Találatok a következő kifejezésre: Anyatejet lehet ha még nincs (2 db)

Anyatejet lehet eladni, ha még nincs meg a vizsgálat eredménye? Folyamatban van! Viszont jelentkezett valaki, aki meg szeretné venni, és azt mondja ő nem ragaszkodik a vizsgálathoz. Így mennyibe kerül litere?

Legjobb válasz: A vizsgálat azéert fontos, hogy ne okozz bajt és érzékenységi reakciót annak a babának aki kapja. Ha te ezt felmered vállalni és az anyuka is akkor mehet a biznisz, de én nem adnám.

A vizsgálat azéert fontos, hogy ne okozz bajt és érzékenységi reakciót annak a babának aki kapja. Ha te ezt felmered vállalni és az anyuka is akkor mehet a biznisz, de én nem adnám.
Úgy tudom 3000 ft körül van litere.
nálunk 2000ft/l bevizsgálva
Szerintem várd meg a vizsgálatod, nohpogy aztán visszaéljenek vele, ha esetleg baj lesz. Nehogy per legyen a dologból! Sosem tudni!!!
Szia.HIvatalosan 1800/l! A vizsgálat azért fontos, mert ha esetleg baja lesz a babának akinek adod , akkor tudd bizonyítani, hogy nem miattad van.Soha nem lehet tudni mit varnak a nyakadba.

Baj lehet belőle ha beinditja valaki az anyatej termelését, még ha nincs is kisbabája?

Legjobb válasz: hogy indítaná be? hormoninjekcióval? :-o

hogy indítaná be? hormoninjekcióval? :-o
Bizonyos betegségeknél beindulhat a tejcsepegés.Ilyen például ha valakinek túl magas a prolaktin szintje. Ez az agyalapi mirigyben a tejelválasztásért felelõs hormon. Tapasztalatból beszélek, de ez semmiképp nem egészséges állapot, gyógyszeres kezelést igényel!
Még nincs kisbabája, az azt jelenti, hogy pocakban van, de még nem született meg, vagy még nem is terhes? Amúgy én hallottam olyanról, hogy egy idõsebb nõ, aki dadaként dolgozott, úgy nyugtatta meg a rábízott kisbabákat, hogy mellre tette õket és ettõl egy idõ után beindult a tejcsije, úgy, hogy még sosem szült!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!