Találatok a következő kifejezésre: Anyukám elment Mit (5 db)

Segítség, anyu elment, mit tegyek?

Anyunak mostanában sok gondja volt, összejöttek a dolgok, anyagilag meg a magánéletében, és ma velem is összeveszett és most elment. Itt hagyott egyedül az öcsémmel, azt mondta nem jön haza. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg. Biztos, hogy csak hirtelen felindulásból mondta. Mennyi idõs az öcséd?

Nyugodj meg, szerintem nemsokára hazaér. Csak hirtelen felindulásból, dühbõl ment el valószínûleg. Gondolom telefont nem vitt, ha igen, akkor próbáld hívni! De a keresésére ne indulj, maradj otthon az öcséddel, ne aggódj! Szerintem minden rendben lesz :)
Elõször is nyugodj meg. Biztos, hogy csak hirtelen felindulásból mondta. Mennyi idõs az öcséd?
Haza fog menni csak most kicsit leengedi a gõzt!:)
Nyugodj meg!Mit vitt magával? Mert ha csak egy kistáskát, akkor vissza fog menni.Csak kiszellõzteti a fejét. Nézz szét a lakásban, mi hiányzik?de gondolom feltünk volna, ha nagy pakkal megy el.Hívd a telefonján.(márha van mobilja) Mennyi idõsek vagytok a tesoddal?
Hány évesek vagytok? Apukátokkal mi van?
Apu, nagyszülõk, egyéb rokonok? Hány évesek vagytok? Amúgy szerintem - legalábbis remélem, hogy van benne cseppnyi anyai ösztön - csak kiszellõzteti a fejét és hazajön.
Szólj valami rokonnak, aztán indulás megkeresni, ha van tipped merre mehetett, csak az öcséd nem kéne vinni. Hány éves vagy? Szerintem elmegy, jár egyet, lehiggad, és hazamegy. Biztos nem hagy magára két gyereket, csak kicsit egyedül akar lenni, gondolkodni. ha viszont úgy érzedm hogy képes lenne kárt tenni magába, inkább szólj valakinek, és nézzetek utána.
16 évesen találd fel magad ma, ha holnap nem jön vissza anyád, akkor meg a nagyszülõket hívjátok fel
és anyád a hülye felelõtlen viselkedéséért mikor kér bocsánatot? pláne, hogy nem az elsõ eset, hogy felügyelet nélkül hagyja a gyerekeit....
így van. hagyj neki egy kis 'teret' most, hogy megnyugodjon, és majd késõbb beszéltek errõl. te addig csak tedd a dolgod, amit elvárna tõled és aminek örülne, ha megcsinálnád. támogasd. akkor õ is máshogy áll a szituhoz legközelebb. reméljük..
Várjál...Nehéz, tudom.DE TÜRELEM! Ha haza ér, ne nyaggassad, hagyjad.Holnap du vagy valamikor próbálj meg vele beszélni.Ha nem engedi, közbe vág, akkor csak kérj bocsánatot, és hagyjad.Hátha pár nap mulva magától is beszél veled errõl. Szegény, ajjj sajnálom hogy ilyen az anyád.
hagyd lenyugodni!
A kérdező hozzászólása: De most mit tegyek? nem engedi hogy bocsánatot kérjek
ha el akarja hagyni a pasi, úgyis elhagyja sajnos, nem kell kérni legközelebb, hogy értse meg. ha kérdez elmondod, de ha felnõttként ezt nem látja át, vagy nem érdekli annyira, hogy átlássa, akkor inkább ne szólj semmit. nem érdemli meg anyukádat, és akkor legalább õ sem okol téged, hogy csináltál valamit.
Mielött hazaér szolj az öcsédnek hogy hugyozza tele anyátok ágyát!és szarjatok a párnája alá!
pedig nem téged kéne. sztem anyud se túl komplett :// vagy csak nagyon nehéz neki... hát azért nem a legjobb szülõ :(
A kérdező hozzászólása: Apu pár éve lelépett, elfogyott a pénzünk, elhagyták a barátai. És egy csomó hasonló dolog nyomasztja nap mint nap. Most a barátja is besokallt mert anyu néha túl sok, túl ragaszkodó és rámenõs, én megpróbáltam enyhíteni a helyzeten és kértem a barátját hogy próbálja megérteni hogy nehéz neki, de ne hagyja el. Anyu megtudta és engem okol minden bajért.
akkor nyugodj meg. sajnálom. nektek sem egyszerû az élet. majd rendbe jönnek a dolgok remélem.ne veszekedj vele, inkább vonulj el olyankor, mikor ideges. kitartás.
Küldj neki sms-t! Hadd engedje ki a gõzt magából! Egy anyának nagyon nehéz egyedül, két gyerekkel!
A kérdező hozzászólása: De nem az õ hibája, csak besokallt. Egyedül, kevéssel pénzel nevel 2 gyereket, viszi a hátán az egészet. Évek óta helyt áll, csinálja a dolgát, csak kicsit megcsúszott ennyi teher alatt. De én már elég nagy vagyok, itthon megoldok mindent, mosok, fõzök, takarítok, vasalok, öcsémmel tanulok, én megoldom, csak õ legyen már jól.
A kérdező hozzászólása: Most már az öcsém is kezd megijedni, minden áron utána akar menni megkeresni.
És rendbe jöttek a dolgok? Kibékültetek?
A kérdező hozzászólása: Igen, még tegnap este hazajött. Köszönöm hogy segítettetek.
hazajött már anyád?
utolsó válaszoló, de hülye vagy XÐÐÐÐD
Figy, szerintem elég egyértelmû, hogy ebben a helyzetben mit kell csinaálni. HÁZIBULI!!!
Hát az én anyukám is egyedül, segítség nélkül, kevés pénzzel nevelt fel engem és a húgomat, de soha a büdös életben nem csinált ilyet. Sokan besokallnak, úgyhogy ez nem mentség. Mondhatta volna, hogy elmegy sétálni, kiszellõztetni a fejét, de milyen anya mondja a gyerekének, hogy nem jön haza?
inkább egy pszichológus névjegykártyáját mutassa neki, hülye felelõtlen liba az ilyen, nem anya
Van egy javaslatom! Talán mások is egyetértenek vele! (szóljatok hozza!!!) Ha egy kicsit nyugisabb lesz a légkör, mutasd meg neki ezt az oldalt, és tálán le fogja vonni belõle a megfelelõ következtetést!
Remélem anyukád hazaért és ti is rendben vagytok...Hidd el ha lenyugszik rájön h te nem akartál neki rosszat és mond el neki h mit érzel.Szerintem nem is rád haragszik hanem a volt barátra mert elhagyta.Majd megenyhül...
ne mentséget keress anyádnak, nem a te dolgod az öcséd nevelése...anyád keressen segítséget orvosit és anyagit is (önkormányzat)
Nyugtasd meg, hogy anyunak dolga van és majd hazajön!
akkor nyugodjatok meg :)
A kérdező hozzászólása: Azt mondta jól van, és majd valamikor hazajön.
Elõször is az öcsédet próbáld megnyugtatni aztán adj neki vacsit és küldd el aludni. Ha éjjel nem ér haza, holnap menjetek szépen suliba, és ha délutánra sem ér haza, akkor hívd fel valamelyik rokonodat. Nagyszülõk, nagynéni; bárki, akivel jóban vagy. Ha nincsenek, menj el a gyámhatóságra. De reméljük, tényleg nem gondolta komolyan. :S A lényeg, hogy próbálj nyugodt maradni, és öcsidre is vigyázni!
illetve a 20:35-ös
A kérdező hozzászólása: Nem merek szólni senkinek mert akkor a fejemhez vágja hogy megyek panaszkodni és keverem a szart, meg uszítom ellene a családot.
ilyenkor??? sajnálom o_O szerintem is csak kiszellõzteti a fejét, de akkor is hogy tehet ilyet?? folyamatosan ird h mi történik pls :) :(
* de ne
Pont ugyanazt akartam írni, amit az utolsó
Nugi, nyugi! Egy táskával nem jut messzire!Vissza fog menni! Min vesztetek össze? Tudom nehéz megállni, de hívjad egy kis idõig.
A kérdező hozzászólása: Feltalálom magam, már máskor is megoldottam, csak ilyen idõben, ilyen lelkiállapotban ment el. És most nagyon kiabált és nagyon kivan.
Vacsorázzatok meg, fürödjetek, zárd be kulcsra az ajtót és feküdjetek le aludni. Így ha hazajön, azt látja, hogy egy megfontolt, ügyes nagylánya van, és ez esetleg késõbb megelõzhet neked egy-két veszekedést :) Nyugi, úgyis haza fog menni, vagy ma este, vagy legkésõbb holnap reggel :)
A kérdező hozzászólása: De szakad az esõ, nincs kocsink, a táskáját vitte. De azt mondta ne keressük, nem jön haza, telefonját nem veszi fel.
Mitõl borult így ki?
szerintem se szólj senkinek, fõleg ha már volt ilyen.
öcsédnek meg találj ki vmit és fektesd le aludni.. legalább õ ne idegeskedjen
ezt mondta egy 10 éves kisfiúnak?? Á.
Min vesztetek ennyire össze?
Mit mondott az öcsédnek?Mondd már mivel borítottad ki.Így nem tudunk segíteni.Pedig látod, szeretnénk egy páran.
A kérdező hozzászólása: A szerelmi élete kész katasztrófa, és mindig minket hibáztad.
és mit mondott öcsédnek?????
és mit mondott????
A kérdező hozzászólása: Még nincs itthon, az öcsémmel beszélt telefonon, velem nem hajlandó.
neki sms-t azt biztosan elolvassa, hát elég felelötlenség volt tölle:S
Mi a csuda borította így ki?
Ha nem válaszolsz, valószínûleg kiengedte a gõzt, és most otthon van!
A kérdező hozzászólása: Én 16 öcsém 10, apu külföldön él.

Anyukám elment itthonról. Mit tegyek?

tavaly vettünk egy medencét és ma fel akartuk álllítani de szét volt rágva(egerek) erre a kishugom nagyon elkezdett sírni és apukám elment hogy vegyen egy újat. de azt tudni kell hogy alig volt mostanság pénzünk... erre anyukám nagyon kiakat és összepakolt egynapi cuccot és elment. semmit nem mondott...

Legjobb válasz: Hát elég erõs ez a reakció anyukád részérõl, de ezt a problémát elsõsorban apukádnak kell megoldania. Nem hiszem, hogy csak ez az egy medenceügy válthatta ki ezt a reakciót. Valószínûleg más problémák is voltak, csak ez lehetett az utolsó csepp?

Hát elég erõs ez a reakció anyukád részérõl, de ezt a problémát elsõsorban apukádnak kell megoldania. Nem hiszem, hogy csak ez az egy medenceügy válthatta ki ezt a reakciót. Valószínûleg más problémák is voltak, csak ez lehetett az utolsó csepp?
Szerintem nemcsak emiatt az eset miatt ment most el. Egy családban rengeteg probléma lehet, még ha nem is tudsz róluk. Ha anyukád megnyugszik, akkor majd hazamegy és megbeszéli a dolgot apukáddal. Te nem sokat tudsz tenni, ezt a szüleidnek kell megbeszélnie. Max annyit tehetsz, hogy utánanézel, telefonálsz hogy hol van (nagyszüleiteknél, a legjobb barátnõjénél vagy nem tudom), és megmondod neki, hogy szeretnétek, ha hazamenne.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. anyukám amúgy minden kis hülyeségen fel tudja idegesíteni magát ez a gond vele..:S
Még annyit tanácsolnék, hogy próbáld megbeszélni magaddal és a húgoddal is, hogy NEM miattatok ment el. Ha van kéznél nagyi, legyetek vele, amíg édesanyátok haza nem jön. Nem kell ott aludni, csak legyen, aki egy kicsit pátyolgatja a húgodat és persze téged is. Szorítok, hogy megoldódjon!
A kérdező hozzászólása: megoldódott szerencsére. haza jött tegnap este és megbeszélték apuval a dolgokat.úgy örülök.:)

és anyu épp gépezett. Egyszercsak bevillant egy ilyen látomás féle a fejemben hogy elmegy az internet. Erre anyu elkezdett ordibálni. és azt mondta hogy elment az internet. Mostanában sokszor "látok" dolgokat. Mit tegyek? Kezd idegesíteni.

Egyik nap ültem a kanapét és néztem a tv-t.

Legjobb válasz: Végsõ állomás 6 Ha életben akarsz maradni meg kell ölnöd az anyádat. Nehogy komolyan vedd ! Még bûntudatom lenne ! Anyukád nagyon kedves és figyelmes!

Végsõ állomás 6 Ha életben akarsz maradni meg kell ölnöd az anyádat. Nehogy komolyan vedd ! Még bûntudatom lenne ! Anyukád nagyon kedves és figyelmes!
Engem meg az idegesít, hogy egy kérdezõ sem tud írni.
A kérdező hozzászólása: véletlenül felcseréltem a kérdés mezõt a másikkal...na mindegy.remélem így is érthetõ
Ez ellen nem tudsz mit tenni...furcsa, hogy mostanában egyre több embernek vannak látomásai...
mikor elõkerül a hoffmann bélyeg, én is látok fura dolgokat. és a legfurább az egészben, és rejtélyes is, h van hogy hónapok után is van visszatérõ trip (flashback) , ami tud fura lenni, ha épp a metrón ülsz, a reggeli vagy esti csúcsban.
Ezt szerintem ne próbáld meg egy lan partin, mert félholtra vernek.
Használd jóra a képességed (ha igazat állítasz). ;)

Mi a legjobb megoldas anyunak? Valas? Apu gyakran iszik, este jon haza es akkor is lefekszik aludni. Neha besegit a haztartasba meg 7evgen elmennek vendegsegbe de kb ennyi.

Anyu teljesen ketsegbe van esve, de nem tudja ravenni aput h kevesebbet igyon vagy h tobbet foglalkozzon vele.A munkahelye se tetszik mar de ujat nem kap mert lassan 50 eves.Azt mondta elkoltozik ha ez igy megy de hat honnan penz meg 1 lakasra? En egyetmen vagyok egesz nap, jovore az ocsem mas varosba megy egyetemre ugyh mi sem tudunk vele ulni egesz delutan. Egyre elkeseredettebb,mar nem sokaig birja. Mi legyen?

Legjobb válasz: Talán tényleg a válás lenne az egyetlen megoldás, ha apukádat tényleg nem lehet rávenni, hogy ne igyon annyit. Persze jó lenne az is, ha anyukádat szülei, vagy a rokonok tudnák támogatni valamilyen módon. Könyörögjetek még apunak egy kicsit, s ha semmi nem változik, sajnos válás lesz az egyetlen megoldás.

Talán tényleg a válás lenne az egyetlen megoldás, ha apukádat tényleg nem lehet rávenni, hogy ne igyon annyit. Persze jó lenne az is, ha anyukádat szülei, vagy a rokonok tudnák támogatni valamilyen módon. Könyörögjetek még apunak egy kicsit, s ha semmi nem változik, sajnos válás lesz az egyetlen megoldás.
Anyaotthon!
10:38 @ jogos
Anyukád akkor van a legnagyobb biztonságban, ha apádtól távol van. Állati nagy problémád van, vagyis nagyon nagy baj lehet nálatok, ha van egy erõszakos apád és egy felelõtlen anyád. Sem neked, sem a pici öcsédnek ez nem normális környezet. Szerintem, ha van rá mód fordulj segítségért. Anyáddal meg ha tudsz beszélj errõl, mert EL KÉNE KÖLTÖZZETEK APÁDTÓL, még ha nehéz is! bár legalább a pénzetek megmaradna..
Te most apuddal élsz??? Anyud képes volt téged otthonhagyni vele??? Hány éves vagy?
Ó, édesem... :( Vegyétek fel a kapcsolatot valami családvédelmi szervezettel, hátha tudnak segíteni. Anyai vagy apai nagyszülõknél laktok? Vagy ha az iskolában szólsz a családügyisnek, lehet hogy tudnak neked kollégiumot biztosítani méltányossági alapon. Remélem megoldódik ez a helyzet, tudom milyen érzés ilyen körülmények között élni... Sajnos volt benne részem gyerekként...
És elképzelhetõ, hogy feljelentést is tett, ha a rendõrségen tudnak róla.
Elment a rendõrségre, feljelentést tett és õk meg elszállásolták valahol. Gondolom azért nem mondták meg konkrétan, hogy hol van mert Anyukád megtiltotta nekik. Szerintem várjatok egy pár napot, elõbb vagy utóbb úgyis jelentkezni fog.
Sok barom pasit agyon kéne verni. Én soha nem tudnék megütni egy emberi lényt, egy gyenge asszonyt. 20/F
Azt mondjuk sose értettem, hogy egy 18 éves fiút hogyan tud egy tippre 40 éves alkoholista ember - ráadásul részegen - megverni. Szilánkosra törném kezét lábát ha megpróbálná.
Az öcsédet sem vitte el? Azért durva, ja téged otthagyott, de ha 10hós fiát.... Nem akarlak ezzel megbántani, de ha belegondolsz neki jobban szüksége van rá. Amúgy szerintem, ha elmész a rendõrségre (itt feltételezem az öcsi vele van), elvisznek hozzá/megmondják hol keresd!
Hol olvastad hogy fiú?
A kérdező hozzászólása: Most töltöttem a 18 at dehogynem apám egy állat sajnos.. elgépezi a pénzt és utánna meg küldi anyut hogy mennyen kerítse vissza valahonnan persze apám nem dolgozik anyu meg gyesen van mert van egy 10 hónapos kisöcsém hát nagyjából ennyi elég szar nagyszülõknél lakunk még mindig egy szobában hát nem egyszerû az élet de nem akartam panaszkodni mást is leterhelni az én problémáimmal azok vannak sajnos meg lesznek is.. :(
Kedves válaszolók. Lehet, hogy nem volt módja az anyának magával vinni a gyereket. Láttam már ilyet. Attól az anyuka nem szerette kevésbé a gyerekét, és amint lehetett magához vette. Amúgy valószinüleg anyaotthont jelent, bár oda gyermek nélkül nem lehet menni. Inkább szociális otthonra tippelnék.
A kérdező hozzászólása: Hazajött a családsegítõben volt 1 napon keresztül de elõbb kijött a családsegítõ és felvilágosított minket hogy ilyen többé ne forduljon elõ most 3 napig sztem csend lesz utánna ujra egyébként a fater nem iszik csak gépezik de azt nagyon :(
és te hány éves vagy? téged nem bánt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!