Találatok a következő kifejezésre: Annyi rosszat az (148 db)

"Ha Magyarországnak és Orbánnak annyira rossz az Eu." Ezt ki a [email protected] mondta?
Már ne haragudj de az én jövõmrõl ne döntsön már népszavazáson a sok hülye nacionalista jobbikos.
Mert Orbán is tisztában van vele, hogy ez öngyilkosság. Inkább a határokat feszegeti.
Kilépni? Ember akkor ott öltük meg egy az egyben Magyarországot. Tudod mi a következménye? Átéltél olyat, mikor megszûntek a TSZ-ek és lett egy rakat munkanélküli? Mert ha nem (én sem) annak a dupla dózisát fogod átélni. Az Európai cégek ki fognak akkor menni, sõt néhány bank is, illetve az Eu tagállamban dolgozó magyarokat hazatoloncolják. Azoknak munkanélküli segélyt kell adni és ott ment tönkre az ország és ropogós falat leszünk Romániának és Szlovákiának.

Mindig azt hallom, hogy a natao, ill. agathis fából készült testû gitárok gagyi és olcsó anyagok. Igaz ez? Miért annyira rossz az. Ha egy basszusgitár nem égerbõl vagy kõrisbõl van, az már nem is jó?

Legjobb válasz: nagy viták mennek arról mai napig is hogy számít e hogy milyen anyagból készül egy gitár, tapasztalataim szerint igen is számít , nem minden fafajtának ugyan olyan a rezgése vagy a tónusa véleményem szerint , de sokkal inkább számít az igényes összeszerelés a pontos illesztések és beállítások és ezek a faanyagok amiket mondtál inkább az olcsóbb igénytelenebb gitárokra jellemzõek , szal nem biztos hogy a fa fajtája miatt rossz egy gitár de sokban befolyásolja hangját szerintem... :D

nagy viták mennek arról mai napig is hogy számít e hogy milyen anyagból készül egy gitár, tapasztalataim szerint igen is számít , nem minden fafajtának ugyan olyan a rezgése vagy a tónusa véleményem szerint , de sokkal inkább számít az igényes összeszerelés a pontos illesztések és beállítások és ezek a faanyagok amiket mondtál inkább az olcsóbb igénytelenebb gitárokra jellemzõek , szal nem biztos hogy a fa fajtája miatt rossz egy gitár de sokban befolyásolja hangját szerintem... :D
Igaz.

Annyira rossz az immunrendszerem, hogy minden vírust elkapok. Most is épp hogy kilábaltam a megfázásból megint elkaptam valamit, és már nagyon sok, rengeteg hiányzásom van ez miatt az iskolában. Valami nagyon jó immunrendszer erősítőt írna valaki?

Legjobb válasz: Annak az okára kéne rájönni, mi gyengíti az immunrendszeredet. Valami lefoglalja állandóan, amitõl nem tud rendesen mûködni, vagy vitaminhiányod van. Manduládban góckutatás, egy rossz fog, ezeket ki kéne zárni. Lehet nem ártana egy antibiotikum-kúra, hogy az immunrendszered helyre tudjon jönni. A vírusok általában magas lázat okoznak, igen magasat. Többnyire baktérium az, ami ilyenkor leterít.

Annak az okára kéne rájönni, mi gyengíti az immunrendszeredet. Valami lefoglalja állandóan, amitõl nem tud rendesen mûködni, vagy vitaminhiányod van. Manduládban góckutatás, egy rossz fog, ezeket ki kéne zárni. Lehet nem ártana egy antibiotikum-kúra, hogy az immunrendszered helyre tudjon jönni. A vírusok általában magas lázat okoznak, igen magasat. Többnyire baktérium az, ami ilyenkor leterít.
Grépfruitmag-kivonat? Eddig aki mondta, hogy szedte, mindenki azt tapasztalta, hogy náthás sem lett. DM-ben vettem amúgy 1200-ért. Ártani nem árt!
Csináltass egy teljes vérképet, esetleg immunológiai vizsgálatot, azt is vérbõl csinálják, hogy meg tudják nézni esetleg nem e tényleg valamire "koncentrál" a szervezeted és nem tud ellenállóvá tenni. Egy tûszúrás és tisztán látsz mindent. Fontos. Amúgy szedni kell a Béres cseppet, vagy multivitaminokat, antioxidánst egyebek... mind mind segíthet, de én a helyedben kérnék egy vizsgálatot a háziorvostól. nem fogja azt mondani hogy nem.
Azt nem tudja háziorvos kérni, csak immunológus szakorvos. Pesten és Debrecenben van ilyen szakrendelés, nem állunk túl jól.
Hol laksz? Egerben is van egyébként. Tudom mert a kórházban dolgozom, ha leveszik egy kórházban a vért, azt elvben elküldhetik olyan intézménybe, ahol megvizsgálják. Innen is rengeteg anyagot küldenek Debrecenbe, amit itt a Patológián nem tudnak mondjuk megnézni vagy a laborban. Dehát nem vitatkozom, hiszen Te tudod mit mondtak neked. Elhiszem, manapság senki nem áll jól... mi sem... de az egészséged érdekében legalább egy telefont megér. Próbáld meg, mert valamiért nem tudsz kilábalni és meg kéne keresni az okát.

Nem bírom tovább itthon, annyira rossz az életem! (? )

21 éves vagyok, anya ma berugott, apu pedig haza jött és most veszekednek! Csúnyán beszélnek egymással (kocsog, f_asz, szo pd le stb) Nem bírom elviselni! Mindkettõt utálom, anya is ma egésznap veszekedett velem, nekem is csúnyákat mondott, én egésznap sírtam mint egy kis gyerek de most még rosszabb pedig azt hittem csend lesz!MOst is azt mondja nekem hogy örülök, de míg haza nem jött apu azt mondta ha õk ketten össze fognak veszni akkor nagy baj lesz velem.

Legjobb válasz: Alkoholista? Apukád normális? 21 évesen nem tudnál elköltözni valahova?

Alkoholista? Apukád normális? 21 évesen nem tudnál elköltözni valahova?
Menj el a barátaidhoz, vagy a párodhoz. Én gy éltem túl évekig ezt a helyzetet. Vagyis hasonlót, mert nekem a fater vedelt.
menj át egy barátodhoz amíg elülnek a viták. nem veled van bajuk, hanem magukkal és egymással. errõl te nem tehetsz, és jobb is ha kimaradsz belõle.

Lányok, valóban annyira rossz az anális szex?

Szeretném majd egyszer kipróbálni,nagyon izgat a dolog,de annyi rémtörténetet hallok,hogy egyre elbizonytalanodom. 21/L

Legjobb válasz: Megfelelõ elõkészület után nem.

Megfelelõ elõkészület után nem.
megfelelõ elõkészülettel, és ha a srác figyel rád akkor nem lesz gond. elõször talán kicsit fájdalmas, de utána élvezni fogod. :)
Az elején kicsit furcsa, olyan mintha "nagydolgod" lenne, de utána átkapcsol az agyam és már élvezem is... és nagyon jól nedvesedek alatta. :) Szóval nekem eddig csak pozitív a véleményem róla! Persze, fontos az elõkészület!
ha rosszul csinálják akkor rossz. ha jól akkor jó. pont az mint a kajáknál, ha elrontják ehetetlen lesz, de ha jól csinálják akkor kell repeta.
Szia! Nem kell tõle félni, elõször én is tartottam tõle. De kellõképpen felizgatott a párom és túl voltunk néhány kéjes pillanaton, amikor se szó, se beszéd, csak azon kaptam magam, hogy análisan izgat. Pár perc múlva pedig azon kaptam magam, hogy szépen lassan, türelmesen, fokozatosan csúszik befele. :) Mivel fokozatosan és figyelmesen csinálta, nem fájt, sõt élveztem. :) Fõleg a végén, de még milyet?! ;) Szóval, ha okosan csináljátok lehet jó is, de ez sztem emberfüggõ, hogy kinek, hogyan kell elõkészíteni a terepet. :)
Sokkal jobb mint simán!!
Én bnõm bevállalta, tetszik neki. Hangulat kell hozzá, de ez nálad megvan úgy látom. Ha vki görcsösen fél és szorítja, fáj. DE ha meg van jól kenve, és ellazul a csaj, akk jó neki is.
nekem jó
fantasztikus 67/F
nincs valakinek egy kis füve?
Olyan, mint a rendes szex. Az elején elõfordulhat, hogy furcsa lesz, vagy egy kicsit kellemetlen. Néhány alkalom után viszont te fogod kérni tõle, hogy tegye be oda is! ;)

Tényleg annyira rossz az új Resident Evil (6. )?

A Destructoid.com 3/10-re értékelte, a Gamespot meg 4,5/10-re. Ezek azért elég durva lehúzások!

Legjobb válasz: Nézõpont kérdése. Ha csak zombikat akarsz lõni, akkor elmegy kategória, de ha régi Resident Evil hangulatod várod, akkor bizony egy kalap szar az egész.

Nézõpont kérdése. Ha csak zombikat akarsz lõni, akkor elmegy kategória, de ha régi Resident Evil hangulatod várod, akkor bizony egy kalap szar az egész.
Nem az azt mondják rá hogy egész jó resident evil játék és visszahozza sztem a hangulatát a sorozatnak.
szerintem nagyon jó játék, 10-bõl 9.5-es, csak az a baj hogy a kritikusok sosem azt nézik hogy milyen a játékélmény és milyen élvezetes játszani vele, hanem hogy milyen a kidolgozás stb.. plusz azét is kapja a negatív kritikát mert nem hajaz már a régi resikre, de a harmadik ilyen résznél már észrevehetnék hogy nem ez a cél...

Lehetséges, hogy két szűz között annyira rossz az első alkalom, hogy a fiúnak is teljesen elmegy a kedve?

Mert eddig én csak olyat hallottam, hogy a lány az, aki egy életre megutálhatja a szexet. De mi a helyzet a fiúkkal? A barátom és én is sz?zek vagyunk, és félek, hogy neki rossz lesz, mert fél?s, izgulós és tapasztalatlan vagyok, szerintetek?

Legjobb válasz: lehetni lehetséges.de kicsi az esélye. Itt jön ki,hogy ehhez éretten kell hozzá állni. ha normálisan egymásra figyelve kezdenek neki,akkor ilyen nem történhet

lehetni lehetséges.de kicsi az esélye. Itt jön ki, hogy ehhez éretten kell hozzá állni. ha normálisan egymásra figyelve kezdenek neki, akkor ilyen nem történhet
Nem tudom, hogy itt mi van... Most srácok vagy nem volt még dolgotok olyan szûz nõvel akinek kellemetlen volt az elsõ, esetleg az elsõ pár aktus vagy nem értem mirõl beszéltek. Igen! Elég szar tud lenni a férfinak is, ha látja a nõn, hogy nem igazán érzi jól magát attól, ami elvileg az egyik legjobb dolog, szóval pont akkor, ha szereti eléggé a férfi a nõt, akkor megtudja egy kicsit viselni. No meg mikor gyakorlatilag nem tudod úgy csinálni, hogy ne fájjon neki, akkor az eléggé tehetetlen érzést okoz. Arra viszont nem hinném, hogy nagy esély van, hogy egy férfi emiatt megutálná a szexet.
A kérdező hozzászólása: Igen, meg én amúgy is ilyen nagyon elõregondolkodó, aggódó típus vagyok :D
nagyon helyes, nyugodtan kérj elõtte tanácsot. jobb félni mint megijedni ügye?:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Nem akarunk még lefeküdni, meg semmi, csak valamelyik nap ez eszembe jutott, én meg már elõre gondolkodom... :D
Mennyi idõsek vagytok??? Egyébként úgy látom még korai lenne ez neked.
Hát sajnálom, ezt nem tudtam.:( Pedig a legjobban egy szülõnek kellene ezekre odafigyelni és segíteni. Hát akkor javaslom egy szexológus tanácsát, persze nem tudom mennyi idõsek vagytok. Más most nem jut az eszembe... Zsömle/lány
A kérdező hozzászólása: A törõdõ szülõvel és a megbeszéléssel bajok vannak. Azért kérdeztem a Ti véleményeteket. :)
Nem. Ha két ember szereti egymást, ezt meglehet közben beszélni. Vannak akik ezen intim kapcsolatban is beszélgetnek egymással, és így segítenek egymásnak, felfedezni a kapcsolatot.A szeretet ha igazi, és nem felületes, ott nem lehet gond. Egy igazán törõdõ szülõvel miért ne lehetne ezt megbeszélni, kikérni a tanácsát, mind a kettõtöknek? Persze Én keresztény házasság párti vagyok, a házasság elõtt nem ajánlom. De magán ügy. Zsömle/lány
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. De mégis, egy lány tud annyira béna lenni, hogy a fiú kiábránduljon belõle?
Két szûz egymás szüzességét elveszi, hát ez nem egy ideális felállás. Jobb "tanító nénivel/bácsival" átesni ezen. Azért sok sikert; a védekezést mindenképpen tisztázzátok elõre.

Ha tényleg annyira rosszak az újságok hátulján hirdetett fogyasztószerek, akkor miért engedik ezeket nyomtatásban megjelenni?

Nincs erre valami szabály, hogy ne lehessen az embereket átvágni?

Legjobb válasz: Reklám. Bármit szabad reklámozni, amnek a használata nem ütközik törvénybe. Ez jó az újságnak is, mert sok pénzt hoz nekik.

Reklám. Bármit szabad reklámozni, amnek a használata nem ütközik törvénybe. Ez jó az újságnak is, mert sok pénzt hoz nekik.
Nincsen erre szabály, hiszen mindenkinek az a célja, hogy átvágja az embereket. Ebbõl élnek meg. Nyisd ki a szemed és ne dõlj be a népbutításnak.
Igen ezeknek a termékeknek a forgalmazását a törvény nem tiltja ezt mindenki maga dönti el hogy megveszi és ennek segítségével próbál fogyni vagy a hagyományos egésséges táplálkozást és életet választja!!!!
Szia! A felvágottak sem tartalmaznak húst, mégis kaphatóak. Fogyasztó szerek nem hatásosak, ha mûködnének, nem lennének dagadt emberek, de vannak, szóval el ne hidd kérlek! ;-) Tehát reklámozni lehet, pont azért mert a hatásuk erõsen kétséges. Mindenki keres valamilyen szert, de nincs ilyen. Ha valaki csak szertõl veszített zsírt, tartósan, akkor az tényleg csoda. Egyelõre ilyen nincs, még az anyagcserepörgetõk sem érnek semmit, ha helytelenül táplálkozol. Szabály azért nincs rá, mert a gyártó érdeke, tövényileg meg nem szabályozott eddig.

Szoptatás kontra anyatej cumisüvegből - tényleg annyira rossz ha az anya cumisüvegből adja a tejet a babának?

A kislányunk 6 hetes. A kórházban születése után szoptattam, utána itthon is, de nagyon besárgult és mivel nem volt lehet?ségem 3 óránként szoptatni, ezért fejtem a tejet és cumisüvegb?l adtam kb 2 hétig Neki.

Legjobb válasz: Nem rossz, anyatejet kap, de szerintem írtó macerás. fejni, tárolni, melegíteni, üveget sterilizálni... Írtó idõigényes és fárasztó Amíg elõkészítesz mindent, hogy az apja megetesse, mr meg is szoptattad annyi idõ alatt. Én szoptatás után nem fejtem csak az elején, akkor sem mindig, 16 hósnapja szoptatok A cici meg ott van bármikor, steril, akárhova viheted a cicidben a tejet tárolási gondok nélkül:-)) Szerintem hosszútávon magaddal cseszel ki, fõleg ha a babád cicizne, és õ sokkal többet ki tud szívni, mit te kifejni, nem értelek, miért választod a nehezebb utat.

Nem rossz, anyatejet kap, de szerintem írtó macerás. fejni, tárolni, melegíteni, üveget sterilizálni... Írtó idõigényes és fárasztó Amíg elõkészítesz mindent, hogy az apja megetesse, mr meg is szoptattad annyi idõ alatt. Én szoptatás után nem fejtem csak az elején, akkor sem mindig, 16 hósnapja szoptatok A cici meg ott van bármikor, steril, akárhova viheted a cicidben a tejet tárolási gondok nélkül:-)) Szerintem hosszútávon magaddal cseszel ki, fõleg ha a babád cicizne, és õ sokkal többet ki tud szívni, mit te kifejni, nem értelek, miért választod a nehezebb utat.
Szia! Nem gondolom, hogy annyira rossz, aki cumisüvegbõl eteti a babáját, de én is szoptatás párti vagyok. Azon kívül, hogy sokkal praktikusabb, mint ahogy már kifejtették, nekem is a lelki része jutott eszembe. Teljes mértékben egyetértek Stefix válaszával, nem is ragoznám tovább. Ugyanakkor megértem a problémáidat, de mindenre van megoldás. Nagy mellel praktikus lehet a hónaljtartás, akkor sem kell tartani a babát és még levegõt is kap, próbáld ki. Az idõigényességre meg csak annyit, hogy ez hamar javulni fog! Az én babám eleinte 1 órán keresztül evett, és még utána fejtem:( Aztán hirtelen átváltott félórára, 1 hónap múlva negyedórára, és most már 5 perc alatt lerendezi. Hogy mennyit eszik, azt nem kell mindig tudni. Ha éhes még, az úgyis látszik rajta. A védõnõ pedig bármikor megméri neked, akár lemehetsz hetente, hogy megnyugodj, hogy rendesen gyarapszik a kicsi. Szóval ha egy kicsi kedved is van szoptatni, hajrá és ne add fel!
"pusztán fejéssel egy idõ után elmegy a tejed (persze erre is hallottam már ellenpéldát)" Én az vagyok. :-) Nekem szaporodik a tejem a fejésre, nem megy el. Az is igaz, hogy éjjel-nappal háromóránként alaposan kifejem, nem hagyom ki, nem adom fel.
Ja igen, és szerintem sem ez a módja az Apukához való kötõdés kialakításának! A baba szoptatása (azaz 6 hónapos korig az etetése) az anyuka privilégiuma kell, hogy legyen! Az apukának ott az összes többi napi tevékenység, aminek a résztvevõjeként õ is igyekezhet kialakítani a babával való saját kapcsolatát. Én 29 hónapja szoptatok és a lányom gyönyörûen kötõdik Apához - és tutibiztos nem én vagyok itt az egyetlen ilyen anyuka. :)
A szakmailag elismert sorrend így néz ki: 1. szoptatás 2. saját anya teje 3. donor nõi tej 4. tápszer Az utolsó 3 esetben is jobb, ha szoptatásbarát módon történik a pótlás és nem cumisüveggel. (Ez akkor is így van, ha már kizárt a szoptatáshoz való visszatérés!) Mindazon túl, amit a többiek elmondtak a szoptatás kényelmességérõl és egyszerûségérõl illetve az üvegezés hátrányairól (mindezzel abszolút egyetértek), ne felejtsd el azt sem, hogy a szoptatás nemcsak a babád etetését jelenti! Nem helyes, ha csak a FIZIKAI táplálás-részét tartod szem elõtt. A szoptatás a babád LELKI egészségét, megnyugvását, biztonságérzetét is szolgálja, hosszú távon pedig mindenképp erõsíti az anya-gyermek kapcsolatot, ami a legalapvetõbb személyes viszonyaink egyike! Ez a funkció legalább annyira fontos a babáknak, mint maga az evés! Én semmiképp nem tartanám szerencsésnek, ha megfosztanád ettõl a babádat, pláne úgy, hogy bõven lenne neki tejed és még õ is hajlandó lenne szopizni. (Olyan helyzetben vagy, amit sok kezdõ és kínlódó anyuka irigyelne tõled...) De persze az is fontos azért, hogy te is jól érezd magad szoptatás közben és erre nyugodtan törekedj is, sõt! Én is a fekve (illetve más pózokban való) szoptatás próbálgatását tudnám javasolni. Illetve bátran keress, használj bármilyen módszert, eszközt, ami a te kényelmedet szolgálja ÉS eközben lehetõvé teszi a babád igény szerinti szoptatását is! Így mindketten jól (a legjobban) fogtok járni. Én ugyan pont a másik mell-véglet vagyok, de úgy gondolom, hogy ezt a helyzetet is meg lehetne oldani, ha komolyan elszánod magad. Kívánom, hogy hamar megtaláld magatoknak a helyes megoldást! :)
Szia! Én szoptatok és fejek is, ez a leg idõigényesebb mindkettõt csinálni! Kislányom sose evett annyit, hogy jóllakjon, gyakorlatilag egész nap a cicin lehetne ha nem adnék neki pótlást cumisüvegbõl. Tehát nálunk ez úgy megy szoptatok vagy 1 órát akkor amíg elpilled a kiscsaj fejek 20 percig, addigra már balhézik, hogy éhes még, akkor melegítek neki lefejt tejet. Így is majdnem egybefüggnek a szopi és etetési idõszakok. Nekem is nagy a mellem ezért én ülve nem is szeretek szoptatni, csak fekve, de még úgy is fárasztó, mert az egyik kezemnek ott kell lenni, hogy kapjon levegõt is a cicitõl. Teljes mértékben megértelek! De szerintem teljesen ne térj át a fejésre, mert kell hogy kapjon ingert a melled a szopással, pusztán fejéssel egy idõ után elmegy a tejed (persze erre is hallottam már ellenpéldát) + azért is szoptass mert jó érzés neked is és a babának is!
Én is fejek a fiamnak, de azért, mert sajnos nem szopik. :-( Pedig sokáig próbálkoztam, közben meg poharaztunk. Végül feladtam, és maradt a cumisüveg. Macerásabb, mintha szoptatnék. Mosogatni, sterilizálni kell, éjjel is. Nem lehet etetés közben bealudni, mint fekve szoptatásnál, hanem tartani kell a babát is, az üveget is. Külön idõ az etetés, külön idõ a fejés. Õszintén szólva egyszerûbb lenne szoptatni. De nekem is nagy melleim vannak (jelenleg 80/G), így pontosan tudom, mennyire nem könnyû velük bánni, meg még a babát is tartani... Ezt egy kis mellû soha nem fogja megérteni. Viszont vannak elõnyei is a fejésnek. Nem vagyok a babához láncolva, itthon hagyhatom egy üveg tejjel és a nagymamival vagy az apjával. Bõven van tejem a fejésnek köszönhetõen, így más babának is jut, és pénz is kerül a házhoz belõle, amit a fiamra költhetek. (Ezt javaslom neked is, mert a lefagyasztott tejet a végén ki fogod önteni, majd meglátod, pedig most neked is és egy másik babának is haszna lehetne belõle.) Mindig pontosan tudom, hogy mennyit eszik, nem kell aggódnom. Nem olvad rám a gyerek szoptatás közben ebben a hõségben. Szombat délelõttönként lepasszolom a babát apának egy üveg tejjel, én meg kialszom magamat. :-) Nyugodj meg, jó anya vagy, és a tõled telhetõ lehetõ legjobbat adod a babádnak. :-) Rengeteg alig használt mellszívó van a piacon, ami azt jelzi, hogy a tulajdonosaik pár hét után átálltak a tápszerre, nem küzdöttek tovább a tejért. Te ne add fel! :-) Egészségügyileg annyi a különbség, hogy szopásnál másképp fejlõdnek az állkapocs izmai és a fogak, mint cumisüvegnél. Errõl egy fogorvost kellene megkérdezni. Én csak 3 hónapig szoptam, aztán cumisüveg jött és hozzátáplálás, és nyitott harapásom van. Nem tudom, van-e összefüggés a kettõ között.
Utolsó vagyok, helyesíteném az elejét: Szerintem nem attól lesz....! Bocs a pontatlanságért!
Szerinteem attól lesz valaki jó any, hogy szoptat e vagy sem, cumisüveget ad e gyerek szájába vagy sem, hogy anyatejes a baba lesz vagy sem!!! A legfontosabb a törõdés, hogy megismerd a gyermekedet és ha te úgy gondolod, hogy így mindkettõtöknek jobb akkor csináld a te belátásod szerint! Annak sincs semmi értelme, hogy a szoptatással kimeríted magad és nem lesz magára a babára energiád!!! A varázsszót kimondtad:, , , imádom a kislányomat és azt szeretném, ami Neki a legjobb" És tényleg ez a lényeg, ezt pedig mindenki saját édesanyja tudja!!!
Ha nagyok a cicijeid, otthon szoptass fekve, úgy nem kell tartani
elsõ Ha neked az könnyeebb, csináld azt, én biztos, hogy szoptatnék A szoptatás sokkal nagyobb szabdságot ad, bárhova el tudsz menni a babával, mindem elõzetes rákészülés nélkül, ha megéhezik szájába adod a cicit és kész. Nem kell idõre hazarohanni, vagy hûtõtáskát cipelni. (Én már szoptattam padon, autóban, Dunaparton, tengerparton, tengeri kompon, Rómában a Szt Pétrer székesegyhát tetején) És az éjjeli etetésrõl nem is beszélve, felkelsz, melegítesz, addig a baba sír, ....ennyi odõ alatt már megszoptattd és simán visszaalszol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is :)
Végül is anyatejet kap így is úgy is. De szoptatni sokkal egyszerûbb és kényelmesebb. Fekve is lehet szoptatni úgy nem kell tartani a kicsit. Egyébként ha nem fejsz annyi tej termelõdik amennyi a kicsinek kell. Én sajnos csak 6 hónapos koráig tudtam a fiam szoptatni, de számomra szoptatás sokkal egyszerûbb volt. A te dolgod hogy szoptatsz vagy fejsz és cumisüvegbõl adod, de akkor is kényelmesebb szoptatni. 18 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nekem most minden vélemény fontos. Nekem a szoptatás tûnik "macerásnak" ezt a szót használom ahogyan Te is. Nagyok a melleim, ha szoptatok, akkor egyik kézben a baba, másikkal kicsit tartom a cicit hogy a baba tudjon levegõt venni. És szoptatásnál mindig melltartót veszek fel, éjjel-nappal. Szóval 30-40 percen át szoptatni a babát, miközben tartom õt is és a cicit is - ez a nehéz. Nekem jelenleg a fejés és a cumisüveg tûnik a könnyebbnek. De a babának a legjobbat szeretném, és átállok a szoptatásra ha úgy a jobb. Ezért kérdezlek Benneteket.
elõzõ Nem ettõl fog a baba az apjához jobban kötõdni:-)) És ezért mert szoptatsz, uyganúgy elmehetsz akárhova, legfeljebb akkor az apja eteti meg. Tényleg nem értelek.
Szia. Az összes elöttem szólóval egyet értek, de nálunk meg a gyerek nem akar szopni!!Minden létezõ pozt, módszert kiprobáltam, bimbóvédötöl kezve(mind a két méretüt)és egyszerüen nem.Természetesen megvettem a az itatópoharat is azzal meg a tejci nagy része az elökén landolt.Tehát jött az idegesség, hogy mért nem megy???Aztán rájöttem nincs értelme idegeskedni azóta fejem hál jó égnek van mit és kapja cumisüvegböl Avent etetövel!Úgy érzem ha tótágast állok akkor sem megy nekünk másként és ettöl nem érzem magam kevesebbnek vagy rosszabnak! Szerintem megfogod találni a babád etetésére a legjob módot csk ne görcsölj rajta mert az meg a tejci kárára megy!!!

SPOLIER! A Breaking Dawnban Edward miért érzi annyira rosszul magát az első alkalom után. Vagyis ezt értem nagyjából, de Bella, hogy nem emlékszik a történtekre?

Az els? most a tengerbe, vagy az ágyba történt?

Legjobb válasz: Szia! Bella annyira jól érezte magát, hogy nem emlékszik. A tengerben történt meg elösször. Kár, hogy jobban nem tért ki rá. Edward azért érzi rosszul magát mert bántotta Bellát. Horzsolásai vannak és piros foltjai. A másid alakol után Edward azért csinál ja mert akkor már nem bántotta. Gyere fel! www.twilightkonyvek.mlap.hu

Szia! Bella annyira jól érezte magát, hogy nem emlékszik. A tengerben történt meg elösször. Kár, hogy jobban nem tért ki rá. Edward azért érzi rosszul magát mert bántotta Bellát. Horzsolásai vannak és piros foltjai. A másid alakol után Edward azért csinál ja mert akkor már nem bántotta. Gyere fel! http://www.twilightkonyvek.mlap.hu
Azért, mert szerelmes bellába(de ezt tudod szerintem)és amikor ugymond "lefekszenek" elveszti az önuralmat önmaga felett és ezért bántja bellát, de mivel bellát bántotta nem emlékszik semmire.:D
A második alkalomnál, már van tapasztalata, tudja, hogy mire számítson (mármint Edward) így nem fél annyira, mint az elsõ alkalommal.
És amugy durvák?:OO

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!