Találatok a következő kifejezésre: Anyák napján a gyerekek (2 db)

Jó lenne, ha a gyerekek pozitív példát látnának, szerintem is illene.
anyak napja, nem nonap. en nem varom el hogy a parom felkoszontson majd ha megno a gyerek o ugyis felkoszont.
Úgy értette szerintem a kérdezõ, hogy Apa szed virágot a kicsikkel (vagy vesz) és a kezükbe adva beviszi õket anyához hogy most felköszönjük Anyát és adunk neki puszit. És szerintem igen, illene :)
Igaz, még nincs gyermekem, de szerintem illet volna, kezükbe nyom egy pár szál virágot vagy egy bon-bont és mondja nekik, hogy mondjátok anyunak, hogy boldog anyák napját, mert ilyenkor azt ünnepeljük, hogy õk mennyi mindent megtesznek értetek, vagy valami ilyesmi. :)
10-es vagyok, igaz, hogy nõnapkor meg valentin napkor kell a pasiknak, de nem õ köszönti fel, hanem a gyereknek mondja, meg neki is illene, ha már kihordta a gyerekét...
5-ös vagyok ismét: Nekem is jól esett volna, ha felköszönt. Mert a dolgok oroszlánrészét én viszem- és még jövõhéttõl dolgozni is fogok az egy éves kisfiam mellett... Én kelek hozzá éjszaka többször is, stb.(is így megyek majd dolgozni:(
Attól függ, hogy milyen típusú ember a párod. Ha a saját anyját sem köszönti fel, akkor ne is várd el, hogy majd téged is fel fog. Tudom, hogy jó érzés, ha gondol rád, de ez nem mindenkinél reflexszerû.
Hát igen, ez sajnos nem mindenkinél reflexszerû. Az én férjem sem köszöntött fel engem (pedig egy éves a kisfiúnk és nagyon sokat vártunk a megfoganására)- de a saját anyját sem köszönti fel. (sajnos)
Nem. Az apák az anyákat (feleségüket, párjukat) nõnapon vagy valentin napon köszöntik. Nem kell szegényekre ezt is rásózni. Kedves dolog, ha felköszönt, de egyáltalán nem az õ dolga. Nem tudom milyen idõsek a gyerekeid, de kíváncsi vagyok rá, vajon az apák napját megtartod-e helyettük.
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy értettem hogy hogy példát mutasson ezzel...és képzeld mi felköszöntöttük apák napján, mert megérdemli. Amúgy esteannyitmondott hogy szerencsések a gyerekek hogy ilyen anyukájuk van :) ) uh virágot nem kaptam de egy elismerõ szót mégis :) )) Öntömjénezés ???...pffffff....Te meg nem tudom miért várod el hogy a szülinapodon felköszöntsenek..... 67%-os remélem te nem nevelsz gyereket mert a viselkedésed, stílusod egyszerûen vissza taszító.... jó példát biztos nem tõled látnának..... uh remélem még csak egy lázadó tini vagy aki haragszik az anyjára mert az nem engedte el hogy tetkót csináltasson és most itt állsz bosszút másokon...az írásodból így jött leamúgy....
Illene szerintem. Nálunk nem is kérdés, ahogy az sem, hogy apák napján pedig én gondoskodom még a meglepirol.
Bocs, az elõzõt a 16-osnak szántam, nem tudom miért írtam 22-t :)
Kedves 22-es! Örülhet a párod, hogy ilyen férje van. Én is számítottam valami hasonló gesztusra, sõt, önzõ módon még célozgattam is a páromnak erre, hogy van ahol ez szokás, hogy ahol a gyerek még pici, az apuka intézi helyette az anyáknapi ajándékot. Hát nem jött be, nem kaptam semmit, pedig nagyon jól esett volna. Irigylem egy kicsit a feleségedet, bár minden apuka ilyen lenne.
Szia.sziasztok. Szerintem illene mert a gyermekünk igy tanul tölünk a szüleitõl!Mondom én ezt ugy, hogy mi a gyermekem apjával külön vagyunk.Tudnék sok rosszat mesélni róla mármint az apukárol de mégis õ is ugy gondolja, hogy egy telefon erejéig felköszöntöt anyák napja alkalmából.És igen szerintem ez igy helyes mert akármi is történt kettönk között én vagyok a fia édesannya.És igen ez ugyan ugy müködik oda vissza alapon én is köszöntöm õt apák napján!Engem is megleptek azok a válszok amikben arrol olvastam, hogy ez tök fölösleges dolog. Nem vagyunk egyformák!!!!
Hát, ha nektek jó az, hogy azt sem tudja mit csinál, de rátok dob egy szál virágot, meg kaptok egy rajzot, ami számára még nem jelent semmit, csak egy mindennapi rajz, amit anyák napja nélkül is kaptok, ha ti az idomítást többre értékelitek, mint amikor majd sajátmaga adja ki a szívét-lelkét, akkor rendben. Erõltessétek csak. Õ sem fog erre emlékezni 2 év múlva, meg ti se. De azért csak bábozzatok a gyerekkel, mint egy marionettel.
Ó 21-es, remélem nekem is ilyen jó párom lesz :) )) Ti igazi család vagytok! :)
Pár napja az anyák napjás bigyót kiváltottam a DM-be, majd közöltem, hogy ezt kapom a lányomtól vasárnap. Erre ma reggel, amíg aludtam, elvitte a 10 hónapos lányunkat. Mikor hazajöttek leültette az ágyra és odaadta neki a virágcsokrot. Arra keltem fel, hogy valaki rám dobott valamit. A lányom volt és mosolygott rám, kezében pedig fogta az egyik száll virágot. Ennél nagyobb meglepi nem is kellett :) ))
Akkor ma en is idomitott köszöntest kaptam, de nagyon jol esett.Egy szal virag+ a ferjem altal vasarolt kepeslap amit a fiam(20 hos) sajat kezüleg firkalt összegben szinte szinte semmi jeletössege pedig oriasi....szamomra.Es igenis az apukanak kellene ezzel foglalkozni.Ugyanugy mintahogy a nagymamaknak is veszünk viragot es elvisszük a fiunkkal együtt.
Ilyen szempontból teljesen irreleváns, hogy nekem van- e gyerekem, vagy nincs. Az apja nem arra való, hogy majomkodjon a gyerekkel, aki ebbõl kb. annyit fog fel, hogy "szedtem virágot, fogalmam nincs miért, de szép, és odaadom anyának." Nekem az ILYEN felköszöntés nem jelentene SEMMIT, mert nem magától csinálja, csak beidomította a férjem mint egy pulikutyát.
Nálunk ma a férjem fõzött:-)Meg kaptam két puszit;-)Anyukámtòl kaptam a fiam nevében egy képeslapot meg egy medált.A fiam 1, 5 éves.Õ hozta a képeslapot, még 'rajzolt'is bele.Azt hittem megeszem olyan aranyos volt.Nálunk amúgy édesanyám ennyire figyelmes, még Valentin napra is kapunk apróságot.
én ezt írtam kb amit te 13-as, és még is lepontozott valaki vicceske.
Ennyi bunkót! Nem azért kell felköszönteni apának mert öntömjénezi magát az ember, hanem mert a gyerek a példamutatásból tanul. A ti kölykeitek majd csak az oviban tanulják meg hogy van anyák napja? És igen, mi megtartjuk az apáknapját is, ugyanolyan jelképes ajándékkal (egy rajz, kézlenyomat, vers) mint az anyáknapját, mert normális családban ez fontos.
Akkor is öntömjénezésnek tûnik ez nekem. Ha tényleg olyan kicsik, hogy még a világukat se nagyon tudják, akkor mit várod el tõlük, hogy már köszöntgessenek apai segítséggel? Fel sem fogják, mit csinálnak. Majd ha nagyobbak lesznek, joggal várhatnád el, de ha tegnap születtek volna, akkor is fel kellene köszönteniük? Hát igen, én ilyen vagyok. Ha nem tetszik, törjél a lekvárosból.
A kérdező hozzászólása: a többieknek köszi a választ amúgy!! A késõbbiekben meg a válaszadástól remélem az olyan tipusú emberek mint a 67%-os válaszoló remélem elkerülnek itt, mert csak helyet foglalt az irása de haszna nem volt....

Anyák napján csak a "gyerekek " köszöntik az anyukájukat?

6 honapos a kisfiam,és azon gondolkozom hogy csak a gyerekeknek kell köszönteniük az édesanyjukat vafgy ilyenkor illik a pöromnak is engem ,amiért van a kisfiunk..?

Legjobb válasz: A parodnak ilyenkor a karjaba kell venni a fiatokat, a masik kezebe egy csokor viragot a hata moge tenni, eledallni, es akar kis versike, akar csk 2 puszi es 2 sor kisereteben anyaknapja alkalmabol atadni. Vagy akar mar reggel igy ebreszthet. Mivel a 6 honapos fiatoktol meg nem lehet ugyebar elvarni, hogy felkoszontson, ilyenkor az apanak kell kezebe vennie a dolgokat. Akarcsak a husveti locsolas. Es igy fogja a fiatok megtanulni evek alatt ezeket a szokasokat. Kesobb akar mar egyutt is mehetnek viragot szedni vagy venni, es valaszthatja a fiad a viragokat a csokorhoz. Meg apa raveheti, hogy rajzoljon, fessen, stb neked. Szerintem. Bar nekem meg nincs sajat gyerekem, de en igy gondolom helyesnek.

A parodnak ilyenkor a karjaba kell venni a fiatokat, a masik kezebe egy csokor viragot a hata moge tenni, eledallni, es akar kis versike, akar csk 2 puszi es 2 sor kisereteben anyaknapja alkalmabol atadni. Vagy akar mar reggel igy ebreszthet. Mivel a 6 honapos fiatoktol meg nem lehet ugyebar elvarni, hogy felkoszontson, ilyenkor az apanak kell kezebe vennie a dolgokat. Akarcsak a husveti locsolas. Es igy fogja a fiatok megtanulni evek alatt ezeket a szokasokat. Kesobb akar mar egyutt is mehetnek viragot szedni vagy venni, es valaszthatja a fiad a viragokat a csokorhoz. Meg apa raveheti, hogy rajzoljon, fessen, stb neked. Szerintem. Bar nekem meg nincs sajat gyerekem, de en igy gondolom helyesnek.
Igen, szerintem is így van, ahogy a második válaszoló leírta. Nekem is hat hónapos a fiam, szóval még nem számítok tõle virágra. Sajnos apukája mondjuk úgy, hogy nincs is - mivel már öt hónapja nem láttuk -, így én nem igazán számítok virágra, de hát ez van. Amúgy nem csak a gyerekek köszöntik a szülõket, hanem a nagyikat is illik ilyenkor köszönteni. Én legalább is mindig veszek ilyenkor virágot anyukámnak is és a nagyszüleimnek is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a välaszokat:) , de egyhez füznék valamit..:DazéRt irtam zärojelben a "gyereket" mert ha 70 éves kb valakinek az anyja , a länya-fia pedig 40 akkor is neki az gyereke marad amig él.de a többiek értették, de remelem mostmär te is:) , de aztéRt köszönöm neked is a välaszt.cupp
Szia! Én úgy tudom, hogy csak a gyerekek köszöntik az anyukájukat, ill. valamelyik gyerekek a mamákat is felköszöntik.
Anyák napján nem a "gyerekek" köszöntik az édesanyjukat, hanem minden olyan személy akinek van anyukája. Ha én egy hetven éves nyugdíjas vagyok, és él még a kilencven éves anyukám, akkor õt is köszönteni kell, mert ez az anyákról szól, függetlenül attól, hogy mekkora a "gyerek". :) A férj a feleséget nem köszöni anyáknapi apropóból. Azonban egy "jó házasságban" a férj nem csak nõnapkor, karácsonykor, húsvétkor és házassági évfordulón "köszönti" a feleségét, hanem az a mindennapok része :) Amúgy elõttem jól írták, a gyerekeket "nevelni kell" az ilyen eseményekre, ez pedig ebben az esetben az apa feladata.
én nagyanyukámat is felköszöntöm és azt mondom boldog nagymama napot. de a párodnak már jó ha ennyi idös korában is megmutatja a gyereknek hogy mit kell csinálni. a papa tanítja rá meg a gyereket.
én a nagymamámat is meg kõszõntõm meg anyosomhoz is át megyek a férjemmel hisz õ nevelte fel nekem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!