Találatok a következő kifejezésre: Anyosommal lakok, nem 1 hamen 5 (1 db)

Tekerd ki a nyakát!
add el a kakasokat. vagy az anyósod.
próbált már az elõzõ válaszolók közül valaki 5 kakas mellett aludni?
Megnyugtato nem hangos hatterzene alvashoz, elnyhe nyugtato. Ugyanis, nem az a baj, hogy a madarak hangosak, hanem hogy hallod oket. Amugy, akkor a anyosodnak van legalabb 25 tyukja is ehez? (1:5 a helyes ivararany, azert kerdem) ha nem, akkor mutass jo recepteket neki kakasra, es efyetek meg a felet, valami csaladi unnep alatt :)
Szerintem ne az anyósod kakasait némítasd el, hanem inkább vegyél be altatót!Ha te élsz az anyósodnál, akkor had õ töntse el, hogy õt zavarja-e vagy nem!Ha nem, akkor te is kénytelen vagy elviselni!Sajnállak.....
Ha már ilyen pioca vagy h anyosodnál laksz akkor maradj a seggeden. Ha én lennék anyosod helyében kibasználak a picsába. csak közlöm hogy kurva szar mikor a varjak válják ki a szemed egy sarkon. uh. hagy a kakasokat és tegyél egy szivességet a világnak: ÖLD MEG MAGAD! nem kellenek ilyen pondro csotányok a földre.
Vegyél füldugót.
Költözz máshová.
Van egy pár tökjó levesreceptem, érdekel??
Jézusopm, az egy állat és semmirõl sem tehet!Ha meg te laksz ott, akkor nehogy már a kakasokat bántsd!Húzd be föled farkad azt ajánlom!
hät..mem azert de ennyire bunko nem lehetsz.te költöztél az anyosodhoz nem ö hozzäd....szval jobb lenne ha azon törnéd a fejed hogy igazodj mintsem hogy megölöd az ällatjät.mindegy hogy kutya vasgy kakas...ällat és kész és nem a tied ràadäsul.màzlid hogy nem ismerlek, lenne egy két szavam meg az anyosdodhoz is..ilyet.költözz el b.meg
Vigyél a kakasokhoz rókát vagy nagyobb fajta kutyát. :)
Ez LOL XD :) )) Bocsi, . Próbáld meg pálinkába áztatott kenyérrel megetetni õket. Nem pandelnek meg, csak leszedálja õket :) )))))Vigyázz, ha majd a kondérban végzik, ne edd meg a máját :)
Érdekes kakasai lehetnek az anyósodnak, vagy este nincsenek bezárva. A mi kakasaink este beülnek az ólba, és kussba maradnak a sötétben, csak akkor szólalnak meg, amikor az elsõ napsugarat meglátják az ajtó résein. Az a tapasztalatom, h ha sötétbe vannak zárva, akkor csendben vannak. Nappal + had mondják a magukét. De valóban akkor a legcsendesebb egy kakas, amikor a konyhában van.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a teendő, ha egy elpusztult gólya található a tetőnkön?

Ma szólt a szomszéd hogy egy gólya van a tetőnkön és bomlik. A kérdésem az lenne hogy most nekünk kell-e eltávolítani vagy valamilyen szervet kell kihívni?

2

1 strucc tojás mennyi db. tyuk tojás? 1 db. strucc tojás hány kilógramm?

1

Melyik madárnak van ilyen furcsa rikácsoló hangja, ami már szinte idegesítő?

Két madarat láttam kint az udvaron, az egyik kb. akkora volt mint egy feketerigó, a háta és a feje piszkosfehér színű volt a teste meg fekete, és volt egy másik ami kicsit nagyobb volt és sárga. (nem sárgarigó volt)

4

Milyen papagájok vannak max 20 ezerért? Hullámoson, és nimfán kívül.

3

SOS a húgom hazahozott tegnap este egy kis fecskét hol fogadnak Budapesten hol fogadnak fecskéket?

A másik nagy problémánk,hogy nem hajlandó enni összefogdostunk neki legyeket is. Akkor utána olvasgattam az interneten hogy kéne nevelgetni, de semmi nem jött be. Szerintem molnárfecske fióka mert visszamentem a húgommal megnéztem hogy arrafelé milyen fészkek vannak.Megpróbáltam egy agyag cserepet megcsináltam molnárfecskefészek mintájára de kimászott belőle. Mondtuk húgomnak lehet hogy jobb lett volna otthagyni mert az anyja fölnevelte volna.De azon is gondolkoztunk hogy talán jobb hogy hazahozta mert vagy a gyerekek találták volna meg vagy a macskák.

3

Mivel jó az idő kiraktam a pintyeim az udvarra kis idővel utána megnézem minden rendben -e és minden ahova leszállnak tiszta vér az űllőfák sat mit tegyek?

8

Hullámos papagáj köröm kérdés? A többi lent.

Az egyik papagájom elveszette az egyik körmét az hogy lehet lesett vagy ez mitől lehet? légyszi valaszokat minnél hamarébb. :( fontos

2

Elengedhetem a galambot?

Néhány napja a macska fogott egy galambot. Megmentettük, a sebei kicsik voltak, kentem neki betadinnal, már szinte nem is látszik, viszont a farktolla nagy része hiányzik, csak 2 db maradt neki. Szeretne már menni és úgy tűnik szépen repül, de el szabad így engedni? Nem lesz baja?

2

Hullámos papagájomnak párt?

Van egy lassan 7 éves hullámos papagájom és arra gondoltam hogy hozok neki egy párt csak nem tudom hogy össze tudnának e szokni, ebben kéne segítenetek!?

Előre is köszi!

7

Egy kismadarat találtam! Segítség mit csináljak? (atöbbilent)

na szóval.ma sétáltunk a barátommal az utcán,és megláttam egy kismadarat,nagyon megsajnáltam és haza is hoztam rögtön.
Egyik barátnőmtől kaptam egy madárkalitkát de nem vittem még neki vissza kölcsön adta de nem ez a lényeg hanem hogy abba beleraktam,tettem be neki egy kupakba vizet,meg mindenféle magvat...(ahogy elnéztem nem tud még repülni,kb 1 hónapos lehet de nem értek ehhez csak tipp) .. és ki vittem az udvarra erre a macska elkapta és beleharapott a szárnyába...szegény csak ül egyedül .. és nem csinál semmit..:S ül a sarokban és bámul kifele.adtam neki a kezemmel egy kis kenyeret,azt megette ... meg egy kis vizet nyomtam a szájába neki fecskendővel azt is megitta majd behoztam a szobámba és azóta nem mozog sokat csak tekint jobbra,ballra ... mit tegyek?:o
tartsam meg? vagy mi? IRJATOK LÉCCI

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!