Találatok a következő kifejezésre: Annyira félek! lehet a baj (9 db)

A kutyámmal (2éves ambull) nem sokkal ezelőtt történhetett valami, mivel körbe körbe és fel alá járva nyüszít, és láthatólag fájdalmai vannak. A farkát teljesen maga alá húzza és nem is lehet hozzáérni annyira fáj neki. Mi lehet a baj?

Mivel szokott elég bolondul szaladgálni arra gyanakszunk, hogy eltörhette a farkát, de nem vettük észre ha ez is történt, a helyén feküdt mikor észrevettük, hogy baj van. Látszódni sem látszódik semmi(amennyire közel enged magához). Leülni is csak féloldalvást ül le. Állatorvosi ügyelet pedig nincs a közelben egy sem.

Legjobb válasz: Pedig ehhez orvos kéne, ha ma nem is, legkésõbb holnap. Lehet nem a farkával van baj, és csak fájdalmában húzza maga alá azt is, sajnos így látatlanba és szakképsesítés nélkül nehéz bármit mondnai...ORVOS!!!

Pedig ehhez orvos kéne, ha ma nem is, legkésõbb holnap. Lehet nem a farkával van baj, és csak fájdalmában húzza maga alá azt is, sajnos így látatlanba és szakképsesítés nélkül nehéz bármit mondnai...ORVOS!!!
Mindenhol van ügyelet, itt kikeresheted: http://www.maok.hu/allatorvosi_ugyeletek_1elet
A kérdező hozzászólása: A link nem mûködik :(

Annyira félek hogy meg születik a babám. Mi lehet a baj?

Nagyon nagy szükségem lenne a tapasztalatitokra és a segítségetekre! 23 hetes vagyok, éjszaka sokat nyújtózkodtam és akkor jobb vagy bal oldalt lent enyhe fájdalmat éreztem de rögtön el is múlt. Másnap olyan érzésem volt szinte egész nap mintha menstruálnék. Nem görcsöltem, nem véreztem nem volt semmi baj csak éreztem. Közben már ilyeneket olvasgattam a neten hogy egy rossz kezeletlen fog is okozhat koraszülést(sajnos van egy nagyon rossz fogam amit most fogok kezeltetni de már rég szenvedek vele) meg nitritet is találtak a vizeletembe ami állítólag szintén okozhat kora szülést. A méhszáj értékem a 19. héten 3000 volt de gondolom ez hamar változhat.:( Csak kedden rendel az orvosom, várjak addig vagy azonnal menjek kórházba? Nagyon félek :( Mondjuk a baba igen aktív ma is, de rettegek :(

Legjobb válasz: Nem történt semmi, ami gondot okozna. A húzódás is természetes, a mensi szerû görcsök is, ha nem olyan erõsek, hogy ne tudj levegõt venni tõlük. A fogad meg, ha eddig nem okozott gondot, jó eséllyel ezután sem fog, majd kezelteted. Ne aggódj, a világon semmi bajotok nincs és nem is lesz! Hallgass kellemes zenét, lazíts és élvezd a várandósságot! Pihenj! Nem lesz baj!

Nem történt semmi, ami gondot okozna. A húzódás is természetes, a mensi szerû görcsök is, ha nem olyan erõsek, hogy ne tudj levegõt venni tõlük. A fogad meg, ha eddig nem okozott gondot, jó eséllyel ezután sem fog, majd kezelteted. Ne aggódj, a világon semmi bajotok nincs és nem is lesz! Hallgass kellemes zenét, lazíts és élvezd a várandósságot! Pihenj! Nem lesz baj!
Azért használtam az ijesztgetés szót, mert én konkrétan ugyan ezeket tapasztaltam a terhességem ugyan ezen szakaszában és én is nagyon megijedtem. Az orvos megnyugtatott hogy ez természetes. Viszont amint olvastátok ennek ellenére javasoltam hogy járjon utána, nem pedig azt mondtam, hogy semmiképp ne forduljon orvoshoz. A védõnõt azért javasoltam, mert Õt esetleg rendelési idõn kívül is el lehet érni és ha úgy gondolja hogy ez baj lehet azonnal elküldi õt orvoshoz, de ha nem muszáj szerintem terhesen senki ne álljon ki órás sorokat a nõgyógyásznál, mire bekerül, no meg a nyitvatartások sem a, legjobbak. Ha megkérdezi az ember a védõnõt, Õ is fogja tudni hogy ez baj e és akkor azonnal lehet rohanni a sürgõsségire, nem pedig várakozni a dokinál. Egyébként valóban ijesztgetésnek vélem, mert igencsak ijesztõ ha letámadják az embert a helyett hogy esetleg valami gyorsabb megoldást javasolnanak a dokinál (aki nem minden nap minden percben rendel)
Persze, hogy nem kell riogatni, de az miert jo, hogy homokba dugjuk a fejet?! Igenis menjen orvoshoz! Egyetertek azzal, hogy inkabb egy felesleges vizsgalat, mint egy koraszules. Nekem 32.heten megszuletett a kisfiam, mert elhessegettem a gondolatot, hogy a gorcsok es feszules csak a mehnovekedes es csipotagulas miatt vannak, mondvan, meg korai, es ebben az idoszakban ez normalis. Megcsak fel napot sem tartottak a gorcsok, nem fuggvenye, milyen regota erzed. A kovetkezo terhessegemnel az elso gyanus erzesre megyek majd orvoshoz, nem erdekel, ha majresnak is neznek, a gyerekem egeszsege a legfontosabb. Le lehet hurrogni, de en alltam mar tehetetlenul, ket hetig inkubator mellett, hogy barcsak szoltam volna a dokimnak, mikor elkezdett feszulni a hasam... Ha most elmesz dokihoz, es feleslegesen megvizsgaltatod magad, azt ket het mulva el fogod felejteni, de ha nem, es szukseg lett volna ra (ne igy legyen!!!), azt egy eleten at fogod banni.
Oooo, es a lenyeget lehagytam: aznap voltam terhesgondozason, mehszaj, UH minden rendben volt. Mire hazaertem, kezdtem el erezni uhyanezeket, es pont azert nem mentem vissza, mert onnan jottem, es ugyan mar, mit szolna az orvos....akinek mellesleg ez a dolga.
Senki nem írta a kérdezõnek, hogy ne menjen orvoshoz! !! De, ha ijesztgetve van, bevonzza a negatív dolgokat. Kérdezõ majd írd meg, hogy mi volt a dokinál!
Szerintem meg nincs semmi baja. Az, hogy veled ez történt, sajnálatos, de az esetek túlnyomó többségében nincs semmi gond a terhesség alatt, fõleg, ha arra utaló jelek sem voltak. Szerintem az, hogy idejössz, elmeséled a sztorid bõven elég, hogy tudja, van ilyen. Plusz harminc hozzászólással úgy fest, mint ha te lennél az általános eset, és nem egy ritka kivétel. Ne haragudj, hogy ezt mondom, mert tényleg sajnálom, amin keresztül mentél, de fejezd be a riogatását! Jó eséllyel a világon semmi baja nincs, csak meghúzódott picit a hasa, ennyi. A saját problémáidat meg fel kell tudnod dolgozni egyedül, nem úgy, hogy védtelen, elsõ babás anyukákat ijesztgetsz a fórumon!
Nem riogatni akarom. Es szerencsere tenyleg a ritkan elofordulo esetek koze tartozunk. De az en sztorim is megtortent, ha tudomast vesz rola, ha nem. Almomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz, ezek mindig csak MASSAL esnek meg. Pont azert irom, mert meg ismeretlenul sem szeretnem, ha hasonloban lenne resze, es nem azert, mert ez dobja fel a napom, hogy beszaratok valakit. Kis joindulat legyen mar bennetek! ...
Én meg annyit írtam, h ne menjen kórházba, nézesse meg dokival! Ezt az is meg tudja nézni! Senki nem mondta h üljön otthon és sz-arja le a problémáját.
Vannak esetek, amikor tragédia történik. Többségében viszont nem. Van olyan is, hogy minden elõjel nélkül történik baj. Nem lehet minden nap, minden hülyeséggel orvoshoz futkozni, és minden apró jelen pánikba esni. A koraszülést, vetélést többnyire görcsök, keményedés, hasmenés, vérzés kíséri. Nekem is voltak görcseim és keményedésem, vérzésem a 20. héttõl a 7. hónap végéig, az elején elmentem vele orvoshoz, aztán mindig vártam, hogy ne tartson a vérzés fél napnál tovább, és ne erõsödjön. Ha görcsöt éreztem, azonnal Mg, fekvés, vagy meleg fürdõ. Ha így sem múltak volna el, akkor kórház. Ha mindenki minden apró pötty vérzéssel, minden húzódással és mensis görccsel az ügyeleten kötne ki, összeomlana a rendszer. Persze, megnyugtatásképpen nyugodtan el lehet menni, ha úgy érzed, hogy tényleg probléma van. Az anyukák megérzései ezen a téren elég jók szoktak lenni, sokan sejtik, hogy mikor kell tényleg orvoshoz menni.
A lepontozott válaszló vagyok. Kedves kérdezõ: Most láttam, hogy a face-n is kiírtad a kérdésed és ott is azt írták mihamarabb nézesd meg magad. Nem értem mire vársz?? De ha élvezed, hogy megesz az ideg akkor csináld csak...mondhatunk itt bármit....
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nem tudom honnan veszed hogy ne vizsgáltattam meg magam?? Tanácsokat vártam nem kioktatást! Kedves válaszolók! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást is meg mindent. Végül a rém sztorik miatt elmentem az ügyeletre még tegnap este ahol megvizsgáltak és elmondták hogy nem kell minden szarral bejönni mert ezekkel csak idegesítem magam és a babámat. Minden a legnagyobb rendben van hála Istennek! Pihenést javasoltak és azt hogy minden apró hülyeség miatt ne idegesítsem magam és ne járkáljak feleslegesen csak ha görcsölök, vérzek akkor lehet gond akkor azonnal meg kell nézetnem magam amúgy meg egy tejesen normális folyamatról van szó. Még egyszer köszönöm mindenkinek!!!
Ha 4 héttel ezelõtt Én írtam volna ki ezt a kérdést és hallgatok rátok akkor most nem élne a fiam.....és ez nem ijesztgetés. Honnan tudjátok, hogy csak szimplán nõ a méhe vagy esetleg a babó akar hamarabb kibújni? Orvosok vagytok??? Igenis vizsgáltassa meg magát..ha kell 5x feleslegesen minthogy 1x baj legyen.
Nem értem abban mi az ijesztgetés ha leírom a saját tapasztalatomat!? Miért akarjátok lebeszélni arról, hogy megvizsgáltassa magát? Legalább megnyugodna ha egy szakember látná.
Ne olvasgass!! Nyugodj meg! Semmi bajod! Túl parázod az egészet! Inkább élvezd ki ezt a szép idõszakot, mosolyogj, légy boldog! Nem kell bebeszélni olyat ami nincs is! :)
Nyugodjál már meg :-) Semmi okod aggódni. A méhszájértéked taknönyvi. A tünet amit érzel nem egyedi, 23 hetesen is elõfordulhat kis szúrás vagy húzódás. Nõ a méhed, esetleg keményedésed van. Nincs vérzés. Szedd a magnéziumot. Pihenj. El fog múlni.
Én mindenképpen bemennék a legközelebbi kórházba. Nekem 23 hetesen ugyanilyen tünetem volt és bent tartottak visszatartáson. Vizsgáltasd meg magad, mert lehet csak a méhed nõ de kezdõdõ vetélés/koraszülés is fenn állhat.
Nyugi. Nem fog elõbb megszületni. Nem görcsöltél, nem véreztél, ez a lényeg. Szerintem meghúzódott a pocakod. Pihenj és egyél sok magnéziumot. És ne pánikolj. Nekem is van rossz fogam ( a kettõ között gyulladás van X ideje és nem tudnak vele mit tenni, illetve fogínygyulladásom is van). Kérdeztem a dokit, h ez okoz-e koraszülést, azt mondta ez hülyeség, ettõl ne féljek. Ha nagyon félsz, menj el sztk-ba holnap. Megnéznem és megnyugszol. Szerintem nem kell ezzel kórházba menni. Nyugi. 28 h km
A kérdező hozzászólása: Hát ne tudjátok meg mennyire megnyugtattatok! KÖSZÖNÖM!!!!
4-es válaszoló vagyok...remélem az elõttem szólók feselõséget vállalnak ha valami komolyabb dolog áll a háttérben. Mondom..nekem enyhe múlni nem akaró mensis görcseim voltak. Szombati nap volt irány az ügyelet..méhnyakam megrövidült, magnézium infúziót kaptam és tüdõérlelõt..ha nem megyek be lehet késõ lett volna. Jah és 3 nappal az eset elõtt voltam terhesgondozáson ahol a méhszáj értékem 3000 volt. De a görcsök miatt megrövidült a méhnyakam. Szóval inkább feleslegesen vizsgáltasd meg magad minthogy baj legyen.
A kérdező hozzászólása: Kedves 4-es válaszoló!Neked is nagyon köszönöm és sajnálom hogy ilyenen keresztül kellett menned :S Mindenképpen meg fogom nézetni magam!
4-es 7-es válaszoló vagyok..sorry de nagyon felc*esztem magam az elõttem válaszolókon..mert senkinek nem kívánom azt amit átéltem azon a szombati napon. Most már 28 hetes vagyok és minden héten legalább 2x azt álmodom, hogy megszületik a koraszülött kisfiam.. Legalább hívd fel a dokidat vagy a kórházat és kérd ki a véleményüket telefonon. Itt a gyiken írhatnak bármit neked..nem orvosok, nem látnak beléd..mint ahogy Én sem.
Nem kellene megijeszteni a kérdezõt! Szerintem nö a méhed, nyúlnak a méhszalagok. Ha nem múlik el holnapig, nézesd meg magad. Nyugi, ne idegeskedj, biztos rendben van minden !
Ne ijesztgessétek feleslegesen. Nálam is ugyan ez volt. Én is annyira izgultam és féltem minden apró szúrástól hogy már már kicsit betegesnek volt mondható. De azóta tudom hogy mind természetesek az apró görcsök, húzódások... De ha nem vagy biztos magadban én leginkább a védõnõdet ajánlanám. Én mindennel felhívhattam bármikor és ha úgy véli hogy orvosra van szükséged, biztos lehetsz benne hogy szólni fog. Ne aggódj, mert a stressz sem tesz jót. 32 h km
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, még annyi utolsó, hogy nem tudom hogy van benned annyi hogy ilyet írsz hogy ha annyira élvezem az aggódást...illetve senki nem írta a facebookon sem hogy azonnal nézessem meg magam, tanácsolták ott is mint itt.

A párom megerősítette, hogy az átlagon felül nedvesedem. Annyit szeretnék megtudni, ha van igy még valaki, hogy ettől lehet, hogy sokszor nem ugy érzem Õt magamban, mint ahogy kellene! Vagy mi lehet a baj?

A méretét ne is kelljen itt irni, miel?tt valaki zrikázna, sokkal jobbmint az átlag!

Legjobb válasz: szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(

szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(
Könnyen lehet, mert kiöntöd szegény pinakoboldot...
én is így vagyok ezzel. bár nekem azzal nincs problémám h érezzem, neki is jobb mint az átlag. nyugi semmi bajod nincs, egyszerûen csak odavagy a párodért ;)
A bõ hüvelyváladékozás, és az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, az két különbözõ dolog. Nekem is volt már olyan barátnõm, aki nem csak szimplán nedvesedett, hanem szó szerint folyt, és tócsa volt alattunk minden aktus végén, de engem nem zavart, sõt. Az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, azon hüvelyi izomerõsítõ tornával tudsz segíteni. Erre való pl. a gésa golyó, de másként is megoldható a dolog. Keress rá a neten a gyakorlatokra, vagy keress egy nõi intim torna klubbot, és járj el rendszeresen. Pár hét, és csodát fogsz érezni te is, és a párod is az ágyban ;) 33/f
Mennyi idõs a kobold? :)
Nem tudom ez lehet-e az oka, de próbáld meg tornáztatni a hüvelyizmaid:) Ha jól össze tudod szorítani, érezni fogod. És õ is örülni fog neki:)
A kérdező hozzászólása: nem fullad bele!! arra vigyázok!! életem végéig szükségem lesz rá!!!!
Az jó, ha jól bírja a kobold. De azért vigyàzz, hogy bele ne fulladjon!
mivel h az isten engem nem pinával áldott meg (ergó pinakoboldom sincs) nemhiszem h nálam eme veszély fenn áll
Én is így vagyok ezzel, de attól még érzem Õt magamban, ez valóban csak attól van, hogy nagyon odavagy érte :) 24/L
A kérdező hozzászólása: a kobold nagyon is jol birja, és fogja is!!!! még sokszor kiöntök!!! elég viccesre fogod a figurát!!! ha veled ilyen történne, nem tudom mit szolnál, ha matatnál valamiben és nem érzed hol vagy, meg miért!!!
A kérdező hozzászólása: köszike!

Annyira félek! Mi lehet a baj? Az orvos nem mondott semmit.

Ma voltam orvosnál(helyettesít? doki volt).28 hetes vagyok,és hüvelyvizsgálat nem volt,azt sem tudom,hogy zár-e rendesen a méhszájam.SZívhangot nézett,meg megmérte a méhem.eddig minden vizsgálatin 140/min volt az életem szívhangja,most meg 128/min,és a 24 héten a méhem pont 24 centis volt,most a 28.-on pedig csak 25.Az orvos nem modott semmit,hogy gond lenne,de szerintem ez így nem jó.Mit?l lehet?Úgy féltem a drágaságomat.

Legjobb válasz: Elõször is nem félj, az nem tesz jót, a méh különbözõ ütemben nõ, legközelebb lehet hogy négy cm-vel is nagyobb lesz, az én méhem is így nõtt. A szívhangról nem tudok mit mondani, de gondolom nem lehet gond, csak mondta volna a doki, hallottad te is a szívhangot?

Elõször is nem félj, az nem tesz jót, a méh különbözõ ütemben nõ, legközelebb lehet hogy négy cm-vel is nagyobb lesz, az én méhem is így nõtt. A szívhangról nem tudok mit mondani, de gondolom nem lehet gond, csak mondta volna a doki, hallottad te is a szívhangot?
A kérdező hozzászólása: Igen hallottam.Annyira édes volt. :) De a múltkor mondta a védõnõ, hogy a méhemnek akkorának kell lennie mint amennyi hetes terhes vagyok.Max plussz mínusz egy centi eltérés lehet.Hát nekem ez az egy centi most éppen három.
Szia! Nem mindíg pontos ám az az ultrahang, ha gond lett volna azt ez a doki is mondta volna az biztos. A szívhangról meg annyit, hogy 120-160ig normális, a védõnénim legalább is azt mondta. Legalább nyugott volt a bébid! nyugi!
Õszintén, kicsit túlaggódják néhányan ezt a rengeteg adatot amit otthon adnak. Nekem soha egy vizsgálatról sem adnak leletet (külföldön vagyok), de az orvos mindent elmond "konyhanyelven". Amíg nekem nem mondják hogy baj van (és már egyszer mondták, de vaklármának bizonyult), addig én nem idegesíteném magam a helyedben, hanem élvezném a várandósságot. Azt hiszem aggódunk így is eleget, nem kell még jobban fokozni! Biztosan minden rendben van, ne láss rémeket! Boldog babavárást!
Édesem! Engem a dokim nem vizsgált meg már 4hete akkor zárt volt a méhszájam ctg pedig még egyszer sem csinált, sõt a méhemet kézzel tapogatja ki hogy hol van a teteje. De a drágám mocorog rugdos a tesó hangjának hallatán nem vérzek nem görcsölök.Úgy hogy neked is no para mert ezzel a túl aggódással õt is idegesíted!! Simizd és beszélj hozzá!! Nincs semmi baja annak a gyöngypipinek!! 28 hetes kismama!

22 hetes kismama vagyok, mitől lehet az, hogy a csípőcsontom nyilal? Annyira félek, hogy valami baj van.

Szerintetek felfázástól lehet?

Legjobb válasz: Nõl a méhed, és nyom lefele, tágulsz . Szerintem attól van. Ne félj. ha felfázol, akkor nem a csípõd fáj, hanem a hugyvezetéked.

Nõl a méhed, és nyom lefele, tágulsz . Szerintem attól van. Ne félj. ha felfázol, akkor nem a csípõd fáj, hanem a hugyvezetéked.
Szia!Ne izgulj, nincs semmi baj, nekem mind a két babával végig ez volt, van olyan hogy alig bírom felemelni a lábamat annyira fáj de nem okozott más gondot.Azért jelezd az orvosnál és a védõnõnél majd õk is megnyugtatnak!!!Boldog babavárást egy 35 hetes kismama.
ne izgulj semmi baj nincs, csak helyezkedik. nyom vmi ideget. nem ott fájna ha felfáznál, na meg akkor más tüneted is lenne. nekem utolsó hetekben volt csak ilyen én is nehezen tudtam egy lábon állni:) nekem a combom tövében is fájt belül, nagyon. talán jobb lesz még a végéig. nekem nem jött ilyen hamar 2 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! köszönöm a hasznos válaszokat. megnyugodtam. szép babavárást mindenkinek.

Annyira félek hogy gyógyszer mellett terhes lehetek. Mindig pontosan hétfőn jön meg, és meg is jön 8 hónapja rendesen. De az utóbbi két hónapban feszülnek a melleim. A gyógyszert rendesen szedem. Mi lehet a baj?

Rá van írva hogy mellékhatása lehet a mellfeszülés. De én folyton a terhességre gondolok. Febr.-ban 3 napig szedtem Aspirint. Most pedig egy hétig köhögésre gyógyszert. Akadályozhatta a fog.gátló hatását? Hánytam és ment a hasam is. Vagy nyugodjak meg, és nem lehet baj. Vagy pedig váltsak másik gyógyszer!?

Legjobb válasz: Ha a mellfeszülést a terhesség elsõ jelének hiszed, akkor nem jönne meg 8 hónapja rendszeresen, legalábbis az elmúlt 2 hónapban nem jött volna meg. Hiába szedsz tabit, menzesz akkor is elmarad, ha besikerült a baba. Szóval ezek szerint másban kell keresni az indokot a mellfeszülésre, nem terhesség miatt. Sajnos viszont pont ezek azok a dolgok, amiket soroltál (antibiotikum, hányás-hasmenés...), amik gyengítik a tabletta hatását.

Ha a mellfeszülést a terhesség elsõ jelének hiszed, akkor nem jönne meg 8 hónapja rendszeresen, legalábbis az elmúlt 2 hónapban nem jött volna meg. Hiába szedsz tabit, menzesz akkor is elmarad, ha besikerült a baba. Szóval ezek szerint másban kell keresni az indokot a mellfeszülésre, nem terhesség miatt. Sajnos viszont pont ezek azok a dolgok, amiket soroltál (antibiotikum, hányás-hasmenés...), amik gyengítik a tabletta hatását.
Milyen gyogyszert szedsz? nekem is feszültek mar a melleim, de nem voltam terhes. ne aggodj, az lenne a legjobb megoldas h elmész a dokihoz. megvizsgal, es lehet h kiir vmi mast, es megmondja h terhes vagy e.
Köhögéscsillapítóban is lehet olyan cucc, ami bajt okozhat, de a hányás, hasmenés még inkább. Miért nem csináltál már tesztet? A mellfeszülés mellékhatás is lehet. Ha a terhességet kizártad, irány a doki és megmondja, mi legyen. Elképzelhetõ, hogy másik gyógyszert ír.
A kérdező hozzászólása: Gracialt szedek! Holnap kell megjönnie, remélem meg is fog!
nyugi nem lesz baj... aspirin nem csökkenti a hatás... Tudtad hogy a nõi mell egészen 20 éves korodig fejlõdik változik...szóval szerintem ezért feszül...
Bajod nem lesz tõle, de a gyógyfüvek hatóanyag tartalma 2 év után csökken.
Semmi gond ezzel, természetes! Nagyot növünk most. 26 km
Normális, igen :) Én 22 hetes vagyok, ugyanilyen tünetekkel. Csak lassan és óvatosan mozdulj, akkor kevésbé fáj.
Én is kûzködök ilyennel, sõt még könny is kihull a szemembõl néha annyira fáj, de ha lassan próbálok felülni akkor enyhébb a fájdalom, 27 h km

Most vagyok 13 hetes terhes. Úgy érzem, hogy már nem feszül annyira a mellem, és nem kelek fel annyit pisilni. A második trimeszter ennyire eseménytelen, vagy valami baj lehet?

Legjobb válasz: Igen, a 2. trimeszter ennyire eseménytelen. Az egyetlen dolog, hogy néhány hét múlva érzed, hogy mozog :-) Nemhiába ez a terhesség legszebb idõszaka! 34 hetes

Igen, a 2. trimeszter ennyire eseménytelen. Az egyetlen dolog, hogy néhány hét múlva érzed, hogy mozog :-) Nemhiába ez a terhesség legszebb idõszaka! 34 hetes
semmi baj, hormonok beálltak...minden rendben van ne aggódj...ez a legnyugisabb idõszak, élvezd:)
Én 18 hetes vagyok.A mellem nekem sem feszül már.Nekem ugy is tünik hogy nem is nö.Viszont a bimbom nagyon érzékeny!Kellemetlen viselni melltartot...Én még mindig sürün járok pisilni de szerintem többet is iszok mint terhesség elött.Akkor 1.5 litert max ha megittam most pedig minimum 3 litert ha nem többet. De ha nincs semmi gondod az nem azt jelenti hogy baj lenne.Ezeket leszámitva én is jol érzem magam.Sokan kérdezik hogy nem hánysz, nem szédülsz......?A válasz nem!jol érzem magam!Nö a babám, a pocim, érzem mocorogni!!!!!Ez minden kellemetlenséget elfeledtet!!!! minden jot! 18 hetes kismama
Én most vagyok 14 hetes és nekem is elmúlt minden kellemetlenségem.Bár én is sokat izgulok mivel elsõ baba lesz, de nyugi ez így normális :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!