Találatok a következő kifejezésre: Annak lehet oldala, hogy ha (11 db)

Mitől lehet az hogy ha megnyomkodom a hasam jobb oldalon fáj? 3. -án jött meg de csak 2 napig tartott majd 2 napig barnáztam és azóta semmi.6. -án csináltam 1 tesztet, negatív lett sajnos. :- (

Legjobb válasz: Nem nagyon kaptam választ, de én továbbra sem érzem jól magam, úgyhogy holnap tesztelni fogok! :) Majd megírom, köv. héten megyek orvoshoz is, azt is megírom, hogy mit modnott! Ha nálad van fejlemény, írj majd!

Nem nagyon kaptam választ, de én továbbra sem érzem jól magam, úgyhogy holnap tesztelni fogok! :) Majd megírom, köv. héten megyek orvoshoz is, azt is megírom, hogy mit modnott! Ha nálad van fejlemény, írj majd!
Hát ezt így lehet, hogy még a doki sem tudná biztosra megmondani. Szerintem menj el hozzá, lehet csináltat valami vizsgálatokat.
Ebben a hónapban ezt már többen szerettük volna tudni! :( Ha én kapok valami választ, megírom!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen. Várom. Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: ok csajos drukkolok!!!!!!
Szia! Megcsináltam a tesztet, negatív lett! :( Pontos választ majd az orvos ad! Megírom mi lett! Te miért nem csinálsz egy tesztet? gondolok rád és szorítok neked, írj majd pusz
Szia! Nem tudok elmenni a héten orvoshoz mégsem! Veled mi újság? Voltál orvosnál?

Annak lehet rossz oldala, hogy ha a hasamon alszik?

Annak lehet rossz oldala, hogy ha a kisfiammat úgy altatom el délutánonként vagy a hajnali szopi után, hogy ha nem akar visszaaludni ( 3kor) , hogy a franciaágy közepén hanyat fekszem és ?t a hasamra rakom és úgy alszik el csak és néha én is belealszom, miel?tt a kiságyába tenném?

Legjobb válasz: Nem akar elaludni= látszik, hogy álmoska, mert laposan néz, csak behallatszik az utca zaja meg ilyen nehezítõ körülmények is vannak és kicsit nagyon fel is ébred evéskor ::O))

A kérdező hozzászólása: Nem akar elaludni= látszik, hogy álmoska, mert laposan néz, csak behallatszik az utca zaja meg ilyen nehezítõ körülmények is vannak és kicsit nagyon fel is ébred evéskor ::O))
Igen lehet rossz oldala, pl, ha rászokik..és te majd nem akarod már így altatni, nehéz lesz vele, vagy ha nagyon bealszol, leesik esetleg ráfekszel..az sem jó.Más megoldást kellene találnod!
Mennyi idõs?
Ha csak így alszik el, akkor igen, lehet rossz oldala. Hamar hozzászokik, hogy így altatod és késõbb csak így fog tudni elaludni, mert ezt szokta meg. Az én kisfiam most 4 hónapos, az elsõ két hónapot szó szerint rajtam töltötte...aztán muszály volt lépni, igaz nehéz volt leszoktatni, de ma már a saját ágyában alszik. Minél tovább engeded, hogy rajtad aludjon, annál nehezebb lesz leszoktatni róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A baba 2 hónapos és az utóbbi 3-5 napban csináljuk ezt, m a 2 hós oltás után nagyon kimerült lett, de elaludni nem tudott szegénykém.
szia az enyém is igy aludt, most 10 hetes 3 hete csak ugy alszik ha leteszem az ágyába hasra.magátol szokott le róla de ha nem tette volna még mindig szivesen altatnám ugy.annyira kicsik még szüksége van a közelségedre
eleinte a lányom nekem is a mellkasomon aludt.Azt´n elaludt magának is, e´s így ez elmúlt.Pedig hogy szerettem, mikor a mellkasomon aludt....:) gyorsan elmúlik ez az idö.Nyugodtan...

Mi lehet az oka annak, hogy ha a hátamon fekszek, akkor csakis a bal oldalon kemény a hasam? Ott van a baba?

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!

Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!
nekem is volt ilyen és akkor igen, ott volt nekem a háta, lába. 4 hónapos kisfiú anyukája
Nem írtad mennyi idõsek vagytok.Azonkívül a keményedés nem jó jel.Beszélj az orvosoddal, lehet, hogy szedned kell magnéziumot, de biztosan megnézi õ is!
A kérdező hozzászólása: PONT MA VAGYOK 17 HETES! ONNAN GONDOLOM, HOGY OTT LEHET A BABA, MERT EDDIG MINDEN ULTRAHANGON CSAK OTT LEHETETT LÁTNI! NAGYON REMÉLEM, HOGY NINCSEN SEMMI BAJ! KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Baj nincs!Csak nem mondtad mennyi idõs vagy így nemigazán lehetett arra következtetni, hogy elég nagy-e a baba ahhoz hogy érezd.Egy kissebb terhességnél ez valoszinüleg gond lenne mert ugye ott még nem érezni.Nincs gond a babát érzed!Boldog babavárást!
CTRL+Enter. Vagy Beszúrás, Töréspont, Új oldal.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm :)

Mi lehet az oka annak, hogy ha felállok, akkor beleszúr jobb oldalt lent a hasamba?

terhesség még korai lenne! ez már lehetne a beágyzódás jele? napok óta,ponrosabban 8 napja rajta vagyunk az "ügyön"! napok óta gyenge "mindjárt megjön" érzésem van!

Legjobb válasz: Úgy hogy a méhed középen van a köldököd alatt, a petefészkek meg oldalt!!!

Úgy hogy a méhed középen van a köldököd alatt, a petefészkek meg oldalt!!!
Hát ha sikerült akkor pont kb 8 nap a beágyazodásig, tehát akkor most lehetséges.. Remélem sikerül. Ha a petefészkednél fáj menj orvoshoz, de ha a méhed akkor valószínû rendben zajlik a dolog. Ha pozitívat tesztelsz majd ha nem jön meg mielõbb menj dokihoz..mindegy mi fog látszódni, csaka méhen kívülit kell ilyen korán kizárni..kb 5 hetesen lehet menni ez miatt. REMÉLEM SIKER VAN!
A kérdező hozzászólása: és hogy tudom megkülönböztetni azt, hogy petefészek fáj, vagy a méhem?

Most kezdtem Tumblr-on a blogolást és megszeretném kérni, hogy ha esetleg valakit érd? Ekel a szépségipar és annak ágazatai akkor szívesen várja az oldalam az érdeklődőket! Lehet kommentelni, tetszikelni, követni ha esetleg bejön.

Szóval tényleg csak most kezdtem el írni még nem nagyon van mit nézni rajta de körmölök egyfolytában:)))) Előre is köszi!

Legjobb válasz: 1. eddig semmitmondó 2. az angolt nem kellene erõltetni. 3. az "úgymond kielemzés" nekem azért jóval több, mint az, hogy leírod az élete elsõ harmadát Kívánom, hogy elõbb-utóbb találd meg a saját hangodat :) Sok sikert!

1. eddig semmitmondó 2. az angolt nem kellene erõltetni. 3. az "úgymond kielemzés" nekem azért jóval több, mint az, hogy leírod az élete elsõ harmadát Kívánom, hogy elõbb-utóbb találd meg a saját hangodat :) Sok sikert!
Csak akkor, ha visszakövetsz!
A kérdező hozzászólása: Azért egész héten írok róla , hogy nem egy napon fogom leírni az életét.:d
Nekem is voltak ilyen blogjaim, de nem tartottak sokáig... Ha komolyan gondolod a dolgot, akkor itt vaan pár tipp, saját tapasztalat (kb. két éve tumblizok) -A téma a blogodról az elsõ benyomás. Találj egy szépet rendezettet, finomat, ami illik a blogodhoz. Ami most van, az szerintem max egy DIY blognak megy el, nem egy divatbloggernek. Keresgélj más blogokon ingyenes témákért. -Szerezz követõket. Kövess be hasonló magyar vagy külföldi divatblogokat, kisebbeket is, mert a híresek nem fognak vissakövetni. -Tegyél ki képeket, bemutatkozást ha gondolod. -Találj ki egy jó címet, ne hagy Untitled-nek... Ezt a blogodon a Customize gombra kattintva teheted meg. Az, hogy mit írsz, teljesen a te dolgod, abba nem szólok bele. Írj ha valamiben még tudok segíteni az oldal mûködését illetõen :)
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. nem itt kéne hirdetned magad.

14 éves vagyok és a melleim nagyon picik ez lehet annak az oka hogy hason alszok és ha háton vagy oldalt fogok akkor nőne vagy van valmi dolog rá?

Legjobb válasz: Nem. Az oka az, hogy 14 éves vagy. Fejlõdõ szervezet. Még simán nõni fog, aztán már az lesz a baj. Légy türelmes.

Nem. Az oka az, hogy 14 éves vagy. Fejlõdõ szervezet. Még simán nõni fog, aztán már az lesz a baj. Légy türelmes.
Egyél rendesen, sportolj, mivel még fejlõdésben vagy, ha nem eszel akkor nem is tudsz úgy fejlõdni ahogy kellene. A hason fekvésnek nincs köze hozzá.
Különbözõek vagyunk, van akinek már 10 évesen megnõ, másnak meg csak 17 évesen. Türelem. Van akinek alkatilag kicsik(de csinosak)Anyukádnak van? Akkor neked is lesz.
Push up melltartó+idõ. Másoknak is az van. Már 60-astól kapható a kyk-ben.
14 éves koromba nekem is nagyon kicsi melleim voltak most 15 vagyok és 1 év alatt nagyon sokat nöttek amire büszke is vok Jó nem lógnak szerecséra meg semmi de már lett formája:)
amúgy anyagcsere és hormon függõ is, ha kevés az ösztrogéned, esetleg magasabb a tesztoszteronos, akkor nem lesz nagy a cici. Attól is függ ki mennyire vizesedik, vízhajtót szedsz kakor fogyni fogsz, a só megköti a vizet, a dinnye, a tea meg a sör pl meghajt.

2 hónapja szültem, azóta még nem menstruáltam. Jelenleg is szoptatok, de az utóbbi 3-4 napban hol erősebben, hol gyengébben fáj a jobb oldalam a petefészkem környékén. Ez már lehet annak a jele, hogy menstruálni fogok? És ha igen, akkor vajon mikor?

Legjobb válasz: Azt nem hiszem hogy menstruálni fogsz.Elvileg amíg napi fél órát szoptatsz nem jön meg,és utánna is 4-6hét.Én a harmadik hónapban csak éjszaka szoptattam 3-5percet, a negyedik honaptól éjszaka sem,és csak az ötödikben jött meg.

Azt nem hiszem hogy menstruálni fogsz.Elvileg amíg napi fél órát szoptatsz nem jön meg, és utánna is 4-6hét.Én a harmadik hónapban csak éjszaka szoptattam 3-5percet, a negyedik honaptól éjszaka sem, és csak az ötödikben jött meg.
A szoptatás alatt is megjöhet! Az én lányo, most 2.5 hónapos, és csak szopizik. így is megjött tegnap reggel. de nekem úgy 3 hete olyan érzésem volt, hogy meg akar jönni, és amikor azt hittem már hakucinálok, akkor tessék megjött.
Èn 3, 5 hónapja szültem.A doki azt mondta egy hónapja, hogy 2-3 hét és megjön .máig semmi, de a hasam már fáj egy hete.De ma úgy érzem, hogy a mensi fa´jás.Még semmi, már kezdek aggódni, nehogy más legyen..e`n is szoptatok.Éjjel kétszer, napközben 5 ször.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A 3. válaszolótól kérdezném, mert már több válaszban is olvastam hasonlót, hogy neked a doki mikor mondta, hogy 2-3 hét múlva meg fog jönni. Mert mikor én a 6 hetes kontrollon voltam, nem mondott errõl semmit. Egyébként meg máskor nem kell hozzá menjek, csak ha majd lesz valami problémám. Téged visszahívott a 6 hetes kontroll után is, vagy nekem is el kéne mennem hozzá?
Én 3 hónapja szültem, és már kétszer is volt. Az elsõ mensim 26 nappal a szülés után jött meg, tehát még a 6 hetes vizsgálat elõtt. Szoptatok, van tejem rendesen. Nekem is mindenféle pre-menstruációs tünetem elõjött mint egyébként: görcsök, rosszkedv, stb. Az orvosom azt mondta, hogy nincs semmi gond azzal, hogy megjött.
Alkati kérdés, nekem 1 évig nem jött meg szülés után, pedig 6 hónapos kortól hozzátápláltam, és kb 9 hónapos kortól már csak napi 2-3-szor szopizunk.

Kb. 6 hetes vagyok. Mi lehet az oka annak, hogy ha behúzom a hasam, akkor a bal oldalon a petefészkemnél tompa nyomást érzek?

de csak ha behúzom! amúgy semmi fájás,görcs...

Legjobb válasz: és ezt a nyomást se minden behúzásnál érzem,csak néha!

A kérdező hozzászólása: és ezt a nyomást se minden behúzásnál érzem, csak néha!
Egyrészt ne húzogasd! Másrészt ez teljesen normális. Feszül a méhed a szalagok és helyezkedik a magzat, csinálja magának a helyet. Fogod majd érezni húzogatás nélkül is egy kicsit késõbb.

Ha egy facebookos oldal átvert, akkor hogyan járjak utána annak érdekében, hogy visszakapjam a pénzem? Mármint lehet az oldalt jelenteni, de foglalkozik ezzel a facebook?

Tegyük fel.. Szóval,volt ilyen "Rendelj Tőlem ruhákat" oldal a facebookon.Egész jól nézett ki,voltak visszajelzések az emberektől hogy megkapták az adott terméket.Bizalmatlan voltam,és vagyok,de végül csak rendeltem.Adtak számlaszámot,nevet és utaltam a lóvét.Azt írták,4-6 nap mire megjön,nem kell fizetnem postaköltséget és Angliából rendelik.De nem kaptam meg a csomagot.Tehetek valamit?Átvertek.Kihez fordulhatok?Vagy ez már az én károm? (Még az adott eset nem történt meg,de ha megtörténne tehetnék valamit?)

Legjobb válasz: Feljelented õket a rendõrségen.

Feljelented õket a rendõrségen.
A kérdező hozzászólása: De hogyan?Odamegyek hogy voltam olyan hülye, hogy átvertek?Tudnának kezdeni valamit?A facebookos oldal alapján megtalálják?
Feljelented õket csalás vádjával, mert ez az és számlaszám alapján kiderítik, ki az elkövetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor is feljelenthetem ha kisebb az összeg 20.000Ftnál?(de 10.000nél több)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!