Találatok a következő kifejezésre: Anyámék elég felléptek, hogy valamit mozognom (1 db)

Anyámék elég határozottan felléptek, hogy valamit mozognom kéne. Tanácstalan vagyok, hogy kezdjek neki?

(majdnem 17 vagyok) Régebben sok sportba belekezdtem, de mindig abbahagytam vmi miatt.. És most sem azzal van a bajom, hogy esetleg figyelmeztetnek, hogy amit most felszedek, azt kés?bb iszonyú nehéz lesz leadni.. hanem ahogy mondják. Totál úgy érzem, hogy csak bántani akar.. Sok problémám van eleve anyával, én tettem fel azt a kérdést is, hogy féltékeny rám... de ez csak rosszabb. És tényleg most nem azzal van a gond, hogy szólnak, mert elhiszem, hogy jót akarnak. Hanem egyszer?en úgy érzem, hogy ha eddig máshogy nem tudott rám hatni rám, (sport-ügyben) akkor majd így. Fájdalmat okoz, megbánt.. és elvárja, hogy felmutassak valamit, vagy bizonyítsak nekik. Kicsit úgy érzem, hogy már csak azért sem.. De akkor magammal szúrnék ki.

Legjobb válasz: Nekem is anyámmal vannak hasonló gondjaim,azzal kapcsolatban,ahogy beszél hozzám.Nálam az segített valamennyit,hogy mikor megint kissé sértõen beszélt,megmondtam neki,hogy bánt.Egyszer-kétszer ezt elmondtam neki,és mostmár kedvesebb.Meg kell ezt neki mondani,lehet,hogy õ ezt nem tudja,és azt hiszi,hogy nem is hallod,amit mond(gondolom,azért a kamaszkor környékén vagy,ilyenkor a szülõk se tudnak bánni a gyerekkel).Ha meg majd tehetem,elköltözök,és kész.De addig,míg vele élek,jobb békességben élni,amennyire lehet. A sporttal kapcsolatban:jobb,ha találsz magadnak egy sportot,amit szeretsz.Nem kell versenyszerûen ûzni,de sok örömöt lelsz majd benne,és az otthoni stressz lekûzdésében is segít(tapasztalatból mondom).Ha nem szeretsz futni,nem baj,de mindenkinek van valamilyen sportja,ami közellebb áll a szívéhez a többinél,és amit hosszabb idõ után se un meg.Pl.én néha futok,de minden nap nem tudnék,mert ahhoz már nincs kedvem.Kipróbáltam pár sportot,fõleg tornaórán,és nem tetszett nagyon egyik se.aztán kaptam egy jógás könyvet,és rájöttem,hogy ez az én sportom!Minden reggel jógázom,és nélküle rosszabb a napom az izmaim görcsössége miatt.A pattogósabb sportokat meg egyszerûen nem szeretem sûrûn csinálni,csak az ilyen nyugodtakat. Szóval azt tanácsolom,hogy te is keresgélj,próbálj ki sok mindent egy-két alkalommal,ha valami nem jön be,keress mást. Sok sikert,ha bírsz írj majd,hogy alakulnak a dolgok!

Nekem is anyámmal vannak hasonló gondjaim, azzal kapcsolatban, ahogy beszél hozzám.Nálam az segített valamennyit, hogy mikor megint kissé sértõen beszélt, megmondtam neki, hogy bánt.Egyszer-kétszer ezt elmondtam neki, és mostmár kedvesebb.Meg kell ezt neki mondani, lehet, hogy õ ezt nem tudja, és azt hiszi, hogy nem is hallod, amit mond(gondolom, azért a kamaszkor környékén vagy, ilyenkor a szülõk se tudnak bánni a gyerekkel).Ha meg majd tehetem, elköltözök, és kész.De addig, míg vele élek, jobb békességben élni, amennyire lehet. A sporttal kapcsolatban:jobb, ha találsz magadnak egy sportot, amit szeretsz.Nem kell versenyszerûen ûzni, de sok örömöt lelsz majd benne, és az otthoni stressz lekûzdésében is segít(tapasztalatból mondom).Ha nem szeretsz futni, nem baj, de mindenkinek van valamilyen sportja, ami közellebb áll a szívéhez a többinél, és amit hosszabb idõ után se un meg.Pl.én néha futok, de minden nap nem tudnék, mert ahhoz már nincs kedvem.Kipróbáltam pár sportot, fõleg tornaórán, és nem tetszett nagyon egyik se.aztán kaptam egy jógás könyvet, és rájöttem, hogy ez az én sportom!Minden reggel jógázom, és nélküle rosszabb a napom az izmaim görcsössége miatt.A pattogósabb sportokat meg egyszerûen nem szeretem sûrûn csinálni, csak az ilyen nyugodtakat. Szóval azt tanácsolom, hogy te is keresgélj, próbálj ki sok mindent egy-két alkalommal, ha valami nem jön be, keress mást. Sok sikert, ha bírsz írj majd, hogy alakulnak a dolgok!
szerintem táncolj:) én fél év alatt tökjó alakra tehettem szert mármint megformálta a csípõmet^^
Ha neki állsz valamit mozogni, ne a szüleid legyenek a szemeid elõtt, hanem, hogy igen magamnak akarok jót, hasznosat.Elég ha a barátokkal elmész tollasozni, focizni, kézizni, kosárlabda, vagy akár egyedül bicajozni, futni mp3 lejátszóval még ki is kapcsol, ha szereted a zenét, és mindig felemelt fejjel és elégedetten menj haza.Mutasd meg a szüleidnek mire vagy képes, büszkék lesznek rád ( nemcsak a sportra kell érteni ezt)
ha 2 ember úgy látja igaza lehet. szerintem a mai fiatalok között sok akin van felesleg. az úszógumi 20 éves kor alatt az gondolom hogy nagy nagy tunyaság miatt van. kezd el mozogni mert pl elég szarul fog az esni ha majd egy fiu aki tetszik mundja rád hogy kövér vagy, vagy úszógumis. ne fuss, haugy érzed felesleg van csak rajtad akkor kezd el táncolni járni. na az megmozgat majd. ha városban élsz sok sok lehetöséged van aerobikra, táncolni járni. ha falun akkor nehezebb, de a legjobb ha valami olyat kezdesz el ami tetszik is neked. ha pl gondod van a tánccal mert nincs olyan ritmus érzéked akkor az aerobik a legjobb mert ott majd bele jössz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy, a korit szeretem, imádom. Jégen. És amúgy elég sok embert megkérdeztem, õk nem látják. Szerintem ez hülyeség, hogy két ember tízhez képest mondjuk mennyire reális... Nem, jól érzem így magam, de az állandó mozgás az kéne. Tudom én is , hogy jobb lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tippmix, miért mindig a magas szorzóra hajtanak!?

Sokakat látok tipp mixelni, és nem értem miért mindig a magas szorzóra hajszolják!?
2× -es szorzót könnyű össze hozni, és sokkal valószínűbb mint egy 20-50 vagy 70 -es szorzózó.
Tudom nem hoz sokat, hisz ha játszol 200 Ft -ért, nyerhetsz 400 -at.
Ha csak 1 hétig sikerülne megdupláznod, minden nap az előző napi nyereményt, lenne 12 ezered, ha 2 hétig tudnád ezt végig vinni, akkor akár 1,5 millád.
ÉS csak 200 Ft -ot buksz, ha nem jön össze.
Szóval nem értem, miért kell hajszolni, sok kicsi ODDS is sokra megy. :-)

3

Tippmixen a nyereményt csak ott lehet átvenni ahol feladtam a szelvényt, vagy más lottózókban is lehetséges?

2

Milyen étrend kiegészítőkre érdemes beruházni fehérje és multivitaminon kívül, annak aki rendszeresen edz? 19/L

18

14 évesen érdemes hasizmozni nem tehetek kárt magamban?

10

Melyik a legjobb küzdősport önvédelemre ill. utcai verekedésre?

Ha tegyük fel megtámadnak az utcán, akár késsel, melyik küzdősport elsajátításának venném legjobb hasznát ?

5

Ciki, ha egy férfi zumbázik?

3

Ha futok azzal letudok fogyni?

ha mondjuk minden nap elmegyek futni és 1 órán keresztül futok 10km/h tempóban akkor a hasamon lévő felesleget letudom adni? vagy a fölös hájt ami rajtam van?
és kb mennyi idő alatt 1-2-3-4-5 hónap?

9

Tudtok olyan helyet, oldalt, ahol kapható normális áron bokasúly?

5 kg-os bokasúlyt, lábsúlyt keresnék, de sehol sem találok. Esetleg valaki nem tud egy jó üzletet, vagy netes oldalt, ahol kapni?
Előre is köszönöm!

0

Hol vannak videók, ahol az ökölvívásos elhajolást bemutatják?

Sziasztok. Járok edzeni, tudom HOGY NEM LEHET NETEN TANULNI társas sportot. Még nem vettük az elhajolásokat.
Szertetnék viszont előre informálódni, hogy, hogyan is kell..
Ha tudtok ilyen videókat, ahol tassín bemutatják, azt megköszönném.

1

Mit jelent az hogy pl:NB1, NB2?

A kézistársaim sokat beszélnek erről,és rossz hogy nem tudok bekapcsolódni.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!