogy együtt legyenek. Nem azért, mert én akarok valamit a barátnõmtõl. Nekem is van pasim és szeretem. Amikor volt köztünk szex, az más téma volt, másról szólt. Volt több pasija, sosem zavart, de ez most mégis az apám!
meséld el apádnak, hogy volt egy kis ez-az a csaj és közted, akkor tuti, hogy dobni fogja.
Szerintem ez a kérdés kamu. Ha nem az, akkor így jártál. Nem tudsz tenni semmit. Felnõtt emberek. Nem nagyon foglalkoznak az érzéseiddel, te se törõdj velük.
Most le leszek pontozva de nem baj. Szerintem az a baj, hogy õ már nem a lányokkal kavar, hanem férfival. Neked az nem megy, hogy el elfogadd.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem tart majd sokáig. Bár mindketten azt mondják nagy a szerelem. Én nem bírom õket együtt látni :(
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem apámmal kavartam, hanem a lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
"Mit tegyek?" - semmit.
Hármas.
A kérdező hozzászólása: A hármasnak még a gondolata is undorító!!!
Belterjes egy társaság.
11.09. osztom.
Semmit. Maradj ki belõle. Egyikükért sem vagy felelõs, és apád tetteiért nem neked kell szégyenkezni, hanem neki. Szomorú, hogy ilyen apád van.
"A hármasnak még a gondolata is undorító!!!" Mert két lány egymással maga a természetesség...
hát ez a vicc ugrott most be : -öcsike te sokkal jobban dugsz, mint az apu, mondja a nagylány -tudom , válaszol öcsike, mondta már az anyu is !
Faterod egy [email protected] nagy spíler! De ezt a szitut vagy elfogadod, vagy nem de akkor is így marad. Egy tuti ha közéjük állsz, mind 2õt elveszíted!

4hónapos terhes vagyok. A gyermek apja elhagyott. Mit tegyek?

Most jött rá,hogy ő mégsem akarja a babát, így egyedül maradtam. Azt mondta ,ő lemond róla, hallani sem akar a kicsiről. Tudom,hogy nem lehet ráerőltetni senkire azt amit nem akar, de ilyenkor mik a további teendők , hogy igenis vállalja a gyermekünket? Ezek után nem a kapcsolat kell vele, hanem a kicsi ismerje az apját.

Legjobb válasz: hát elõször is kérdés elismeri e az apaságot, ha nem akkor perben kell kérned ennek megállapítását. sajnos ha nem akarja látni sem a gyereket hiába erõszakoskodsz, nem hiszem hogy a gyereknek jót tenne ha elvinné vki aki nem kíváncsi rá.

hát elõször is kérdés elismeri e az apaságot, ha nem akkor perben kell kérned ennek megállapítását. sajnos ha nem akarja látni sem a gyereket hiába erõszakoskodsz, nem hiszem hogy a gyereknek jót tenne ha elvinné vki aki nem kíváncsi rá.
szia! 10 hetes terhesen hagyott el a ferjem. ma 5 honapos a lanyom, az apja nem latta, es valoszinuleg nem is fogja soha. kethavonta jarok a birosagra a valas/gyt miatt, de mivel nem irja ala sosem tortenik semmi. jol irjak a tobbiek, ilyenkor ugyved, birosag, aztan o is ra fog jonni hogy jobb ha inkabb hivatalosan is lemond a gyerekerol, neked pedig azt kell elfogadnod, hogy lehet a kicsi is jobban jar, ha nem kerul az apjaval kozelebbi kapcsolatba. a kovetkezo parod mindkettotoket szeretni fog. kitartas! innen tenyleg csak felfele vezet az ut.
hiába mond le, fizetnie akkor is kell. gondolom az lenne a cél, hogy ne kelljen gyt-t fizetnie. Egyezz meg vele. Ha hajlandó havi 2x (vagy amennyi szerinted megfelelõ) találkozni a kicsivel, plusz fizet X összeget, nem mész bíróságra. Ha ebbe nem megy bele, bepereled, és sokkal több gyt-t fognak megítélni.
keress ügyvédet, és kérj segítséget, gyerektartást kell fizetnie, majd egy apasági is kell. jó lenne persze, ha valahogy rá lehetne venni arra, hogy elfogadja, gyereke lesz. (de hát ha elég nagy gané' akkor simán letojja a gyerekét, sajnos) azért valahogy el kellene érned, hogy legalább lássa, ha megvan a pici... lehet, hogy hatással lesz rá ha meglátja a gyerekét, ez lenne a legjobb verzió! (mekkora szemét fickó ez. na, nem akarom "borzolni a kedélyed" inkább nem szidom, neked meg kitartást és erõt kívánok, és meglátod, milyen boldog leszel a pici babával kettesben is!) :)
Jézus! Kitartás!!! Drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgaid! Ne idegeskedj (tudom könnyû mondani). Nagyon boldog leszel ám a kicsikéddel :) )
A kérdező hozzászólása: Nem akarja elismerni az apaságot. Hallani sem akar róla.

A 4éves kislányom annyira féltékeny hogy nem engedi hogy apával aludjak? Mit tegyek?

Nem enged dolgozni sem, nem aludhatok az édesapjával, külön ágyon kell, már arra sikerül szoktatnom hogy másik ágyban aludjon de nem megy! Mit tegyek! Gondolom jön a sok leszólás de nem bánom, megoldást keresek és nem úgy hogy homokba dugom a fejem.

Legjobb válasz: Addig, amíg a kislányod irányít, addig nincs megoldás. A probléma ott van, hogy õ mondja meg, a családban ki-mit tehet és mit nem. És ez nagy gond. Te szépen megmondod, melyik az õ ágya, és hol fog aludni. Te meg lefekszel a saját helyedre, és kész. Sír? Majd abbahagyja. Van egy pont, ami után nem szabad hagyni a gyereket irányítani. Ez nem játék, hanem az életetek! Amikor pedig dolgozol, akkor megmondod, hogy most dolgozol, játsszon szépen! Nem lesz könnyû idõszak, ha már idáig engedtétek fajulni a dolgokat, de egyszer a helyére kell kerülnie mindennek. Ez így most nem normális elosztás. A gyerek nem parancsol a szüleinek!

Addig, amíg a kislányod irányít, addig nincs megoldás. A probléma ott van, hogy õ mondja meg, a családban ki-mit tehet és mit nem. És ez nagy gond. Te szépen megmondod, melyik az õ ágya, és hol fog aludni. Te meg lefekszel a saját helyedre, és kész. Sír? Majd abbahagyja. Van egy pont, ami után nem szabad hagyni a gyereket irányítani. Ez nem játék, hanem az életetek! Amikor pedig dolgozol, akkor megmondod, hogy most dolgozol, játsszon szépen! Nem lesz könnyû idõszak, ha már idáig engedtétek fajulni a dolgokat, de egyszer a helyére kell kerülnie mindennek. Ez így most nem normális elosztás. A gyerek nem parancsol a szüleinek!
Ki a felnött ö vagy te ki irányitja öt ? szoval állj a sarkadra . ha nem megy elalszik a ygerek irány a másik szoba letezsed aludni ennyi vedd észre hogy ö irányit téged ha már most megteszi mi lesz alig 1 év mulva
Próbálj magabiztosabb lenni, te vagy a szülõ ne engedd, hogy õ irányítson!Guggolj le hozzá és magyarázd el neki, hogy anya és apa együtt alszanak és hogy minden gyerek anyukája és apukája együtt alszik és minden gyerek a saját ágyában.Ne kiabálj vele csak magabiztos hangon magyarázd el neki.Ha kitartó leszel és nem engedsz neki meglesz az eredmény, csak türelem.Nekem van egy 1 éves fiam és egy 3 éves lányom.A lányom nagyon apás, pont ezért is csak apa altathatja és csak õ olvashat neki mesét.Persze ritkán elõfordul, hogy velem alszik el de nagyrészt csak apa.Mese után oldalra fordul és elalszik.Próbálj minden nap vele egy kis idõt tölteni amit csak ti ketten csináltok együtt, ha jól értelmezem nagyon anyás.Erre jó példa is az esti meseolvasás.Próbáld ki hátha beválik.
Vagy ha elaludt, akkor vigyétek át a saját ágyába.
Nem "kell" külön ágyon, TE VAGY A FELNÕTT, ezt sose feledd!!! És azt sem, hogy õ pedig gyerek, mindig a mában a pillanatban él és gondolkodik, ehhez kell a türelmed és kitartásod. Azt is mondhatod, neked is lesz férjed/feleséged és akkor majd te is vele alszol. Határozd el, hogy mit szeretnél, az alvást illetõen, (meg mindent) magyarázd el neki, nem kell agyon nyünnyögni a témát, és következetesen ragaszkodj hozzá, és ezt érezze a gyermek is, hogy anya tántoríthatatlan. Van amiben õ dönthet, és persze döntsön is, de van amiben a felnõtt dönt. Persze anyás, de apába szerelmes, ha lány, ha fiú akkor meg apára féltékeny ez a normális.
Ki a felnõtt?
Te vagy a felnõtt, te hozod a szabályokat, a gyerek pedig betartja. Szoros értelemben véve te nevelsz, nem téged nevelnek. Határozottan és következetesen el kell magyarázni, hogy te vagy az anyuka, és az anyukák és apukák együtt alszanak. Mert anyuka és apuka férj és feleség. És ha õ is feleség lesz, õ is szeretne a férje mellett aludni. Ettõl nem veszed el az apukát tõle. Fontos lenne, hogy a párod is segítsen ebben. Meg kell erõsíteni a kislányban, hogy az apukája attól még szereti õt, hogy nem vele alszik. De meg kell értenie azt is, és erre egy négy éves már képes, hogy anya és apa más kategóriát képvisel, mint az apa és a lány. Õk a felnõttek, õk a szülõk, akik megbonthatatlan egységet képviselnek, akik stabilan összetartoznak, és együtt szeretnek, nem külön-külön. Lehet persze külön apás programokat szervezni, ez nem is baj. De neked felnõttként a párod mellett a helyed, és nem elfogadható, hogy a kislányod "kitúrjon" a saját ágyadból. Lehetséges, hogy hiszti is lesz, de a ti felelõsségetek ezt következetesen, megértõn kezelni. Sok sikert!
Te vagy az anyja, igenis 4 éves már nem újszülött, megérti a dolgokat, aludjon a saját ágyában a saját szobájában, ha hisztizik hisztizzen majd megunja.
Süss belõle tortát!
az udvaron nyilván [email protected] ér a hó, mártogasd bele
Amputáld és dugd fel!
remélem soha többé nem fog felállni a [email protected]
Ha fáj neki nem hinném, hogy élvezte volna. Amúgy meg vágd le!!!!!!
A kérdező hozzászólása: És most szerinted még mindig nem lángol a tököm?
Itt már csak egy éles bicska segíthet! Hogy szeretnéd egy lyukon mint a malacnak, vagy zacskóstól mint a kutyának, vagy mint a báránynak le a zacsi végét és ott kiszedni.
Szopasd le magad, a nyálban van immunoglobulin. Jegeld a hóban, ahogy írták. És vegyél be egy doboz gyulladáscsökkentõt.
Feltehetõen össze szedtél valami jó kis fertõzést. Minél elõbb orvoshoz! Mielõtt nagyobb baj nem lesz!
lehet hogy heresérved van, de az nem feltétlenül függ össze azzal, hogy hiva dugtad a farkad menj, nézesd meg dokival. egyik ismerõsömnek volt ilyen, de nem volt brutál a mûtét. hason keresztül két kis lyukon át megcsinálták altatásban. de rem. azért nem heresérved van. bár mondjuk az szokott nagyra dagadni és rohadtul fáj...
Sajnálattal közlöm, hogy valószínûleg belsõ sérülése van a golyódnak, menj orvoshoz és ha a nagyon fájdalmas kezelés nem használ lehet, hogy amputálni kell, de ha nem mész orvoshoz, akkor valószíûleg átterjed a másik golyódra is elhal mind a kettõ és magától leesik. Igaz az utobbi kevésbé fájdalmas, de szerintem próbáld meg az orvost.... Van egy jó állatorvos ismerõsõm, ha kell a száma megadom....
belemászott a párnanacipuncikobold és õ okozza a golyófájást . verd ki és akkor kijön ! komolyan
Nem kell levágni!!Idõvel leesik magától is!!!!
A kérdező hozzászólása: Õ élvezte!Csak fáj a segge!De nekem lángol a tököm!
Mi a francbak dugtad seggbe azt a szerencsétlen lányt? Akkor neki nem volt jó, most neked.
orvoshoz kell menned!!!
Kikavart tojas?
A kérdező hozzászólása: Fáj a herém!lassan kénne valami értelmes választ irnotok!mert lángol a tököm!
Jegkozkak
Van nálad tû, kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Csak nem azt akarod hogy felszúrjam a tököm?
Nem, hanem, hogy megmûtsd magad. De lehet egy Alien van a farkadban, ezért jól fel kell készülni. Legyen nálad egy balta és jó sok alkohol. Segít a fertõtlenítésben és a felejtésben.
szerintem azonnal vágasd le a péniszed 1 centisre!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem még mindig lángol a tököm!
A kérdező hozzászólása: Hátt ma elmentem orvoshoz!2 gyógyszert felírt..elvileg bevérzésem van/volt..és kb ennyi!de azért kössz a sok segítséget!fõleg aki aztmondta hogy vágjam le -.-'!

Van három közös gyermekünk (11-8-3 évesek). A férjemnek van egy 5 éves viszonya. Most én is találtam valakit aki maximálisan elfogad a 3 gyermekemmel együtt. Szeretnénk költözni, de a gyerekek apja, fenyegetőzik. Mit tegyek? Elvihetem a gyerekeket?

Én félek megtenni az els? lépést az ügyvédhez,mert azt mondta,a gyerekeket elveszi t?lem.A családipótlékot is ? kapja,de azt sem adja oda,amióta tud a kapcsolatomról.

Legjobb válasz: Szerencsétlen gyerekek.

Szerencsétlen gyerekek.
Amíg együtt laktok, a családi pótlékot tényleg nem köteles neked odaadni, mivel hivatkozhat arra, hogy õ tart el titeket (hiszen GYET-bõl három gyereket nevelni tényleg nem lehet segítség nélkül). Viszont egészen nyugodtan elköltözhetsz. Miért veszed komolyan a fenyegetését? Ilyet bárki tud mondani, de semmi valóságalapja nincs. Menj el ügyvédhez, válj el tõle és tedd meg, amit szeretnél. A gyerekeket általában az anyának szokták ítélni, pláne, ha nem lehet felhozni ellene semmit ami azt bizonyítaná, hogy alkalmatlan. Természetesen magaddal viheted a gyerekeket, minden jogod megvan hozzá. Viszont amíg a gyerekeket nem helyezték el nálad hivatalosan, addig a férjed is visszaviheti õket, ahányszor csak akarja, szóval jobb lenne, ha ezt meg tudnátok beszélni, vagy addig nem költöznél el, amíg ki nem mondják, hogy hol legyenek elhelyezve a kicsik. És ha nálatok lesznek elhelyezve, akkor a családi pótlékot is te fogod kapni, csak persze a férjednek szólj, hogy le kell róla mondani, mert különben mész be a MÁK-hoz a bírósági végzéssel, hogy a gyerekek nálad vannak, nem nála, és akkor amit jogosulatlanul vett fel, azt vissza is kell adnia.
Ja, és ha azt mondja, hogy az új párod tartson el, akkor te meg ne moss, fõzz rá, mondd neki, hogy az új nõje majd megcsinálja:D Ekkora egy parasztot....
Menj ügyvédhez. Ha nincs rá pénzed, a "szegények ügyvédjéhez". A gyerekeket valóban az anyának szokták ítélni, ha be nem bizonyított az alkalmatlansága. A pénz nem számít annak!!! A gyerekek miért akarnak elköltözni otthonról, az apjuktól? Tudják, mi a szitu? Ha õk is veled akarnak maradni, az is segít az elhelyezésnél. Emiatt ne aggódj, csak fenyeget. Ne hagyd magad!
És ha õ a keresõ személy, Te hogy fogod egyedül eltartani a 3 gyereket?
A kérdező hozzászólása: Fél éve-miota kiderült a viszonya-külön szobában lakunk, de a férjem elvárja, hogy ugyanúgy fõzzek, mossak rá, mert õ a keresõ személy a családban.
A kérdező hozzászólása: Én fõállású anyaságin vagyok, és azzal tervezzük a jövõt szeretnénk közösen nevelni a gyerekeket, akivel megismerkedtem.A családipótlékot a férjem fizetéséhez csatolják.És azt most õ annak tudatában, hogy valaki belépett az életembe, nem adja oda, mondván tartson el õ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.Igen, a gyerekek is besokaltak, fõleg a nagyobbik lányom teljesen megérti ezt a helyzetet. És már látja, mi lenne a jobb mindannyiunknak.

Mit tegyek ha apám megcsalta anyukámat egy nővel, aki most le akar költözni a hétvégi házunkba és csak lelki zsarolással (öngyilkosság) tartja magánál az apámat?

Apukám már otthagyhatná a n?t de nem teheti mert öngyilkossággal fenyeget.

Legjobb válasz: Apadnak ha esze lenne, nem adna neki hetvegi nyaralo kulcsot!!!!!! ...en biztos hagynam, hogy ongyilok legyen...szomoru, de teny vannak emberek akik ilyen nyomorult modon akarnak magukhoz lancolni masokat azoknak csaladjaval(onzo modon) nem torodve. Apadnak esze lenne, se kulcsot nem adna, sem idot ennek a nonek a tovabbiakban. Mit tehetsz? A valaszokat amiket kapsz, akar apad orra ala is dughatod. Olvasson es okuljon!!! Nem sajnalom apadat!!! Egyutt erzek Edesanyaddal. Neki milyen szornyu lehet most!

Apadnak ha esze lenne, nem adna neki hetvegi nyaralo kulcsot!!!!!! ...en biztos hagynam, hogy ongyilok legyen...szomoru, de teny vannak emberek akik ilyen nyomorult modon akarnak magukhoz lancolni masokat azoknak csaladjaval(onzo modon) nem torodve. Apadnak esze lenne, se kulcsot nem adna, sem idot ennek a nonek a tovabbiakban. Mit tehetsz? A valaszokat amiket kapsz, akar apad orra ala is dughatod. Olvasson es okuljon!!! Nem sajnalom apadat!!! Egyutt erzek Edesanyaddal. Neki milyen szornyu lehet most!
A kérdező hozzászólása: 6 éve voltak együtt a szüleim meg több mint 15 éve. Anyukám két hónapja tud róla.
Gyereket szült apukádnak? Mióta vannak/voltak együtt? Anyukád tudott róla végig?
Aki öngyilkos akar lenni nem mondja, hanem csinálja. A nõ szándakai egyértelmûen zsarolásra mennek ki, legyen öngyilkos. Úgysem lesz. Max játszik kicsit. A gyógyszert vett be esete pedig a nevetségessé tétel. Elég speciális esetben hal meg abba valaki. Még, ha elég erõs nyugtatóról is van szó.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok hogy nem tudom összeszedni a gondolataimat, de gyorsan történnek a dolgok. Vázolom röviden hogy miket tett/tesz az a nõ apukám megtartása érdekében: -gyógyszert szedett be -gyereket szült -elakarja adni a házát hogy leköltözhessen a hétvégi házunkba és munkt vállaljon helyben Megjegyzem aki képes év vége elõtt a gyerekeit átköltöztetni és más iskolába járatni, annak csak a saját érdekei fontosak. A legújabb ötlete hogy látogassuk meg közben õket (mondván majd meg szokjuk).
Sajnos itt apukád már csak több rossz közül választhat. Hiszen ha jól megnézed, neki most 2 családja is van. Akármelyiket választja, a másikat cserben hagyja.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi segítséget!!! Annyit változott a helyzet hogy azóta nem tudjuk már biztosra hogy apukám otthagyná a nõt :( + a kérdésbe elfelejtettem beírni hogy mostohatestvérem is van. (õ errõl nem tehet de nélküle egyszerûbb lenne egy kicsit) Várom a válaszokat!
együtt érzek veled. annak idején az én apukám is megcsalta az anyukámat ( és azóta szerintem többször is). nekem ez nagyon nagy trauma volt az életben, mert én elõtte nagyon felnéztem apukámra. Így most tizen egynehány év távlatából azt mondom, nem tudsz mit tenni. Szeresd az anyukádat, támogasd, mert erre most nagy szüksége van, és közben próbálj meg nem elhidegülni az apukádtól, aki nem akart senkit sem bántani, pláne nem téged, még ha ezt is tette. nekem nagyon megromlott a kapcsolatom az apukámmal. nem veszekszünk, szent a béke, csak épp teljesen lezárok elõtte, még a szemébe se nagyon nézek, nem szólítom meg és õ ettõl nagyon szenved. veletek ne így legyen. én nem olyan régen döbbentem rá, hogy így viselkedek vele, és nagyon nehezen tudom most már visszacsinálni a dolgokat. A nõre nem tudok semmi okosat mondani. ez már tényleg apukád ügye, neki kell kikeveredni a szarból, amibe saját magát rángatta. gondolok Rád! kitartás!
Szerintem te ne avatkozz bele! Apukád egyedül döntött úgy, hogy szeretõ kell neki, hát oldja is meg egyedül! Ez az öngyilkosság duma meg olyan szánalmas! Apukádnak nem lenne szabad beengedni a család hétvégi házába! Egyébként sokan nem mernek öngyilkosok lenni, max beszednek annyi gyógyszert, hogy kórházba kerüljenek, de annyit nem mernek, hogy bele is haljanak! Persze valakik még ennyit sem mernek megtenni! Nem tudom miért ilyen buták a nõk egy része! Vagy gyerekkel akarják megfogni a férfit, vagy öngyilkossági kísérlettel! De ettõl még nem fogják õket szeretni! Már nagyon belemerültem... Apukád oldja meg egyedül! A családot hagyja ki belõle!
Nos, a legjobb amit megtehetsz, nem avatkozol bele.Apád magának kereste a bajt, ült vonlna meg otthon a seggén anyád mellett, de neki más nõ kellett.
Akkor most anyukádnak sem lehet könnyû! Szerintem rá figyelj oda, támogasd õt, szüksége lesz rá!

Mit tegyek, hogy a barátom újra kibéküljön az apjával?

Nagyon elfajult a helyzet amióta veszekednek az apukájával. Vele él, így nem könny? az élete, kidobta otthonról és leküldte vidékre a rokonokhoz, ahonnan több mint egy óra az út..Sokszor nálam aludt, mihelyt lement volna, de itt sem lehet mindig, mert a szüleim nem engedik. Egyszer?en most is belemegy az éjszakába, mert nem akar, ott zavarni, és egyszer? tiszta ideg vagyok most is és meg?rülök mit csinálhat, és nem tudok egyszer?en semmiben segíteni. Ideges és semmi sem normális, de nagyon szeretjük egymást, sokszor hangoztatja, hogy csak én maradtam neki..De nekem így nagyon nehéz, hogy konkrétan fedél nélkül mászkál, bár ugyis lefog menni vidékre pár óra múlva szerintem, de ez így nem normális..Miatta én is lasssan idegroncs leszek..

Legjobb válasz: Mivel nem tudom min vesztek össze igy nem is nagyon tudok segiteni. Mindenesetre probálg meg rábeszéélni hogy rendezze az apjával a dolgait és béküljenek ki vagy hozz nekik össze te egy találkozot vagy beszélj te az apjával ha tudod mi a gond és ugy látod megoldható talán tudsz segiteni

Mivel nem tudom min vesztek össze igy nem is nagyon tudok segiteni. Mindenesetre probálg meg rábeszéélni hogy rendezze az apjával a dolgait és béküljenek ki vagy hozz nekik össze te egy találkozot vagy beszélj te az apjával ha tudod mi a gond és ugy látod megoldható talán tudsz segiteni

Babát várok.18 s fél éves vagyok. Szüleim nem akarnak minket, mert roma a baba apja. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.

Nincs munkaviszonyom. Baba apja roma. Ne értsetek félre, nem vagyunk fajgy?löl?k. Szüleim teljes mértékben ellenzik ezt az egészet. Sajnos, nem akarják az Unokájukat. Mit tegyek? Ki akarnak dobni. Kétségbe vagyok esve. Legf?képp azért nem akarják, mert romával álltam össze.

Legjobb válasz: Az apához nem tudsz menni? Az õ felelõssége is a gyerek, neki kéne eltartani. Ha az apa nem akar titeket, akkor menj anyaotthonba

Az apához nem tudsz menni? Az õ felelõssége is a gyerek, neki kéne eltartani. Ha az apa nem akar titeket, akkor menj anyaotthonba
Igen, az apánál én sem azt érzem problémának, hogy roma, hanem azt, hogy nem mondta már azt neked, hogy semmi gond, költözz hozzám, a baba tõlem mindent megkap. mert ez független attól, hogy roma vagy nem.
keresd fel a családvédõket, ott fognak tudni segíteni (anyaotthon, segélyek stb.)
Elõször is, kérdeznék egy pár dolgot. Hány hetes terhes vagy? Te akarod a babát? Az apukája is szeretné Õt? Biztos vagy abban, hogy egy roma fiúval szeretnéd összekötni az életedet, tekintve a napjainkban meghatározó ellenséges helyzetet a magyar ember és a romák között? Mivel sem Te és sem az apuka nem dolgozik (ha jól veszem ki a soraidból) a szüleid pedig nem támogatnának, mibõl szeretnéd eltartani a gyermekedet? Mióta tart a kapcsolatotok?
Mit tegyél? 1. Abortuszra mész. 2. Kihordod és örökbe adod. 3. A barátoddal összeköltözöl, megszülöd a babát, sokat nélkülöztök, de lesz egy gyereked. 4. A barátod látni se akar, megszülöd a babát, anyaotthonba mész vele. 5. A barátod látni se akar, megenyhülnek a szüleid, megszülöd a babát, neveled.
Jól gondold meg, mert egy gyerek egy életen át összeköt benneteket. Ki a fontosabb? a családod vagy egy fiú? hova mész, ha kidobnak? és ha a fiúval összevesztek(ne így legyen, de fiatalok vagytok) kihez fordulsz a gyerekkel a nyakadban? Nekem is volt "sötétebb bõrû", bár idõsebb pasi szerelmem, de két év után elhagytam. SOHA nem bántam meg, örülök hogy megtettem és nem szültem neki gyereket. Az én szüleim is ellenezték, de nekem õk voltak a fontosabbak. És most velem egykorú, nagyon rendes, helyes férfi a férjem és a gyerekeim apja. Örülök, hogy annak idején így döntöttem!!!! Jól gondold meg!!!!
Elõzõ vagyok. Azt kihagytam, hogy tizenévesen én is jártam egy roma fiúval majdnem egy évig. Nem látszott rajta, hogy az, fehér bõre volt és zöldeskék szeme. De mindenki tudta, hogy az, a rokonain látszott is. Akkor nagy szerelem volt, de ma már hálát adok a jó Istennek, hogy nem estem tõle teherbe. Ezért kérdeztem, hogy biztos vagy abban, hogy Vele szeretnéd összekötni az életed?
Tényleg nagyon keveset árultál el a helyzetedrõl. Alig tudunk vmit. Elég nagy felelõtlenség így tanácsot adni. De nagyon szomorú dolognak tartom, h ennyien megoldásnak, kiútnak találják az abortuszt, a gyerekgyilkosságot! Nem ítélek el senkit, nem tudom megváltoztatni a véleményét senkinek. De az én álláspontom ilyen, úgy gondolom, hogy egy élõ terhességet, egy élõ magzatot, egy élõ babát "elvetetni" csak ront az ember életén, mivel ez óriási hiba, bûn. Elõre megtervezve! Mindemelett a kérdésedben nem merült fel az abortusz, mint lehetõség, ezért úgy gondolom, szeretnéd a babát, csak nem tudod mitévõ legyél a családoddal stb. Ha esetleg többet elárulnám magadról, magatokról, a szituációról, könnyebb lenne javasolnunk vmit. És a családod most már a kisbabád is, úh ezt is figyelembe kell venned! Õ már most szeret téged, feltétel nélkül. Ha jó anya leszel, de legalább megpróbáksz az lenni, akkor nagyon jó, meghitt, baráti viszonyban is lehettek majd egymással egész életetek során. Utána tudsz nézni, h a te helyzetedben milyen támogatások léteznek. Családisoknál, védõnõnél, interneten stb. Vannak anyaotthonok, szociális, családi, lakhatási, tanulmányi támogatások... Lehethogy nem százezrekrõl van szó, de a megélhetéshez elegendõ kell hogy legyen. Hisz épp ez a célja ezeknek a támogatásoknak. Mindemellett nem örökké abból kell fenntartsátok magatokat. Tudsz majd munkát vállalni, esetleg tanulni a terhesség alatt, vagy a baba elsõ évében stb. Az apuka álláspontját nem írtad, de esetleg õ is hozzá tud járulni vmilyen formában a családi kassza "növeléséhez". Majd írj, mi a helyzet! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
kedves kérdezõ fejlemények?
A kérdező hozzászólása: :)
ez már tényleg kamu kérdés
A kérdező hozzászólása: :D
idióta paraszt vagy :D
A kérdező hozzászólása: Pontos leírás magadról! :D
Minden fajta rasszizmus nélkül mondom neked, hogy néhány dolgot azért mérlegelj: 1. A szüleid bármikor kitehetnek, ha elmúltál 18 éves. 2. Nem kötelesek sem téged, sem a gyermekedet eltartani, a párodat meg végképp nem. 3. Te a gyerek után csak gyesre és családi pótlékra leszel jogosult, tehát a havi jövedelmed kb. 38 ezer Ft lesz. 4. Ha nem tudtok a fiú szüleihez költözni a gyerekkel vagy nem megfelelõ körülmények között élnek, egyszerûen állami gondozásba veszik a gyereketeket ha akarjátok, ha nem. Nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom mit tegyél de jól gondold meg, mert lehet, hogy a gyerek sem marad a tiéd, a szüleiddel is megszakad a kapcsolatod és még a gyerek életét is tönkreteszed.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem a párod roma, vagy nem csak õ hanem te is. Vagy egyszerûen csak h.lye vagy.
A kérdező hozzászólása: Hülye vagy te!
Kár ezen vitázni, a dolog egyszerû. Van azért pár lehetõséged: Mivel szüleid a magzat apja elleni ember ellen vannak, azért ha megtartod a gyereket, akkor elveszíted szüleidet és azok támogatását. Talán egy életre, talán csak addig, míg meglátják unokájukat. Ha elveteted vagy örökbe adod a babát és megszakítod kapcsolatod a pároddal, akkor újra élvezheted szüleid támogatását (ez alatt nem csak anyagit értek). Kérdés az, hogy a gyereked apjának szülei tudnak és akarnak e támogatni? Lehet, hogy nem vagytok fajgyûlölõk (ahogy te írtad), de a romákat ezek szerint ti (szüleid) sem nézitek jó szemmel. Mint ahogy az ország nagyobbik része-valljuk be õszintén. Nem csak a te életed pecsételõdik meg egy életre, a kicsié is. Nehéz döntés elõtt állsz... Lehet, hogy a kérdés valóban nem valódi eseményekre épül, de nagyon is életszerû...
A "17 éves"vagyok! Minek kell kérdést kiírni, ha arra sem válaszolsz amik segítségedre lennének?
*embereknek
utolsónál ott a pont, nem hiszem el, hogy egy 17 éves kislány jön ide rábeszélni a nem sokkal idõsebb lányzót, hogy nyugodtan szüljön. Aztán majd csodálkozik az anyuka, ha a gyámügy jön és elviszi a gyereket, akinek az egész életét tönkretette egy felelõtlen döntéssel. A 17 évesnek: Még te is gyerek vagy, amit mi sem bizonyít jobban, hogy így gondolkozol!!! Nem gondolsz bele, hogy mi lesz a picivel? Gratulálok, hogy te is tönkretennél egy életet! Ha igazán felnõttnek képzeled magadat, akkor nem ilyen választ adtál volna!!!
Én azt irtam, hogy akkor tartsa meg ha megvannak a megfelelõ körülmények, és van aki mellette áll.Azt is írtam, hogy nem akarom az észt osztani, és nektek sem engem kellene oltogatni.De ha nektek jó "egy 17 évesse" vitába szállni akkor nekem is jó:) Jól le vagyok nézve a korom miatt, de mielõtt élitéltek járjátok végig az utamat az én cipõmben, tegyétek meg azokat a lépéseket amiket én megtettem, minden egyes bukás után álljatok talpra úgy ahogy én tettem.Na majd ezután el lehet valakit itélni!Én a 17 évvemmel azt hiszem többet tapasztaltam az életben mint más ember 30 év alatt.És olyasvalakinek aki engem nem ismer fogalma sincs!És nem kell a lenézõ szöveg.
"38 ezer forint a GYES plusz a családi pótlék" jujj ne írj ilyet mert a kérdezõnek lehet felcsillan a szeme ;) csak 25.000.-!!!!!
Kedves 17 éves lány!! Én nem a Te párod meg családja felett ítélkezem, félreértetted amit írtam!!Én csak leírtam hogy a rózsszín szemüvegtõl lehet h nem úgy látod a dolgokat!! Vannak köztük kívételek, sógorom is az de olyan ritka mint a fehér holló!!Nincs az Én felmenõim közt nincsenek olyanok akik ne odavalóak lennének!!A Fiamat meg NE merészeld korcsna nevezni!!Az Én fiam csak az ENYÉM!!Hál istenek nem hassonlít az orkokra(cigányok)!!Az én fiam többet ér a te meg a párod kisujjánál!!Nem kívánom neked ami elem történt, de ha megtõrténik légyszi gondolj arra amit írtam!!És mégeegyszer vannak köztük kívételek, de azt is tegyük hozzá, hogy nagyon kevesen!!!!!!
Figyelj!Nem én hoztam fel a korcs szót, de írtad az olyan emberekre akiknek valamelyik szülõjük cigány!!!!Isten ments hogy én valakinek a gyerekét is lenézzem.És ha majd nekem lesz gyerekem, ha úgy esik hogy a mostani barátomtól, mindent megfogunk neki adni, hiszem ezért tanulunk hogy minél jobb legyen!És valaki egyszer merjen rá korcs vagy ehhez hasonló szót mondani. Így nézzük én is korcs vagyok, mert dédnagyapám orosz, mamám magyar és még kitudja melyik õsõm milyen volt. És igen is az én családom egy példa lesz arra hogy nem minden cigány egyforma! Egyébként ezt én sem értem a kérdezõ miért így válaszol, régebben én is tettem fel roma kérdéssel kapcsolatos dolgot(nem babavárósat), és akár milyen volt a válasz, elfogadtam, mert én kértem véleményt.Az, meg hogy a rendes kérdésekre sem válaszol kezd nekem olyan lenni mintha kamu lenne...És akkor itt minden vita, minden egymással érvelés hiába volt...
A kérdező hozzászólása: :)
Na a kérdezõ utolsó kommentjébõl kiderül, hogy ez egyértelmûen kamu kérdés, a kérdezõ most biztos jót röhög és élvezi, hogy vitát teremtett, hát gratulálok "kedves" kérdezõ! Tudod ide tényleg olyan anyukák járnak akik tanácsot szeretnének és nem vitát szítani!!!
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben igaz e kérdés. Hiába írnék bármit is, nem hinnétek el. Akkor meg mi értelme?
azt hiszem, hogy nagyon sok kérdést tettek fel neked és te még arra sem voltál hajlandó, hogy válaszolj, csak jókat nevetsz rajta, na ebbõl gondolható hogy kamu
Szia!(sztok) Ti, akik csak hülyézni tudtok meg hasonlók. Inkább ne is irjatok, mert sztem amugyis megvan a lánynak a baja. Van akitõl megkapja a negativat sajnos... Lenne annyi eszetek, hogy egy kismamát nem idegesítitek még itt is, elég ha mástól megkapja! Tõled pedig megkérdezhetem, hogy hányadik hétben vagy? Van ismerõsõd, más rokonod akihez tudnál segitségért fordulni?
Választ elõre látom: 1.vagy semmi 2.:) Egyébként beszélj szülõkkel, kössétek össze az életeteket.. S akkor nem tud lelépni.Keressetek munkát, s majd holnap folyt köv mert a valódi lányom aki itt van vár rám s aludni hiv!
Szóval:keressen a párod melót, akár árufeltöltõit is, azt mindig keresnek. Szerintem kicsit korai lenne neked/nektek a gyerek... Ha 3-4 év mulva is akartok gyereket akkor hajrá! Néha én 26 évesen, 5éves kapcsolatban vagyok, 2éve házason azt mondom h korai volt a gyerek.Amikor pl nem tudom elaltatni, vagy nyügös. De amikor rám néz meg ad egy cuppanós puszit mindenért kárpótol:) Meg amikor huzza a lóbõrt és átöteli a nyakam alvi közben...De nehéz.s szerintem én erre még nem álltam volna kész 18évesen. 26L utolsó
A kérdező hozzászólása: :)
Valószinü azért nem fogadják el a szülök mert van valami a csávó életében gondolok itt rablás, börtön vagy valami. Hát én se örülnék neki
Szüld meg!!! ..az állam majd gondoskodik szegény gyerekrõl ! Bár még te is arra szorulnál! Amilyen kommenteket írsz..az gyerekes, éretlen..csak magadat minõsíted ezzel. A mi családunkban vannak "vegyes" házasságok...tudod mit a legkisebb bajod, h roma az apuka!!!! A megnyilvánulásodból csak arra tudok következtetni, h semmilyen jövõképed nincs, realitás érzéked 0! Szegény baba...ha van egyáltalán!!!
A kérdező hozzászólása: Mi az, ha van 1általán?
Szia! Tudod már a nemét?Nyári gyerek lesz vagy most hol tartasz?
A kérdező hozzászólása: :: ::
Ezt most nem értem. Ez mit jelent?
Azt hogy ugy ahogy van, kamu:D:D
Azt, hogy hülye szegénykém...
Így igaz, Ámen!:) Közben meg örül neki, hogy õ nem ilyen helyzetben van.....
A kérdezõ legutóbbi válasza igazat a annak a feltevésnek, hogy õ hülyének néz másokat és csak szórakozásból tette fel ezt a kérdést.
A kérdező hozzászólása: :P
Kicsit félretéve a kérdezõ korát és helyzetét, nekem az jár a fejemben, hogy sokan még akkor se mernek gyereket vállalni, amikor már igazán lehetne... Egyre hátrébb tolódik ugyanis a szülés ideje. És talán ez sem annyira jó dolog. Mindezzel nem azt mondom, hogy akkor inkább korán szüljünk, de kicsit meglepõdtem azon, hányan vagytok, akik a kérdezõ életkorát és/vagy tapasztalatait hozzátok fel mint legfõbb probléma. Félreértés ne essék, én sem gondolom, hogy jó helyzetben van, bár szerintem sokat lehetne javítani a helyzeten, ha õ és a többiek is hajlandóak lennének rá. Mindössze csak elképesztõ és szomorú a számomra, hogy egyesek ismeretlenül is, néhány sor alapján olyan magasröptû beolvasást tartanak egy lehet, hogy nagy nehézséggel küzdõ fiatalnak, ami nekem valahol kicsit szembe megy a "szülõ" fogalmával. Kérdezõ, nem tudom, mi a valós helyzeted és miért reagálsz a felvetésekre úgy, ahogy, de ha mindaz igaz, amit leírtál, akkor ketyeg az óra: elõbb-utóbb döntenetek kell valamit a babáról. Remélem, meg fogod találni a sok szidás közt is a használható, építõ jellegû tanácsokat.
Azért nehéz a döntés, mert amit most esetleg jónak érez a kérdezõ, egy, kettõ, több év múlva visszatekintve, nem biztos, hogy az lesz..A döntés helyességét (?) az élet fogja igazolni (?).
Ha a kérdés igaz lenne, akkor adna normális válaszokat a kedves kérdezõ a normális kérdésekre és reagálna a támogató, együtt érzõ kommentekre. De mivel egyik sem történik meg, valószínûleg unatkozik és azzal tölti szabad idejét, hogy kacag azokon, akik itt egymást marják. Elég komolytalan ahhoz, hogy egy olyan helyre irkáljon, ahol az emberek életükkel és gyermekükkel kapcsolatos problémaikra próbálnak megoldást találni.
De mindannyian abban a cipõben járunk, hogy most jónak tûnik a döntés, aztán x év múlva meg... jó példa erre a 60% felett járó válási adat. És ide se csak a fiatalon, "éretlenül" kötött házasságok tartoznak, hanem az összes többi is, ugye. De nem kötözködöm ám, csak hangosan gondolkozom.
Eddig rendes válaszokat írtam neki, kérdeztem a viszonyonyokat amikre választ nem kaptam.Csak itt mosolyog meg stb. mert kamu.
Hogy mit tegyél? Ne szaporodj tovább!
Emberek! Nektek ez csak szórakozás, h legyen mivel elütni az idõt. De ha a kérdezõ téxleg komolyan gondolja, akkor mi van? Pár sor alapján már meg tudjátok "határozni" a sorsát stb. Tök mindegy, ha kamu kérdés, örülnünk kellene, h nincs is valójában bajban "senki". De ha igaz a kérdés, akkor igencsak lealáztuk magunkat. Segítenünk kell, nem pedig szidnunk, és élveznünk benne minden egyes pillanatot. Kedves Kérdezõ! Ha még terhes vagy, tartsd meg a babádat, ha gondolod, írj privit, elég sok a haszontalan válasz itt.
Utolsó: Hiába próbáltunk neki segiteni, látod, hogy nem hagyta.
persze, hogy nem hagyta, mert nincs ilyen helyzetben a kérdezõ!!! ez kamu a köbön!!! felesleges tanácsokat adni, mert csak azon szórakozik, hogy itt az emberek egymásnak ugranak!!! "kedves" kérdezõ: csak gratulálni tudok
Ja értem én kérek elnézést:DDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szüleim legnagyobb problémája, hogy roma. Nagyon boldog vagyok, hogy végre megfogant a várva várt Gyermekem!
Nagyon nagy felelõtlenség volt 18 évesen gyermeket vállalni. Én 25 éves vagyok, most van egy 6 hónapos kisfiúnk a férjemmel. Hitelmentes lakásunk és autónk van és így is hóvégére alig marad pénzünk. szerencsére a szüleim támogatnak. De egy baba nagyon sok pénz.Pelenka, ha nem tudsz szoptatni akkor tápszer, bébiétel, ruha amit pillanatok alatt kinõ. Még ha turkálóból szerzed be akkor is sok. És nem csodálkozom, hogyha támadják a párod, mert sajnos ebben is megmutatkozott mennyire felelõtlenek a romák is.Segélybõl nem fogtok megélni, mert ahhoz "csinálni" kell még vagy 5 gyereket, akkor talán elsínylõdtök.
"Várva várt gyerek" 18 és fél évesen? Olyan valóban nincs ebben a világban, hogy minden fullosra megvan (lakás, munka, stb. igények szerint), de hogy valaki a nullára várva vár egy gyereket, az a mai világban akkor is egy felelõtlenség. Lehet, hogy korod szerint nagykorú vagy, de felnõtt nem. Ha a babát akarod, akkor kellenek a szüleid, hogy nevelhesd a gyereked. Akkor pedig szakítsd meg a kapcsolatot a gyerek apjával.Így talán van esélyetek egy normális életre.TALÁN!
Szerintem házasodjatok össze akkor a szüleid is látni fogják hogy a párod komolyan gondolja és Te is. A párod és Te is keressetek munkát. 6-7 hónapig ha nincs gond dolgozhatsz. Ha a párod szülei engedik lakjatok ott ha nem akkor albérlet. Ha mondjuk párod (mi a végzettsége?) keresne 80.000 ft-ot + 25.000 gyes+12200 családi p. = kb 117.000. Albérlet rezsivel (hol laktok?) 65.000 Pelenka, popsitörlõ = 10.000 Marad 42.000 kajára. Elég húzós de akár bele is férhettek. Feltéve ha minden cuccot (babakocsi kiságy ruhák) kaptok vagy addig dolgozol és abból megveszitek használtan. Szerintem a párodnak 110.000 vagy fölötte kéne keresni hogy nyugodtak legyetek. Pl kõmûves segédmunkás keres kb 500 ft/óra, napi 10 óra 5000/ nap. Kb 22 munkanap 110.000. Emellé vállalhat szombatot is mondjuk kéthetente az még plusz 10000 ft. Te elmehetsz terhesség alatt takarítani szintén kb 500/óra. Mi a végzettséged?
Válaszokat nem adsz a kérdésekre, vagy valamilyen véleményt, reakciót?
Ne haragudj, de szerintem felelõtlenség babát vállalni, ha nem dolgoztok és nincs hol laknotok. Itt most nem az a fõ probléma, hogy a párod roma vagy nem roma, hanem, hogy mindent meg tudtok-e adni majd a kicsinek. Ahogy írtad egyikõtök sem dolgozik/dolgozott és itt ez a baj. Sajnos a Gyes és a családi pótlék amit kapnátok az szinte semmire sem elég. A szülõktõl meg nem várható el, hogy eltartsanak, fõleg ha már nem tanulsz. Még bõven ráérnétek még a babára és az is könnyen megeshet, hogy mondjuk 5 év múlva már nem is lesztek együtt. Minden jót kívánok
Nem hinném, hogy a származásával van a baj.Hanem azzal, hogy 19 éves, nincs munkája (nem tudom mióta vagytok együtt), neked sincs és nem is volt, és vajon hol fogtok lakni és leakasztani 100.000 ftot, hogy ne haljatok éhen?várva várt?Mióta?Fél éve?És miért próbálkoztatok gyerekkel, mikor magatokat sem tudjátok ellátni?Rettentõ feleõtlenek vagytok.A szeretettel nem lehet jóllakni és nem adnak érte pelenkát, tápszert, ruhát, gyógyszert.
Sajnos egyet kell értsek a szüleivel. Belehalnék, ha ilyen felelõtlen lenne a gyerekem 18 éves korára...
Sose tudhatod, milyen lesz a gyereked 18 éves korára.
17, 5 éves, szóval azért már látszik, hogy milyen lesz :)
Jajjj, ne támadjátok már ennyire szegényt! Még csak 18 éves! Most kell felnõjjön, most terhes, most lesz gyermeke. Inkább adnátokötleteket, hogy kell eljárni ilyen esetben, tippeket. Pl. hol szerezhet õ vagy a párja munkát, abból is próbáljanak meg elõre félretenni stb. Próbálj meg beszélni a szüleiddel, ha kell többször! Legyél te a türelmes, ne indulatoskodj velük szemben, csak mondd el nekik, mit érzel, és hogy szeretnéd ezt a babát, és meg is szülöd, de próbálsz majd felnõtt lenni, helyesen cselekedni stb. Ha sehogy sem megy, akkor is vannak lehetõségek, végszükség esetén: anyaotthon. Nézz utána a védõnõnél, családsegítõknél mik a kilátások, szerezz be minden alapdolgot stb. Legyre naprakész, és próbálj felelõsségteljesen viselkedni, így talán a szüleid is megbékélnek. A barátod kezdjen munka után nézni SOS-ban! Ilyenek. És ne stresszelj, próbálj megnyugodni, és tiszta fejjel gondolkodni. Nem lesz könnyû, de ha becsülettel és alázattal csinálod majd, meglesz a gyümölcse!
Egyetértek a szüleiddel! Alig múltál 18, terhes vagy, az apa roma, aki szintén alig múlt 18 és még munkája sincs. Szép kilátások! Szerinted mi a fenét fogtok kezdeni azzal a babával? 25 ezres gyesbõl meg 12 ezres csp-bõl fogod eltartani õt is, magadat is meg apát is? Vagy apa családja kap annyi segélyt, hogy elég lesz mindenkinek? Mert akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: 13:59! Igaz!
A kérdező hozzászólása: 13:25! Szégyelld magad! Nem is értem, miért hord a hátán a Föld ilyen idiótákat, mint te! Szerencsétlen vagy te!
Gratulálok a babához! A legfontosabb, h szereted, és várod õt! Ti mindig ott lesztek egymásnak! A szüleid idõvel talán megenyhülnek majd...
azt írod tervezett baba volt, már vártátok? akkor mi a gond? nem a szüleidnek szülöd, ti felelõsségetek, tessék elköltözni és boldogságban ketten a pároddal felnevelni
Jó akkor szüld meg a csupasz seggedre, a szüleidnek.Gondolom azért baj, hogy nem kiváncsiak rátok, mert ugy tervezted majd õk tartanak el titeket. Nem értjük félre, nem fajgyülõlök.Akkor miért baj nekik, hogy roma?Dolgozik?Tisztességes, van anyagi háttere, hogy eltartson titeket, mióta vagytok együtt? Azért ez elég sarkitott sztori, ez a "nem kiváncsiak az unokájukra" szerintem csak duma, de ne legyen igazam.
A kérdező hozzászólása: Vegyél visszább!
A kérdésekre nem válaszolsz? gondolom a pasid egy léhûtõ , azért ellenzik a szüleid... legyen már egy kis eszed!!! A szüleid csak jót akarnak neked, te meg támadásnak veszed!
A kérdező hozzászólása: Vegyetek visszább! Mindent megteszek, hogy minden rendben legyen! És az is lesz!
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozik. 19 éves.
válaszolj kérlek, hova terveztetek babát? mit gondoltatok, a szüleid majd eltartanak mert neked éppen babázhatnékod van? ne haragudj, de én tényleg nem értem mi baj van azzal, hogy a szüleid nem örülnek neki? pláne azzal, hogy ki akarnak rakni? felnõtt ember vagy, most már van családod, mit akarsz a szüleidtõl???
Teljesen megértem a szüleidet. Lehet te is meg fogod majd 10 év múlva. Valahogy sejtettem, hogy a párod nem dolgozik, nem erõsségük. Ez nem útálat vagy bármi más, hanem sajnos tény és való. Természetese te döntöd el, hogy most mi a jó neked. Azért kívánom, hogy teljes családban és nagy szeretetben tudjátok felnevelni a gyereketeket és azt is kívánom, hogy a párod kitartson melletted, ha már így alakult. Remélhetõleg õ az a kivétel aki erõsítené a szabályt. Régóta vagytok együtt?
ha megakarjátok tartani a babát akkor költözz a fiú szüleihez.remélhetõleg ha megszületik a pici a te szüleid is másképp fognak gondolkozni
Szerencsétlen gyerek nélkülözésben fog felnõni! Szerinted ez normális dolog? Te csak magadat nézed! Teljesen egyetértek a szüleiddel! Felelõtlen és tudatlan vagy!
20:02!!!! Te hozod fel itt a korcs szót??Nem semmi:D Neked akkor az õseid közül mind szín tiszta magyar, sehol egy német orosz vagy akármilyen vérvonalú õs...hhmmm...de jóó neked :D Akkor a te gyereked is "korcs"?? A másik meg az hogy te az én barátom és családja felett ne itélkezzél, semmi közöd a hozzá, a kérdezõ kért tanácsot nem én.Láttad õket?Ismered õket?Tudod hogy élnek?NEM!De de ennyire izgat az életem akkor tudtottadra adom hogy az apukája külföldön dolgozik, anyukája háztartásbeli(nem mocskosok)a barátom 20éves és tanul azért, hogy minél jobb munkát találjon, hogy tudja majd a családjának biztosítani a megélhetést.Az, hogy te belettél csapva, nem az én és nem a barátom hibája. A 17 éves lány !!
bocsánat !!!22:59-nek szólt a komment.
Szerintem biztos, hogy kamu, mert 2 érzékeny témát kapcsolt össze.
A kérdező hozzászólása: ?
Ez aztán a komment ... Kész röhej ...
A kérdező hozzászólása: VAGYTOK!
Hát persze még a válaszadók röhejesek :D Te jössz ide kérdezni és megkapod amit megérdemelsz, magyarul az igazat, hogy a nagy semmire vállalsz be egy gyereket úgy, hogy még a szüleid sem támogatnak. Belegondoltál, hogy mit fogsz tudni megadni annak a szerencsétlen gyereknek? Vagy ez nem számít? Mindegy, nem is érdemes arra pazarolni az idõt, hogy egy felelõtlen gyereknek magyarázza az ember, hogy mégis mennyire nem látja reálisan a helyzetet, pedig kellene, hogy lásd ugyanis ez rohadtul nem játék. De majd ha eljön az ideje, megtudod. Egyébként attól mert Te nem vagy roma, a viselkedésed nem sokban különbözik a romákétól! :)
A kérdező hozzászólása: SZERENCSÉTLENEK VAGYTOK TI!
én a 17 éves vagyok :) tettem fel neked kérdéseket, válaszolnál?Lehet akkor a többiek sem itélnének el ennyire.
nem lehet, hogy csak kamu ez a kérdés?
persze, hogy nem válaszol a kérdezõ. nem jó válaszokat adtunk, biztos arra számított, hogy megírjuk hova álljon sorba segélyért. szánalmas vagy kérdezõ, ideje lenne felnõnöd és végre nem magaddal foglalkoznod hanem a babával akit vagy megölsz vagy nyomorban nevelhetsz fel csak mert te tini heppbõl eldöntötted, hogy babát fogsz szülni csak a szüleid kereszt behúzták a számításaidat azzal, hogy nem akarják helyetted felnevelni. megpróbálhatnád néha használni az agyadat mielõtt életeket teszel tönkre!
Ha a párod melletted áll tud lakhatást biztosítani illetve azon lesz hogy mielõbb munkát találjon és tényleg szeretnétek a babát akkor gratulálok és tartsd meg :) 19 éves 3 hetes baba anyukája:)
Provokációnak szántad a kérdést, azért nem válaszolsz?
Igaza van az utolsó elõttinek.Te nem a babádat nézed, hogy neki mikor lene ideális megszületnie, hanem hogy te mit szeretnél.
Elsõnek is gratulálok :) Mennyi idõs terhes vagy?A párod és családja támogatnak titeket? Én egy 17 éves lány vagyok, lassan 3 éve már annak hogy roma fiú a barátom.Mindennél jobban szeretem, és a három év alatt egyszer sem bánott meg, egy rossz szót nem mondott rám.Õ 20 éves lesz, még suliba jár.A szüleim nekem gyûlölik mindazért meg roma.Rendes, tisztességes családból származik.Én már 11 éves korom óta alig várom hogy gyerekem legyen :) És amint kijártam a sulit, szeretnénk is közös babát, erre még két évet kell várnunk.Addigra mindent bebiztosítunk számára majd :) Fiatalabb vagyok mint te, és nem is akarok itt neked okoskodni, de én azt mondom csakis a szívedre hallgass.Tudom, hogy az én gyerekeimet sem fogják elfogadni a szüleim, de én akkor is a boldogságot akarom választani.Neked is sok sikert kívánok!A pároddal jól megvagytok?Jó körülmény lesz a babátoknak?
Még egy mondat!Két mûszakban dolgozok, hogy a gyerekemnek meglegyen mindene ugyanis félreértés ne essék az a gyerek nem fényterápiával táplálkozik és nem újságpapírt kell fölvennie!!!Jol gondold meg légyszíves ne légy buta tini.ha visszalehetne frdítani az idõt megtenném a fiam nem bánom mert itt van egészséges, de nem bánnám ha késõbb a mostani páromtól lenne!!!
Hát kemény helyzetben vagy. Próbálj meg a szüleiddel minél jobban lenni. Mert anyagilag csak rájuk számíthatsz.
A boldog hiánytalan életre csak úgy van esélye gey embernek, ha megszületik. De ha az élethez való jogától is megfosztjuk, azaz megöljük, akkor hol itt az esély???!!!
még annyit, nem ítélkezni akarok, ez csak a saját véleményem. Mindenki maga dönt, ehhez is minden embernek joga van. Szabadakarat.
Ámen!:) :) :)
...a kérdezõ mint szürke szamár a ködben...:)
Hát persze mert egy 17 éves is baromi sokat tud már a világról. :) Már nem azért, hogy megbántsalak de osztod itt az észt értelmes, FELNÕTT emberek a 17 éveddel, ami valljuk be baromi nem sok még. Majd ha idõsebb leszel és több tapasztalattal rendelkezel akkor talán majd megoszthatod azokat egy terhességgel kapcsolatban de amíg semmi ilyen jellegû tapasztalatod nincsen addig ne próbálj rábeszélni egy másik embert olyan dologra amirõl neki sem és neked sincsen semmilyen fogalmad sem.

Mit tegyek, a barátnőmet veri az apja?

nem szeretnék bővebben írni mert félek magára ismer zsarolja alig engedi valahova, csak akkor ha mindent kitakarított stb ilyeneket mond rá hogy f++fej meg nem tudom.az anyukáját is veri de ő szereti a férfit.a lánynak van egy két öccse őket viszont nagyon szereti. kérlek segítsetek mit tegyek mert én nem fogom ezt nézni

Legjobb válasz: Ismerõs történet, a klasszikus felállás az, hogy az apa a lányát jobban szereti, de vannak ilyen agybeteg apák, akik még képesek is bántani szegény lányukat. Gondolom rajta akarja megtorolni az összes nõk által elszenvedett keserûséget, a saját bénasága miatt. Undorító. Nekem is volt egy ugyanilyen kapcsolatom, addig hergeltem a barátnõmet, amíg lépett az ügyben, hogy ez nem normális. Aki ilyenben nõ fel, egész életére szerencsétlen lesz, azt hiszi, ez a normális, hogy õ hülye. Legszívesebben elvertem volna az apát, de akkor tudom, a lányával is kiszúrok, mert képes rajta bosszút állni. Sz.r egy helyzet...

Ismerõs történet, a klasszikus felállás az, hogy az apa a lányát jobban szereti, de vannak ilyen agybeteg apák, akik még képesek is bántani szegény lányukat. Gondolom rajta akarja megtorolni az összes nõk által elszenvedett keserûséget, a saját bénasága miatt. Undorító. Nekem is volt egy ugyanilyen kapcsolatom, addig hergeltem a barátnõmet, amíg lépett az ügyben, hogy ez nem normális. Aki ilyenben nõ fel, egész életére szerencsétlen lesz, azt hiszi, ez a normális, hogy õ hülye. Legszívesebben elvertem volna az apát, de akkor tudom, a lányával is kiszúrok, mert képes rajta bosszút állni. Sz.r egy helyzet...
Jelentsétek fel. Vagy költözzetek össze. Mást nem tudsz tenni.
Az iskolában, forduljatok a gyermekvédelmis munkatárshoz. Köteles pozitívan intézkedni ebben az esetben. Barátnõd, mondja el mitõl fél/tart így a gyermek védelmis is többet tud segíteni, hogy senkinek ne essék bántódása. Remélem tudtam segíteni.
Minden városban van ilyen szolgáltatás, ahol tudna segítséget kérni.. csak nem jut eszembe mi a neve.
A következõ verés után, látleletett kell vetetni és fel kell jelenteni. Valamint a problémát jelezni a gyámügy felé.
A kérdező hozzászólása: szegénykém:( mindent megpróbálok..
Elõzõ vagyok és még azt szeretném leírni , hogy kiskoromba engem is vertek , szerencsére jött egy olyan ember , aki megállította azt az embert , aki vert. És a mai napig kihat ez az életemre , félek az emberektõl nem tudok bízni senkiben sem és mindig attól rettegek , hogy ha nem figyelek akkor bánthatnak. Szerintem egy gyerek a bántalmazást büntetésnek fogja fel tehát azt hiszi , hogy valami rosszat tett és azért bántják és azért is marad meg az az érzés , hogy bármit tesz az rossz és neki nincs joga semmihez sem, meg kell húznia magát egy sarokba , hogy ne bántsák.. pedig az ilyen elme roggyant emberek élvezik a semmiért bántják a másikat csak mert ép olyan kedvük van. Nem jó így felnõni , mert tényleg ki fog hatni az egész életére... az anyukát kellene rávenni a feljelentésre vagy gyerekvédõ szolgálattal beszélni!
A kérdező hozzászólása: egy másik barátnõm apja úgy megverte, hogy felszakadt a szeme .másnap volt pofája megkérdezni miért néz ki így.. szerencséte ezt a barátnõmet nem verik ennyire..
Te nem tudsz tenni semmit sajnos, az anyukának kellene feljelenteni az apát , de a leírtak alapján nem fogja , hogy szereti egy agresszív állatot? - tuti õ is fél tõle és azért nem meri. Nem akarok ítélkezni de anya az ilyen aki tétlenül nézi , hogy a gyerekét szétverik?!
A kérdező hozzászólása: elõzõ..fullra ez van:s csak a legjobb barátnõmrõl van szó és már kezdem megérteni, hogy annak ellenére hogy nagyon szép és mindenki annak gondolja miért van rohadt nagy önbizalom hiánya..
A kérdező hozzászólása: 15évesen fel lehet jelenteni? de majd beszélek vele, minden esetre köszönöm
A lány jelentse fel! Az anyja meg szép, hogy ezt az állatot jobban szereti mint a lányát
A kérdező hozzászólása: de az anyukája nem fogja mert tulságosan szereti és értitek most akkor mi jelentsük fel nem fogja megmondani a rendõröknek higy igen engem megvert..sõt még a barátnõm se mert az anyja nem fogja megengedni vagy nem tudom
Fel kell jelenteni!
A kérdező hozzászólása: 15éves.. a mamájához se költözhetne nem engedné az apa
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!