Találatok a következő kifejezésre: Anyira fura most (2 db)

Anyira fura amit most érzek. Ma kezdödöt. Olyan mintha feszülne belül a pocakom. Kemény mint a kö, nem fáj csak furi érzés és szinte jol esik hogy az ikreim kinyomják, meg hozzádörzsiznek, meg jol esik simogatni. Ugy egyhül az az érzés. Mitöl van ez?

31 hetes vagyok.igaz nem fogok még szülni vagy ilyesmi? ilyet még nem éreztem ezelött.

Legjobb válasz: szia,nekem a védõnõm mondta hogy amikor feszûl valoszinûleg akkor fordul baba..nálad a babák..bár én csak 13 hetes vagyok.de szo szerint fekszek és olyan mintha egy labda feszitene bentrõl.és azt mondta ilyenkor forog.

szia, nekem a védõnõm mondta hogy amikor feszûl valoszinûleg akkor fordul baba..nálad a babák..bár én csak 13 hetes vagyok.de szo szerint fekszek és olyan mintha egy labda feszitene bentrõl.és azt mondta ilyenkor forog.
ja és nem hinném hogy szûlni fogsz:Dmég van idõd.kb 5-6 hét.:Delõbb ne jõjjenek.de az ikrek kb ekkor érkeznek:d
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.nemtudom de olyan mintha enyhén kiakarna szakadni a hasam.egésznap kemény, kicsit görcsölget a hasam is, és fáj a nemiszervemnél a csont is.de biztosan nem vagyok ezzel egyedül.

Adott egy kutya, melynek a farkára kötünk egy konzervdobozt 50 darab 6-os anyával telerakva. A kutyát megijesztjük, elkezd szaladni: Most a kérdés: Hallja hogy zörög valami mögötte, megijed, egyre gyorsabban fut. Mennyire fog a kutya gyorsan futni?

Legjobb válasz: G=50 darabszám p=6 (anyacsavar mérete) z= 40 (kutya farokhossza) - elméleti szám w= zörgés erõssége 230 decibel - elméleti szám Végeredmény: a kutya maximum 35 km/h sebességet tud elérni, maximum 247 méteres távon.

Mivel gyakorlatilag lehetetlen középre helyezni a cuccot, ezért nem fog egyenesen futni, megáll, és a farkát fogja kergetni. Ilyen elv alapján készült a CERN is Svájcban. Illetve az elsõ fekete lyuk 2012 decemberében, aminek a neve Doomsday lesz.
G=50 darabszám p=6 (anyacsavar mérete) z= 40 (kutya farokhossza) - elméleti szám w= zörgés erõssége 230 decibel - elméleti szám Végeredmény: a kutya maximum 35 km/h sebességet tud elérni, maximum 247 méteres távon.
Hangsebességet elérve, már nem hallja, úgyhogy akkor megnyugszik, nem szalad gyorsabban...
Te egy állatkínzó vagy! :D Különben is, az állatkísérlet nem szép...
Kíváncsi lennék erre a tankönyvre, amiben ezt a feladatot adják fel. Írd meg a címét légyszíves.
Sanyi, tényleg a te farkincádra kéne kötni egy pár súlyt!:) )
gondolom olyan gyorsan ahogy csak tud... mi egyszer elejtettük a pórázt azt is zörgött mögötte ahogy futott és nagyon megijedt, hát elég gyorsan ment, aztán megállt, de egyébként nem értem hogy lehetne ezt megmondani akármilyen paramétereket is adsz meg ... :-S
Nem tudom, de a fénysebességnél biztos nem gyorsabban.
Olyan gyorsan fut, amilyen gyorsan csak tud. Egyébként hogy kerül ez a feladat a matematika könyvbe? Az írója nem nõtt még fel.
Tankönyvi példa? Már a tanárok is elmebetegek?
Attól függ, hogy melyik farkára! Ha az érzékenyebbre (érteeed?), akkor valószínû, hogy a szerencsétlen jószág sebességét kiszámolhatod az E=m*c2-bõl...
A te farkadra kéne konzervdobozt kötni, meg hatos anyákat. Mond meg a választ azonnal!
A kérdező hozzászólása: Ez egy elvi felvetés volt matematika tankönyvbõl merítve!! Én nagy állatbarát vagyok, 3 kutyám van nagy szeretetben élnek 1 kaukázusi juhász 1 puli, 1 komondor! Sorry!
hát ezt én [email protected] nem értem, mert nem tudok túljutni azon hogy nem mindegy hogy egy csivava farkára kötöd vagy egy magyar vizsláéra, érted... nem minden kutya tud ugyanolyan sebességgel futni.. vagy ez teljesen irreleváns :-D LOL
A kérdező hozzászólása: A kérdés megoldása, egy fizikai tényen alapszik!!!
kivéve ha az egész cucc lecsúszik a farkáról
Az adott kutya testalkatától függõ max sebességtõl függ. Viszont ha fáj a farka mert húzza a cucc akkor lassabb lesz. A kutyák max sebességének nézz utána.Amúgy a kutyának is lenne 1 izgalmas napja. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!