Találatok a következő kifejezésre: Anyatejes babánál lehet tudni, hogy (2 db)

Anyatejes babánál honnan lehet tudni, hogy hasmenése van?

F?leg, ha még minden pelusban van kaki? 5 hós.

Legjobb válasz: Az anyatejes kaki valóban hígabb. De ha hasmenés, akkor nem sárgásbarna, hanem zöld a széklet. Ez is lehet csalós, mert pl. egy nátha esetén lehet zöld a széklet a lenyelt váladéktól. De ha más bajba nincs, és zöld, akkor az hasmenés.

Az anyatejes kaki valóban hígabb. De ha hasmenés, akkor nem sárgásbarna, hanem zöld a széklet. Ez is lehet csalós, mert pl. egy nátha esetén lehet zöld a széklet a lenyelt váladéktól. De ha más bajba nincs, és zöld, akkor az hasmenés.
szokatlan, bûzös, habos, vízszerû - meg lehet ismerni a színe nem igazán számít
Ha budos szagu es vizszeru. A doki azt modnta, ha ver van a kakiban, akkor van gond.

Anyatejes babánál honnan lehet tudni, hogy hány ml-t eszik?

Mindig ezt kérdezi a gyerekorvos, hogy mennyit evett, de honnan tudjam, ha szoptatom? Kaptunk digitális mérleget, hogy hány grammot hízott azt tudom, de hány ml-t azt nem!

Legjobb válasz: mi megmérjük elõtte és utána is. A ml és a gramm nincs olyan távol egymástól. megmondod, hogy mennyit mutat a mérleg és számolják ki õk. ennyi.

mi megmérjük elõtte és utána is. A ml és a gramm nincs olyan távol egymástól. megmondod, hogy mennyit mutat a mérleg és számolják ki õk. ennyi.
Mérd le szopi elött, majd szopi után! A különbözetet szopta meg a picur. Csak arra figyelj hogy ugyanabban a ruhában, pelusban...stb legyen a mérlegeléseknél!!
:-) a mérleg inkább a megevett anyatej mérését szolágálja, és nem a súlygyarapodásét, azt le tudja mérni a védõnõ is idõrõl idõre. úgy van ahogy a többiek is írták, szoptatás elõtt leméed, és közvetlen szoptatás után is. ruhástul úgy ahogy van, mind a két alkalommal a különbség = amit megevett. (én úgy tuom grammban szokás mérni az elfogyasztott ételt, és nem ml-ben, de a kettõ az anyatej esetében igencsak közel áll egymáshoz.)
ja és a pontosság kedvéért: 150g anyatej/ testsúly kg / nap a könyv szerinti adat. (Egy 3600g-os baba ez szerint 3, 6 x 150 g = 540 g körül kéne egyen egy nap 6-8 alkalomra elosztva.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!