Találatok a következő kifejezésre: Annyi mindent ma (9 db)

Annyi mindent lehet ma hallani, hogy mikor jöjjön a baba. Én 27 éves vagyok, nem vagyok elkésve?

Legjobb válasz: Szia! Én 28 éves vagyok, és 10 éve élek párkapcsolatban! Most tudom elmondani, hogy megvan mindenünk ahhoz, hogy jöjjön a baba! Már annyira szeretném, és a jó, hogy nem csak én hanem a párom is! Miért lennél elkésve? Ha gondolod írj priviben! "Beszélgethetünk" ha gondolod!! :)

Szia! Én 28 éves vagyok, és 10 éve élek párkapcsolatban! Most tudom elmondani, hogy megvan mindenünk ahhoz, hogy jöjjön a baba! Már annyira szeretném, és a jó, hogy nem csak én hanem a párom is! Miért lennél elkésve? Ha gondolod írj priviben! "Beszélgethetünk" ha gondolod!! :)
na én meg 18 vagyok és már ugy érzem elvagyok késve.
Én 25 éves leszek az idén 3éve élek házasságan és már nagyon szeretnék egy babát, de sajnos eddig még nem jött össze.Szerintem nem vagy elkésve!
Szia, 25 éves vagyok, 5 hónapos terhes és az 5 éves párkapcsolatomban a párom már a 2. év után szeretett volna babát.Azért nem hiszem, hogy el vagy késve, mert nekem 1.5 évvel ezelõtt a gyerek hallatán szinte rossz érzésem volt.Még nem voltam felkészülve.Furán hangzik, de egyszer csak úgy keltem fel, hogy éreztem itt az idõ...És lám, akkora boldogság és meghittség van köztünk hál' istennek amit soha nem is gondoltam.Elnézem sokszor szegény kismamákat akik nem is akarták a babát még de bevállalták valami miatt, és nem tudják élvezni ezt a csodálatos örömöt.Napról napra nagyobb és különlegesebbnek tartom az egész folyamatot.Valaki 20 évesen valaki 35 évesen érik meg a gyerekre.Persze az sem 100%, hogy akinek van az érett is rá.Tehát csak azért, mert nem akarsz"elkésni" ne vállalj babát, csak ha igazán szívedbõl szeretnéd.... 20 hetes kismami
Szia! Én idén majdnem 29 leszek, mire szülök.Nem vagy elkésve, az a jó hogy kivártátok amíg lelkileg, anyagilag, és mindenhogyan fel vagytok készülve rá.Ez a szerencsés.Én is valahogy most érzem magam felkészülve rá.na persze anyagilag nem ehészen, szerintem sosem lesz arra teljesen az ember rákészülve, de az hogy érettnek érzem magam , és tudom jó anya leszek, ez a legfontosabb.És nálad is, minden jót , és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Olyan aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat!
En 30 vagyok. Szerintem sem vagy elkesve. A fonokom felesege 22, augusztusra varjak a babat. Szerintem korai neki szulni, mivel teljesen kesz van attol, hogy terhes. Unja, es elege van abbol, hogy nem ihat es semmit sem csinalhat. Remelem iden pocakkal ulok en is a karacsonyfa ala!
Szia! Én 22 leszek, de már régóta álmodom a babáról, férjemmel(25) most kezdtünk el próbálkozni. Én úgy érzem, hogy már érettek vagyunk a picihez:) De abszolút nem vagy elkésve... Sok sikert:)
En tavasszal leszek 26, parom 28, oszre jon a baba. A barati tarsasagban nagyon orulnek nekunk, de csodalkoznak is, azt mondjak, meg boven evekre vannak a csaladalapitastol. Semmivel nem vagy elkesve :)
Szia! Én 35 éves vagyok 14 éves párkapcsolatban élek 1 éve próbálkozunk kisbabával.
Szia! Én 30 éves vagyok és egyáltalán nem érzem úgy, hogy elkéstem volna, sõt inkább azt érzem, hogy ennyi idõsen vagyok felkészülve arra, hogy családom legyen és felelõsséget tudjak vállani egy kicsiny életért. Üdv. 34. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Én 11 éve vagyok a férjemmel, 7 éve vagyunk házasok.Csak most éreztem azt, hogy felkészültünk a szülõi feladatokra.De mégis olyan furcsa amikor 20 éves kismamák írnak ide.Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lett volna, ha 20 évesen születik gyerekem.Bár szerintem akkor még teljesen éretlen voltam hozzá!
sziasztok, én 23 éves vagyok, és most szeretnék újra teherbe esni, de nem igazán sikerül... Már van egy 4 éves kislányom. Elkésve nem vagy az tuti, van aki 40 évesen szül...
Én 25 éves vagyok. a 2008-as év projektje lenne a baba, de mióta babát szeretnénk a menszim vacakol. :( Murphy. :( Remélem ennek ellenére hamarosan összejön a baba. :)
Sziasztok! Én idén leszek 27 éves, 3, 5 éve vagyok a párommal, idénre tervezzük az esküvõt, bár éppen most állunk neki építkezni, mert babát szeretnénk. De mióta eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, azóta a mensim nekem is vacakol. Igazából január közepe óta próbálkozunk, úgyhogy még nem telt el sok idõ, úgyhogy nem vagyok elkeseredve. Bár állandóan olvasgatom ezt a honlapot. Januártól szedek magzatvédõ vitamint is.
mi is 11 éve vagyunk együtt a párommal, de még csak tavaly házasodtunk össze. Én 26, a párom 28 éves. meg van a lakásunk is már, már csak a baba hiányzik, amivel tavaly július óta próbálkozunk, eddig sikertelenül. néha én is úgy érzem, hogy el vagyok késve már, de aztán rájövök, hogy miért lennék. Fiatalok vagyunk, egészségesek, majd elérkezik a gólya hozzánk is egyszer csak.
Sziasztok, én 40 éves múltam és két nagylány mellé szeretnénk egy kisfiút. Igaz, hogy az esélyek ebben a korban csökkennek, de az orvosom egy percig sem kételkedik. Szóval egyátalán nem vagy elkésve!
Szerintem sem vagy elkesve. En 33 eves vagyok es most jutottam el odaig h talaltam egy olyan 'normalis'partnert akivel lehet a szuloi feladatokra vallalkozni. Igaz elozo partenremtol 28 evesen volt egy elhalt terhessegem ami megviselt... sokszor en is erzem h el vagyok kesve de a francokat itteni ismeroseim 36 evesen szultek alt-ban egeszseges babat. legalabb anyagi fedezet megvan es nem albiba szulnek gyereket.
Szia. Én is 27 éves vagyok, egy éve próbálkozunk, de még mindig nem jött össze. Néha én is azt hiszem, hogy el vagyok késve, meg amikor megjön a mensim mindig elkeseredek. De próbálkozni kell. Sok sikert.
Az anyaság nincs korhoz kötve, ki mikor érzi-akkor jött el az ideje.Nekem 33 évesen született meg a babám, habár már 18 évesen úgy éreztem, hogy fel vagyok készülve rá. Nem kell máshoz mérni magunkat...sok tényezö szükséges ahhoz, hogy bevállalhassuk és a legjobbkor érkezhessen a pici. A legfontosabb alap a stabil kapcsplat.A többi megadódik útközben.Sok sikert...és figyelni kell a belsö hangot, amely mondani fogja, hogy MIKOR.
Mi meg a kolléganõimmel egész nap nevetünk.
Én is teljesen le vok törve... tán' élni se akarok :'(
Egész éjjel dolgoztam megállás és pihenés nélkül csak 10 perc kajaidõm volt. Reggelre olyan "emberevõ" hangulatba kerültem, hogy legszívesebben mindenkit leordítottam volna. Csak a neveltetésem tartott vissza.
Nem baj, még fel sem fogtad mi történt. Majd idõvel... Egyébként mindenki másként dolgozza fel a gyászt. Fogadd részvétemet.
A nagyapám nevelt, a szörnyû szüleim helyett. Az idén lesz sok-sok éve, hogy meghalt, és csak most tudom meggyászolni. Amikor meghalt, nem sírtam, csak néztem magam elé, mint egy ütõdött. Õ volt nekem az Egész Világ, és semmit sem éreztem. Ma már tudom, hogy akkor sokáig sokkos voltam. 14 éves voltam, amikor elvesztettem õt.
Azért, mert te Te vagy, nem pedig más. Nem vagy lelketlen, hanem másként dolgzod fel a dolgokat. És ha mostanában halt meg, akkor ez még csak a gyász legelsõ szakasza: a sokkos állapot, amikor a lélek tagad. van, aki csak sokára tud sírni.
Fogadd részvétem. Az egyik lehetõség, hogy még nem fogtad fel, mi történt, vagy igen, de a fájdalmat máshogy dolgozod fel, mint a többiek. A második lehetõség, hogy könnyebben viseled az ilyen traumákat, hamarabb túl vagy rajta. De Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretted volna a mamádat. Ha az utóbbi csoportba tartozol, az egyáltalán nem baj. Az a lényeg, hogy mennyire szeretünk valakit, mennyire törõdünk vele akkor, amíg még él. Biztosan hagy egy ûrt benned, ez természetes, de ha nem érzel mély fájdalmat és gyászt, akkor se tartsd magad érzéketlennek.
Belül sírsz. Felfoghatatlanul. 20 éve vesztettem el apámat, akivel keveset voltam mert 16 éves voltam amikor elváltak. Nagymamám 30 éve halt meg nagyapám 25. Mindnyájan nagyon hiányoznak. Akkor felfoghatatlan, késõbb érnek meg a mély érzések.
RÉSZVÉTEM!Nem vagy lelketlen.Én 3 év után törtem össze.Még mindig szenvedem.Ne hagyd el magad!!
Szia, elõször is õszinte részvétem! Én mamám is meghalt februárban, egyszer sem sírtam miatta (még a temetésen sem, még a megható beszéd ellenére sem), pedig nagyon közel állt hozzám, velem volt a legtöbbet. Mikor kinyíltak a hóvirágok, akkor sírtam érte elõször, mert a kertünkbõl az elsõket mindig nekem adta, így e virágok jutatták eszembe azt, hogy Õ már nincs többé, s már nem fog nekem adni hóvirágot... Nem baj az, ha nem sírsz, nem kell kiborulni, vannak akiknek a csendes gyász a jó. Nem vagy ettõl lelketlen, ez nem függ össze tõle. Ne tévesszen meg a külsõ és a belsõ tett.
dehogy baj. mindenki másképp gyászol, dolgozza fel sezrettei elvesztését.
Akkor én is lelketlen vagyok. Egy hónapon belül halt meg apukám és a nagymamám is. Nem tudtam sírni, csak néztem magam elé napokig, olyan voltam, mint egy zombi. Pedig kétszeres okom lett volna a síráshoz. De amúgy apósomék kifejtették rólam a véleményüket, látván, hogy nem õrjöngök meg sírok a temetésen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, és a részvét nyilvánítást. Igen, van benne valami, hogy talán még nem is tudatosult bennem, mi történt. Éjfél után 20 perccel kaptuk a hívást a kórházból, hogy mama meghalt... akkor sírtam csak az ágyon ülve, meg most az elõbb, ahogy Rá gondoltam, a hangjára stb. De még szerelmemmel is úgy beszélek, mintha nem történt volna semmi. Persze elmondtam neki, mi történt, de nem sírtam, meg nem mondtam semmi különös részletet.
Részvétem. Én is szerettem a nagyszüleimet, már mindet elvesztettem sajnos, de egyedül az egyik papám temetésén sírtam azért, mert bátyám is nagyon sírt, teljesen összetört, és nekem fájt ezt látni, inkább ez váltotta ki belõlem a sírást, nem a haláleset. Valamiért én nem sírással gyászolok. Belül elrendezem a dolgokat. Persze fáj, sokat gondolok rájuk, szomorú vagyok, de valamiért még soha nem sírtam ilyenért. Pedig amúgy nagyon sírós vagyok.
Én is csak egyszer sírtam, mikor meghalt a nagymamám, a temetésén, amikor megláttam az urnán a nevét. Az borzalmas volt. De azon kívül nem sírtam, nem azért, mert nem szerettem. Szerintem ettõl nem leszünk lelketlenek, mindenki máshogy dolgozza fel a gyászt.
Õszinte részvétem! Nem nem baj, hogy nem sírsz annyit mint a többiek, mindenki másképp gyászol, ez nem jelenti azt hogy neked nem fáj. Egyszerûen csak a tagadási fázisban vagy, lehet hogy késõbb ha felfogtad mi történt majd akkor fogsz sírni.

Annyira bűntudatom van régen hoztam le almot a kutyámtól, de ma már nagyon ellene vagyok és mindenkit lebeszélek róla, mit csináljak, hogy ne legyen bűntudatom?

A kutyám 3 éves volt és akartam kiskutyákat persze akkor 14 éves voltam.Fogalmam sem volt,hogy ez szaporításnak számít. Amióta megtudtam,hogy ez szaporítás olyan 2-3 éve olvasgattam itt az oldalon.Ledöbbentem,hogy mit csináltunk :( 4 kiskutya született Eukanuba puppy tápot kaptak első oltásuk meg volt 8 hetes korukba adtuk oda a gazdinak és kértünk értük pénzt :( Egy gazdival azóta is tartom a kapcsolatot. Annyira bűntudatom van 20 éves vagyok 6 éve történt ez,de még nem tudtam túl tenni magam. Persze mostmár mindenkit lebeszélek róla,meg az ivartalanítás mellett vagyok,tudom,hogy rossz dolog.De belegondolni annó mi is ezt csináltuk egyszer :/

Legjobb válasz: Mindenki követ el hibákat, tanultál belõlle ami jó. Lépj tovább.

Mindenki követ el hibákat, tanultál belõlle ami jó. Lépj tovább.
Semmit nem tudsz tenni, szerintem itt legtöbben úgy kezdjük, hogy nem értünk a kutyákhoz, aztán tanulunk róluk. A lényeg, hogy változtál, rájöttél, hogy ez helytelen. Esetleg amit addig is tenni tudsz, segíts menhelyi kutyákon, akik szintén a felelõtlen emberek miatt vannak ott, és így legalább a lelked is kicsit helyrejön.
Az akkor volt. Kicsi voltál, nem tudtad, hogy rosszat csinálsz, de most már tudod és többet nem csinálsz ilyet. Ne agyalj rajta annyit. :)
Ha csak egy embert is lebeszéltél azóta a szaporításról aki amúgy tervezte, már kiegyenlítetted a számlát. :)
Rájöttél, hogy hiba volt, többet nem csinálod, ennyi. Ne zizegd túl. Sose legyen nagyobb gondod.
A kérdező hozzászólása: Majd ha lesz normális állásom akkor besegítek a menhelynek és ideiglenesezést is fogok vállalni, a mostani kutyusom után pedig egy menhelyi kutyát szeretnék.Teljes mértékben segíteni szeretnék a menhelyi kutyusoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek :) Aki mondja, hogy kiskutyát szeretne stb mindig mondom, hogy ne, mert tele a menhely, meg a tenyésztõ dolga, hogy két kutyának legyenek kölykei.Mivel ezek tudatos párosítások stb.. 2 embert sikerült lebeszélnem a szaporításról 1-et meg, hogy szaporítoktól vegyen kutyát.. De a legtöbben veszik a szaporított kölyköt sajnos hiába mondom a hátrányokat, de azzal jönnnek, hogy xy is olcsón vett kutyát és egészséges. Akit tudok lebeszélek ezekrõl, de nem könnyû a meggyõzés.

Annyira izgulok, hogy nem igaz! Ma is elrontottam szinte mindent! Mit tehetnék ez ellen?

2 nap múlva itt a forgalmi vizsgám, eddig minden viszonylag jól ment, de ma, annyira izgultam, már a vizsga járt az eszembe, hogy elrontottam szinte mindent, és figyelmetlen voltam. Emiatt hogy ma ennyire elb*sztam mindent, még jobban izgulok,, mert holnap lesz a vizsga el?tt az utolsó 2 órám! De amikor meg itthon saját autóval vezetek, olyan nyugodt vagyok, jól megy minden. Semmit nem rontok el! :(

Legjobb válasz: tudom, hogy nehéz de próbálj meg megnyugodni. Elsõre én is nagyon izgultam és nem is sikerült, amikor másodszorra mentem már nem izgultam és sikerült is. :)

tudom, hogy nehéz de próbálj meg megnyugodni. Elsõre én is nagyon izgultam és nem is sikerült, amikor másodszorra mentem már nem izgultam és sikerült is. :)
A kérdező hozzászólása: Nyugtató segíthet? vagy lehet hogy többet ártana mint használna? :D :)
Gondolj arra, hogy a vizsgán nem elvárás, hogy rutinos vezetõ légy, elég ha tudod a KRESZ-t és tudod kezelni a jármûvet.
Nincs miért izgulni, forgalmi vizsga nem számonkérés, csak ellenõrzés. Mint a felettem levõ írta, nem a rutin számít, hanem a KRESZ. Vezethetsz rutinosan, de 100%, hogy megbuksz, mert ugye a gyakorlat nem ugyanaz, mint az elmélet. Szóval, egyszerû az egész, megfelelõ hozzáállás esetén. Ne gondold, hogy bármivel is meg tudnak szívatni, mert nincs ilyen. Itt azt kell bizonyítanod, hogy tudsz KRESZ szerint figyelmesen, lehetõleg magabiztosan (nem összetévesztendõ "gyors"-al) vezetni. A vizsgabiztossal meg ne foglalkozz! Õ sem fog hozzád szólni. Persze, ha gondolod elbeszélgethetsz vele, õ is csak ember elvégre. Ha mindez még mindig nem elég: tartsd fejben, hogy a legrosszabb ami történhet, hogy két héttel késõbb kapod meg a jogsit (kb ennyi idõ a következõ vizsgára való jelentkezés). Tehát semmi végleges nincs benne, ha nem sikerülne.
mivel a vizsga majdnem ugyanaz mint egy átlagos óra, próbáld kikapcsolni hogy mögötted ül a fickó. Nagy segítség, ha az oktató folyton nyugodt hangnemben beszél valamit, vagy õk beszélgetnek. Nekem mind2 vizsgán ez volt, hogy beszélgettek végig, én meg nyugodtan tudtam vezetni, meg is lett elsõre. Persze volt hogy harmincas zónában nem tudtam felengedni a kuplungot mert véletlenül 3asba váltottam ekkor kapcsoltam és gyorsa visszaraktam kettesbe :) szóval így picit tud segíteni az oktató.
Samsung olvasása gyors, de az írása sirasztó lesz, vigyázz vele. De Bootolni arra jó.
Ez van nekem: http://www.alza.sk/corsair-force-3-series-60gb-d271582.htm Gondolod hogy valaha elértem azt a sebességet? 200 max 300MB/s(ezt már csak teszt progikban), szóval a reális érték jóval lejjebb van
"de az írása sirasztó lesz" ezt a baromságot nem tudom mire vélni. kérdezõ: a v200+ is korrekt vétel vagy corsair force 3/gt
A kérdező hozzászólása: Ja nem tettem hozzá hogy 120 gigás, de gondolom az árból kitaláltátok.
minek kell ekkora? miért nem elég a 64gigás?
A kérdező hozzászólása: Több játékom is van amit rászeretnék telepíteni.

Tegnap annyira beboroztam, hogy ma akár mit eszek, iszok mindent kihányok. Nagyon rosszul vagyok, és gyenge mit tegyek? Segíts.

Ha iszok egy korty vizek kb két három perc és kihányom nem marad meg bennem semmi mit tegyek??

Legjobb válasz: Ha van otthon keksz azt mindenképpen,vagy fõtt krumpli

Ha van otthon keksz azt mindenképpen, vagy fõtt krumpli
Szerintem idd továbbra is a vizet és hagyd, hogy kijöjjön ami ki akar jönni. Ez amolyan gyomormosás, kitisztulsz, aztán néhány óra múlva már tudsz enni.
A kérdező hozzászólása: talán megmaradok

Ártottam a babának? Ma összevesztem a férjemmel de annyira hogy mindent hozzávágtam és meg is vertem, mert valami nő folyton hívogatja. Nagyon ideges voltam, ugye nem lett baja a babának? 6 hetes 4 napos babás vagyok.

Ráadásul utrogestant és femibiolt kell szednem mert már 2 babámat elvesztettem.Félek,ugye nem lett baj?

Legjobb válasz: Akkor meg nem lesz semmi gond, de a "zavaró" tényezõket szûrjétek ki minél elõbb (a nõre gondolok), és akkor emiatt ne nyugtalankodj, nem lesz baj. De koncentrálj, és próbáld magad tûrtöztetni, mert a stressz is vezethet vetéléshez. A babád felé próbálj meg boldogságot, jókedvet sugározni. Mert azért egy pár hét múlva ezt már megérzi!

Akkor meg nem lesz semmi gond, de a "zavaró" tényezõket szûrjétek ki minél elõbb (a nõre gondolok), és akkor emiatt ne nyugtalankodj, nem lesz baj. De koncentrálj, és próbáld magad tûrtöztetni, mert a stressz is vezethet vetéléshez. A babád felé próbálj meg boldogságot, jókedvet sugározni. Mert azért egy pár hét múlva ezt már megérzi!
végülis most még olyan mint egy bab... :D
Szia! Ártani a babának még biztosan nem ártottál ne izgulj. Bocsi, h megkérdezem és nem lecseszésként kérdem, de miért verted meg?Mármint engem is feldühítene, ha idegen nõcik hivogatnák a férjem nem terhesen is, terhesen pláne.De ugye hagytad, hogy elmondja az álláspontját?Õ mit mondott?Bocsánatot kért vagy megmagyarázta legalább? Ne vedd bántásnak, de akármennyire is igaz, h most te és a baba vagytok a legfontosabbak, a férfiak fura állatfajták és ha verik õket lefarcolnak...Sok nõ esik abba a hibáva, h túl agresszívvé válik és a férfi egy idõ után besokall és otthagyja.Remélem nálatok nem ennyire durva még a szitu, de semmilyen kapcsolatban nem jó jel a verekedés.Ezt próbáljátok leredukálni, m tényleg, ha meg lesz a bébi és a férjed lelép, az már ártani fog neki is.Türelmesnek kell lenni, mégha olykor nehéz is. Természetesen, ha a férjednek van vmi "kapcsolata" az idegen nõvel, akkor jogosan tetted, amit tettél és szégyellje el magát, hogy nem te vagy azelsõ most neki.Csak arra akarlak figyelmezttni, h azért vigyázz, mert akár beismerjük, akárnem a nõk tudnak kemények lenni és jól elbaltázni kapcsolatokat.Remélem veletek nem ez lesz és boldog babázást!!
Próbálj meg megnyugodni, ez a bab és a Te érdeked is! Most, hogy anyuka leszel a bab az elsõ, ne feled! Remélem a férjed is magába száll, mert neki kellene most a legjobban vigyázni rátok! Boldog és nyugottabb babavárást kívánok neked!
Te komolyan elkalapáltad a férjedet? - Nagyon jól tetted!! Igaza van az elõttem szólónak, hogy nem érdemli meg a szeretetedet, ha téged nem hordoz a tenyerén. Ne törõdj senkivel, csak a pici fiadra és a icipici babádra figyelj. A férjed meg hadd rágja csak a küszöböt. Tiszta szívbõl kívánom neked hogy minden rendben legyen és boldog babavárást és szép szülést kívánok. Azért küldök egy nagy bátorító és együttérzõ ölelést is !
Meg is verted? :DDD Hát ha ilyen családba fog kerülni a gyerek.... Már bocsi, tudom, hogy nem ezt kérdezted, de erre csak annyit tudok válaszolni, hogy lehet most még ettõl semmi baja, mert az idegrendszere sem alakult még ki, és még azért ezeket nem érzi meg, de ha a késõbbiekben is számíthattok ilyen helyzetekre, akkor az már biztosan ártani fog neki. Vagy a férjed, vagy a babád, vagy ha meg te vagy túlságosan féltékeny, akkor azon próbálj meg változtatni.
Egyik férfi sem érdemli meg a szeretetedet, ha ilyenkor nem te vagy a legfontosabb egy benned fejlõdõ pici szívecskével. Késõbb sem lesz jobb. Jól fogod fel a dolgokat, de ne feledkezz meg magadról sem! Most te vagy a legfontosabb!!! Ha neked jó vmi, a babádnak is!
Lett baja a picinek? Ugye nem? Én ma vesztem össze a húgommal, még a vérnyomásom is az egekbe szökött. 5+0 hetes vagyok...
én is verem néha a párom, amikor kihoz a sodromból!pedig ö 145-kg tiszta izom, :-)sajnos ez a terhességgel jár, én sem voltam ilyen.Nem tudok mit csinálni, türtöztetni kellene magam de nem megy.26-hetes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!Engem nem érdekel a férjem egyenlõre csak a baba.És már anyuka vagyok mert õ a második babám, van egy kisfiam!!!
Bab= baba bocsika :)
A kérdező hozzászólása: igen megvertem.nem szoktunk veszekedni de mióta terhes vagyok nem bírom a stresszt.nem a féltékenység a gond, hanem más oka van ennek az egésznek.nem fog a baba rossz családba érkezni.köszi a választ
A kérdező hozzászólása: SZIA.HÁL ISTENNEK SEMMI BAJA NINCS, MOST VAGYUNK 34 HETESEK, DE APA MÁR NINCS VELÜNK !!!!:( AZÓTA VISZONT VOLT NÕJE ÉS MOST H EGYEDÜL MARADT MÁR JÖTT VOLNA VISSZA, DE NEKEM NEM KELL TÖBBET AKI TERHESEN EGYEDÜL HAGYOTT!!!VIGYÁZZ MAGADRA!!!!BOLDOG POCAKOSODÁST!!!
Szia! Nekem a 9. héten volt hüvelyi uh és nem fájt, sajnálom, hogy neked igen. Fel a fejjel, úgy tudom, innentõl már csak hasi lesz...
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat!Remelem legkozelebb nem fogok gorcsolni elotte, de gondolom akkor mar nekem se fognak tobbet csinalni mert ma vagyok epp 12 hetes es ma csinaltak az uh ot!Remelem nem lesz semmi gond!Boldog kismamai
Ne görcsölj a vizgálatokon. Fogd fel úgy, hogy ezzel csak segítenek a babának. Nem fájhatna elvileg. Nincs gyulladásod? Nem csíp, amikor pisilsz? Esetleg ég... Mert ha kis gyulladás is van, akkor valóban fájhat, vagy nem kent elég zselés anyagot a doki az uh.fejre (amit a hüvelyi uh-nál a gumi felhelyezése után kennek rá). Nekem a citológia (rákszûrés) fájt, mert pici gyulladásom volt. Egyébként ne félj a hüvelyi uh-tól, ha lazítasz és nincs gyulladás, akkor meg sem érzed. Nekem a 20 hetes uh-on hasi uh-t is és hüvelyi uh-ot is csinált a doki (mondta, hogy ilyenkor már nem szokták, de ezzel jobban látja azt, ahol elõször gondot látott a hasi uh-on (elõtte egy héttel). Ne félj a vizsgálatoktól, nem fog fájni legközelebb. Így állj hozzá. Boldog babavárást. Üdv.: 23 hetes kismama
Valószínû görcsöltél a dolgon, ezért volt ez a fájdalom. Meg esetleg a doki a méhszájhoz ért többször, ez lehet fájdalmas valakiknél. A 12. heti UH az utolsó hüvelyi, onnantól kezdve hasi van, kivéve ha valami rendellenesség vagy probléma indokolja az elõzõt (nekem 15. héten vérzés miatt csináltak egy hüvelyit is). Ne izgulj, várd békében és nagy örömmel a kicsit! :)
A kérdező hozzászólása: Amugy abszolut nem faj a szex!A parom iszonyat ovatos es figyelmes sose szokott fajni plane nem igy mint ez fajt! Remelem nem csinalnak tobb ilyet, mert tiszta gorcsbe vagyok a kov.vizsgalatoktol!Koszi a valaszokat!
A kérdező hozzászólása: Sajnos en annyira tudatlan vagyok meg nem is tudom hogy az egyaltalan uh. volt vagy csak egy vizgalat amivel nezett valamit, hogy minden rendben van e?Gondolom uh. volt csinalt hasit is es latszott a kis babym!Most varom az elsot azert vagyok ilyen tudatlan!
Ne izgulj, biztos hogy nincs gond veled. A szex fáj? Mert he nem akkor tényleg megnyugodhatsz!
Nekem a 12 heten csinalt utoljara huvelyi uh-t, es egyszer sem fajt, ratett arra a huvelyi uh fejre egy gumit, es bekente vmivel amitol meg konnyebben becsuszott. Nagyon sajnalom, h neked fajt, es ha esetleg legkozelebb megis csinalna, mondjuk En ugy tudom, h a 12 heti az utolso huvelyi, akkor mond meg neki, h ovatosabban. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Isszonyatosan izgultam!Szoval lehet azert fajt annyira!Az orvosom szerintem nem volt durva nagyon kedves es megerto volt o is azt mondta hogy alt. nem szokott fajni ill. nem kene hogy fajon szoval akkor valami gond van nalam??
folytatom az elõzõt...Mindenesetre ha mégis csinál, említsd meg neki!!!!!Boldog babavárást!Ne felejtsd el, most van a tarkóredõ mérés, Down-kór szûrés!!!16 hetes kismama
Hát ez nagyon érdekes, mert én szinte nem is éreztem. Izgultál?Nagyon összeszorítottad magad?De én inkább azt gondolom az orvos csinálta durván, mert annak nem szabadna fájnia. De megnyugodhatsz, mert a 12.héttõl már hasi UH-t csinálnak. Csak az elsõ hetekben csinálják hüvelyivel, amikor még annyira pici a baba, hogy hasin nem jól látszik.Mindenestere, ha mégi
szia.arra , hogy neked miért fájt ennyire csak egy rövid történet. : mikor elõszõr mentem nõgyógyászhoz nõvérem kísért el.a váróban ott rágta a körmét.kérdeztem mi baja.azt mondta nagyon izgul miattam, mert nagyon fájdalmas a vizsgálat.hát mire sorra kerültem gondolhatod hogy izgultam.aztán nem is fájt :) szóval van aki érzékenyebb. már ne gondolj rá.csak a babádra! boldog babavárást 23hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!