Találatok a következő kifejezésre: Annyira félek! lehet (116 db)

Hogyan lehet elerni hogy a tengerimalacaim ne feljenek annyira? Szegenyek annyira felnek pedig rendszeresen rendezem es etetem. Jutalom falatot is szoktak kapni.

igyekszem de nem tudom hogy hogyan erjem el.

Legjobb válasz: tedd be a kezedet és ne mozdítsd.hagyd hogy megszaglásszák.ha ez sikerült utána megpróbálhatod úgy is hogy e kezedbe teszel valamilyen finomságot nekik.ha engedik simogasd õket,ha nem akkor hagyd és próbálkozz késõbb.és így tovább egészen addig,míg már megengedik hogy kivedd õket.

tedd be a kezedet és ne mozdítsd.hagyd hogy megszaglásszák.ha ez sikerült utána megpróbálhatod úgy is hogy e kezedbe teszel valamilyen finomságot nekik.ha engedik simogasd õket, ha nem akkor hagyd és próbálkozz késõbb.és így tovább egészen addig, míg már megengedik hogy kivedd õket.
A kérdező hozzászólása: Kivenni kitudom de nem valami baratsagosak.Kiszeretnem boviteni a helyuket de ketrecet nem vesznek nagyobbat anyumek csak a normalis marad es valami extrat akarok ami nem art nekik.De a bovitest nem tudom hogy lehetne megoldani.
1.vagyok.milyen a ketreced?magasság, szélesség, hosszúság?
A kérdező hozzászólása: [link] ket ekkora ketrecnek oldalt van nyilasa de nem akkora mint a kepen, egy kicsit kisebb es a ket ketrec osszevan rakva es jarnak egyikbol a masikba.

Meg lehet egyezni a lovarda tulajdonosával, hogy lovaglásért cserébe besegítek a lovak körül vagy ahány lovarda annyi féle szokás?

Legjobb válasz: Sok lovardánál lehetséges, például én is voltam egy évig ilyen segítõ és nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom ;) Ott mondjuk a honlapon hirdették, hogy lehet menni segítõnek, viszont érdemes körülnézni pl a lovasok.hu-n a piactéren (apróhirdetéseknél) mert sokszor látom, hogy keresnek segítõket... Illetve ha komoly a szándékod, akkor akár Te magad is adhatsz fel egy apróhirdetést (ingyenes), hogy segítõnek jelentkezel. Nálunk pl 6-7 óra segítésért járt 1 óra lovaglás ( de nem vették ezt az edzõk olyan szigorúan :D ). Szóval hogy konkrét választ adjak, lovarda, vagy még inkább tulajdonosa válogatja. Megpróbálni mindenképpen megéri, vesztenivalód nincsen. Sok sikert!

Sok lovardánál lehetséges, például én is voltam egy évig ilyen segítõ és nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom ;) Ott mondjuk a honlapon hirdették, hogy lehet menni segítõnek, viszont érdemes körülnézni pl a lovasok.hu-n a piactéren (apróhirdetéseknél) mert sokszor látom, hogy keresnek segítõket... Illetve ha komoly a szándékod, akkor akár Te magad is adhatsz fel egy apróhirdetést (ingyenes), hogy segítõnek jelentkezel. Nálunk pl 6-7 óra segítésért járt 1 óra lovaglás ( de nem vették ezt az edzõk olyan szigorúan :D ). Szóval hogy konkrét választ adjak, lovarda, vagy még inkább tulajdonosa válogatja. Megpróbálni mindenképpen megéri, vesztenivalód nincsen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Egy évig én is így voltam de csak a szerencsén múlt, hogy meg engedték de a vizsgáim miatt sajnos abba kellet hagynom és vissza menni meg nem illik szerintem meg az már nem lenne olyan. Köszönöm a választ :)
Lovarda válogatja, be kell menni a közeli lovardákba, meg kell kérdezni. Ahol én tartom a pacim, ott pl. ilyen nincs, van elég lovász, hogy megoldják, amit meg kell, de ahol korábban voltam, ott ez nagyon is mûködött, sõt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) szerencsére anyukám bele is egyezett :)
Én dolgoztam lovaglásért, de nem a lovak körül, hanem a panzióban. Hétvégente több órás túrákra mentünk cserébe.
A kérdező hozzászólása: Szívesebben foglalkozok a lovakkal mint panzió takarítással de ha nekem is azt kell csinálnom és cserébe lovagolhatok akkor semmi akadálya :)
Nálunk ez így mûködik. Van 5-6 lány aki segít nyergelni, takarítani vagy éppen trágyát szedni és ezért õk cserében ingyen lovagolnak :)

Fel lehet annyira helyezni a tampont hogy ne talaljam meg? Pl. Es a madzag is felmegy

Legjobb válasz: kizárt. a méhszáj összehúzódott állapotban akkora, mint egy gombostûfej, ott nem tud "felmenni" a tampon. ha eltûnhetne a testedben, nem használná egy nõ sem. a madzag sem megy fel sehová, de az extrém esetekben elõfordulhat, h kihúzás közbe elszakad (én olyat sem ismerek, akivel ez megtörtént volna), ilyenkor is "ki lehet nyomni" a tampont, és amikor már lejjebb ért, kiveszed kézzel. semmi rizikó nincs benne

kizárt. a méhszáj összehúzódott állapotban akkora, mint egy gombostûfej, ott nem tud "felmenni" a tampon. ha eltûnhetne a testedben, nem használná egy nõ sem. a madzag sem megy fel sehová, de az extrém esetekben elõfordulhat, h kihúzás közbe elszakad (én olyat sem ismerek, akivel ez megtörtént volna), ilyenkor is "ki lehet nyomni" a tampont, és amikor már lejjebb ért, kiveszed kézzel. semmi rizikó nincs benne
Ne nyomd fel addig hogy a madzag se látszódjon ki! De azt érezned kell, hogy mikor van jó helyen, szóval szerintem nem érdemes annyira nagyon mélyre nyomni.
közben*
A kérdező hozzászólása: Mar mulloba volt a verzesem, valamikor egy napra meg is szunik, es most is igy volt. En meg raktam fel tampont, de nem emlekszem hogy kiszedtem e, mert egy kicsit pityokas voltam. Ejjel meg egyutt voltunk a parommal. Ma kerestem, de nem erzek semmit.


Fel lehet annyira készülni emelt szintű bioszra, hogy min.90%-os legyen?

Idén is jelentkeztem fogorvosira és most nagyon belehúztam egy ideje. Csak az a gond, hogy mivel a többi tantárgyam tavaly nem lett valami fényes ezért nagy valószín?séggel úgy fogják kiszámítani a pontjaimat, hogy dupláznak. Mindezek mellett csak egy középfokú nyelvvizsgám van, és csak az egyik tantárgyból emeltezek (biosz). Ez meg azt jelenti, hogy mindkett? érettséginek 90% felett kellene lennie. Kémiából annyira nem félek, mert szerintem középszinten az még kivitelezhet?, nade emelt bioszból. Elég tágak a témakörök és a régi érettségiket nézve még szoktak meglepetések érni olyan témakörben, amit már elvileg jól megtanultam. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én a Szerényi-féle kétkötetes könyvbõl tanultam (két baromi vastag fehér könyv, remélem egyrõl beszélünk), plusz a Sebõkné Orosz Katalin-féle Biológia 3. címû könyvbõl (szóbelire), és 95% lett. Szóval lehetetlennek biztos nem lehetetlen, ha nekem sikerült:D Pedig zseninek azért nem mondanám magam^^ Egyik osztálytársamnak pedig azt hiszem 92-93%-os lett.

Én a Szerényi-féle kétkötetes könyvbõl tanultam (két baromi vastag fehér könyv, remélem egyrõl beszélünk), plusz a Sebõkné Orosz Katalin-féle Biológia 3. címû könyvbõl (szóbelire), és 95% lett. Szóval lehetetlennek biztos nem lehetetlen, ha nekem sikerült:D Pedig zseninek azért nem mondanám magam^^ Egyik osztálytársamnak pedig azt hiszem 92-93%-os lett.
A kérdező hozzászólása: Jah igen még annyi, hogy ezekbõl a könyvekbõl készülök föl: Biológia I-IV. (Mûszaki Kiadó Dr. Berend Mihály, Dr. Szerényi Gábor), a másik; Fazekas György - Szerényi Gábor Biológia I-II.
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek gratulálok! :) Fú mennyire jó lenne, ha ez nekem is összejönne :D... Egyébként igen szerintem ugyanaz a könyv. Most egy kicsit megnyugodtam :) de persze ez nem azt jelenti, hogy akkor lazsálni fogok :D. Köszönöm!

Annyira félek! Mi lehet a baj? Az orvos nem mondott semmit.

Ma voltam orvosnál(helyettesít? doki volt).28 hetes vagyok,és hüvelyvizsgálat nem volt,azt sem tudom,hogy zár-e rendesen a méhszájam.SZívhangot nézett,meg megmérte a méhem.eddig minden vizsgálatin 140/min volt az életem szívhangja,most meg 128/min,és a 24 héten a méhem pont 24 centis volt,most a 28.-on pedig csak 25.Az orvos nem modott semmit,hogy gond lenne,de szerintem ez így nem jó.Mit?l lehet?Úgy féltem a drágaságomat.

Legjobb válasz: Elõször is nem félj, az nem tesz jót, a méh különbözõ ütemben nõ, legközelebb lehet hogy négy cm-vel is nagyobb lesz, az én méhem is így nõtt. A szívhangról nem tudok mit mondani, de gondolom nem lehet gond, csak mondta volna a doki, hallottad te is a szívhangot?

Elõször is nem félj, az nem tesz jót, a méh különbözõ ütemben nõ, legközelebb lehet hogy négy cm-vel is nagyobb lesz, az én méhem is így nõtt. A szívhangról nem tudok mit mondani, de gondolom nem lehet gond, csak mondta volna a doki, hallottad te is a szívhangot?
A kérdező hozzászólása: Igen hallottam.Annyira édes volt. :) De a múltkor mondta a védõnõ, hogy a méhemnek akkorának kell lennie mint amennyi hetes terhes vagyok.Max plussz mínusz egy centi eltérés lehet.Hát nekem ez az egy centi most éppen három.
Szia! Nem mindíg pontos ám az az ultrahang, ha gond lett volna azt ez a doki is mondta volna az biztos. A szívhangról meg annyit, hogy 120-160ig normális, a védõnénim legalább is azt mondta. Legalább nyugott volt a bébid! nyugi!
Õszintén, kicsit túlaggódják néhányan ezt a rengeteg adatot amit otthon adnak. Nekem soha egy vizsgálatról sem adnak leletet (külföldön vagyok), de az orvos mindent elmond "konyhanyelven". Amíg nekem nem mondják hogy baj van (és már egyszer mondták, de vaklármának bizonyult), addig én nem idegesíteném magam a helyedben, hanem élvezném a várandósságot. Azt hiszem aggódunk így is eleget, nem kell még jobban fokozni! Biztosan minden rendben van, ne láss rémeket! Boldog babavárást!
Édesem! Engem a dokim nem vizsgált meg már 4hete akkor zárt volt a méhszájam ctg pedig még egyszer sem csinált, sõt a méhemet kézzel tapogatja ki hogy hol van a teteje. De a drágám mocorog rugdos a tesó hangjának hallatán nem vérzek nem görcsölök.Úgy hogy neked is no para mert ezzel a túl aggódással õt is idegesíted!! Simizd és beszélj hozzá!! Nincs semmi baja annak a gyöngypipinek!! 28 hetes kismama!

T-Home IPTV-ről mivel lehet felvenni külső eszközre? DVB-C vagy DVB-T tunerrel ellátott médialejátszóval? Illetve még annyi, hogy DVB-C tuneres eszközzel analóg kábel tv-ről is fel lehet venni?

Legjobb válasz: DVB-T helyett DVB-S-t akartam írni, bocsi. DVB-T a földfelszínihez jó, tehát azt eleve kilõttem. Marad a -C és az -S. Az IPTV kábelesnek vagy mûholdasnak számít???

A kérdező hozzászólása: DVB-T helyett DVB-S-t akartam írni, bocsi. DVB-T a földfelszínihez jó, tehát azt eleve kilõttem. Marad a -C és az -S. Az IPTV kábelesnek vagy mûholdasnak számít???
Egyikkel sem. Az IPTV internet-protokolon keresztül továbbítja a mûsorokat, tehát semmi köze a DVB szabványhoz. DVB-C eszközzel analóg adást nem tudsz felvenni. Analóg adás felvételéhez analóg tunerrel rendelkezõ eszköz kell, pl. asztali DVD-felvevõ.
pl analóg bemenettel rendelkezõ TV tuner kártyával tudsz felvenni PC-re.
Még minden képlékeny, egyelõre nem derült ki, hogyan változtatnak. Viszont ha dolgozni szeretnél, akkor vissza lehet mondani a gyest simán.
Teljesen mindegy, mert az új szabályok csak az április óta született babáknál befolyásolja a juttatásokat, tehát a te kisfiaddal kapcsolatos szabályok a régiek: jár a 3. évi gyes, munka mellett is!
Novemberben fogja megszavazni a Parlament és várhatóan januártól fog életbe lépni, hogy gyes munka melett nem kapható (márnmint teljes állás, 8 óra munka mellett). Ez természetesen mindenkire vonatkozni fog, igy rád is. Jelenleg viszont ez még nincs megszavazva, igy csak azt lehet mondani, hogy JELENLEG lehet 8 órában dolgoni gyes folyósitása mellett.
A kérdezõre nem vonatkozik.
Onnantól, hogy megszavazza a parlament, MINDENKIRE vonatkozni fog. Ez nem olyan, mint a Bajnai féle csak a május 1 után született gyerekekre vonatkozik. Összekevered a dolgokat. Jelenleg SENKI nem tudja megmondani, hogy mit fognak megszavazni, és kire fog vonatkozni, könyörgöm, ez még csak egy törvénytervezet! A tervezet szerint mindenkire fog vonatkozni a gyes melletti munka tilalma, de amíg megszavazzák, addig nem lehet biztosat tudni. Itt most nem arról van szó, hogy jár-e a harmadik évre gyes, vagy sem. Ennyire te sem lehetsz jól értesült, hogy tudjad, hogyan hatályosul egy lelendõ törvény.
"A gyed-jogosultsághoz szükséges munkaviszony ideje 180 napról 365-re emelkedik, a gyes idõtartama pedig háromról két évre csökken. A törvényjavaslat szerint a 2010. április 30-a után született gyermekek esetében lesznek érvényesek a gyes- és gyed-változások."
A kérdezõ egy másfél éve született gyermekrõl beszél, amikor a gyes változása még gondolat sem volt. Egy adott gyerekre az éppen akkor törvényben lévõ szabályok vonatkoznak, így a 2010 áprilisában bevezettett szabályok nem vonatkoznak egy 2009-ben születettre. Nézz utána, ha ennyire hihetetlen. Kérdezõ: az én gyerekem most volt 2 éves, és most a 3. évi gyesen vagyok éppen. Mert a változás rá nem vonatkozik.
Kedves 81 %-os, amit beidéztél, az a HATÁLYOS törvény. Igen, JELENLEG az elõbb született gyerekekre 3 év, a késõbbiekre 2 év a gyes és lehet mellette dolgozni. Itt rajtad kivül SENKI nem errõl beszél, hanem arról, amit novemberben FOGNAK megszavazni. Az bizony arról fog szólni, hogy gyes mellett nem lehet majd teljes munkaidõben dologozni. Az elõterjesztés se létezik még (tehát nem tudsz idézni belõle), csak az összes FIDESZ-es fejes úton-útfélen ezt hangoztatja, tehát csaknem bizonyos, hogy ezt meg is fogják szavazni. Sajtótájékoztatókon, mindenhol nyomják a szöveget róla. Érted már végre??? Fhuuu
Jesszusom, ez tényleg ennyire bonyolult? Kedves 81%-os, olvasd már el figyelmesen, amit írtam! NAGYON jól értesült vagy, ha ma, szeptember 16-án meg tudod mondani, hogy egy jogszabálytervezet, amit KÉT HÓNAP MÚLVA tárgyal a parlament, és elõre láthatólag JANUÁRBAN lép életbe kire fog vonatkozni! Már írtam: amirõl te beszélsz az a most hatályos törvény, ami a május 1 után született gyerekekre vonatkozik! Amirõl mi beszélünk AZ TELJESEN MÁS! Mi ennyire nem érthetõ?
Graham lisztbõl csináltam sajtos pogácsát az jó lett! Elõtte próbáltam sajt nélkül is, úgy viszont borzalmas :)
A tönkölybúzából meg cukros brióst, az finom ha boltba veszem, de azt nem tudom hogy kell csinálni.
A kelt tésztát, kenyér, fánk, pizza, -finomlisztbõl készül.A többit rétesliszbõl szoktam v fele-fele arányban keverve.A többi lisztfajta, rozsliszt, grehem, stb azt adaléknak lehet tetszõleges mennyiségben hozzákeverni, ugyanis túl nehezek, és az ízük is nagyon intenzív.Gríz nokedlit-fele rétesliszt, fele gríz, a gríz galuska csak grízbõl készül.A gyúrt házitészta-fele finom liszt, fele rétesliszt.Az a jó ha mindkettõböl van otthon.A grehem lisztél nézni kell a lejárati idõt nekem sok esetben már keserû volt amikor megvettem, azonkívül, molyosodik is, külön kell tartani a többitõl, úgy mint a grízt.ZS
Mindegyik liszt egészséges.Csak ma divat a különféle korpás, stb.liszteket egészségesnek nevezni.A korpás liszteknek csak annyi az elõnyük, hogy segítik az emésztést.De ha elég gyümölcsöt, zöldségeket eszel, az sokkal egészségesebb.
Meg ha volna kenyérsütõ géped, akkor kukoricalisztbõl házi kenyeret.
Csak kukoricalisztbõl max lepényt lehet csinálni mivel nincs benne sikér ami összetartaná a tésztát, bent tartaná a levegõt, 1/4-1/3 részben lehet rakni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!:)

Tegnap este iszonyúan ment a hasam. Tudom, h igazából nem esett jól a kajcsi, ezért történt. De annyira félek, h valami baja lehet a picinek emiatt. Lehet?

Most is gyönge vagyok...nem csoda, hisz alig aludtam az éjjel. A pici rugdosott, nem vérzek, nincs olyan jel ami miatt pánikba kellene esnem, de mégis nyugtalan vagyok. Nem szokott menni a hasam, és ugyan érzem h jobban vagyok, de nem merek gyógyszert se bevenni. Széntablettát lehet ilyenkor? Ma megyek véd?n?höz. De dokimhoz majd csak jöv?hét szerdán, 24hetes uh-ra.

Legjobb válasz: Sztem ne aggódj, pótold a folyadékot, Normafloret vegyél be. Aztán majd csak mond valamit a védõnõ.

Sztem ne aggódj, pótold a folyadékot, Normafloret vegyél be. Aztán majd csak mond valamit a védõnõ.
Próbálj diétázni és ne aggódj! Jó, hogy tudod, hogy a kajától van és nem vmi több napos, 1 hetes vírus van a háttérben. Ne aggódj, nem lesz baj! ;)
A kérdező hozzászólása: Még ez a borongós idõ is rátetéz a hangulatomra. Van itthon Normaflore, de majd a védõnõt megkérdezem, h azt lehet e inni, mert nagyon gyógyszerellenes vagyok. Még a vitamínokkal is csínnyán bánok. Remélem a babának nem volt olyan zûrös éjszakája mint nekem....:(
Elsõ vagyok, a Normaflore szerintem nem gyógyszer, de segít helyreállítani a bélflórádat. De azért inkább kérdezd meg tényleg a védõnõt.Jobbulást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, tegnap elég fûszeres kajcsit ettem, és éreztem h betette nálam a kaput. Aztán még ráettem este egy jó nagy szelet zsíroskenyeret paradicsommal, (ami nálam sosem volt menõ, de most a hormonok iszonyúan megkívántatják velem:) )És tusolás után már éreztem h ezt az éjszakát a wc-n fogom tölteni:(
Szia! Hasmenés esetén nem ajánlatos semmilyen gyógyszert bevenni, hogy minél elõbb kitisztulj. Én 3 hete voltam úgy, hogy 12 óra leforgása alatt 3.5 kilót fogytam, olyan hasmenésem volt. Semmi energiám nem volt utána. A lényeg, hogy rengeteget kell inni, fõleg ásványvizet, vagy ízesítés nélküli fekete teát. Normaflore nem szünteti meg a hasmarsot, csak az eltávozott hasznos bacikat pótolja. Nálunk nem lett baja a babának, biztos nálad sem lesz!!! Az elõzõ terhességem alatt is elkaptam egy hasmenõs vírust, akkor sem lett baj! A lényeg a folyadékpótlás!!! Jobbulást:)
Az elõttem szóló jól tudja, viszont amit mond, nem mindig igaz. Én is elkaptam a vírust és egy napi 2 óránként futottam a wc-re, olyan gyomorgörccsel, hogy az életemért könyörögtem. Azért hálás voltam a smectáért. Valóban gyorsabban ürül ki a baci, vírus, ha nincs megfogva, de már nem volt mit megfogni. Másrészt észrevettem, hogy a terhesség alatt inkább a hasmenésre vagyok hajlamos, mintsem székrekedésre. Nem tudom melyik a rosszabb, de néha azért muszáj vmit bevenni, különben nem múlik. Amúgy olvastam, hogy elõfordul, csak ritka. Egyedül az alhasi vérbõség lehet veszélyes, de sztem ahhoz már komolyabb hasmenés társul, még én (mi) is túléltük. Azért érdemes felhívni a dokit, védõnõt, megnyugtatnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! Voltam védõnõnél, dde ma a diéta hatására már nem látogattam meg a nagywc-t egyer sem. Sajnos talált egy pici nitritet a vizeletemben, de mivel mást nem és azt is csak épphogy egy minimálisat, ezért pénteken újra megnézi. Ha nõtt a mennyiség akkor kezelni kell. Ha nem akkor minden oké. Köszönöm mindenki tanácsát. Gyógyszert nem kaptam rá, és a közérzetem is jó!. Szép estét mindenkinek!

A barátomnak erőteljesen elkezdett szúrni a szíve és ezt követően lebénult egy pár percre a bal karja. Öklendezik, mostanság epét is hányt a vérnyomása is nagy. Mi lehet ez? Annyira félek, féltem őt!

A barátomnak éppen a mai nap amikor együtt voltunk hirtelen elkezdett er?sen szúrni a szíve és nem tudta mozgatni a bal karját. A szíve nagyon er?teljesen szokott verni, a vérnyomása magas és folyonosan öklendezik és mostanában már epét is hányt :( Mostanában nagyon sok ideget megeszik de ez a mai nap egyszer?en betette nekem a kiskaput teljesen. MI lehet ez?? Kérlek segítsetek!!! A vérvizsgálat nem mutatott ki semmit. Régebben panaszkodott arról hogy gyengének érzi a karjait és nagyon nem jó a közérzete. Kérlek segítsetek!!! Mi lehet ez???? :\\\'(

Legjobb válasz: KedveS Kérdezõ! Sürgõs belgyógyászati kivizsgálás javasolt! A háttérben lehet a szív vérellátási elégtelensége, ami akár szívinfarktust is okozhat, de más betegségek is! Ne hanyagoljátok el! Üdv: dr. Szalai Krisztián

KedveS Kérdezõ! Sürgõs belgyógyászati kivizsgálás javasolt! A háttérben lehet a szív vérellátási elégtelensége, ami akár szívinfarktust is okozhat, de más betegségek is! Ne hanyagoljátok el! Üdv: dr. Szalai Krisztián
Orvos látta? Erõs a gyanúm, hogy ez infarktus volt.
Ilyen tünetekkel azonnal orvoshoz kellett volna fordulni!A pánikbetegségtõl kezdve az infarktusig sajnos bármi lehet, de ezt az orvosnak kell eldönteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :) MEgfogadjuk a tanácsát!
Kihagyhatott a szíve és ez bajt csinált az agyában...Pontosabban nem meghülyült hanem lehet hogy valamilyen Neurológiai probléma lehet! Orvoshoz vidd de gyorsan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!