Találatok a következő kifejezésre: Annyira félek! lehet a (87 db)

Hogyan lehet elerni hogy a tengerimalacaim ne feljenek annyira? Szegenyek annyira felnek pedig rendszeresen rendezem es etetem. Jutalom falatot is szoktak kapni.

igyekszem de nem tudom hogy hogyan erjem el.

Legjobb válasz: tedd be a kezedet és ne mozdítsd.hagyd hogy megszaglásszák.ha ez sikerült utána megpróbálhatod úgy is hogy e kezedbe teszel valamilyen finomságot nekik.ha engedik simogasd õket,ha nem akkor hagyd és próbálkozz késõbb.és így tovább egészen addig,míg már megengedik hogy kivedd õket.

tedd be a kezedet és ne mozdítsd.hagyd hogy megszaglásszák.ha ez sikerült utána megpróbálhatod úgy is hogy e kezedbe teszel valamilyen finomságot nekik.ha engedik simogasd õket, ha nem akkor hagyd és próbálkozz késõbb.és így tovább egészen addig, míg már megengedik hogy kivedd õket.
A kérdező hozzászólása: Kivenni kitudom de nem valami baratsagosak.Kiszeretnem boviteni a helyuket de ketrecet nem vesznek nagyobbat anyumek csak a normalis marad es valami extrat akarok ami nem art nekik.De a bovitest nem tudom hogy lehetne megoldani.
1.vagyok.milyen a ketreced?magasság, szélesség, hosszúság?
A kérdező hozzászólása: [link] ket ekkora ketrecnek oldalt van nyilasa de nem akkora mint a kepen, egy kicsit kisebb es a ket ketrec osszevan rakva es jarnak egyikbol a masikba.
Gépre a Samsung KIES programmal lehet csatlakoztatni, a töltés probléma meg az akksi miatt van. Pár ezerért lehet venni másikat bele.
A kérdező hozzászólása: amúgy 2 éve van meg a telefon és eddig semmi baja nemvolt akkor ezek szerint aksihiba?
Lehet, anyukámnak is pár óra alatt lemerült töltés után, nem is töltötte rendesen. Akku csere megoldotta, azóta jó neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akksi csere után jó volt a telefon! :)

Szerintetek mi lehet a megoldás? Anya már annyi hitelt vett fel, hogy egyszerüen nem tudnak megélni.

Apa és az ö nyugdíja elmegy a hitelekre. Kajára, rezsire szinte semmi nem jut. Èn hiàba küldök pènzt minden hónapban, annyit nem tudok adni amennyi elèg lenne. Már nem tudom, mit tegyek?

Legjobb válasz: Milyen hitelek? Nem lehet kiváltani? Deviza? Most elvileg jön a segítség talán... Nem tudom ki az aki adott hitelt nekik, vagy mit hazudtak, hogy kaptak...vagy azõta mennyiben valtozott az élethelyzetük.. Sokat nem lehet tenni, mint fizetni, ha nem kapnak kiváltó hitelt, nyugdíj mellett munka,mvagy. Te fizeted vegig.. Más nincs.. :(

Milyen hitelek? Nem lehet kiváltani? Deviza? Most elvileg jön a segítség talán... Nem tudom ki az aki adott hitelt nekik, vagy mit hazudtak, hogy kaptak...vagy azõta mennyiben valtozott az élethelyzetük.. Sokat nem lehet tenni, mint fizetni, ha nem kapnak kiváltó hitelt, nyugdíj mellett munka, mvagy. Te fizeted vegig.. Más nincs.. :(
az a baj hogy te többet nem tudsz tenni... Ugyan az is kérdés hogy mire vett fel annyi hitelt, mert ha csak úgy elszórta a pénzt akkor nincs mit tenni ha lakásra vagy házra fordította akkor annak látszata van. Ha úgy vette fel a hiteleket hogy mindig az elõzõt akarta belõle rendezni az alapból rossz megoldás volt, egy szép kis adósság spirálba keveredett amibõl nagyon nehéz kikeveredni. Te nem tudsz nekik annyi pénzt biztosítani ami elég kajára rezsire, alapköltségekre, neked is élned kell valamibõl. Anyukádéknak beszélni kellene egy pénzügyi tanácsadóval aki esetleg tudna segíteni hogy miként oldhatnák meg ezt a nagy problémát. Velem anyukámék jelzáloghitelt akartak felvetetni , majd miután nemet mondtam belátták hogy igazam van és ilyet nem kérhetnek. Ezt még nem kérdezték hogy nem akarsz e hitelt felvenni nekik?
Sose ertettem hogy aki X forintert nem engedhet meg maganak valamit, az miert gondolja hogy 2*X forintert meg tudja maganak engedni? (mertugye a hitel errol szol...)


Meg lehet egyezni a lovarda tulajdonosával, hogy lovaglásért cserébe besegítek a lovak körül vagy ahány lovarda annyi féle szokás?

Legjobb válasz: Sok lovardánál lehetséges, például én is voltam egy évig ilyen segítõ és nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom ;) Ott mondjuk a honlapon hirdették, hogy lehet menni segítõnek, viszont érdemes körülnézni pl a lovasok.hu-n a piactéren (apróhirdetéseknél) mert sokszor látom, hogy keresnek segítõket... Illetve ha komoly a szándékod, akkor akár Te magad is adhatsz fel egy apróhirdetést (ingyenes), hogy segítõnek jelentkezel. Nálunk pl 6-7 óra segítésért járt 1 óra lovaglás ( de nem vették ezt az edzõk olyan szigorúan :D ). Szóval hogy konkrét választ adjak, lovarda, vagy még inkább tulajdonosa válogatja. Megpróbálni mindenképpen megéri, vesztenivalód nincsen. Sok sikert!

Sok lovardánál lehetséges, például én is voltam egy évig ilyen segítõ és nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom ;) Ott mondjuk a honlapon hirdették, hogy lehet menni segítõnek, viszont érdemes körülnézni pl a lovasok.hu-n a piactéren (apróhirdetéseknél) mert sokszor látom, hogy keresnek segítõket... Illetve ha komoly a szándékod, akkor akár Te magad is adhatsz fel egy apróhirdetést (ingyenes), hogy segítõnek jelentkezel. Nálunk pl 6-7 óra segítésért járt 1 óra lovaglás ( de nem vették ezt az edzõk olyan szigorúan :D ). Szóval hogy konkrét választ adjak, lovarda, vagy még inkább tulajdonosa válogatja. Megpróbálni mindenképpen megéri, vesztenivalód nincsen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Egy évig én is így voltam de csak a szerencsén múlt, hogy meg engedték de a vizsgáim miatt sajnos abba kellet hagynom és vissza menni meg nem illik szerintem meg az már nem lenne olyan. Köszönöm a választ :)
Lovarda válogatja, be kell menni a közeli lovardákba, meg kell kérdezni. Ahol én tartom a pacim, ott pl. ilyen nincs, van elég lovász, hogy megoldják, amit meg kell, de ahol korábban voltam, ott ez nagyon is mûködött, sõt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) szerencsére anyukám bele is egyezett :)
Én dolgoztam lovaglásért, de nem a lovak körül, hanem a panzióban. Hétvégente több órás túrákra mentünk cserébe.
A kérdező hozzászólása: Szívesebben foglalkozok a lovakkal mint panzió takarítással de ha nekem is azt kell csinálnom és cserébe lovagolhatok akkor semmi akadálya :)
Nálunk ez így mûködik. Van 5-6 lány aki segít nyergelni, takarítani vagy éppen trágyát szedni és ezért õk cserében ingyen lovagolnak :)

Ha felkapcsolom a helyzetjelzőt, vagy a tompítottat, akkor nem csak azok kapcsolódnak fel, ami olyankor szokás, hanem mindhárom féklámpám is! Ha fékezek, akkor mindösszesen annyi a különbség, hogy csak kicsit erősebben égnek! Mi lehet a probléma?

Itthon is megcsinálható, vagy szerviz? Ha szerviz, akkor nem szeretném, ha átvernének, mi lehet a probléma és átlagosan mennyibe kerül a javítás?

Legjobb válasz: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?

A kérdező hozzászólása: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?
A középsõ is csak azért világít, mert visszakap a többitõl némi feszültséget. Szerintem. Vonóhorog nincs rajta?
A kérdező hozzászólása: ez egy 99-es Mercedes CLK automata. Így esetleg tudsz segíteni? Azt értem az oldalsó két lámpát, de ugye 3 féklámpám van, ott van a hátsó ablak mögött az a hossú LED-es. Azzal mit tudnék csnálni? Az is ég egyfolytában, ha lámpát kapcsolok.
Ha ez a része sincs meg, akkor inkább szakember, vagy valaki aki kicsit ért hozzá. Amúgy ki kell venni a lámpát, befelé. Típusonként változó, van amelyiknél égõ cseréhez is az egész lámpabelsõ kijön az összes izzóval. Ott egy csatlakozó van, amit le lehet húzni
A kérdező hozzászólása: A lámpára menõ csatlakozókat h megpucoljam, hol keressem? Hogy fogjak hozzá?
A kérdező hozzászólása: Szóval ezt lehetne itthon orvosolni? nincs pénz szervizre :S
test hiba szerintem. A lámpára menõ csatikat le kell szedni, és szépen megpucolni.Ott ahol látszik a vezeték, megnézni, nincs e kidörzsölve.
Ja, és ilyenkor szokott indexeléskor - ha közben fékezel is - felváltva villogni a féklámpa és az index.
Gyakran okoz ilyen hibát a lámpák hibás testelése is! Én a csomagtartóban kezdenék: kiszedném a kárpitot, és követném a hátsó lámpáktól kijövõ kábelköteget. Valahol kell lennie a karosszériához kötve egy vezetéknek, azt szedném le elõször és megtisztítanám a kötést.
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nagyon megbízható, eddig teljesen jól mûködött minden, soha nem csinált még csak hasonlót sem, szóval jól vannak bekötve a dolgok, de ma jöttem vele haza este és felhívta rá a figyelmem egy kedves autós.
Ezzel szerintem autóvillamossági szerelõhöz kell menni. Ott valahol nagyon el lehet kötve valami... Nagyon nem tudnak átverni, ha szerviz után megszûnik a hiba akkor megcsinálták. Ha keresel valami korrekt villamosságist és rájön fél óra alatt, akkor pár ezer. Sokáig mindenesetre nem használnám így az autót, nehogy véletlenül kigyulladjon alattam.
A kérdező hozzászólása: Nincs rajta, dehogyis.

Hogyan lehet férfi annyira makacs, hogy nem hívná fel még a gyermekét sem?

Hogyan lehet férfi létére valaki annyira makacs, hogy nem hívná fel még a gyermekét sem? Mindig megvárja, amíg mi hívjuk. Üzenetre sem válaszol, de felhasználja ellenem, ha írok neki. Nem jó neki semmi sem, nincs megelégedve semmivel. Vajon mit?l változhatott ennyire meg??? Állítólag szeret, a gyermekeinket meg f?leg!?

Legjobb válasz: Hát hasonló nálunk is a helyzet, de gondolom nem is szeret, évek óta most elõször hívott fel szülinapom alkalmából, akkor is kb. egy hét múlva, soha nem küld sms-t se, hogy BUÉK vagy Boldog karácsonyt, semmi.

Hát hasonló nálunk is a helyzet, de gondolom nem is szeret, évek óta most elõször hívott fel szülinapom alkalmából, akkor is kb. egy hét múlva, soha nem küld sms-t se, hogy BUÉK vagy Boldog karácsonyt, semmi.
A kérdező hozzászólása: Barátjai elõtt meg eljátssza, hogy õ kikészült miattunk és mennyire harcolt értünk. Mondjuk jó színész. De azt nem tudom megérteni, hogy hogyan lehet, hogy "nem érdekli a gyereke"???
ez nem makacsság, nem érdekli a gyereke, ennyi
Amikor a férjem elköltözött tõlünk, mert szerelmes lett valakibe, nem korlátoztam õt a gyerekek körüli dolgokban. Aztán vége lett a nagy szerelnek, és gondolta, hogy hazaköltözik itt mégis csak biztosabb az élete. Én meg mondta, hogy NEM. Na azóta lesz*rja a gyerekeket, ott tesz keresztbe ahol tud, karácsony elõtt pedig bejelentette, hogy "leveteti" a gyerekeket a nevérõl, mert nem akar gyerektartást fizetni a nagy semmire.
elsõ vagyok és én a gyerek vagyok, anyuval még annyit se beszél, mint velem, meg a tesómmal, már legalább 5éve nem láttam, és már vagy 14éve elváltak kb. hát azóta lett új családja, aztán õket is otthagyta, szívtelen egy ember...
ja ez nem makacsság, hanem nem törödömség.Ha annyira oda lenne értük ilyen elõ sem fordulhatna.Jól elvan magának...
Azt tudnám tanácsolni, hogy ne írj neki egy fikarcnyit sem!Szerintem csak ellened próbálja felhasználni a bíróságon, gondolom, mivel sosem válaszol, te néha feldühödsz és picit erõszakosabb sms-t írsz.Olyan, mint ha erre várna.Ne írj, vagy csak semleges és számodra kedvezõ témáról.Pl. boldog szülinapot stb., vagy hogy nem értem miért nem jöttél, nagyon hiányzol a gyerekeknek, õk nagyon szeretnek téged.Szóval szerintem valamiben töri a fejét.És semmiképp nem mondanám szeretetnek azt, hogy valaki magasról tojik a fejemre, sõt a gyermekeire is.
A kérdező hozzászólása: Mert akkor még nem volt ilyen a kapcsolatunk, amikor a gyerekek lettek. Jó neked, hogy a férjed még nem változott meg. Sok boldogságot!!!
inkább az a kérdés, miért lett egy ilyennel olyanszintû kapcsolatod, hogy gyereketek is lett
A kérdező hozzászólása: Te még érzel valamit iránta? Mióta vagytok külön és hogy lehet vége, ha megkérdezhetem? Õ azt állítja, hogy szeret, de ezt a hatóságoknak is kell tudnia. Amiket nyáron küldtem sms-eket 2 évre visszamenõleg mindent benyújtotta a bíróságra. De miért? Boldog szülinapot! Van gyermek/ek is? Te írtál neki? Neked sem válaszolt? Köszönöm, ha írsz!!!
Mintha csak a saját apámról olvasnék. 3 vagyunk testvérek a nõvérem a válásnál koleszos volt. A húgom és én anyuval akartunk maradni a válás után így is lett. Apám azóta se keres minket. Egy idõ után fel is adtuk és mi sem hívjuk. Volt, hogy átmentem hozzá és nem engedett be a lakásába. Évek óta nem láttam. Azt sem tudja, hogy az unokáját hordom a szívem alatt. A nõvéremmel tartja a kapcsolatot. Gondolom árulásnak vette, hogy anyuval akartunk maradni. Soha nem fizetett gyerektartást és láthatásra sem vitt minket, pedig a húgom csak 12 éves volt én 15. Azóta 11 év telt el. Már nem hiányzik, hogy legyen apám.

Ma reggel felkeltem és duzzanatot találtam a nyakamnál. (az állkapocscsontom alatt, de nem annyira felül hanem kb. félúton) nyomásra fáj. Mi lehet az?

Legjobb válasz: Valószínûleg egy nyirokcsomó gyulladt be. Nem vagy megfázva,torkod, fogad nem fáj?

Valószínûleg egy nyirokcsomó gyulladt be. Nem vagy megfázva, torkod, fogad nem fáj?
esetleg a mandulád... de men orvoshoz...
Jelszót változtattak, vagy MAC address alapján blokkoltak. Tanulj inkább, ne a fészbukon rejszolj egész nap.
vagy csak simán letiltották a mobil eszközök csatlakozását a routerben. de lényegét tekintve mindegy, hogy mit csináltak, azért csinálták, hogy ne legyen olyan b..szot lassú a net
A kérdező hozzászólása: és lehet hogy hülye kérdés, de a Mac adresset nem lehet valahogy megváltoztatni?
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem szoktam facebookozni :)
nem lehet. a MAC Adress az "adva van" a géphez. vagy ha meglehet, akkor nem tudok róla. de mindegy is, mert csak azokat engedi fel a router, akik benne vannak a kivételek listájában

Milyen szemceruzával lehet alul így kihúzni a szememet? Annyi féle ceruzát próbáltam de nem találtam még meg. (kép lent)

Tehát a szemem "bels?" részénél....

Legjobb válasz: én avonosat használok, glimmerstick... igaz drágább kicsit, de nem kenõdik el.

én avonosat használok, glimmerstick... igaz drágább kicsit, de nem kenõdik el.
A kérdező hozzászólása: az avonos és oriflames dolgokat nem szeretem:S inkánbb az Astor... de az se jó.. de köszi a választ :)
én 100forintosba veszem, alatta meg szerintem tus van a szempillák alatt.
azokra, amikre az van írva, hogy KAJAL. az azt jelenti, hogy vízvonalra is lehet használni, és nem kopik le. nekem Astoros kajal-om van, mert én is mindig ige használom, és imádom. Így néz ki: http://www.parfumdreams.de/Images/ArticleImages/tn__31212.jpg Szóval nem az a szokásos fa.
A kérdező hozzászólása: utolsó! köszi, holnap beszerzem:) Mennyibe kerül kb?
1-2000 körül van. Talán 2 100? Nem biztos... De nagyon megéri az árát, nem is fogy olyan sokat:) Örülök, hogy segíthettem:)
A kérdező hozzászólása: Az még nem is olyan vészes. Köszönöm a segitséget :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!