Találatok a következő kifejezésre: Anyajegyek vannak arcomon. Egyre (26 db)

Anyajegyek vannak az arcomon. Egyre több. Igaz hogy halványak de akkor is ott vannak. Lehet ezellen csinálni valamit? Menjek bőrgyógyázhoz?

az anyajegyek nem kidudorodók . nagyon laposak. mint a szepl?

Legjobb válasz: Az anyajegyek szaporodása ellen nem sokat lehet tenni, legfeljebb annyit, hogy vigyázol, hogy ne égjen le az arcod a napon, de ez sem oldja meg a próblémádat. A nagyobb, zavaró anyajegyeket sebészeti úton el lehet távolítani. Ha valakinek sok és/vagy szabálytalan anyajegye van, érdemes bõrgyógyásszal megvizsgáltatni. Az ilyen szûrõvizsgálat az állami egészségügyben ingyenes, magánrendelésen pedig egyes helyeken kedvezményt adnak a vizitdíjból, például: http://antemed.invivo.hu/anyajegy.php

Az anyajegyek szaporodása ellen nem sokat lehet tenni, legfeljebb annyit, hogy vigyázol, hogy ne égjen le az arcod a napon, de ez sem oldja meg a próblémádat. A nagyobb, zavaró anyajegyeket sebészeti úton el lehet távolítani. Ha valakinek sok és/vagy szabálytalan anyajegye van, érdemes bõrgyógyásszal megvizsgáltatni. Az ilyen szûrõvizsgálat az állami egészségügyben ingyenes, magánrendelésen pedig egyes helyeken kedvezményt adnak a vizitdíjból, például: http://antemed.invivo.hu/anyajegy.php

Van egy anyajegy az arcomon, eddig barnás színe volt, azonban ma reggelre "kivilágosodott", ugyanolyan színű lett mint körülötte az arcom? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem anyajegy volt, hanem hemangioma, ami valtoztatja neha a szinet, sot el is tunhet. Megmutatnam azert borgyogyasznak! Ha megis anyajegy, erdemes lenne levetetni.

Lehet, hogy nem anyajegy volt, hanem hemangioma, ami valtoztatja neha a szinet, sot el is tunhet. Megmutatnam azert borgyogyasznak! Ha megis anyajegy, erdemes lenne levetetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Elég sok anyajegy van rajtam, a testemen is de ami ennél jobban zavar hogy az arcomon is, tisztítom rendszeresen, alaposan, és ma mégis felfedeztem az arcomon egy új anyajegyet, tudtok e valami okosságot az eltüntetésükre vagy halványításukra?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon sok van és még jönnek. Ezeket úgy tudod eltüntetni, ha leszedeted õket. Máshogy nem igazán. Illetve ez nem egy bõrhiba, vagy kis pattanás, amit el tudsz halványítani. És nem attól jönnek ki, hogy nem tisztítod rendesen. Ez genetika. Ami inkább fontosabb, hogy évente egyszer csináltass anyajegyszûrést, illetve figyelt õket, hogy nincs-e elváltozás rajtuk, mert könnyen bõrrákot okozhatnak, de ha idõbe észre van véve, akkor nem lesz baj. Én egyébként most voltak ilyen szûrésen, de szerencsére mindent rendben találtak.:)

Nekem is nagyon sok van és még jönnek. Ezeket úgy tudod eltüntetni, ha leszedeted õket. Máshogy nem igazán. Illetve ez nem egy bõrhiba, vagy kis pattanás, amit el tudsz halványítani. És nem attól jönnek ki, hogy nem tisztítod rendesen. Ez genetika. Ami inkább fontosabb, hogy évente egyszer csináltass anyajegyszûrést, illetve figyelt õket, hogy nincs-e elváltozás rajtuk, mert könnyen bõrrákot okozhatnak, de ha idõbe észre van véve, akkor nem lesz baj. Én egyébként most voltak ilyen szûrésen, de szerencsére mindent rendben találtak.:)
Én nem szedetném le , mert egy heg sem szebb látvány ott. Ezzel jobb együtt élni, ne háborgassuk ha nem múszály .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az elsõ kommentelõnek írnám, voltam én is bõrgyógyászaton mert a hátamon is van 3 db anyajegy ami nagyon inkább ki dudorodik féltünk nehogy baj legyen vele, de hála Istennek nem volt semmi, el se kell õket távolítani csak egyet jelöltek meg hogy esetleg ha szeretnénk, nehogy ledörzsölje a ruha. Egyébként igaz genetika.. együtt kell vele élnem, viszont van 1-2 amit majd elõbb utóbb leszedetek mert kidudorodik és félek hogy elkaparom. Köszönöm még egyszer a válaszokat!
nekem is volt 4 db anyajegyem, de csúnyák voltak és picit nagyok. elmentem orvoshoz mert már idõsebb koromra zavarni kezdett, azt mondták, nem kell levetetni mert egyébként egészségesek. Mondtam, nem baj, kapják le rólam. 15 perces beavatkozás után már meg is szabadultam tõlük.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ kommentelõtõl kérdezném hogy ez fájdalmas vagy érzéstelenítenek, mivel?
helyi érzéstelenítés, szurit kapsz de abból sem érzel semmit. Nem kell aggódnod, fájni nem fog és pillanatok alatt túl is vagy rajta. Utána nem érheti napfény, le kell ragasztanod plusz kenegetned körömvirág krémmel és annyi. De ezeket úgyis elmondják neked.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor minél elõbb kerítek idõpontot és leszedetem, köszönöm a válaszokat :) )


Van az arcomon egy anyajegy ami sztem a szoli miatt kicsit megnövekedett. Szeretnék elmenni szoliba mert elég fehér vagyok nem sokszor csak 2-3x akkor is csak 5 percre. Mekkora az esélye h akkor is nő az az anyajegyem?

Nem akarom h ennél nagyobb legyen:(

Legjobb válasz: Ha szemmel láthatóan növekszik egy anyajegyed, akkor irány a bõrgyógyász, és sürgõsen felejtsd el a szolit!!! ez nem pusztán esztétikailag gond, hanem a bõröd egészségével játszol. egy családi ismerõsünk így kapott bõrrákot:S

Ha szemmel láthatóan növekszik egy anyajegyed, akkor irány a bõrgyógyász, és sürgõsen felejtsd el a szolit!!! ez nem pusztán esztétikailag gond, hanem a bõröd egészségével játszol. egy családi ismerõsünk így kapott bõrrákot:S
A kérdező hozzászólása: juhj:S én is gondoltam rá h azért ez rendellenes:S

Van egy nagy anyajegy az arcomon, ki is dudorodik és le fogják szedni. Fájni fog?

Nagyon sima, puha, fehér a bõröm és azt mondják, hogy olyankor nem szokták, de engem nagyon idegesít és zavar, mindig a hajammal takargatom, de pont rossz helyen van és látszik. úgy fogják, hogy gy vonal alakú sebhely fog maradni az arcomon. azt hogy csinálják? elaltatnak? vagy simán? volt már ilyen valakinek? köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Helyi érzéstelenítéssel csinálják. Az anyajegybe kapod az érzéstelenítõ injekciót, utána már nem érzel semmit, ugyanúgy mint foghúzásnál. Kimetszik az anyajegyet utána 1-2 öltéssel összevarrják a bõrt.

Helyi érzéstelenítéssel csinálják. Az anyajegybe kapod az érzéstelenítõ injekciót, utána már nem érzel semmit, ugyanúgy mint foghúzásnál. Kimetszik az anyajegyet utána 1-2 öltéssel összevarrják a bõrt.

Jól állhat egy ajak-piercing, ha sok anyajegy van az arcomon? (képpel)

http://www.image-share.com/ipng-343-278.html

Legjobb válasz: Én nem csináltatnék ennyi anyajegy mellé még egy piercinget is. De ez csak az én véleményem:)

Én nem csináltatnék ennyi anyajegy mellé még egy piercinget is. De ez csak az én véleményem:)
nekem maga ez a fajta pc sem tetszik, de az anyajegyek mellé még annyira sem ajánlom.
sztem ne akarj pc, olyan gáz már , letûnt és unalmas.
Magadnak lehet ferdén szúrnád... az sem mindegy azért. Amúgy meg szerintem anyajegyek mellé nem túl jó. Meg alapból az ajakpiercing sem túl jó mert tönkrevágja a fogaidat. Inkább szemöldök vagy füledbe még vagy ötöt:)
A kérdező hozzászólása: Nem bántaná, mert mûanyagot vennék. Nyelv pc se bántja a fogaimat, mert mûanyag golyók vannak :)
Most komolyan azért, mert leírtam totál normálisan, hogy én nem rakatnék ennyi anyajegy mellé pierciget, le kellett pontozni? Saját magam nevében beszéltem. Nem tudom, akkor minek kell véleményt kérni, ha csak az a jó, ha azt írják, igen tetess legalább 8 piercinget a fejedre, tök szuper lesz.
A kérdező hozzászólása: Ne zavarjon, hogy nem pontoztam senkit. ;) Nem csak én tudok itt pontozni, errõl elfeledkeztél?
Szia! sztem az anyajegy mindegy, legalábbis én pl szeretem az anyajegyeket, és amúgy ok nélkül nem szedik csak úgy le, fõleg nem arcon, mert megmaradhat a helye és az csak rosszabb... Viszont az az oldalra szúrt ajak pc szerintem se szép, jobb középen, de nem ez volt a kérdésed, tudom :) A másik, hogy inkább ne magadnk szúrd, mert vagy jól sikerül, vagy nem, szóval két esélyes a dolog. Nem a fertõzések miatt, hanem amúgy, még egy gyakorlott pc-s se tudja úgy magának szúrni, mert nehezebben látod, tükörben azért nem olyan, meg kell hozzá némi gyakorlat is, ugye érezni a fagyasztás után nem érzel semmit, anélkül meg a fájdalomtól nem tudod majd rendesen átszúrni. És ha azt veszed, akkor egy szúrás nem olyan drága, ahol én csináltattam, ott 5000ft volt ékszerrel együtt. Szóval én azt ajánlom, hogy menj el szalonba, ha gondolod akár megadpm az enyém telszámát is, ha nem ismersz senkit.
Elõzõ vagyok, most mégegyszer elolvastam a kommentjeidet és a lidocain az tényleg kevés, egyrészt fagyasztó kéne, meg rendes fertõtlenítõ...stb. Már többe jössz ki, mintha megcsináltatnád...
A kérdező hozzászólása: Van a nyelvemben :) Persze sterilen szúrnám magamnak, így is eléggé higiénia-mániás vagyok :/
Elsõ vagyok. Azt írod tetszik a nyelv pc is. Akkor szerintem oda mehet. Vagy esetleg az orrodba. Szúrni meg ne szúrd magadnak. Bízd inkább szakemberre, nem hiába van piercinges. Nem csak Lidocain kell, hanem fertõtlenítõ, steril tû, gumikesztyû.
A kérdező hozzászólása: Majd nemsoká kipróbálom, hogy nézne ki, van itthon olyan fém piercing-golyóm :) Odapróbálgatom :D Amúgy.. Szerinted megpróbáljam magamnak szúrni? Lidocain spray van itthon..
szerintem meg pont hogy elvonja a figyelmet, mivel a piercing fényes, csillog meg ilyenek, mellette az anyajegy meg szinte beleolvad az arcodba, én csináltatnék a helyedben, arról nem is beszélve, hogy simán kiveheted, ha mégse jó, de szerintem jó lesz
A kérdező hozzászólása: Köldökbe gusztustalan szerintem, ha tökéletes hasam lenne, akkor oké, de nem vagyok szép vékony. :/ Oda semmiképp sem... Amúgy szerintem leszedetem az anyajegyeim, nagyon zavarnak alapból is..
Nekem is kb ennyi van az arcomon, és régen én is nagyon szerettem volna, de aztán meggondoltam magam az anyajegyek végett. Szerintem ha semmi bajuk az anyajegyeidnek, akkor nehogy már levetesd egy hülye pc miatt.. akkor már inkább köldökbe :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, nem ez volt a kérdés. :) És nekem tetszenek. A nyelv pc-m is tetszik minden barátomnak, még a szerelmemnek is..
A kérdező hozzászólása: Oké.. Akkor most vagy leszedetem az anyajegyeket, vagy máshova rakatok pc-t :D Csak arcon máshova nem tudom, hova kéne :/
A kérdező hozzászólása: Én szeretnék ilyen pc-t, csak ez a sok anyajegy.. Így nem merem :S
Szerintem ne rontsd el inkább.

Az embereket mennyire zavarja, ha egy embernek feltűnöbb anyajegy van az arcán, szeplős vagy nagy májfolt van az arcán?

Vagy bármilyen másik szépséghiba, ami arcon van és szembet?n?.

Legjobb válasz: Hát szembetûnõ, tehát egybõl azt szúrom ki, így engem zavar. De én retardált gyökér vagyok.

Hát szembetûnõ, tehát egybõl azt szúrom ki, így engem zavar. De én retardált gyökér vagyok.

A férfiakat zavarja ha egy csaj arcán sok anyajegy van? (többi alul)

engem egyre jobban zavarnak az arcomon lévő anyajegyek

Legjobb válasz: engem nem, van, akinek kifejezetten jól áll. de ehhez látni kéne, hogy hol, mennyi, mekkora, milyen...

engem nem, van, akinek kifejezetten jól áll. de ehhez látni kéne, hogy hol, mennyi, mekkora, milyen...
A kérdező hozzászólása: több az arcon de nem nagyok, közepes
Hát az ilyen anyajegyekbõl nem is szabad kihúzni a szõrszálat, mert elrákosodhat. Ezeket általában csak visszavágni szabad.
A kérdező hozzászólása: nemhiszem h elrákosodna...amugy is pici és halvány
Hát pedig elrákosodhat, akár hiszed, akár nem. Én tuti leszedetném.
Nem minden anyajegy rákosodik el, sõt ha ez meg is történik akkor más oka van, de hivatalosan tényleg csak levágni szabad.Nézesd meg bõrgyógyásszal és kérdezd meg.
Nem szabad kihúzni. Leszedik neked ingyen ezt az anyajegyet.

Van pár kiálló (2-3) anyajegy a hátamon, egy nem kiálló az arcomon. Ne menjek szoláriumba? Mennyi szolizástól lesz nagyobb? Vagy lehet hogy mégse nagyobbodik meg? Mennyire valószínű?

Legjobb válasz: akkor nagyobbodik ha már rákos. uh ne várd h nöjön. meg ám menj el börgyógyászhoz megnézetni h milyen állapotban vannak

akkor nagyobbodik ha már rákos. uh ne várd h nöjön. meg ám menj el börgyógyászhoz megnézetni h milyen állapotban vannak
Ha megnõ egy anyajegy, akkor már baj van, akkor már le kell szedetni, rák is lehet belõle. Én nem mennék szolizni, viszont bõrgyógyászhoz annál inkább! Õ majd megmondja mi a helyzet velük, lehet-e szolizni vagy sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!