Találatok a következő kifejezésre: Annyira félek! lehet a (82 db)

Hogyan lehet elerni hogy a tengerimalacaim ne feljenek annyira? Szegenyek annyira felnek pedig rendszeresen rendezem es etetem. Jutalom falatot is szoktak kapni.

igyekszem de nem tudom hogy hogyan erjem el.

Legjobb válasz: tedd be a kezedet és ne mozdítsd.hagyd hogy megszaglásszák.ha ez sikerült utána megpróbálhatod úgy is hogy e kezedbe teszel valamilyen finomságot nekik.ha engedik simogasd õket,ha nem akkor hagyd és próbálkozz késõbb.és így tovább egészen addig,míg már megengedik hogy kivedd õket.

tedd be a kezedet és ne mozdítsd.hagyd hogy megszaglásszák.ha ez sikerült utána megpróbálhatod úgy is hogy e kezedbe teszel valamilyen finomságot nekik.ha engedik simogasd õket, ha nem akkor hagyd és próbálkozz késõbb.és így tovább egészen addig, míg már megengedik hogy kivedd õket.
A kérdező hozzászólása: Kivenni kitudom de nem valami baratsagosak.Kiszeretnem boviteni a helyuket de ketrecet nem vesznek nagyobbat anyumek csak a normalis marad es valami extrat akarok ami nem art nekik.De a bovitest nem tudom hogy lehetne megoldani.
1.vagyok.milyen a ketreced?magasság, szélesség, hosszúság?
A kérdező hozzászólása: [link] ket ekkora ketrecnek oldalt van nyilasa de nem akkora mint a kepen, egy kicsit kisebb es a ket ketrec osszevan rakva es jarnak egyikbol a masikba.
Gépre a Samsung KIES programmal lehet csatlakoztatni, a töltés probléma meg az akksi miatt van. Pár ezerért lehet venni másikat bele.
A kérdező hozzászólása: amúgy 2 éve van meg a telefon és eddig semmi baja nemvolt akkor ezek szerint aksihiba?
Lehet, anyukámnak is pár óra alatt lemerült töltés után, nem is töltötte rendesen. Akku csere megoldotta, azóta jó neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akksi csere után jó volt a telefon! :)

Meg lehet egyezni a lovarda tulajdonosával, hogy lovaglásért cserébe besegítek a lovak körül vagy ahány lovarda annyi féle szokás?

Legjobb válasz: Sok lovardánál lehetséges, például én is voltam egy évig ilyen segítõ és nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom ;) Ott mondjuk a honlapon hirdették, hogy lehet menni segítõnek, viszont érdemes körülnézni pl a lovasok.hu-n a piactéren (apróhirdetéseknél) mert sokszor látom, hogy keresnek segítõket... Illetve ha komoly a szándékod, akkor akár Te magad is adhatsz fel egy apróhirdetést (ingyenes), hogy segítõnek jelentkezel. Nálunk pl 6-7 óra segítésért járt 1 óra lovaglás ( de nem vették ezt az edzõk olyan szigorúan :D ). Szóval hogy konkrét választ adjak, lovarda, vagy még inkább tulajdonosa válogatja. Megpróbálni mindenképpen megéri, vesztenivalód nincsen. Sok sikert!

Sok lovardánál lehetséges, például én is voltam egy évig ilyen segítõ és nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom ;) Ott mondjuk a honlapon hirdették, hogy lehet menni segítõnek, viszont érdemes körülnézni pl a lovasok.hu-n a piactéren (apróhirdetéseknél) mert sokszor látom, hogy keresnek segítõket... Illetve ha komoly a szándékod, akkor akár Te magad is adhatsz fel egy apróhirdetést (ingyenes), hogy segítõnek jelentkezel. Nálunk pl 6-7 óra segítésért járt 1 óra lovaglás ( de nem vették ezt az edzõk olyan szigorúan :D ). Szóval hogy konkrét választ adjak, lovarda, vagy még inkább tulajdonosa válogatja. Megpróbálni mindenképpen megéri, vesztenivalód nincsen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Egy évig én is így voltam de csak a szerencsén múlt, hogy meg engedték de a vizsgáim miatt sajnos abba kellet hagynom és vissza menni meg nem illik szerintem meg az már nem lenne olyan. Köszönöm a választ :)
Lovarda válogatja, be kell menni a közeli lovardákba, meg kell kérdezni. Ahol én tartom a pacim, ott pl. ilyen nincs, van elég lovász, hogy megoldják, amit meg kell, de ahol korábban voltam, ott ez nagyon is mûködött, sõt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) szerencsére anyukám bele is egyezett :)
Én dolgoztam lovaglásért, de nem a lovak körül, hanem a panzióban. Hétvégente több órás túrákra mentünk cserébe.
A kérdező hozzászólása: Szívesebben foglalkozok a lovakkal mint panzió takarítással de ha nekem is azt kell csinálnom és cserébe lovagolhatok akkor semmi akadálya :)
Nálunk ez így mûködik. Van 5-6 lány aki segít nyergelni, takarítani vagy éppen trágyát szedni és ezért õk cserében ingyen lovagolnak :)

Ha felkapcsolom a helyzetjelzőt, vagy a tompítottat, akkor nem csak azok kapcsolódnak fel, ami olyankor szokás, hanem mindhárom féklámpám is! Ha fékezek, akkor mindösszesen annyi a különbség, hogy csak kicsit erősebben égnek! Mi lehet a probléma?

Itthon is megcsinálható, vagy szerviz? Ha szerviz, akkor nem szeretném, ha átvernének, mi lehet a probléma és átlagosan mennyibe kerül a javítás?

Legjobb válasz: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?

A kérdező hozzászólása: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?
A középsõ is csak azért világít, mert visszakap a többitõl némi feszültséget. Szerintem. Vonóhorog nincs rajta?
A kérdező hozzászólása: ez egy 99-es Mercedes CLK automata. Így esetleg tudsz segíteni? Azt értem az oldalsó két lámpát, de ugye 3 féklámpám van, ott van a hátsó ablak mögött az a hossú LED-es. Azzal mit tudnék csnálni? Az is ég egyfolytában, ha lámpát kapcsolok.
Ha ez a része sincs meg, akkor inkább szakember, vagy valaki aki kicsit ért hozzá. Amúgy ki kell venni a lámpát, befelé. Típusonként változó, van amelyiknél égõ cseréhez is az egész lámpabelsõ kijön az összes izzóval. Ott egy csatlakozó van, amit le lehet húzni
A kérdező hozzászólása: A lámpára menõ csatlakozókat h megpucoljam, hol keressem? Hogy fogjak hozzá?
A kérdező hozzászólása: Szóval ezt lehetne itthon orvosolni? nincs pénz szervizre :S
test hiba szerintem. A lámpára menõ csatikat le kell szedni, és szépen megpucolni.Ott ahol látszik a vezeték, megnézni, nincs e kidörzsölve.
Ja, és ilyenkor szokott indexeléskor - ha közben fékezel is - felváltva villogni a féklámpa és az index.
Gyakran okoz ilyen hibát a lámpák hibás testelése is! Én a csomagtartóban kezdenék: kiszedném a kárpitot, és követném a hátsó lámpáktól kijövõ kábelköteget. Valahol kell lennie a karosszériához kötve egy vezetéknek, azt szedném le elõször és megtisztítanám a kötést.
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nagyon megbízható, eddig teljesen jól mûködött minden, soha nem csinált még csak hasonlót sem, szóval jól vannak bekötve a dolgok, de ma jöttem vele haza este és felhívta rá a figyelmem egy kedves autós.
Ezzel szerintem autóvillamossági szerelõhöz kell menni. Ott valahol nagyon el lehet kötve valami... Nagyon nem tudnak átverni, ha szerviz után megszûnik a hiba akkor megcsinálták. Ha keresel valami korrekt villamosságist és rájön fél óra alatt, akkor pár ezer. Sokáig mindenesetre nem használnám így az autót, nehogy véletlenül kigyulladjon alattam.
A kérdező hozzászólása: Nincs rajta, dehogyis.

Hogyan lehet férfi annyira makacs, hogy nem hívná fel még a gyermekét sem?

Hogyan lehet férfi létére valaki annyira makacs, hogy nem hívná fel még a gyermekét sem? Mindig megvárja, amíg mi hívjuk. Üzenetre sem válaszol, de felhasználja ellenem, ha írok neki. Nem jó neki semmi sem, nincs megelégedve semmivel. Vajon mit?l változhatott ennyire meg??? Állítólag szeret, a gyermekeinket meg f?leg!?

Legjobb válasz: Hát hasonló nálunk is a helyzet, de gondolom nem is szeret, évek óta most elõször hívott fel szülinapom alkalmából, akkor is kb. egy hét múlva, soha nem küld sms-t se, hogy BUÉK vagy Boldog karácsonyt, semmi.

Hát hasonló nálunk is a helyzet, de gondolom nem is szeret, évek óta most elõször hívott fel szülinapom alkalmából, akkor is kb. egy hét múlva, soha nem küld sms-t se, hogy BUÉK vagy Boldog karácsonyt, semmi.
A kérdező hozzászólása: Barátjai elõtt meg eljátssza, hogy õ kikészült miattunk és mennyire harcolt értünk. Mondjuk jó színész. De azt nem tudom megérteni, hogy hogyan lehet, hogy "nem érdekli a gyereke"???
ez nem makacsság, nem érdekli a gyereke, ennyi
Amikor a férjem elköltözött tõlünk, mert szerelmes lett valakibe, nem korlátoztam õt a gyerekek körüli dolgokban. Aztán vége lett a nagy szerelnek, és gondolta, hogy hazaköltözik itt mégis csak biztosabb az élete. Én meg mondta, hogy NEM. Na azóta lesz*rja a gyerekeket, ott tesz keresztbe ahol tud, karácsony elõtt pedig bejelentette, hogy "leveteti" a gyerekeket a nevérõl, mert nem akar gyerektartást fizetni a nagy semmire.
elsõ vagyok és én a gyerek vagyok, anyuval még annyit se beszél, mint velem, meg a tesómmal, már legalább 5éve nem láttam, és már vagy 14éve elváltak kb. hát azóta lett új családja, aztán õket is otthagyta, szívtelen egy ember...
ja ez nem makacsság, hanem nem törödömség.Ha annyira oda lenne értük ilyen elõ sem fordulhatna.Jól elvan magának...
Azt tudnám tanácsolni, hogy ne írj neki egy fikarcnyit sem!Szerintem csak ellened próbálja felhasználni a bíróságon, gondolom, mivel sosem válaszol, te néha feldühödsz és picit erõszakosabb sms-t írsz.Olyan, mint ha erre várna.Ne írj, vagy csak semleges és számodra kedvezõ témáról.Pl. boldog szülinapot stb., vagy hogy nem értem miért nem jöttél, nagyon hiányzol a gyerekeknek, õk nagyon szeretnek téged.Szóval szerintem valamiben töri a fejét.És semmiképp nem mondanám szeretetnek azt, hogy valaki magasról tojik a fejemre, sõt a gyermekeire is.
A kérdező hozzászólása: Mert akkor még nem volt ilyen a kapcsolatunk, amikor a gyerekek lettek. Jó neked, hogy a férjed még nem változott meg. Sok boldogságot!!!
inkább az a kérdés, miért lett egy ilyennel olyanszintû kapcsolatod, hogy gyereketek is lett
A kérdező hozzászólása: Te még érzel valamit iránta? Mióta vagytok külön és hogy lehet vége, ha megkérdezhetem? Õ azt állítja, hogy szeret, de ezt a hatóságoknak is kell tudnia. Amiket nyáron küldtem sms-eket 2 évre visszamenõleg mindent benyújtotta a bíróságra. De miért? Boldog szülinapot! Van gyermek/ek is? Te írtál neki? Neked sem válaszolt? Köszönöm, ha írsz!!!
Mintha csak a saját apámról olvasnék. 3 vagyunk testvérek a nõvérem a válásnál koleszos volt. A húgom és én anyuval akartunk maradni a válás után így is lett. Apám azóta se keres minket. Egy idõ után fel is adtuk és mi sem hívjuk. Volt, hogy átmentem hozzá és nem engedett be a lakásába. Évek óta nem láttam. Azt sem tudja, hogy az unokáját hordom a szívem alatt. A nõvéremmel tartja a kapcsolatot. Gondolom árulásnak vette, hogy anyuval akartunk maradni. Soha nem fizetett gyerektartást és láthatásra sem vitt minket, pedig a húgom csak 12 éves volt én 15. Azóta 11 év telt el. Már nem hiányzik, hogy legyen apám.

Milyen szemceruzával lehet alul így kihúzni a szememet? Annyi féle ceruzát próbáltam de nem találtam még meg. (kép lent)

Tehát a szemem "bels?" részénél....

Legjobb válasz: én avonosat használok, glimmerstick... igaz drágább kicsit, de nem kenõdik el.

én avonosat használok, glimmerstick... igaz drágább kicsit, de nem kenõdik el.
A kérdező hozzászólása: az avonos és oriflames dolgokat nem szeretem:S inkánbb az Astor... de az se jó.. de köszi a választ :)
én 100forintosba veszem, alatta meg szerintem tus van a szempillák alatt.
azokra, amikre az van írva, hogy KAJAL. az azt jelenti, hogy vízvonalra is lehet használni, és nem kopik le. nekem Astoros kajal-om van, mert én is mindig ige használom, és imádom. Így néz ki: http://www.parfumdreams.de/Images/ArticleImages/tn__31212.jpg Szóval nem az a szokásos fa.
A kérdező hozzászólása: utolsó! köszi, holnap beszerzem:) Mennyibe kerül kb?
1-2000 körül van. Talán 2 100? Nem biztos... De nagyon megéri az árát, nem is fogy olyan sokat:) Örülök, hogy segíthettem:)
A kérdező hozzászólása: Az még nem is olyan vészes. Köszönöm a segitséget :)

Annyira félek a mai vizsgálattól. Hogy lehet ezt túlélni?

Elvileg 6 hetes terhes vagyok. Viszont 12 napja barnázom. Most már néha pirosas is a vérzés, de nem menses mennyiségű, görcseim sincsenek. Viszont hányinger, hányás, fáradékonyság az van. Múlt héten a doki még semmit nem látott az UH-n, azt mondta menjek vissza ma. Szedem az Utrogestant, de nem változott a helyzet. Annyira félek, hogy mit mond ma az orvos. Járt valaki már hasonló cipőben?

Legjobb válasz: Ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!

Ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!
Szia! Én a 6. héttõl barnáztam, több mint egy hétig. Néha volt egy kis sötétbarnás / pirosas vérzés is, de csak nagyon minimális. Én még gyógyszert sem kaptam rá, a doki azt mondta, hogy ez sok nõnél elõfordul a terhesség elején, és majd elmúlik. Ha a baba pedig menni akar, akkor ilyen korai terhességnél nem lehet mit tenni. Hála az égnek nekem elmúlt a barnázgatás, most 9 hetes vagyok és minden a legnagyobb rendben van. Nekem sok-sok pihenést javasolt az orvos, amit be is tartottam. 1 hétig szinte csak az ágyat nyomtam. Nyugodj meg, nem biztos, hogy baj van. Én nagyon szurkolok neked, és majd írd meg, mit mondott a doki.
ne iedegeskedj azzal csak ártassz magadnak és a babódnak:(
Szurkolok érted/értetek, h minden oké legyen. Ird meg mi volt a dokinál! Kitartás és sok sok erõt, nem lesz gond!
Én azt mondom hogy minden terhesség más. Van aki végig vérzi az egész terhességet és kutya baja a babájának, van akinél már egy maszat is nagy problémát okoz. Én például úgy voltam hogy volt szívhang a 6. héten. Végig barnázgattam, még csak vér se volt , és mégse volt a 8. héten már szívhang. Szóval mindenkinél más. Lepontozhattok, csak az igazat mondom. Nyugodj meg, bízz benne, hogy minden rendben lesz...Kitartás
Mi volt?
A kérdező hozzászólása: Látta a doki a petezsákot meg az embriót. Mondta, hogy egyelõre ok. Megemelte az Utrogestant napi 3*1-re, meg mondta, hogy pihenjek és 2 hét múlva kell visszamenni. Remélem, minden rendben lesz.

Fel lehet annyira helyezni a tampont hogy ne talaljam meg? Pl. Es a madzag is felmegy

Legjobb válasz: kizárt. a méhszáj összehúzódott állapotban akkora, mint egy gombostûfej, ott nem tud "felmenni" a tampon. ha eltûnhetne a testedben, nem használná egy nõ sem. a madzag sem megy fel sehová, de az extrém esetekben elõfordulhat, h kihúzás közbe elszakad (én olyat sem ismerek, akivel ez megtörtént volna), ilyenkor is "ki lehet nyomni" a tampont, és amikor már lejjebb ért, kiveszed kézzel. semmi rizikó nincs benne

kizárt. a méhszáj összehúzódott állapotban akkora, mint egy gombostûfej, ott nem tud "felmenni" a tampon. ha eltûnhetne a testedben, nem használná egy nõ sem. a madzag sem megy fel sehová, de az extrém esetekben elõfordulhat, h kihúzás közbe elszakad (én olyat sem ismerek, akivel ez megtörtént volna), ilyenkor is "ki lehet nyomni" a tampont, és amikor már lejjebb ért, kiveszed kézzel. semmi rizikó nincs benne
Ne nyomd fel addig hogy a madzag se látszódjon ki! De azt érezned kell, hogy mikor van jó helyen, szóval szerintem nem érdemes annyira nagyon mélyre nyomni.
közben*
A kérdező hozzászólása: Mar mulloba volt a verzesem, valamikor egy napra meg is szunik, es most is igy volt. En meg raktam fel tampont, de nem emlekszem hogy kiszedtem e, mert egy kicsit pityokas voltam. Ejjel meg egyutt voltunk a parommal. Ma kerestem, de nem erzek semmit.

Hogyan lehet ezt feldolgozni? Két pozitív teszt után pár nappal később meg spontán vetélés. Annyira szomorú vagyok, a környezetemben egy 13 éves lány vár babát, úgy érzem nekem már nem sikerül, valahol feladtam. Ti hogy dolgozzátok fel?

Legjobb válasz: Szia! Mi ultrahangon is láttuk, mielõtt elment. Egy év telt el, de nincs nap, hogy ne jutna eszembe. Feladni butaság lenne, hisz még mindig vágyunk egy babára, és szerintem te/ti is! Az emlék megmarad, de az életünk megy tovább. Jobb szembenézni vele, mint elmenekülni. Nagyon sajnálom, ami történt, hagyj egy kis idõt, de mindenképp lépj tovább! Lesz még babád! L27

Szia! Mi ultrahangon is láttuk, mielõtt elment. Egy év telt el, de nincs nap, hogy ne jutna eszembe. Feladni butaság lenne, hisz még mindig vágyunk egy babára, és szerintem te/ti is! Az emlék megmarad, de az életünk megy tovább. Jobb szembenézni vele, mint elmenekülni. Nagyon sajnálom, ami történt, hagyj egy kis idõt, de mindenképp lépj tovább! Lesz még babád! L27
Szia. Tudom, min mész át, nekem is volt sajnos vetélésem. DE gondolj arra, hogy most már tudod hogy képes vagy teherbe esni!! Ez nagyon sokat jelent, van akinek sajnos még ez sem sikerül. nem tudom volt-e már korábban vetélésed. Én azt javaslom, hogy ha lelkileg túl jutottál rajta, akkor kezdjetek el újra próbálkozni. Én a vetélés után 6 hónappal jutottam el oda, hogy újra próbálkoztunk és rögtön baba lett belõle. Már fél éves a picim:) Sok erõt neked!
Ezt még viszonylag "könnyen". Sajnálom, ami történt, de sokkal rosszabb lehet, ha halva születik. Az én babám most májusban született volna. A sógornõméknél szerencsére minden rendben zajlott, de olyan rossz, hogy nekünk is lehetne:( Egy 4 éves fiú anyukája, akinek 2 spontán vetélése (ikrekkel a 11.héten, egy babával a 10-en), és egy méhen kívüli terhessége is volt.
A második vetélésem 18 hetes korban történt. Hát mit mondhatnék. Egy megválaszolatlan kérdés örökké bennem marad: Nem mondták meg, hogy fiú vagy lány lett volna.Ne tessék már könnybe is lábadt a szemem.
Szia! Én is nagyon sajnálom, ami veled történt. Ha ez valamennyire vígasztal, akkor gondolj arra, hogy ilyenkor a mindent vagy semmi elv mûködik. Ha elvetéltél, akkor valószínû valami nem volt rendben, s sokkal jobb még így, mintha megszületett volna, s valamilyen kárododása lenne. Fel a fejjel, add ki magadból az elkeseredésedet, s ha úgy érzed, hogy készen állsz á, kezdjétek újra. Remélem hamarosan beköltözik egy teljesen egészséges baba a pocidba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát, igazatok van, lesz még nekünk babánk, és aki ide ír, tiszta szívbõl kívánom, mihamarabb sikerüljön mindenkinek.
Tudom én is mit érzel, nekem is volt s.vetélésem, 5 hetes múltam csak, de már arra is nagyon vártunk. Hónapokig sírtam, már tökre belebolondultam a hõgörbékbe és tesztekbe... kiderült hogy pcos-em van. Clostit kaptam, a következõ hónapban megfogant a lányunk. Idõben: május vetélés, december closti, január 30. + teszt. Kitartás és fel a fejjel, fog jönni a baba!!!! Üdv. 8 hónapos kislány anyukája
Remélem azóta már Te is babázol. Teljesen normális gondolat a feladás...de meg kellpróbálnod hinni, hogy megy. Azért leírom, nálunk hogy volt. Másfél év hiábavaló próbálkozás után, 10 hetesen veszítettükel elsõ kisbabánkat 2011 októberében. Elsõ terhességem volt, nem is gondoltunk ilyen lehetõségre, az ember ilyenkor boldog, és vár hogy bejelenthesse a családnak... esetünkben, hogy a kórházbn vagyok, a mûtõben. Ezután a nap után olyan mélyre kerültünk, nemcsak én, hanem aférjem is, hogy egyszerûen nem bírtunk kisgyermekekre nézni... a depressziót addig hírbõl sem ismertem. Az, hogy nem tudtál örülni egy közeledben élõ terhességének, teljesen normális érzés. Én is így éreztem. Tavasz lett, mire összeszedtük magunkat, és újra próbálkoztunk, ismét sikerrel, majd sajnos õt is elveszítettük, most hamarabb, kb. 5 hét alatt... én addigra teljesen feladtam. A nõgyógyászom, aki egy szuper rendes ember, nem tudott már mit mondani, csak azt, hogy bízzak magamban, és legyek erõs, higgyem el, hogy legközelebb sikerüni fog. Fiatal vagyok, és nincs semmi egészségügyi akadálya a babának. Ekkor már úgy voltam vele, hogy nekünk nem lehet gyermekünk, mert alkalmatlan vagyok rá... nem vallottam be a férjemnek, csak késõbb, és minden próbálkozás végén kértem az égieket, hogy segítsenek, hogy ha sikerült is, megmaradjon. És sikerült. Párhéten belül fog megszületni a kisfiunk, és nagyon boldogok vagyunk, de soha nem fogom elfelejteni az elõzõ két babámat, ahogyan a férjem sem. Van egy mondás, a jó dolgokért meg kell szenvedni... ez esetemben teljesen igaz... Nekem a férjemen kívül az orvosom volt az, aki sokat segített. A mostani babánál minden nap rettegtem a 10 hétig, hogy mikor fog bekövetkezni az ismert folyamat... féltem minden uh-n, hogy nehogy azt mondja, ennyi... soha nem tudtam mosolyogni, mikor monitort néztem, annyira féltem, mit mond az orvosom. És õ mindig megkérdezte, hogy nemis örül? Látta, hogy baj van... féltem. Aztán, mikor elõször éreztem, hogy megmozdult, és ficánkol, akkor kezdett lassan elmúlni minden félelmem... Még most is örökmozgó, pedig márcsak szûkösen fér el. Mégegyszer szívbõl remélem, hogy azóta sikerült Nektek is a baba, együtt érzek Veled az átélt tragéiával kapcsolatban... szerintem soha nem lehet teljesen feldolgozni. Elhalványodik, de az emlékét nem lehet kitörölni. Most hogy csak írtam róluk, így is könnyeztem...

Milyen mozgással lehet a leghamarabb lefogyni? Az ér valamit ha csak fele annyit eszem mint eddig?

Nem igazán szeretek mozogni de mostmár rá szánom magam.

Legjobb válasz: Futás,úszás,aerobic.szerintem ezek fogyasztanak.Igyál sok vizet és zöldteát.(Ha tudsz)6 után ne egyél,és fokozatosan csökkencsd a felére a kaját.ja és mozogj sokat

Futás, úszás, aerobic.szerintem ezek fogyasztanak.Igyál sok vizet és zöldteát.(Ha tudsz)6 után ne egyél, és fokozatosan csökkencsd a felére a kaját.ja és mozogj sokat
Ha 7 kilót akarsz szilveszterig leadni, azt csak olyan drasztikus diétás mozgással éred el, ami rettenetesen leterheli a szervezeted és az immunrendszered. Nem éri meg, mert ezzel beindítod a jo-jo effektust. Belebetegszel, majd januártól a szervezeted mindent elraktároz, amire csak ránézel. Fõ a mozgás, az egészséges táplálkozás, ez pedig életmódváltás, amit tartani is kell, nem lehet csak úgy visszaállni az elõbbi életfomára. Havonta max 3 kiló a még egészséges. Persze ha 120 kilóból adod le a 7-et, az nem gáz, de 70 kiló körül már nem fog menni. Nem ér semmit, ha felét eszed az eddiginek, mást kell enned! Próbáld ki a 90 napos diétát esetleg, de az sem lesz kész szilveszterig. Új diéta , ha reggelire 1 banánt eszel, egy pohár csapvízzel, ami szobahõmérsékletû, de ez még teszt alatti.
A kérdező hozzászólása: Hát Én azt hallottam hogy heti egy kg-t le lehet fogyni és az jó!Az meg hogy a szervezetem mindent el fog raktározni hát nem hiszem mert nem hagyom abba azt h csak ilyen keveset egyek nem lesz neki mit elraktározni. A 90 napos az hülyeség részemrõl. Akkor segitsetek légyszi hogyan foggyak le szilveszterig 7 kg-t??? fontos lenne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!