Találatok a következő kifejezésre: Anyatejet lehet ha még (19 db)

Ha már egyszer elapadt az anyatejem lehet e még ha gyakran mellre teszem a babát?

Legjobb válasz: Állítólag a szoptatás befejezésétõl 40 napig vissza lehet hozni a tejtermelést. Nézd meg az LLL honlapját, vagy hívj fel egy ottani tanácsadót, õk jobban tudnak tanácsot adni!

Állítólag a szoptatás befejezésétõl 40 napig vissza lehet hozni a tejtermelést. Nézd meg az LLL honlapját, vagy hívj fel egy ottani tanácsadót, õk jobban tudnak tanácsot adni!
Mindenképpen megér egy próbát!sok folyadék, fehérjeds táplálkozás, Urtica urens ch5 3x5 golyó.3-4 napon belül észlelned kell a változást!Én egy virus miatt sem enni, sem inni nem tudtam 4 napig, a kisfiam viszont egyik tápszert sem fogadta el fél évesen csak teázott, fõzelékezett napokig, és az elõbb leirtaknak köszönhetöen ismét volt tejem még 7 hónapig!KITARTÁs!!!
Nekem is eltünt a tejcsi egik napról a másikra, kikészültem teljesen, és elhatároztam, nem adom fel. Három óránként cicre tettem, (5 és fél hónapos volt), igaz üvöltött mert nem volt benne semmi, de rátettem mindig újból és újból, hogy szívja, és közte fejtem, még ha nem is jöztt semmi. Tea-kecskerutafû - , urtica urens és ricinus communis 5ch, foladék, 2 nap múlva úgyanúgy volt. Rá kell szánni az idõt, és visszajönn. Bízz magadban és a babádban.:) ))

Ha anyatej marad meg üvegben (ami előzőleg már hűtőben volt), azt vissza lehet hűteni még? És ha bekevert tápszer (Nestlé Beba Start Aktív) marad meg, az mennyi ideig és hogyan tárolható?

Hasonló kérdés: ha elutazunk valahová, és tejet, illetve tápszert viszünk üvegben (azt pedig termoszban), melyik mennyi ideig jó?

Legjobb válasz: Szia! Én rengeteg tejet fejek le naponta és ezt hüttõben tárolom és két naponta visszük a gyüjtõbe majd ott osztják. Ebbõl gondolva ha jól tudod hütteni akkor egykét napig biztosan fogyaszthatja a baba. Arra vigyázz, hogy mindig annyi tejet melegíts amennyire úgygondolod, hogy a babának szüksége van inkább potóld újra.

Szia! Én rengeteg tejet fejek le naponta és ezt hüttõben tárolom és két naponta visszük a gyüjtõbe majd ott osztják. Ebbõl gondolva ha jól tudod hütteni akkor egykét napig biztosan fogyaszthatja a baba. Arra vigyázz, hogy mindig annyi tejet melegíts amennyire úgygondolod, hogy a babának szüksége van inkább potóld újra.
Tejet, tápszert ha már egyszer felmelegítettél, azt nem szabad visszahûteni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Anyatejet lehet eladni, ha még nincs meg a vizsgálat eredménye? Folyamatban van! Viszont jelentkezett valaki, aki meg szeretné venni, és azt mondja ő nem ragaszkodik a vizsgálathoz. Így mennyibe kerül litere?

Legjobb válasz: A vizsgálat azéert fontos, hogy ne okozz bajt és érzékenységi reakciót annak a babának aki kapja. Ha te ezt felmered vállalni és az anyuka is akkor mehet a biznisz, de én nem adnám.

A vizsgálat azéert fontos, hogy ne okozz bajt és érzékenységi reakciót annak a babának aki kapja. Ha te ezt felmered vállalni és az anyuka is akkor mehet a biznisz, de én nem adnám.
Úgy tudom 3000 ft körül van litere.
nálunk 2000ft/l bevizsgálva
Szerintem várd meg a vizsgálatod, nohpogy aztán visszaéljenek vele, ha esetleg baj lesz. Nehogy per legyen a dologból! Sosem tudni!!!
Szia.HIvatalosan 1800/l! A vizsgálat azért fontos, mert ha esetleg baja lesz a babának akinek adod , akkor tudd bizonyítani, hogy nem miattad van.Soha nem lehet tudni mit varnak a nyakadba.


Miért nem lehet a lefejt anyatejet kétszer felmelegíteni (nem forralni)? Rosszat teszek ha a cumisüvegben megmaradt anyatejet még egyszer meg melegítem?

Én meleg vízbe szoktam beleállítani a cumisüveget és így melegítem a tejcsit.

Legjobb válasz: Igen, ugyanis a már egyszer megmelegített tejet nem szabad újra melegíteni és a babának adni. Az olyankor már általában romlott, savanyú. Kostold csak meg. Az anyatej nem olyan mint a tehéntej,hogy melegitgetni meg hûtögetni lehet....az is egy idõ után megsavanyodik. Egyébként hasmenést okozhat a már 1x melegitett és lehült majd újra melegitett tej.

Igen, ugyanis a már egyszer megmelegített tejet nem szabad újra melegíteni és a babának adni. Az olyankor már általában romlott, savanyú. Kostold csak meg. Az anyatej nem olyan mint a tehéntej, hogy melegitgetni meg hûtögetni lehet....az is egy idõ után megsavanyodik. Egyébként hasmenést okozhat a már 1x melegitett és lehült majd újra melegitett tej.
A melegben jobban szaporodnak a bacik, szoval megromlik a tej. En ugy szoktam, hogy melegitettem, annyit, amennyit biztosan megiszik (ez kitapasztalhato), és még ha kért, melegitettem utana plusszba.

Hozzátáplálásnál az anyatej helyett mit lehet/kell adni, ha már fogyóban van? Sajnos nem értem még mindig :o (

Anyatejes a babóm, 5,5 hónaposan a héten elkezdtük az almalevet majd a pépet. Hogy mi jön utána, azt nagyjából már elgondoltam, viszont ami még zavart okoz: Anyatejes, de már szemmel láthatólag fogy a tejem, 6 hónapos kor után mit kapnak ilyenkor anyatej helyett? (ha már tényleg nem lenne elég) Tápszert? Vagy tejpépet? Úgy tudom, kell a tejalapú táplálás, de a véd?n?m azt mondta, hogy mostmár ne kezdjük el a tápszert, hanem majd inkább a krumplit meg a f?zeléket. De ha nem lesz anyatej, akkor is kell valami tejes cucc, nem? És lehet, hogy reggel, este tápszer, közben meg tejpép, ha még nem váltunk ki teljes étkezést?

Legjobb válasz: Szia! Ne ess bele ebbe a klasszikus hibába.Az anyatewj mennyisége csökken a 6.hónap környékén,és a minõsége változik,a baba fejlõdéséhez igazodva.Nem kell tejet bevezetni a hozzátáplálásához.Bõven elég lesz a tejed,még ha kevésnek hiszed akkor is!!!Gyümölcs,zöldség,hús.Kóstolgassa ezeket cukor és só nélkül.A minõség változás azt jelenti hogy az anyatejnek meg nõ a cukor és zsír tartalma ami a szellemei fejlõdést és a fizikai mozgás fejlõdést segíti.Tehát csak nyugodtan szopiztasd,ezek mellett kínálgass neki finomságokat,de se tápszerre,se tejre nincsen szükség.

Szia! Ne ess bele ebbe a klasszikus hibába.Az anyatewj mennyisége csökken a 6.hónap környékén, és a minõsége változik, a baba fejlõdéséhez igazodva.Nem kell tejet bevezetni a hozzátáplálásához.Bõven elég lesz a tejed, még ha kevésnek hiszed akkor is!!!Gyümölcs, zöldség, hús.Kóstolgassa ezeket cukor és só nélkül.A minõség változás azt jelenti hogy az anyatejnek meg nõ a cukor és zsír tartalma ami a szellemei fejlõdést és a fizikai mozgás fejlõdést segíti.Tehát csak nyugodtan szopiztasd, ezek mellett kínálgass neki finomságokat, de se tápszerre, se tejre nincsen szükség.
Nekem 6 hónapos múlt a kisfiam. Én 5 hónaposan kezdtem el a kóstoltatást. Sajna még alig haladunk! Anyatejes, csak az kell szinte neki! A gyümölcsöket úgy ahogy megeszi, sajna még nem evett meg a bébiétel üvegnyit! A krumpli nagyon nem jött be eddig neki, a sütõtök sem! A répát még nem tudta megemészteni! Én irattam fel neki a biztonság kedvéért tápszert, mivel csak 6 hónapos korig támogatja a tb. Persze magába nem fogadja el! Pedig estére jobban járna õ is meg én is! :(
Elvileg napi 500 ml tejalapú táplálék kell neki. Ez lehet anyatej, tápszer, vagy 1 éves kor után tehéntej, kecsketej. Szerintem az anyatejet krumplival nem tudod helyettesíteni. Így ha az elfogy, akkor valamilyen tápszer jöhet. Reggel és este én is ezt adom, és uzsonnára tejpépet.
A tej helyett tápszer kell majd. Úgy lehet hozzászoktatni, ha nem fogadná el, hogy anyatejjel keverd össze. Elõször nagyobb része legyen anyatej, azután amikor már megszokta, növeld a tápszer mennyiségét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kitartok az anyatej mellett, amíg lehet, aztán meg jöhet a többi, megfogadom a tanácsokat.

Nyáron a nagy hőségben, elegendő az anyatej, szomjúság ellen? 3 hetes kisbabának? Ha nem, akkor teán kívül, mivel lehet még itatni?

Legjobb válasz: Babavizzel forraltvizzel lehet még itatni,de elegendö lesz neki az anyatej

Babavizzel forraltvizzel lehet még itatni, de elegendö lesz neki az anyatej
A legbjobb ha vízzel! Teánál a víz sokkal jobb! De pár korty elég neki, illetve amennyit kér! De amúgy tényleg azt szokták mondani, javasolni hogy anyatejes babának nem kell víz pluszba! De ha adsz neki olyan nagy melegben, kiskanállal, vagy pohárból nem lesz semmi baja! De vizet, forralt vizet vagy babavizet leginkább!
babavízzel. biztos hallottál már a Jana babavízrõl, forralás nélkül adható. csak arra ügyelj, hogy olyan cumiból kapja, ami hasonlít a cicire.nehogy megzavarja a szopizásban
Én nem értem miért tüntetik fel mumusnak a plusz folyadékot. A kisfiam 4 hónapos, 2 hónapos kora óta kap teát (csipkebogyót nagyon pici cukorral) és nagyon szereti. A szopizása egyáltalán nem változott, van hogy 1 kg is hízik egy hónap alatt. Amúgy meg ki kell tapasztalni melyik babának mi a jó. Minden nap frisset fõzök, és sokszor séta után olyan szomjas jól esik neki. Érdekes régen kötelezõ volt teáztatni a piciket most meg annyira tiltott dolog. Ha úgy látod szerintem kínáld meg ha kell neki elfogadja ha nem akkor úgy sem iszik.
Tavaly mikor ennyi idõs volt a fiam én sem adtam neki +folyadékot, igaz hogy a nagy melegben többször szopizott, de elég volt neki.Én is próbáltam a vizet, de nem nagyon kellett neki.
Utolsó válaszolónak bocsi de nincs igaza.Kisfiam 3, 5 hónapos kora óta iszik teát, mert kell Neki, és a cumisüvegbõl issza meg és semmit nem változott a cici szopizásnál, ugyanúgy szopik fél évesen is.Havonta 1 kg-t hízott most állt meg kicsit, 8, 8 Kg, nagyon szép kiegyensúlyozott Baba!Igen régen sok mindent megengedtek, most meg?Én 4 hónapos koromtól pl tejet iszom :) A másik pedig, hogy Baba válogatja, mert nem egyformák a gyerekek.De folyadék az mindenképp kell!
Szia! Ha igény szerint szoptatod, akkor elég neki az anyatej, teljesen fölösleges mással itatni.
Azért állítják be mumusnak a plusz folyadékot, pláne a cukros teát, mert egy fél éves babának is igen pici a gyomra, hát még egy pár hetesnek. Ha a pici pocakot teával, vízzel, akármivel tölti meg anyatej helyett, akkor csökkenhet az étvágya, kevesebbet szopizhat és így csak az elõtejhez fog hozzájutni, ami következtében nem fog úgy gyarapodni, ahogy kéne. A kevesebb szopizással pedig csökkenhet az anyatej. Ha meg ráadásul cumisüvegbõl adják neki, akkor még a cumizavar is kialakulhat. Persze ez sem törvényszerû, de ha épp abba tartozik a babád, akkor küzdhetsz utána. A nagy hõségben én rengetegszer tettem cicire, naponta többször letusoltunk, nem kellett neki plusz folyadék.
En szoktam adni neki. Mindig nagyon szomjas. Ha nem lenne szomjas, nem inna, biztos. Meg ha kint vagyunk akor nem szoptatom meg, de ha bent vagyunk akor is szokott szomjas lenni.
Szerintem igen, én nem adtam vizet. Kisfiam 5 hónapos, még õ is kizárólag anyatejet kapott eddig, pedig az elmúlt napokban is nagyon meleg volt. Az elõtej oltja a szomját.
Utolsó! Olvasd már légyszíves el, hogy mit írtam. Nem azt írtam, hogy minden esetben elõfordul, hanem azt, hogy elõfordulHAT. Nem egy, nem két anyukát ismerek, akik verik a fejüket a falba, hogy miért nem hallgattak a védõnõre, gyerekorvosra. A plusz folyadékot pedig senki nem vitatja a nagy melegben, csak míg egyesek vizet/teát adnak a gyereknek, addig mások anyatejet. Ahhoz, hogy nálatok nem okozott semmi gondot, gratulálok, mázlisták vagytok, kérdezd meg a védõnõtöket, hogy általánosságban mi a helyzet.

5 hónapos a kislányom, eddig csak anyatejet kapott. Mikor kezdjem a hozzátáplálást? Mivel érdemes elkezdeni? Éjjel még 1x eszik, lehet ez is megváltozik, ha eszik már mást is?

Legjobb válasz: Ha el akarod kezdeni, akkor nyugodtan, semmi baja nem lesz. Amúgy akkor szokták korábban kezdeni a hozzátápit, ha nem hízik megfelelõen az anyatejtõl. Onnan tudod majd, hogy érett-e az emésztése más ételre is, hogy a kakiban hogyan látod viszont. Ha hasonló formában jön ki, mint ahogy bement, akkor azt egyelõre hagyd, majd próbáld késõbb adni neki. Ahogy az elõzõ írta, kipréselt, leszûrt almalevet adj neki elõször pár napig. Utána üvegreszelõn lereszelt almát. Utána alma-õszibarack, õszibarack-banán, sárgabarack-banán, ha ezeket már eszi, kezdheted a fõzelékfélékkel. Elõször alma-krumpli, sütõtök, sütõtök krumpli, répa-krumpli, cékla-krumpli. Mindent min.2-3 napig, hogy lásd hogy reagál rá. Csodát ne várj amúgy a hozzátáplálástól az éjjeli ébredéssel kapcsolatban. Ez egy hosszú folyamat, mire egy teljes étkezést is kiváltasz, nemhogy többet. Mi 1 hónapja kezdtük, de most jön megint a foga, és van hogy a szokásos 1 helyett 3x is felébred. Úgyhogy kitartás.

Ha el akarod kezdeni, akkor nyugodtan, semmi baja nem lesz. Amúgy akkor szokták korábban kezdeni a hozzátápit, ha nem hízik megfelelõen az anyatejtõl. Onnan tudod majd, hogy érett-e az emésztése más ételre is, hogy a kakiban hogyan látod viszont. Ha hasonló formában jön ki, mint ahogy bement, akkor azt egyelõre hagyd, majd próbáld késõbb adni neki. Ahogy az elõzõ írta, kipréselt, leszûrt almalevet adj neki elõször pár napig. Utána üvegreszelõn lereszelt almát. Utána alma-õszibarack, õszibarack-banán, sárgabarack-banán, ha ezeket már eszi, kezdheted a fõzelékfélékkel. Elõször alma-krumpli, sütõtök, sütõtök krumpli, répa-krumpli, cékla-krumpli. Mindent min.2-3 napig, hogy lásd hogy reagál rá. Csodát ne várj amúgy a hozzátáplálástól az éjjeli ébredéssel kapcsolatban. Ez egy hosszú folyamat, mire egy teljes étkezést is kiváltasz, nemhogy többet. Mi 1 hónapja kezdtük, de most jön megint a foga, és van hogy a szokásos 1 helyett 3x is felébred. Úgyhogy kitartás.
Addig tápláld anyatejjel amíg tudod. Mi anyatejesek vagunk pedig a lányunk már 6 hónapos. És nem nagyon tervezzük a földi táplálékok bevezetését, míg nem kéri. Persze kóstoltatgatni lehet a zöldség pürét meg a gyümölcsöket. Szóval szoptasd ami van tejed. Az a gyereknek a legjobb és legideálisabb.
Én azt gondolom, hogy egy már majdnem fél éves gyereknek, nem elég az anyatej. Persze ha van bõven teje az illetõnek, akkor szép hogy azt kap a baba, hisz annál egészségesebb táplálék nincs, de azért már a hozzátáplálást el lehet kezdeni 3-4 hós korban.
2. vagyok Ha tõlem kérdezted, az én babám 7, 5 hónapos.
Még várj egy hónapot, és akkor kezd, mondjuk friss almalével, majd reszelt almával. Egy-egy új ételt kb. 1 hétig adjál neki, utána kaphatja a következõt.
Már nyugodtan adhatsz neki krumplit, répát a vasárnapi levesbõl. 3 hónaposan már azt ettük, nincs is annál jobb.
Na, 3., elszégyellhetnéd magad. Dehát nem is érted ugye, hogy miért?
Nyugodtan adhatsz neki almalét, még akkor is ha anyatejet eszik. Sõt 3-4 hét múlva már megreszelheted az almát és 1 db háztartási kekszet reszelj bele, ami kicsit felszívja a bõ levet. Aztán jöhet a többi, sárgarépa almával vegyesen. És a húslevesbõl is a zöldségek akár turmixolva, vagy csak villával szétnyomva.Négy gyereket neveltem és soha semmi bajuk nem volt, mai napig, pedig már felnõttek.:)
A kérdező hozzászólása: valószínû jövõ héten elkezdem pl :almalével. Kiváncsi vagyok a milyen pofit fog vágni az elsõ korty után:) ))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Akkor nem vagyok egyedül az éjszakai felkeléssel. A te kisbabád mennyi idõs?

Egy 5 hónapos baba mit ehet ha kevés az anyatej? Milyen tejalapút lehet adni ami nem árt? És még?

Legjobb válasz: Köszi a gyors válaszokat!Igazából almát,és sütõtököt adtam már,és meg is ette,de mivel eddig csak anyatejet evett,ezért kérdeztem,hogy most már gondolom jöhet más is...

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Igazából almát, és sütõtököt adtam már, és meg is ette, de mivel eddig csak anyatejet evett, ezért kérdeztem, hogy most már gondolom jöhet más is...
tejpépet, tápszert, doki még felírja neki! Ha viszont nem annyira kevés, csak fogyóban van, akkor próbálhatod kóstolgatni is vele a gyümiket most már. alma, õszibarack, szilva, banán, sütõtök, ilyesmik.
így van. tejpép, tápszer, gyümölcsök. 5 hónaposnak már recept nélkül is kaphatók, sõt tejpépek (4 hós kortól) bevásárlóközpontokban, dm-ben, közértekben is kapható.
Nálunk is ez a gond.Mondta a Védõnõ, hogy adhatok neki fõzeléket olyat is amit mi is megeszünk.Almát, körtét, banánt, de még a narancs levét is odaadhatod neki.Bébikaják is jók az üvegesek. Nekünk ezt tanácsolta.Reggel egy pici anyatej, utána gyümölcs, és ebédre fõzelék.Utána megint gyümölcs és estére anyatej.

Anyatej után egyből tápszer? Ha nem elég a babának a tejcsi akkor lehet neki adni egyből tápszert? Csak pótlás szinten, mert még nagyon kevés tejem van, és Õ meg éhes. Elvagyok keseredve.

Legjobb válasz: Azt irod hogy még kevés a tejed, akkor valószinü még az elején vagy. Ha tápszerrel pótolod akkor sajnos nem is fog növekedni, mert attól lesz több minél többet szopik a baba. Tehát ha azt szeretnéd hogy több legyen akkor minél többször tedd cicire a babádat akár félóránként, szedjél homeopátiás bogyót és fejjed minden szopizás után. De persze még mindig ott a probléma hogy éhes marad a babád... Ha egy-két napon belül nincs semmi változás én biztos adnék neki tápszert mert én is sajnálnám babámat és nem vagyok tápszerellenes. De szerintem ha követed a fentieket akkor biztos nem lesz gond.

Azt irod hogy még kevés a tejed, akkor valószinü még az elején vagy. Ha tápszerrel pótolod akkor sajnos nem is fog növekedni, mert attól lesz több minél többet szopik a baba. Tehát ha azt szeretnéd hogy több legyen akkor minél többször tedd cicire a babádat akár félóránként, szedjél homeopátiás bogyót és fejjed minden szopizás után. De persze még mindig ott a probléma hogy éhes marad a babád... Ha egy-két napon belül nincs semmi változás én biztos adnék neki tápszert mert én is sajnálnám babámat és nem vagyok tápszerellenes. De szerintem ha követed a fentieket akkor biztos nem lesz gond.
Így van, hallgass az elsõ hozzászólóra! Sok sikert :)
Így-így! Szoptass többször, fejjél, homeos golyók. Nekem bevált. Sikerülni fog, ne keseredj el!
Ne keseredj el. http://felicitasz.blog.hu/2010/01/24/ujszulott_kisbabak_szop.. Kitartás, és ne gondolkodj végletekben.
Nekem pár napja alig van tejem, de úgy oldom meg az etetést, hogy mind a 2 cicit odaadom neki - ez is nagyon kevés - és csak utánna adok neki tápszert. Jó lenne ha visszajönne a tejem, mert még szeretnék szoptatni. Addig is erõltetem a szopizást. Te is tedd ezt: többször tedd cicire, majd beindul!
Nálunk is gond volt ez, pótolnom kellett a frigóból a lefagyasztott anyatejbõl...nem hoztak javulást a bogyók és a gyakori szopik sem, így tápszert javasolt pótlásnak a gyerekorvos(persze nem egybõl). Azt adtam neki, akkor napi 550-600ml volt az igénye és kb 200-250 ml tápszer kellett egy nap, mert annyira nem volt tejem. Aztán szép lassan lett eredménye a gyakori szopiknak, fejésnek, de a tápszert így sem tudtam kiiktatni. Így most, kb egy hónap után, amikor is kb 700 ml-t eszik meg egy nap a babám, ebbõl kb 60-90 ml-t kell anyatej helyet tápszerrel pótolnom. Jó esetben az sem kell, mert éjjel alszik és akkor lefejek kb ennyit és azt adom másnap este. Még mindig próbálkozom, hátha egyszer ez sem kell majd! Sok sikert neked is! 3 hónapos baba anyukája

A 3 hós kisfiam arcocskája még mindig pattanásos, miért van ez? Már csak napi 1x kap anyatejet, attól nem lehet. Milupa HA Start tápszert eszik, lehet a tápszertől?

Félek hogy heges, csúnya rücskös marad az arca.

Legjobb válasz: A fiam 4 hónapos múlt és ugyanez a helyzet.Nyáron még a melegre fogták,hogy az ütötte ki.Õ is ezt a tápszert eszi amúgy.Erre én még nem gondoltam,de kíváncsian várom a válaszokat én is.Segíteni sajnos nem tudok.

A fiam 4 hónapos múlt és ugyanez a helyzet.Nyáron még a melegre fogták, hogy az ütötte ki.Õ is ezt a tápszert eszi amúgy.Erre én még nem gondoltam, de kíváncsian várom a válaszokat én is.Segíteni sajnos nem tudok.
Sziasztok! Mi is Milupa HA start tápszert eszünk, nálunk is jelentkeznek pattanások az álán, de én fözök neki kamillát és azzal mosom napi egyszer. Szépen folt nélkül elmúlik.
Az én kisfiam (5 hónapos)is Milupa tápszert kap, de mondjuk mellette szopik is, inkább csak kiegészítõnek adjuk a tápot, de az arca nem pöttyös. Unakatestvérem fia csak anyatejes volt, jó sokáig szopott, neki egész újszülött korától volt pattanása, aztán mikor már nem kapott tejet, elmúlt. Az arca most szép, semmi heg nincs rajta, ezek elmúlnak.
Az én fiam 6 hónapos és nekünk is pöttyös az arcunk, de a védõnõ és az orvos is azt mondta, hogy mivel jön a foga megváltozott a nyálának a Ph értéke és ez üti ki az arcocskáját.Hallottam már olyat is , hogy 2-3 hónaposan elõbújnak a fogak, lehet hogy neketek is alakul a foga.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!