Találatok a következő kifejezésre: Anyámék elég felléptek, hogy valamit mozognom (1 db)

Anyámék elég határozottan felléptek, hogy valamit mozognom kéne. Tanácstalan vagyok, hogy kezdjek neki?

(majdnem 17 vagyok) Régebben sok sportba belekezdtem, de mindig abbahagytam vmi miatt.. És most sem azzal van a bajom, hogy esetleg figyelmeztetnek, hogy amit most felszedek, azt kés?bb iszonyú nehéz lesz leadni.. hanem ahogy mondják. Totál úgy érzem, hogy csak bántani akar.. Sok problémám van eleve anyával, én tettem fel azt a kérdést is, hogy féltékeny rám... de ez csak rosszabb. És tényleg most nem azzal van a gond, hogy szólnak, mert elhiszem, hogy jót akarnak. Hanem egyszer?en úgy érzem, hogy ha eddig máshogy nem tudott rám hatni rám, (sport-ügyben) akkor majd így. Fájdalmat okoz, megbánt.. és elvárja, hogy felmutassak valamit, vagy bizonyítsak nekik. Kicsit úgy érzem, hogy már csak azért sem.. De akkor magammal szúrnék ki.

Legjobb válasz: Nekem is anyámmal vannak hasonló gondjaim,azzal kapcsolatban,ahogy beszél hozzám.Nálam az segített valamennyit,hogy mikor megint kissé sértõen beszélt,megmondtam neki,hogy bánt.Egyszer-kétszer ezt elmondtam neki,és mostmár kedvesebb.Meg kell ezt neki mondani,lehet,hogy õ ezt nem tudja,és azt hiszi,hogy nem is hallod,amit mond(gondolom,azért a kamaszkor környékén vagy,ilyenkor a szülõk se tudnak bánni a gyerekkel).Ha meg majd tehetem,elköltözök,és kész.De addig,míg vele élek,jobb békességben élni,amennyire lehet. A sporttal kapcsolatban:jobb,ha találsz magadnak egy sportot,amit szeretsz.Nem kell versenyszerûen ûzni,de sok örömöt lelsz majd benne,és az otthoni stressz lekûzdésében is segít(tapasztalatból mondom).Ha nem szeretsz futni,nem baj,de mindenkinek van valamilyen sportja,ami közellebb áll a szívéhez a többinél,és amit hosszabb idõ után se un meg.Pl.én néha futok,de minden nap nem tudnék,mert ahhoz már nincs kedvem.Kipróbáltam pár sportot,fõleg tornaórán,és nem tetszett nagyon egyik se.aztán kaptam egy jógás könyvet,és rájöttem,hogy ez az én sportom!Minden reggel jógázom,és nélküle rosszabb a napom az izmaim görcsössége miatt.A pattogósabb sportokat meg egyszerûen nem szeretem sûrûn csinálni,csak az ilyen nyugodtakat. Szóval azt tanácsolom,hogy te is keresgélj,próbálj ki sok mindent egy-két alkalommal,ha valami nem jön be,keress mást. Sok sikert,ha bírsz írj majd,hogy alakulnak a dolgok!

Nekem is anyámmal vannak hasonló gondjaim, azzal kapcsolatban, ahogy beszél hozzám.Nálam az segített valamennyit, hogy mikor megint kissé sértõen beszélt, megmondtam neki, hogy bánt.Egyszer-kétszer ezt elmondtam neki, és mostmár kedvesebb.Meg kell ezt neki mondani, lehet, hogy õ ezt nem tudja, és azt hiszi, hogy nem is hallod, amit mond(gondolom, azért a kamaszkor környékén vagy, ilyenkor a szülõk se tudnak bánni a gyerekkel).Ha meg majd tehetem, elköltözök, és kész.De addig, míg vele élek, jobb békességben élni, amennyire lehet. A sporttal kapcsolatban:jobb, ha találsz magadnak egy sportot, amit szeretsz.Nem kell versenyszerûen ûzni, de sok örömöt lelsz majd benne, és az otthoni stressz lekûzdésében is segít(tapasztalatból mondom).Ha nem szeretsz futni, nem baj, de mindenkinek van valamilyen sportja, ami közellebb áll a szívéhez a többinél, és amit hosszabb idõ után se un meg.Pl.én néha futok, de minden nap nem tudnék, mert ahhoz már nincs kedvem.Kipróbáltam pár sportot, fõleg tornaórán, és nem tetszett nagyon egyik se.aztán kaptam egy jógás könyvet, és rájöttem, hogy ez az én sportom!Minden reggel jógázom, és nélküle rosszabb a napom az izmaim görcsössége miatt.A pattogósabb sportokat meg egyszerûen nem szeretem sûrûn csinálni, csak az ilyen nyugodtakat. Szóval azt tanácsolom, hogy te is keresgélj, próbálj ki sok mindent egy-két alkalommal, ha valami nem jön be, keress mást. Sok sikert, ha bírsz írj majd, hogy alakulnak a dolgok!
szerintem táncolj:) én fél év alatt tökjó alakra tehettem szert mármint megformálta a csípõmet^^
Ha neki állsz valamit mozogni, ne a szüleid legyenek a szemeid elõtt, hanem, hogy igen magamnak akarok jót, hasznosat.Elég ha a barátokkal elmész tollasozni, focizni, kézizni, kosárlabda, vagy akár egyedül bicajozni, futni mp3 lejátszóval még ki is kapcsol, ha szereted a zenét, és mindig felemelt fejjel és elégedetten menj haza.Mutasd meg a szüleidnek mire vagy képes, büszkék lesznek rád ( nemcsak a sportra kell érteni ezt)
ha 2 ember úgy látja igaza lehet. szerintem a mai fiatalok között sok akin van felesleg. az úszógumi 20 éves kor alatt az gondolom hogy nagy nagy tunyaság miatt van. kezd el mozogni mert pl elég szarul fog az esni ha majd egy fiu aki tetszik mundja rád hogy kövér vagy, vagy úszógumis. ne fuss, haugy érzed felesleg van csak rajtad akkor kezd el táncolni járni. na az megmozgat majd. ha városban élsz sok sok lehetöséged van aerobikra, táncolni járni. ha falun akkor nehezebb, de a legjobb ha valami olyat kezdesz el ami tetszik is neked. ha pl gondod van a tánccal mert nincs olyan ritmus érzéked akkor az aerobik a legjobb mert ott majd bele jössz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy, a korit szeretem, imádom. Jégen. És amúgy elég sok embert megkérdeztem, õk nem látják. Szerintem ez hülyeség, hogy két ember tízhez képest mondjuk mennyire reális... Nem, jól érzem így magam, de az állandó mozgás az kéne. Tudom én is , hogy jobb lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány hónap alatt érhetek el egy ilyesmi erőszintet?

http://youtu.be/hlkcBdwyVGs?t=49s
Lécíves nézd végig a videót és utána kommentelj! Köszönöm!
Egy olyasmi erőszint, mint ami a srácnak van mennyi idő összehozni? 8-9 hónap esetleg 1 év alatt megvan?

1

Ki merre fut?

Budapesten belül valaki esetleg?

4

Melyik a másik nagy sport üzlet a Hervis mellett?

4

Melyik rádio közvetíti az ute fradi meccset?

0

Miért nem tudok gyorsan futni? Rendszeresen sportolok

Gyakorolok sprintelgetni,járok kézilabda edzésre ahol szintén van sok futás.De egyszerűen lassan futok,és hamar elfáradok. Nem vagyok túlsúlyos 167 cm, 51 kiló. Tudnátok valami tippet? Vagy a mozgásomon kéne változtatni? Közelednek a tesiórás futófelmérések,ez az utolsó reményem. Könyörgöm valaki segítsen

0

Komló környékén valaki normális lovardát tud?

Normális alatt azt értem, hogy az oktatás is jó és az oktatás ára is elfogadható legyen.Ha valaki Pécsen tud jó lovardát az se gond.:) Ha tudtok ilyet légyszi írjatok, elérherőségeknek, infóknak is örülnék.:) Előre is köszönöm!:)

0

Széles fogású húzódzkodás? Többi lent.

Ha széles fogású mellig húzásnál homorítók akkor van olyan hasznos, mint a nyakhoz húzás?
Nyakhoz húzás tökéletesen megedzi a hátam.
Eddig minden edzésen amelyiken nyakhoz húztam sikeresen bedurrasztotta a hátam. Tökéletesen edzi a lapocka izmait + a trapézt. Viszont sokan próbálnak lebeszélni róla, mert elcseszi a vállat.
Tehát ha homorítok mellig húzással akkor az van olyan hatásos, mint a nyakhoz húzás?

1

Kecskeméten tudnátok ajánlani jó küzdősportot vagy harcművészetet?

0

A LIDL-ben kapható CRIVIT SPORT mini trambulinról vannak tapasztalatok? Megéri? (Most kb.7000-8000 Ft)

A válaszokat az egészségem nevében előre is köszönöm. :)

0

Leirnátok a Suca Fitness összes személyi edzőjét?

Budapest,16. Kerület,ugye?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!