Találatok a következő kifejezésre: Annak lehet oldala, (126 db)

Hol találok olyan oldalt, mi annak az oldalnak a címe, ahonnan le lehet tölteni olyan képeket, amibe az én fényképeimet lehet beilleszteni?

Remélem érthet? a kérdés.

Legjobb válasz: .:http://imikimi.com http://www.fototrix.com/ Nézd meg ezeket az oldalakat itt tudsz generálni képeket a sajátodról.

.:http://imikimi.com http://www.fototrix.com/ Nézd meg ezeket az oldalakat itt tudsz generálni képeket a sajátodról.
en is ilyent kerestem
A kérdező hozzászólása: És találtál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Igeeeeeen!!!! Nagygon Köszönöm!!!!!


Mi annak az oldalnak a címe, ahonnan úgy lehet emailt küldeni, hogy az egy tetszőleges, a felhasználó által megadott email címről megy el, legalább is látszólag?

Legjobb válasz: Még régebben volt ilyen oldal, ráadásul magyar volt. A küldõ email címet is úgy kellett kitölteni, mint a címzettet. Amikor a címzett outlook-al megnézte a levelet, akkor a küldõ a felhasználó által megadott cím volt, de a teljes fejlécben látható volt a valós küldõ.

A kérdező hozzászólása: Még régebben volt ilyen oldal, ráadásul magyar volt. A küldõ email címet is úgy kellett kitölteni, mint a címzettet. Amikor a címzett outlook-al megnézte a levelet, akkor a küldõ a felhasználó által megadott cím volt, de a teljes fejlécben látható volt a valós küldõ.
Megoldható: létrehozol egy smtp szervert. És úgy konfigurálod, ahogy neked jobb. Linux alatt ez elég könnyen megoldható. DE! A legtöbb szolgáltató ellenõrzi, hogy a levelet küldõ domain valós-e - IP-cím megegyezik-e a domain-hez tartozó IP-vel (pl @freemail.hu feladóként küldesz, akkor a gmail megnézi, hogy mi a freemail.hu milyen IP-vel rendelkezik, mivel az nem egyezik a tiéddel, így a levelet vagy nem is fogadja egyáltalán, vagy jobb esetben a sapm-ek közé kerül) Pont az olyanok ellen védekeznek, mint te :)
Megoldható ilyen 10 perces emilekkel... Csak 10 percre (vagy 1 órára) generál neked egy fiókot, amit késõbb a rendszer automatikusan töröl... :) Most nem tudok címet mondani, de nézz utána a neten...
Kreálsz egy e-mail címet, elküldöd a levelet, törlöd a fiókot...
Ilyen oldal nem létezik. Szerencsére.

Mi a címe annak az oldalnak ahol össze hasonlítanak két képet és szavazni lehet rá, hogy kinek melyik tetszik jobban?

Régen láttam de már nem tudom mi volt az oldal címe. A képeket bárki felrakhatta, és lehetett szavazni,hogy melyik a jobb (pl csaj,autók...stb. ) Valaki meg tudná nekem mondani a nevét az oldalnak vagy a címét? Elöre is köszi. ( lehet rossz témába írtam,bocsi... )

Mi annak az oldalnak a neve amivel az alábbi linkhez hasonló képet lehet csinálni?

http://hirekesszorakozas.com/media/k2/items/cache/86e8e67eda..

Legjobb válasz: Android és iOS alapú SMS kuldõ program.

Android és iOS alapú SMS kuldõ program.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Mi a neve annak az oldalnak, ahol saját fotót lehet beilleszteni különböző nagyobb képekbe?

Pl. az általam kiválasztott képet egy nagyobb képen úgy jenelíti meg, mintha az én fotóm plakát lenne, és az utcán a járókelők azt néznék? Sok ilyen szituáció van, és pár másodperc alatt elkészül a fotómontázs.

Legjobb válasz: megtaláltam, de hátha érdekel mást is: photofunia.com

A kérdező hozzászólása: megtaláltam, de hátha érdekel mást is: photofunia.com


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!