Találatok a következő kifejezésre: Anyosommal lakok, nem 1 hamen (1 db)

Tekerd ki a nyakát!
add el a kakasokat. vagy az anyósod.
próbált már az elõzõ válaszolók közül valaki 5 kakas mellett aludni?
Megnyugtato nem hangos hatterzene alvashoz, elnyhe nyugtato. Ugyanis, nem az a baj, hogy a madarak hangosak, hanem hogy hallod oket. Amugy, akkor a anyosodnak van legalabb 25 tyukja is ehez? (1:5 a helyes ivararany, azert kerdem) ha nem, akkor mutass jo recepteket neki kakasra, es efyetek meg a felet, valami csaladi unnep alatt :)
Szerintem ne az anyósod kakasait némítasd el, hanem inkább vegyél be altatót!Ha te élsz az anyósodnál, akkor had õ töntse el, hogy õt zavarja-e vagy nem!Ha nem, akkor te is kénytelen vagy elviselni!Sajnállak.....
Ha már ilyen pioca vagy h anyosodnál laksz akkor maradj a seggeden. Ha én lennék anyosod helyében kibasználak a picsába. csak közlöm hogy kurva szar mikor a varjak válják ki a szemed egy sarkon. uh. hagy a kakasokat és tegyél egy szivességet a világnak: ÖLD MEG MAGAD! nem kellenek ilyen pondro csotányok a földre.
Vegyél füldugót.
Költözz máshová.
Van egy pár tökjó levesreceptem, érdekel??
Jézusopm, az egy állat és semmirõl sem tehet!Ha meg te laksz ott, akkor nehogy már a kakasokat bántsd!Húzd be föled farkad azt ajánlom!
hät..mem azert de ennyire bunko nem lehetsz.te költöztél az anyosodhoz nem ö hozzäd....szval jobb lenne ha azon törnéd a fejed hogy igazodj mintsem hogy megölöd az ällatjät.mindegy hogy kutya vasgy kakas...ällat és kész és nem a tied ràadäsul.màzlid hogy nem ismerlek, lenne egy két szavam meg az anyosdodhoz is..ilyet.költözz el b.meg
Vigyél a kakasokhoz rókát vagy nagyobb fajta kutyát. :)
Ez LOL XD :) )) Bocsi, . Próbáld meg pálinkába áztatott kenyérrel megetetni õket. Nem pandelnek meg, csak leszedálja õket :) )))))Vigyázz, ha majd a kondérban végzik, ne edd meg a máját :)
Érdekes kakasai lehetnek az anyósodnak, vagy este nincsenek bezárva. A mi kakasaink este beülnek az ólba, és kussba maradnak a sötétben, csak akkor szólalnak meg, amikor az elsõ napsugarat meglátják az ajtó résein. Az a tapasztalatom, h ha sötétbe vannak zárva, akkor csendben vannak. Nappal + had mondják a magukét. De valóban akkor a legcsendesebb egy kakas, amikor a konyhában van.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mentettünk egy verébfiókát a macska karmai közül. Szerintetek megmarad? Többi lent

Fészket a környéken sehol nem láttunk, és kicsit bágyadt sérültnek tűnt így hazahoztuk. Utánanéztünk mit eszik. Kétszer evett már valamennyit és ivott is. Most már a hangját is hallatta két csippantásnyit.

2

A hullámos papagájom elpusztult.1 óra alatt . Először lebénult a lába utána a szárnya is és mozdulni se tudott és elpusztult. Mindez 1 óra alatt. Mi baja lehetett? Aki tudja légyszives irja le.

0

Problémát okoz?

Nimfa papagájoknál gond ha egy röpdében mindkét papagáj azonos nemű ?
Illetve ha két különböző nemű van a röpdében, de nincs kotló odú, akkor is van rá esély, hogy tojást raknak ?

2

A kiscsibém hamarosan elmegy. Mit tehetek hogy abbahagyjam szenvedését?

Az édesapám állatorvos, megnéztük, de tudjuk hogy itt a vége... Erős a pici még próbál erőt gyűjteni és mindíg rúg egy kicsit... de el fog menni. Mit csináljak hogy abbahagyjam fájdalmát?

3

Mekkora kalitkában fér el egy nimfa egy énekes és két hullámos?

2

Kis dolmányos varjú nem akar enni! Mit tegyek?

Ma délelőtt találtam a kapunkon, úgy néz ki, a szülei elhagyták. Betettem egy ketrecünkbe, adtam neki összevágott húst, gilisztát, csontkukacot, de egyiket sem ette meg. Próbáltam kézből, csipesszel, tálkából, de semmi. Az egyetlen ami működött, az az volt hogy kiskanálba tettem vizet, és bele búzamagokat, úgy evett néhányat, meg ugyanígy áztatott kenyeret (de nagyon keveset).

Nem fióka már, nagyjából 30 centi hosszú, és nincs megsérülve sem. Nagyon érdeklődő, az emberektől nem fél, ma délután vagy negyed óráig mászkált rajtam, simogatni is hagyja magát. Repülni még csak 1-2 métert tud, de a magasságot nem tudja tartani, mindig a földön végzi.

Egyszer-kétszer majdnem sikerült a szájába tenni a gilisztát, mikor kitátotta a csőrét (szinte azonnal be is csukta), de nem tudom hogy mitől tátotta ki. Próbáltam hogy az ujjammal a csőréhez érek, vagy hozzáérintem az ételt, de ez sem váltja ki azt hogy kitátsa a csőrét és úgy is hagyja.

3

Mit eszik egy vadkacsa fióka?

Tegnap találtunk egyet és nem tudunk venni darát,mert nincs időnk elmenni.Addig is miket lehet,kell neki adni ezeken kívül?Kalapáccsal török kukoricát,búzát.Csipegetek füvet és főtt tojássárgáját adtam.Gilisztát eszik?

9

Hogy fogjak meg egy törött szárnyú rigót?

A macskáim megsebasítettek egy rigót, eltörték a szárnyátt. Telefonáltam a Madártani Egyesületnek, ők azt mondták, hoy vigyem az állatkertbe, ott ellátják. A gond csak az hogy a madárka felugrált egy fenyőfára. Három fenyő áll szorosan egymás mellett, mindig átugrik a másikra.

1

A madarak mirét borzolják fel a tollukat?

1

Hány hetesek általában a hullámosok az állatkereskedésben?

Venni akarok egy hullámos papagájt, de nem tudom hogy hány hetesen adják kb el őket. Elég fiatalok, meg még tényleg látszik rajtuk hogy még picik.És állatkereskedésből is ugyan olyan mintha tenyésztőtől lett volna véve? Ugyanúgy szelídíthető, és könnyen kezessé válik? Csak állatkereskedés van a közelbe, szóval máshonnan nem tudok venni. Ja és még, hogy mit csinál a papagáj ha egészséges, mert már egyszer vettem beteg madarat csak akkor még kicsi voltam.Mászkál? Repdes? Csipog? stb..

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!