Találatok a következő kifejezésre: Anyukám venne egy (30 db)

Milyen telefont javasoltok? Anyukámnak szeretnék venni egy újat a szülinapjára.

A régi telefonja már nagyon régi, és a teljes kipusztulás szélén van.

Legjobb válasz: sziaa:)én az LG GS290-t ajánlom :) én is olyat vettem édesanyámnak és nagyon örült neki és tényleg könnyen kezelhetõ:) és ami fontos a sok rossz hiresztelés ellenében nagyon strapabiró kis készülék .. kétszer repült majd csúszott végig a padlón és egyszer véletlenül én ráis ültem mert a széken volt..(épp töltõn) és egy karcolás sincs rajta:) árban: 25.000 Ft-ért megkapod:) ez egy érintõképernyõs telefon és tényleg reagál minden érintésre:) nagyon okos kis telefon, de ez nem megy a kezelhetõség rovására:) egy kicsit néha lasú..de csak a zenelejátszó mert anyuén 134 szám van.. a telefon alapmemóriája nagyon kicsi, ezért vegyél hozzá egy memóriakártyát ha gondolod!:) a memóriakártya 3.000Ft-ba kerül..még igy is megáll 30.000-bõl:) én tiszta szívembõl ajánlom :) gyönyörû képeket készit, tehát anyukád akár megörökitheti vele a szülinapi tortáját is:) és boldog szülinapot anyukádnak:)

sziaa:) én az LG GS290-t ajánlom :) én is olyat vettem édesanyámnak és nagyon örült neki és tényleg könnyen kezelhetõ:) és ami fontos a sok rossz hiresztelés ellenében nagyon strapabiró kis készülék .. kétszer repült majd csúszott végig a padlón és egyszer véletlenül én ráis ültem mert a széken volt..(épp töltõn) és egy karcolás sincs rajta:) árban: 25.000 Ft-ért megkapod:) ez egy érintõképernyõs telefon és tényleg reagál minden érintésre:) nagyon okos kis telefon, de ez nem megy a kezelhetõség rovására:) egy kicsit néha lasú..de csak a zenelejátszó mert anyuén 134 szám van.. a telefon alapmemóriája nagyon kicsi, ezért vegyél hozzá egy memóriakártyát ha gondolod!:) a memóriakártya 3.000Ft-ba kerül..még igy is megáll 30.000-bõl:) én tiszta szívembõl ajánlom :) gyönyörû képeket készit, tehát anyukád akár megörökitheti vele a szülinapi tortáját is:) és boldog szülinapot anyukádnak:)
Érintõset vagy gombosat? Érintõképernyõs ennyiért: Samsung s5230, LG KP500, LG KP502, LG GS290 Gombos: Huhh, azokat annyira nem tudom, mert a mostani telók közül a 90% érintõképernyõs. Samsung c3050 talán.

Az anyukámnak vasárnap lesz a születésnapja (márc.10. ) és holnap megyek venni neki valamit. Mit lehetne venni egy 42 éves nőnek? Például a DM-be vagy egy könyvesboltba vagy valami más üzletbe? Sűrgős lenne.

Legjobb válasz: Szeret olvasni? Ha igen, miket? Ha ezt tudod, akkor egy jó könyvet. Szereti a parfümöket, sminkkészleteket? Ha igen, mik a kedvencei? Ha ezt tudod, akkor egy parfümöt, sminkkészletet, stb. Van valami hobbija? Ha ezt tudod, azzal kapcsolatban könyvet, eszközt, bármit. Szeret zenét hallgatni lemezen? Ha igen, és tudod mit, akkor vehetsz neki egy cd-t. Szeret sütni-fõzni? Ha igen, akkor vehetsz neki esetleg különleges hozzávalókat, egy szép porcelántepsit, eszközöket, szakácskönyvet. Ha végképp nem tudod, mit vegyél, akkor vehetsz neki egy üzletben utalványt is, vagy pl. Árkád, Westend ad ki az üzleteikben beváltható utalványokat, egyszer mi is azt kaptunk párommal 30 ezer ft értékben, így abban volt ruha, játék, étel, minden :) Ha pedig nem tudod, miket szeret olvasni, vehetsz ajándék librikártyát pl., 5-10 ezerbõl kijön 2-4 jó könyv, esetleg kevés ráfizetéssel.

Szeret olvasni? Ha igen, miket? Ha ezt tudod, akkor egy jó könyvet. Szereti a parfümöket, sminkkészleteket? Ha igen, mik a kedvencei? Ha ezt tudod, akkor egy parfümöt, sminkkészletet, stb. Van valami hobbija? Ha ezt tudod, azzal kapcsolatban könyvet, eszközt, bármit. Szeret zenét hallgatni lemezen? Ha igen, és tudod mit, akkor vehetsz neki egy cd-t. Szeret sütni-fõzni? Ha igen, akkor vehetsz neki esetleg különleges hozzávalókat, egy szép porcelántepsit, eszközöket, szakácskönyvet. Ha végképp nem tudod, mit vegyél, akkor vehetsz neki egy üzletben utalványt is, vagy pl. Árkád, Westend ad ki az üzleteikben beváltható utalványokat, egyszer mi is azt kaptunk párommal 30 ezer ft értékben, így abban volt ruha, játék, étel, minden :) Ha pedig nem tudod, miket szeret olvasni, vehetsz ajándék librikártyát pl., 5-10 ezerbõl kijön 2-4 jó könyv, esetleg kevés ráfizetéssel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez hasznos volt.:)
bármelyik nagyobb spar vagy bármelyik obi üzletben találsz


Anyukám vett egy cipőt és kicsit nyom:/ De nagyon szép ezért fel akrom venni de nyomja a lábamat:/ Fel vegyem?

Fel vegyem?

Legjobb válasz: Inkább cseréld vissza, iszonyat egy kicsi cipõ! ha bõr, vizes zoknival felvéve kitágul, vagy vannak ilyen sprék is. ha mûbõr, vagy más, akkor nem sok esély van.

Inkább cseréld vissza, iszonyat egy kicsi cipõ! ha bõr, vizes zoknival felvéve kitágul, vagy vannak ilyen sprék is. ha mûbõr, vagy más, akkor nem sok esély van.
Szerintem járkáljál még benne egy kicsit, mert tudom, hogy a mûbõr nem tágul, csak formálódik, de nekem rendszeresen nagyobbak lesznek a cipõim, aztán buliból hazajöve már kijár a lábam...
A kérdező hozzászólása: Mûbõr cipõ
Vedd fel otthonra zoknival és legyen rajtad órákig, szerintem tuti tágul valamennyire :)
Hát ha lehet, inkább cseréljétek ki egy mérettel nagyobbra. :D Ha nem lehet, akkor mászkálj benne otthon, hátha nem olyan vészes, de ha kényelmetlen, akkor ne erõltesd, nem is egészséges, meg marha zavaró is.

Mit tegyek most? Szeretnék venni egy meglepetést anyunak de ahhoz el kell utazni! Mit mondjak nekik hogy hova megyek?

Legjobb válasz: Mond,hogy egy barátnõd megkért,hogy kísérd el vásárolgatni kicsit. Én is így csináltam,ráadásul még nem is hazudtam nagyot,mert az egyik barátnõm elkísért engem.

Mond, hogy egy barátnõd megkért, hogy kísérd el vásárolgatni kicsit. Én is így csináltam, ráadásul még nem is hazudtam nagyot, mert az egyik barátnõm elkísért engem.
Amit elsõ ír az tökéletes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! bevált a tipp

Anyukámnak szeretnék egy fényképezőgépet venni születésnapjára 30000ft körül, ajánlotok valami jót?

Legjobb válasz: Nikon.14 vagy 16 megapixeles.az a legjobb.vagy még esetleg a sony.

Nikon.14 vagy 16 megapixeles.az a legjobb.vagy még esetleg a sony.

A legzesfigyelo lapjat a matrac ala, vagy csak a lepedo ala kell tenni? Most keszulok venni egyet, es gondoltam van itt sok okos anyuka aki mar jartasabb ilyesmiben. Amugy Nektek milyen fajta van? 32 heteske

Legjobb válasz: a matrac alá kell tenni nekünk Angelcare van, két párnás, meg vagyunk vele elégedve, soha nem riasztott tévesen - egyszer riasztott, sajnos az nem volt téves, de még idõben felébresztettük a picit

a matrac alá kell tenni nekünk Angelcare van, két párnás, meg vagyunk vele elégedve, soha nem riasztott tévesen - egyszer riasztott, sajnos az nem volt téves, de még idõben felébresztettük a picit
szia! a matrac alá kell tenni. a lényeg, hogy ne szoruljon a matrac az ágyba, mert akkor nem érzékel rendese. angel care van, de meg nem tudom mondani melyik típus:)
Angelcare van nekünk is. A sorrend: ágyrács, légzésfigyu, matrac, lepedõ, pelenka, baba, takaró :)
Szia.Nekünk is AngelCare van(AC 401)ez légzésfigyelõ és bébiõr is egyben.Az elõttem válaszoló anyuka profin leírta a sorrendet...
Sziasztok AngelCare babak - anyukak! :) Mi is ezt a markat vettük. Viszont azon csodalkozom, hogy azt senki nem irta, hogy az agyracsra nem is lehet csak ugy siman ratenni, legalabbis a leirasban mi igy olvastuk. Nem tudom ez tipus függö dolog-e, de teny, hogy mi konkretan e miatt vagattunk egy nagyobb darab butorlapot, tehat a sorrend nalumk: kisagyracs, rajta a butorlap rafektetve, kokuszmatrac, es akkor a szokvanyos lepedö... baba.... takaro, vagy halozsak... ahogy eppen adodik.... A leirasban ezt azzal indokoltak, hogy egyenes, sik felületet kell biztositani a szenzornak...
Ágyrácson van nekünk si angelcare, azon van a matrac közvetlen....
A kérdező hozzászólása: Koszi a sok valaszt lanyok! En is az Angelcare tipuson gondolkodom, vagy esetleg a Babysense II-n. Nem tudja valaki melyik az a tipus amiben 3 lap van?

Anyukám venne magának egy laptopot. Főleg netezni szeretne. Milyen minimum-követelményeknek kell megfelelnie?

Legjobb válasz: Netezésre, sima otthoni használatra minden ma kapható laptop megfelel. Szinte csak az ár dönt ilyen helyzetben.

Netezésre, sima otthoni használatra minden ma kapható laptop megfelel. Szinte csak az ár dönt ilyen helyzetben.
Netezéshez minimum követelmények a következõk: -1 db hálókártya (Plusz egy már mûködõ operációs rendszer) Netezéshez tényleg megfelel a legolcsóbb gép is. (Persze fõként hálózatról, akkuról nem húzzák sokáig az olcsók)
Sajnos manapság sok a gagyi termék. Inkább vezetõbb márkákból érdemes választani. Sajnos én nem ezt, tettem, ráfaragtam.
Bár a netezéshez valóban nincs nagy erõforrásra szükséged, azt kalkuláld be, hogy milyen operációs rendszert fogsz használni. Az 1G memória ajánlott. :)
legolcsóbb jobbmárkájú

Szeretnék egy kutyust de anyum nem egyezik bele hogyan tudnám rá venni?

Nos egy ideje mondogatom neki hogy szeretnék egy kutyust mutattam neki a Sheltiet az tetszett neki rá is bólintott csak sajnos nagyon drága kutyus ezért nem futja rá. Végül is anyának az ilyen kisebb termet? esetleg közepes zsebkutyák tetszenek. De viszont én meg a kicsit pörg?sebb kutyusokat szeretem. Volt már nálunk kutya több mint 3 hónapig én vigyáztam rá míg a gazdája pesten volt a telkünkön meg tanítottam agilityzni mióta nincs itt a kutyust azóta szeretnék egyet magamnak.

Legjobb válasz: Szerintem a menhelyre is elmehetnél, ott is van nagyon sok kutya, aki õrülne egy otthonnak. Ráadásul örökké hálás lenne neked és te is megmentenél egyet, legalább.És nem is lenne, anyagilag olyan megterhelõ... Anyukádat pedig, próbáld meggyõzni a jól be vállt, gondoskodom róla, takarítok utána, vigyázok rá stb... ígérettel. Utána bebizonyítod neki, hogy így is lesz..

Szerintem a menhelyre is elmehetnél, ott is van nagyon sok kutya, aki õrülne egy otthonnak. Ráadásul örökké hálás lenne neked és te is megmentenél egyet, legalább.És nem is lenne, anyagilag olyan megterhelõ... Anyukádat pedig, próbáld meggyõzni a jól be vállt, gondoskodom róla, takarítok utána, vigyázok rá stb... ígérettel. Utána bebizonyítod neki, hogy így is lesz..
Ha nem szeretne anyukád sokat költeni rá , akkor a menhelyet ajánlanám vannak fajtiszták is, nagyok és kicsit egyaránt vannak és ugyanezek kölyökben is megtalálható. :) 5000 Ft-ot illik adni a menhelynek segítség képpen. Ez csak egy ötlet, ha nem tetszik, nyugodtan mondd meg, de anyukádnak elmondhatnád , hogy így egy kutya életét tennéd szebbé. Ez talán beválna. Mindenesetre sok sikert (:
kelj fel minden nap hajnalba és sétálj egyet, aztán amikor hazamész a suliból tedd le a cumódat és sétálj egyet ahelyett hogy levágnád magad a gép elé, aztán este mielött lefekszel öltözz fel és sétálj egyet, tedd el a zsebpénzed ne szórd el. csináld ezt 3 hónapig, aztán meglátod akarsz e még kutyát ééés megmondhatod anyunak hogy összegyûjtötted a pénzt a kutyus kezdõ oltására cuccaira és elsõ adag kajára...
pedig a sheltie viszonylag olcsó fajta még a minõségi kicsik is...ha arra se telik felesleges kutyát vennetek. Már bocsi de egy normális minõségû táp + oltások stb már majdnem annyi mint a kölyök ára vagy ha hirtelen meg kell mûteni? Egy kutya nem játék hanem felelõsség, talán anyukádnak van igaza.. amíg nem neked kell eltartanod addig ne vegyél kutyát. Én 16 évesen vettem elsõ kutyám szintén sheltie:) végigdolgoztam érte egy nyarat és suli alatt is dolgoztam mert megmondták itthon, hogy õk bizony nem tartják el...így utólag visszagondolva teljesen igazuk volt egy kutya eltartása nagyon nagyon drága és mikor 1 évesen eltörte a lábát anyumék fizették a mûtétet de utólag azt is visszafizettem nekik...
Pontosan, menhelyrõl nagyon kedves kutyákat lehet hozni, és rengeteg olyan is van, amelyik megfelel a fent említett követelményeidnek. Hidd el, sokkal jobban fog ragaszkodni hozzád, mint egy alomból elrángatott kutya
Próbálkozz a fajtamentõknél. Létezik brit pásztorkutyák fajtamentõ szolgálata. keresd meg õket a neten, biztosan tudnak segíteni.

Volt nemrég egy kérdés, ahol az anyuka nem tudott pelust venni. Belinkelné nekem valaki?

Valamelyik nap olvastam, de nem válaszoltam rá és most sehol sem találom. Szeretnék én is segíteni az anyukának,mert olvastam, hogy szegény babáknak még játékuk is alíg van, persze nem ez a legfontosabb, de szeretnék küldeni nekik kis csomagot!

Legjobb válasz: Elolvastam én is. Jól végigbõgtem... Jó látni, hogy mennyi segítõkész és normális, aranyos anyuka van itt ezen az oldalon!!! :)

Elolvastam én is. Jól végigbõgtem... Jó látni, hogy mennyi segítõkész és normális, aranyos anyuka van itt ezen az oldalon!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!