Találatok a következő kifejezésre: Anyámék elég felléptek, hogy valamit mozognom (1 db)

Anyámék elég határozottan felléptek, hogy valamit mozognom kéne. Tanácstalan vagyok, hogy kezdjek neki?

(majdnem 17 vagyok) Régebben sok sportba belekezdtem, de mindig abbahagytam vmi miatt.. És most sem azzal van a bajom, hogy esetleg figyelmeztetnek, hogy amit most felszedek, azt kés?bb iszonyú nehéz lesz leadni.. hanem ahogy mondják. Totál úgy érzem, hogy csak bántani akar.. Sok problémám van eleve anyával, én tettem fel azt a kérdést is, hogy féltékeny rám... de ez csak rosszabb. És tényleg most nem azzal van a gond, hogy szólnak, mert elhiszem, hogy jót akarnak. Hanem egyszer?en úgy érzem, hogy ha eddig máshogy nem tudott rám hatni rám, (sport-ügyben) akkor majd így. Fájdalmat okoz, megbánt.. és elvárja, hogy felmutassak valamit, vagy bizonyítsak nekik. Kicsit úgy érzem, hogy már csak azért sem.. De akkor magammal szúrnék ki.

Legjobb válasz: Nekem is anyámmal vannak hasonló gondjaim,azzal kapcsolatban,ahogy beszél hozzám.Nálam az segített valamennyit,hogy mikor megint kissé sértõen beszélt,megmondtam neki,hogy bánt.Egyszer-kétszer ezt elmondtam neki,és mostmár kedvesebb.Meg kell ezt neki mondani,lehet,hogy õ ezt nem tudja,és azt hiszi,hogy nem is hallod,amit mond(gondolom,azért a kamaszkor környékén vagy,ilyenkor a szülõk se tudnak bánni a gyerekkel).Ha meg majd tehetem,elköltözök,és kész.De addig,míg vele élek,jobb békességben élni,amennyire lehet. A sporttal kapcsolatban:jobb,ha találsz magadnak egy sportot,amit szeretsz.Nem kell versenyszerûen ûzni,de sok örömöt lelsz majd benne,és az otthoni stressz lekûzdésében is segít(tapasztalatból mondom).Ha nem szeretsz futni,nem baj,de mindenkinek van valamilyen sportja,ami közellebb áll a szívéhez a többinél,és amit hosszabb idõ után se un meg.Pl.én néha futok,de minden nap nem tudnék,mert ahhoz már nincs kedvem.Kipróbáltam pár sportot,fõleg tornaórán,és nem tetszett nagyon egyik se.aztán kaptam egy jógás könyvet,és rájöttem,hogy ez az én sportom!Minden reggel jógázom,és nélküle rosszabb a napom az izmaim görcsössége miatt.A pattogósabb sportokat meg egyszerûen nem szeretem sûrûn csinálni,csak az ilyen nyugodtakat. Szóval azt tanácsolom,hogy te is keresgélj,próbálj ki sok mindent egy-két alkalommal,ha valami nem jön be,keress mást. Sok sikert,ha bírsz írj majd,hogy alakulnak a dolgok!

Nekem is anyámmal vannak hasonló gondjaim, azzal kapcsolatban, ahogy beszél hozzám.Nálam az segített valamennyit, hogy mikor megint kissé sértõen beszélt, megmondtam neki, hogy bánt.Egyszer-kétszer ezt elmondtam neki, és mostmár kedvesebb.Meg kell ezt neki mondani, lehet, hogy õ ezt nem tudja, és azt hiszi, hogy nem is hallod, amit mond(gondolom, azért a kamaszkor környékén vagy, ilyenkor a szülõk se tudnak bánni a gyerekkel).Ha meg majd tehetem, elköltözök, és kész.De addig, míg vele élek, jobb békességben élni, amennyire lehet. A sporttal kapcsolatban:jobb, ha találsz magadnak egy sportot, amit szeretsz.Nem kell versenyszerûen ûzni, de sok örömöt lelsz majd benne, és az otthoni stressz lekûzdésében is segít(tapasztalatból mondom).Ha nem szeretsz futni, nem baj, de mindenkinek van valamilyen sportja, ami közellebb áll a szívéhez a többinél, és amit hosszabb idõ után se un meg.Pl.én néha futok, de minden nap nem tudnék, mert ahhoz már nincs kedvem.Kipróbáltam pár sportot, fõleg tornaórán, és nem tetszett nagyon egyik se.aztán kaptam egy jógás könyvet, és rájöttem, hogy ez az én sportom!Minden reggel jógázom, és nélküle rosszabb a napom az izmaim görcsössége miatt.A pattogósabb sportokat meg egyszerûen nem szeretem sûrûn csinálni, csak az ilyen nyugodtakat. Szóval azt tanácsolom, hogy te is keresgélj, próbálj ki sok mindent egy-két alkalommal, ha valami nem jön be, keress mást. Sok sikert, ha bírsz írj majd, hogy alakulnak a dolgok!
szerintem táncolj:) én fél év alatt tökjó alakra tehettem szert mármint megformálta a csípõmet^^
Ha neki állsz valamit mozogni, ne a szüleid legyenek a szemeid elõtt, hanem, hogy igen magamnak akarok jót, hasznosat.Elég ha a barátokkal elmész tollasozni, focizni, kézizni, kosárlabda, vagy akár egyedül bicajozni, futni mp3 lejátszóval még ki is kapcsol, ha szereted a zenét, és mindig felemelt fejjel és elégedetten menj haza.Mutasd meg a szüleidnek mire vagy képes, büszkék lesznek rád ( nemcsak a sportra kell érteni ezt)
ha 2 ember úgy látja igaza lehet. szerintem a mai fiatalok között sok akin van felesleg. az úszógumi 20 éves kor alatt az gondolom hogy nagy nagy tunyaság miatt van. kezd el mozogni mert pl elég szarul fog az esni ha majd egy fiu aki tetszik mundja rád hogy kövér vagy, vagy úszógumis. ne fuss, haugy érzed felesleg van csak rajtad akkor kezd el táncolni járni. na az megmozgat majd. ha városban élsz sok sok lehetöséged van aerobikra, táncolni járni. ha falun akkor nehezebb, de a legjobb ha valami olyat kezdesz el ami tetszik is neked. ha pl gondod van a tánccal mert nincs olyan ritmus érzéked akkor az aerobik a legjobb mert ott majd bele jössz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy, a korit szeretem, imádom. Jégen. És amúgy elég sok embert megkérdeztem, õk nem látják. Szerintem ez hülyeség, hogy két ember tízhez képest mondjuk mennyire reális... Nem, jól érzem így magam, de az állandó mozgás az kéne. Tudom én is , hogy jobb lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehetek sportújságíró?

Hány pont kell hozzá, hogy bejussak? Milyen főiskola, egyetem kell hozzá?

0

Ízületek erősítésére vannak gyakorlatok?

Szeretném az ízületeket megerősíteni, de nem tudom hogyan... Gyakorlat esetleg?

1

Valami jó mix tornázáshoz?

Elkezdtem tornázni de elég unalmas így valami jó zene nélkül..valami pörgősebb de jó remixet, ami kb 20percnél hosszabb linkeljetek létszíves:) (ne magyar zenés legyen:) )

2

Rendőrtiszti felvételi! Hogyan készüljek?

Április környékén felvételizek az NKE Rendészettudományi Karára és fizikailag szeretnék addig a lehető legjobb állapotba kerülni.
Jelenleg a 2000 métert 13 perc alatt futom le...milyen módszerrel készüljek, hogy áprilisra le tudjam futni 10 perc alatt? Tudnátok valami jó ötletet adni? Sikerülhet ennyi idő alatt? Köszönöm a válaszokat!

0

Ez valóban így van? Többi lent.

A híd-tartás, L-tartás és a teljes gerinccsavarás erősíti az ízületeket? A fegyencedzés 2. kötetében olvastam.
Mit gondoltok róla?

1

Ma vettem creatin mono hidratott. De nem tudok el igazodni hogy hogyan szegyem aki szedet ilyet az írjon amúgy 61 kg vagyok. Meg azt hallottam hogy ebbe a hónapban dob rajtam következő hónapban visza le megy amit fel híztam. Igaz?

1

Hát nem igazságtalan amit a Red Bull csinál?

egy dolog az hogy a Red Bull a legjobb a mezőnybe, de miért csak Vettelt futtatják?? Webber bele se tudott szólni a vb küzdelembe mert csak Vettel autóját csinálják meg jól. Szerintem mindegyiküknek ugyanolyan autóba kéne versenyezni, év közbe ugyis kiderül melyikük tud harcolni a vb-ért

8

Közepes erősségű marokerősítő gumikarikát hányszor kell egy nap összenyomni?

Én most bal-jobb kézzel naponta kb. 400-400-at csinálok. Mennyi számít jónak ilyen marokerősítő gumival? 16/f

2

Esmtk ritmikus gimnasztika mennyibe kerül?

Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni az ESMTK ritmikus gimnasztika szakosztályához ... Letudnátok nekem írni ,hogy hol találhatom meg az árát ?? 13/L

2

Mit csinálják ha futásnál nagyon fáj a vádlim?

Van amikor fáj ha megnyomom a csontomnál de van amikor teljesen bemerevedik és pokoli így futni :-( :-( SEGÍTSETEK KÖSZI

mire jó azok a színes ragtapaszok a sportolóknál???

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!