Találatok a következő kifejezésre: Apás szülésnél kell (3 db)

Szőnyi kórházban apás szülésnél előre megkell venni a gyógyszertárban az apukának a ruhát, vagy ott adnak és akkor kell kifizetni?

Legjobb válasz: Szia! Én tavaly októberben szültem ott, apának adtak ruhát és fizetni sem kellett érte. Én senkinél nem láttam gyógyszertári ruhát.

Szia! Én tavaly októberben szültem ott, apának adtak ruhát és fizetni sem kellett érte. Én senkinél nem láttam gyógyszertári ruhát.
Nem kell fizetni, ott adnak kék rucit apukának:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok, remélem hamrosan megcsodálhatom apát is a kék ruciban:)

Bajcsy kórházban mit kell viselni az apának az apás szülésnél?

Legjobb válasz: Én is a Bajcsyban fogok szülni. Szerintem az apukát is beöltöztetik zöld steril ruhába vagy legalábbis kap egy zöld köpenyt. Mivel a szülõszobán és az újszülött részlegen mindig melegebb van, az apukának is fontos a kényelmes, szellõs ruházat és a papucs! Ezt nekem a kórházban mondták, amikor kérdeztem.

Én is a Bajcsyban fogok szülni. Szerintem az apukát is beöltöztetik zöld steril ruhába vagy legalábbis kap egy zöld köpenyt. Mivel a szülõszobán és az újszülött részlegen mindig melegebb van, az apukának is fontos a kényelmes, szellõs ruházat és a papucs! Ezt nekem a kórházban mondták, amikor kérdeztem.

Apás szülésnél mindenképpen kell járni előkészítőre?

37 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerintem nem. Bár lehet, hogy kórháza válogatja!

Szerintem nem. Bár lehet, hogy kórháza válogatja!
Ez teljesen korház függõ. Nálunk kötelezõ.
Szolnokon a megyeibe, nem.
A Janosba se (Bp.)
És Bpen a Szent Istvánba??
Bp-en az Szt Istvánba sem kell.
Nem kötelezõ a Jánosban, viszont egy nagyon remek elõadássorozaton lehet részt venni, teljesen ingyenesen. Mivel a babám elõbb érkezett a tervezetnél, mi csak 2 elõadáson tudtunk részt venni (szerencsére a 2 legfontosabbon), de nekünk nagyon jó tapasztalataink voltak. A párom is örült, hogy tudott segíteni és tisztában volt, mikor mi van, mire lehet számítani, mit miért csinálnak. Én csak ajánlani tudom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!