Találatok a következő kifejezésre: Annyira fájdogál hasam alja (4 db)

A kérdező hozzászólása: Nekem az elsö két -három nap enyhe , aztán a következö nap meg annyira fáj hogy menni is alig birok.
Lehet peteérés, hajrá!
Szia ! Ha rendszeresen jön a menstruációd, s tényleg 8 nappal vagy elötte, akkor ez már nem a peteérés. Lehet beágyazódás is! De hogy ha már 3 hónapja így van, akkor én inkább mégis PMS-re gondolnék. Föleg, ha ezek a fájások a mensiig naponta elöfordulnak!
A kérdező hozzászólása: Nem egyfolytába van a fájdalom 3 honapja , hanem minden honapban van 3-4 nap amikor ezt érzem.
Ha így van, akkor ez a peteérés jele. Én a lábamat se bírom megemelni ülõ helyzetben olyankor, mert úgy érzem, kiszakad a hasam alja, úgy nyom meg nyilall.
Igen, nekem is így van. Azért az "akció" még ment, mert ahhoz nem kellett lábemelgetést csinálni. És íme, van egy 3 éves meg egy 38 hetes pocaklakó kislányom. :) Mindkettõjüket tudom, mikor fogantak. :) A jó fájós napon tudtunk csak együtt lenni. :)

4-én és 10-én voltunk együtt a párommal.13-án kellett volna megjönnie. Ma 16-a, és még semmi. A hasam alja fájdogál és 6-án, 7-én annyira fáradt voltam, hogy egész nap csak aludtam. Lehetek terhes szerintetek?

Tízb?l egyszer, ha késik, inkább hamarabb jön. Már csináltam egy tesztet, de er?sen negatív lett. Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Mikor csináltad azt a tesztet? Egyébként sajnos ebbõl még nem lehet tudni. Végülis késik, és az baba téren jó. Nem tudok mást tanácsolni, csak azt, hogy várj még egy kicsit türelemmel! Hamarosan a teszt majd kimutatja, vagy menj el egy nõgyógyászhoz. Hátha UH-val lát majd valamit. Szurkolok!

Mikor csináltad azt a tesztet? Egyébként sajnos ebbõl még nem lehet tudni. Végülis késik, és az baba téren jó. Nem tudok mást tanácsolni, csak azt, hogy várj még egy kicsit türelemmel! Hamarosan a teszt majd kimutatja, vagy menj el egy nõgyógyászhoz. Hátha UH-val lát majd valamit. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: A tesztet a mensi késésének második napján csináltam.Tudom, még korai, de nem bírok már magammal :) Szerintem pár nap múlva újra tesztelek, ha eaaig nem jön meg, de mondom, ennyit sosem szokott késni. Reménykedem!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Annyira fájdogál a hasam alja. Szedhetek Béres magnézium B6-ból napi 2 db?

27 hetes kismami.Nagyon köszönöm!!

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy hónapja az orvosom napi 3 szemet írt elõ. A felesleges magnézium a vizelettel kiürül, max hasmenést okozhat, de nekem nem okozott. Nyugodtan szedd.

Szia! Nekem egy hónapja az orvosom napi 3 szemet írt elõ. A felesleges magnézium a vizelettel kiürül, max hasmenést okozhat, de nekem nem okozott. Nyugodtan szedd.
Miért a Béres magnéziumból akarsz szedni? Nincs bizonyított hatása a terhes nõkre!!! Szedd a Magne B6-ot!
Én kb. 3 hete szedek naponta 1-et, 23 hetes vagyok most. De szerintem is inkább a Magne B6-ot szedd!
A Béresben több a hatóanyag. Vagy fel kell iratni az orvossal, lehet a háziorvossal is, magnéziumot, az a legjobb.
Én olyan magnéziumot szedek amit a gyógyszertárban készítenek, kicsi fehér golyók, és abból 3*3-at. 27 hetes vok
Nem lehet hogy fel vagy fújódva?
A kérdező hozzászólása: Persze, lehet. De azért írtam, hogy nem eszek sokat. Akkor mitõl vagyok felfúvódva? Vagy ha mégis, mit lehet ellene tenni?
Próbáld ki az Espumisant, az tökéletes felfúvódásra, kismamák is szedhetik. Nekem segíített. Próbáld kerüli a puffasztó kajákat, bár abban az idõszakban mindegy volt mit eszek, mindentõl feszült a hasam. Pár hét alatt elmúlt. Remélhetõleg neked is csak ez a problémád.
Szerintem is probáld ki az espovisan-t. Ha késõbb is megmarad a nehéz pocid, vegyél a brendonban pocaktarto övet, ez alulrol támasztja a hasad, és tehermentesiti a gerinced.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!