Találatok a következő kifejezésre: Anorexiás vagyok centi (3 db)

Anorexiás vagyok? 174 centi vagyok és 50, 5 kg. a bmi értékem 16, 6.

elvileg ez már anorexiának számít, de egyáltalán nem nézek ki úgy. nem is érzem magam annak. rendesen eszek, csak sokat mozgok, mert táncolok. vagy egy fél éve 60 kg voltam. azóta rendbe szedtem magam. de már mindenki azt hiszi h tönkre akarom magam tenni.

Legjobb válasz: Ha azt mondod, hogy rendesen eszel, akkor nem vagy anorexiás. Bár tényleg kicsit aggasztóak ezek az adatok, de lehet, hogy ilyen az alkatod. Ha zavar, és szeretnél pár kilót hízni, akkor egyél sok-sok szénhidrátot.

Ha azt mondod, hogy rendesen eszel, akkor nem vagy anorexiás. Bár tényleg kicsit aggasztóak ezek az adatok, de lehet, hogy ilyen az alkatod. Ha zavar, és szeretnél pár kilót hízni, akkor egyél sok-sok szénhidrátot.
Nyugi! Az emberek képesek néha túlozni. Én 40 kiló vagyok és 157 centi, a barátnõm 170 és 50 kiló. Pedig ha ránk néznek nem tippelnek ennyinek. Mivel sportolsz, és valószínûleg ilyen az alkatod, szerintem normális. Én is azt tudom tanácsolni, egyél arányosan több szénhidrátot, és izmot próbálj felszedni. Hiszen az izom tömege nagy, viszont a térfogata kicsi. Tehát pár kilóval nehezebb lehetsz, ha zavar, de ugyanúgy beleférsz a nadrágokba. Egy táncos leányzónak amúgy is jobban áll, ha karcsú.
az anorexia betegseg...ha eszel és kövérnek se látod magad miért lennel az? nem mindenki ana aki sovany. különben az anorexia lelki eredetu.
Az adataid alapján az lennél. De mivel rendesen eszel, egészen biztosan nem vagy az. Az anorexia az agyban dõl el, nem a testalkatban.
Szia!! A testmagasságodhoz a súlyod ideális, sõt határeset. Ez alá ne akarj menni, teljesen felesleges, és amúgy sem a súly számít, lehet hogy több rajtad a zsír /zsír-izom arány/, mint akit kövérnek gondolsz a környezetedben. Pl, nekem van egy kézilabdás lányismerõsöm, csupa izom a lány, de van rajta kis zsír is, ezért elég kövérnek néz ki, holott egyáltalán nem az, már ami az izomzatának mennyiségét nézzük a testsúlyából. vagyis hogy a súlyából mennyit tesz ki az izomzat és a zsír. A BMI indexxel ne törõdj, minden sportolónak rossz a BMI indexe, még a focistáéké is, az egységnyi térfogatú izom nagyobb tömegû mint ugyanakkora térfogatú zsír. Ezért a BMI vel ne törõdj, a tükör a kontroll. Ha meg nem nézel ki anorexiásnak akkor mi is a gond? NEM a testsúly számít, ne feledd!!! Az csak egy kontroll eszköz kell legyen!!
"174 centi vagyok és 50, 5 kg. a bmi értékem 16, 6....fél éve 60 kg voltam. azóta rendbe szedtem magam." Hát bocsi, szerintem anorexiás vagy... AZért a "rendbe szedtem magam" minden elárul... 174 cm-hez a 60kg pont jó. Sõt én 160 cm-vel se voltam kövér és szintén 60kg voltam. Ugyan elismerem, mindenkinek más az alkata, de szerintem nagyon sovány lehetsz.
Dehogy egészséges! Ez nagyon alacsony. Neked kb 60 kilónak néne lenned, az volna egészséges.
Ha egészséges étkezés mellett fél év alatt ledobtál egy tizest, akkor én a biztonság kedvéért kivizsgálttanám magam. Nem akarlak ijesztgetni, de nem csak anorexia van a világon. Vacakolhat a pajzsmirígyed, megviccelhetnek a hormonjaid, lehet felszívódási zavarod, meg bármi más. Szép, szép ha valaki karcsú, de a semmitõl fogyni sose jelentett jót.
inkább csak az akar lenni.

173 centi vagyok és 50 kiló. Félek hogy anorexiás vagyok, mit tegyek?

89 kilóról indultam 2 és fél hónappal ezel?tt,meguntam hogy dagadtnak hívnak hogy egy fiú se néz rám és emiatt nagyon elkeseredett vagyok.Azt csináltam hogy öt napig nem ettem utána egy nagy tál zöldséget/gyümölcsöt,majd megint öt nap megint zöldéseg/gyümölcs.Szedtem multivitamint és 2 liter vizet ittam naponta.Most elégedett vagyok az alakommal de nem nagyon tudok enni,tovább fogyok amit NEM AKAROK!Olyan betegnek és gyengének érzem magam!Most mit tegyek?Nem akarom anyukámat ezzel terhelni.17/L

Legjobb válasz: Ha anyukád eddig nem vette észre, akkor nem is terhelnéd vele, mert nem érdekli. Szerintem fordulj a háziorvosodhoz, neki tudnia kell segíteni.

Ha anyukád eddig nem vette észre, akkor nem is terhelnéd vele, mert nem érdekli. Szerintem fordulj a háziorvosodhoz, neki tudnia kell segíteni.
Nem akarlak bántani de ez kamu, 75nap alatt 39kilót biztos hogy nem fogytál. Csak vissza kell számolni kalóriákkal is kijön hogy nem stimmel, biológiai képtelenség.
Hogy miért nem tudsz enni? Mert annyira összeszûkült a gyomrod, hogy nem fér már bele a kaja. Lassan kell egyre nagyobb adagokat enned. Majd egy idõ után, amikor már lesz erõd, kezdj el egyre intenzívebben mozogni. Mindent fokozatosan.
Milyen "anya" az, aki nem veszi észre, hogy a lánya 2, 5 hónap alatt fogyott közel 40kg-ot????
Ja, ettõl függetlenül persze szerintem ez a súly sem egészséges már, nagyon kevés. Valamint ha magadtól nem sikerül enni, muszáj leszel segítséget kérni. Inkább ezzel "terheld" anyukád, mint a temetésed költségével.
Szia! Már eltelt egy jó kis idõ. Hogy vagy mostanában? Én voltam a 12 is.
azt nem hiszem, hogy ennyire nem ettél, ahogy leírtad, mert akkor már nem élnél.. ez kamu
A kérdező hozzászólása: Nem kamu.Ha nem tudsz segíteni és értelmes választ adni, inkább ne írj ide.Elsõ, de érdeklem õt mondta is hogy nagyon lefogytam, de egyedül nevel sokat dolgozik, és mire hazaér már nagyon nagyon fáradt.
milyen érzés 1 napig nem enni? nem hogy 5 ..
Nem vagy anorexiás, mert akkor nem lennél elégedett az alakoddal és meg sem fordulna a fejedben, hogy beteg lehetsz. Amúgy a tudatlanoknak: az ember kb. 30 napig bírja élelem nélkül.
ha tényleg nem kamu, akkor menj el a háziorvoshoz és vizsgáltasd ki magadat, hogy minden ok -e, nem keletkezett e valami nagy baj a testedben. meséld el neki a történetedet és imádkozz, hogy minden ok legyen
A kérdező hozzászólása: És a házi orvos nem fog errõl szólni anyukámnak?
Szerintem próbálj lassan egyre többet enni, összeszûkülhetett a gyomrod, hozzászokott ahhoz, hogy nem kap enni. Ezért nem tudsz most sokat enni egyszerre. Próbáld ki, hogy egyszerre csak keveset eszel, akkor is ha nem vagy éhes, és kb 1 óra múlva megint egy kicsit. :)
A kérdező hozzászólása: Nem mondom hogy próbáld ki de nem lehetetlen, és csak a harmadik napig rossz.Meg lehet szokni.
A kérdező hozzászólása: Értem.Ha próbálok egyre többet enni ugye nem hízok meg megint?
17-es, szerintem ne sztárold. Ha majd összeomlik a keringése, nem te fogsz kórházban feküdni. Ne utánozd, mozogj! Ha nincs mögötte betegség, az elhízás csak lustaság, igénytelenség. Harcolni az ellenkezõjével lehet, nem baromsággal. Kizártnak tartom, hogy a kérdezõ jobban néz ki, egészségesebb, mint fogyás elõtt...
Egészségtelenül, bár szép eredmény, nem lehetett könnyû, gratulálok. Nem ájultál el egyszer sem? Tudsz esetleg küldeni nekem privátban elõtte-utána képeket? Én is egy komoly fogyókúrára készülök, de nekem "csak" 20 kg-t kell leadnom. Leírhatnád nekem a tapasztalataid, sokat segítene!
2, 5 hónap alatt elvesztetted a tömeged felét! Ez rohadt látványos, 40 kilóból kijön egy kisebb ember minden tartozékával! Ha nem kamu a kérdés, villámgyorsan menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen!
Létezik orvosi titoktartás. Mindenesetre elõtte kérdezd meg róla. Amennyiben azt feleli, hogy tájékoztatja anyukádat, hagyd ott. Van egyéb lehetõséged is. Amennyiben csak normális mennyiségeket veszel magadhoz, megfelelõ ételekbõl nem fogsz elhízni. A 173cm-hez tényleg elég kevés az 50kg. 164/48 voltam és eszméletlen vékony! Esetleg ha valamit mozognál rendszeresen, akkor még formás is lehetnél, nemcsak vékony :) Enni meg mindenképpen próbálj meg, de ne sokat! Inkább többször. Naponta 5x egyél egy keveset. Ha máshogy nem megy, akkor 2x gyümit, 1x zöldséget, de reggelire és ebédre próbálj meg valami mást, valami könnyût, fehérjedúsat, nehogy gond legyen a fehérjebeviteleddel!
megértelek kérdezõ :) 14 évesen énis átestem ezen.rámjött ez a beteges jajj de kövér vagyok dolog, pedig világ életemben vékony voltam. 171 cm és 5


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!