Találatok a következő kifejezésre: Annak is esélye, akinek (27 db)

Egy fiúnál mi az a korhatár, amitõl kezdve ha még akkor is szûz és még soha nem volt barátnõje sem, rohamosan nõni kezd annak az esélye hogy egyedül marad?

Legjobb válasz: Rossz a kérdés, eleve rosszul gondolkodsz errõl. Minél érettebb, férfiasabb a gondolkodása, viselkedése is, annál inkább nõ az esélye.

Rossz a kérdés, eleve rosszul gondolkodsz errõl. Minél érettebb, férfiasabb a gondolkodása, viselkedése is, annál inkább nõ az esélye.
A kérdező hozzászólása: miért mindig fiúk akarnak csak ismerkedni 99%ban csak srácok írnak ki ilyen ismerkedõs szövegeket??? Miért?
Ismerkednék olyan helybeli lánnyal akit nem zavar és tudja kezelni a tapasztalatlanságom.Huszonéves szoboszlói srác.
"ebben igazad van kedves utolsó, de ha vki munkanélküli vagy minimálon van?" Akkor annak tényleg rosszak az esélyei.
9.! Ebben is tévedsz. EGyrészt minek kürtölné világgá, hogy õ szûz, "lúzer", a te szavaiddal élve. Viszont egy érettebb férfinek nagyobb esélye van, hogy megtetszik egy nõnek. És ha utána derül ki, hogy szûz, az annyira nem is számít, ha egyébként normális a férfi és jól kijön a nõvel. Csak ugye elterjed, hogy aki nem veszti el idõben, az lúzer, ezzel teletöltötték a fejed, és már csak csõlátásúan tudsz gondolkodni, és 10 komment kell, mire megérted, amit én tapasztalatokra építve írok.
A kérdező hozzászólása: ebben igazad van kedves utolsó, de ha vki munkanélküli vagy minimálon van?
Ha nincs senkije több ideje marad dolgozni, gyûlik a pénze. És ahol pénz van ott nõ is lesz.
A kérdező hozzászólása: de egy 40 éves szûz nem érett semmiben, hanem lúzerként tekint rá az egész világ és egybõl megkapja h miért szûz, még soha nem volt senkije egy csók se stb..
3.! Pont erre válaszoltam az elsõben, csak olvasd el újra! A 18-at nem hinném, az még nagyon kisfiú. Sok nõ bukik egyébkéként az érett, 30-on felüli férfiakra. A korral csak nõnek az esélyek. Szerintem egy 40-esnek is több esélye lehet, mint pl. egy 20-25 évesnek.
Hát az biztos, hogy minél jobban halad az idõ, az ismerõsök között annál kevesebb a szingli...Én 21 vagyok, de már látom, hogy míg két éve az volt az általános körülöttem, hogy a fele társaságnak van csak kapcsolata, mára már szinte az összesnek... De azért jobbak így is az esélyek sztem mint régebben, gondolj bele, hogy amíg valaki iskolába jár, nincs stabil anyagi helyzete, sem annyi ideje(családalapításra, megállapodásra). Így elég sok férfi/nõ csak késõbb akar/tud megállapodni, ezért sok a szingli vagy aki még könnyebben vált partnert. Szerintem 30 körül van az a határvonal, amirõl beszélsz, nõknél pedig pár évvel alatta. De persze ettõl még 58 évesen is rátalálhatsz az igazira :)
18
Onnantól, ahol az elkeseredés erõt vesz rajtad és elhagyod magadat. Testileg és lelkileg mindig készen kell lenni egy kapcsolatra. Sajnos ha lelkileg nem vagy százas, az is kiütközik rajtad és így nem is lesz párod, legyél 20 vagy akár 40 éves.
Halála elõtt egy órával már elég nagy rá az esély....
A kérdező hozzászólása: mire nõ az esélye? Én azt kérdezem h egyedül maradásra mikortól kezd nõni az esélye, pl ha valaki 25 éves és még soha nem volt senkije akkor egyre esélytelenedik ahogy megy 30 majd 35 majd 40 felé... gondolom és szerintetek hol a nagy határ ahonnan már rohamosan nõ ez az esély...
A kérdező hozzászólása: vajon 21-22-23-24 vagy 30 vagy 40...?
SZLAMB

Fiúk 18-20! Ha úgy látjátok, hogy semmi esély annál a lánynál, akivel többet is el tudnátok képzelni, próbálnátok más lányoknál kezdeményezni (lájkolgatni FB-on a képeiket), kavarni bulikban?

Ugyanakkor még mindig éreztek vmit aziránt a lány iránt, akivel többet is eltudnátok képzelni?Mit kellene ebben a szituációban tennie a lánynak,ha õ is többet érez,csak egyszerûen fél?

Legjobb válasz: Úgy nem. A semmi esély ellenére is harcolok tovább. De a semmi esélyben alapból nem hiszek, egy kis esély mindig van. Talán ezért is küzdök tovább minden körülmények között, amíg ki nem alszik a láng. Bocs tök jogtalanul válaszoltam, 22 vagyok.

Úgy nem. A semmi esély ellenére is harcolok tovább. De a semmi esélyben alapból nem hiszek, egy kis esély mindig van. Talán ezért is küzdök tovább minden körülmények között, amíg ki nem alszik a láng. Bocs tök jogtalanul válaszoltam, 22 vagyok.
Lájkolgatni a Facebook-on a képeit nem kezdeményezés, hanem gyáva, gerinctelen próbálkozás. Aki szeretne valakitõl valamit, az nem töfködi egérrel a képernyõt, hanem odamegy a lányhoz és megmondja neki.

Ha egy csajtól megkérdezzük hány fiuval volt életében, smárolást is beleértem. Akkor mennyi az esélye annak h igazat mond?

Legjobb válasz: Hát van aki szégyenli ha túl sok fiúval volt. Van aki már csak nagyzolásból is megmondja az igazat, van aki a valóságnál is többet mond. De van aki teljesen õszinte. Én a legutóbbit választanám, mert akkor derülne ki igazán h a múltammal együtt is elfogad-e a srác.

Hát van aki szégyenli ha túl sok fiúval volt. Van aki már csak nagyzolásból is megmondja az igazat, van aki a valóságnál is többet mond. De van aki teljesen õszinte. Én a legutóbbit választanám, mert akkor derülne ki igazán h a múltammal együtt is elfogad-e a srác.
ha keves volt, es imponalalni akar mert fel h tapasztalatlannak vagy ugyetlennek nezed akkor parat ratehet. ha tul sok volt es fel h ribinek nezed akkor letagad parat. ha tenyleg kozvetlen a kapcsolatotok, oszintek vagytok 1massal es neked sem lesznek eloditeletei akarmilyen szamot is mond akkor oszinte lesz.
A lányok altalában kevesebbet mondanak, mert a neki sajnos ciki ha sok fiuval voltak egyutt. A fiuknak persze buszkeség!Meg a pasiknak jol esik ha minél kevesebb pasival volt a csajuk, rontja az egojukat hogy más is megkapta az o nojét! Szoval szerintem a lányok kevesebbet mondanak. De egy oszite kapcsolatban érdemes lenne elmondani a valos számot, mert ha magatol jon rá az nagy gáz...
Én sosem hazudok, de azt nem tom h hány pasival smároltam miért fontos... nem hiszem . ne a multat akard tudni hanem a jelenbe ismerd meg
Amerikaiaknál az az aranyszabály, hogy szorozd meg hárommal, amit mond :) De igazság az, amit az elsõ hozzászóló mondott. Valaki õszintén megmondja, más letagad egy csomót, mert fél, hogy r****cnak nézik, ill. attól, hogy esetleg így az, aki tetszik neki, undorodni fog tõle. Az, hogy valaki többet mond, az inkább korai kamaszkorban fordul elõ szerintem, mert akkor felvágnak vele, idõsebb korban a társadalom jelentõs része pedig nem fogadja el.
Az én volt pasim megkérdezte. Mivel én nem hazudok, megmondtam. Aztán minden apelláta nélkül ler..ancozott. Szóval szerintem ez maradjon csak rejtély, mindenkinek kell agy kis autonómia, és ez beletartozik.
Láttad az Amerikai pitét? Akkor nem kell többet hozzáfûzni :D Najó, ez csak poén. Sztem egy lánynak lehet hinni, meg egy fiúnak is, ha komolyan gondolja. :)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom h mi az amerikaiaknál a szabály, láttam az Amerikai Pitében...
az utolsó válazsolót kiegészítve, a lányeg hogy az igazat nagyon ritkán tudod meg, amin már ugysem tudsz válltoztatni. szerintem örülj hogy veled van, hogy most már veled és csak veled, a többi nem számit.
sztem a lányok többsége mindig egy ideális számot mond elsõre. Vagy "szépít". De mért olyan fontos kérdés ez? :O
Én nem járok olyan nõvel, akinél én a 3. pasi vagyok. Nem érdekel. Akkor sem ha rám vár. Hülye érzést kelt bennem a csaj, és úgy érzem magamat mint egy utolsó. 17 éves koromtól megfogadtam ezt, és a csajok esélyei nálam egyre csak romlik. Sajnálom, de Ti tettetek ilyenné!


28-án jött meg a menzeszem, pár nappal előtte voltunk együtt a párommal ha teherbe estem volna, akkor már nem jött volna meg, vagy menzesz előtt nincs is esélye, hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Elvileg teherbe lehet esni, csak nagyon ritka. Viszont ha volt peteérésed a menszez után, akkor elvileg lehet.

Elvileg teherbe lehet esni, csak nagyon ritka. Viszont ha volt peteérésed a menszez után, akkor elvileg lehet.
Hát ez így szokott lenni. Az élet tanít.
Az ilyen lányok megérdemlik. Ha, többszöri alkalom után sem nyíl ki a szemük, akkor ott már baj van.
Azért mert a vonzalom nem attól teremtõdik ha te kedves vagy vele , lesed a kívánságát, törõdsz vele vagy odafigyelsz rá. Ezek fontos dolgok, de csak már meglévõ párkapcsolatban.
Nem olvastam el a többiek irományait de sok olyan felnõtt 30-40 es nõ is van aki pl olyan férfimellett marad aki rendszeresen jól leveri. Sõt van aki igénli is szerintem. Ha te eltûröd a srác görénységeit akkor te is ilyesmi lehetsz. Ha nem tetszik ahogy veled szokott viselkedni szard le, nem csak õ van világon. Ha meg ez neked jó akkor legyél vele. Az meg h mit gondolok? Hát felteszem a kérdést h: "Normális az ilyen ember?" Viszont másrészrõl meg nem érdekl mert egyes egyedül az õ baja.
En is ilyen lany vagyok...de azert mert hiszek a baratomban h megvaltozik. Te meg azt hiszed h te mindent megadnal nrki dr nem vonzodik hozzad meg tudja h nm v job a baratjanal akarmit is mondasz velem is volt h egy pasi mindta o ilyen olyan ne bocsassak meg de lattam h nekem az ex akkoris jobb.
Egyrészt nulla az életük, a nemi életen kívül nagyon semmi más céljuk nincs szerintem, nincs egy hobbiuk, nincs egy karrierjük, egyszerûen párkapcsolatfüggõk, nem tudnak egyedül létezni sem. Tudják, érzik, hogy ígyis hatalmas mázliuk volt, hogy ez a gyükér balek felszedte õket, ezért kénytelenek minden szart benyelni tõle, mert ha kivágnák mint a kotlóst szarni, akkor egyedül maradnának, és elvesznének, meg érzik, hogy 100 évig sem közeledne hozzájuk más pali. Ezért inkább szemet hunynak a gyökér partner önkényuralma felett, igazi papucsnõ az ilyen. Bírka kategoria szerintem. De ha egyszerûen nem teheti meg az ilyen nõ, hogy válogasson, akkor be kell érnie a szar minõséggel is!
A kérdező hozzászólása: Utolsó...Ez bíztató.:)
Mert a nõk ilyenek, uralkodni kell rajtuk, irányítani, hülyíteni, és néha ebben benne van az, hogy bõgnek stb, de aztán úgyis visszajönnek, egyszerûen egy jó részük erre való, hogy valaki rángassa õket kedve szerint.Mindig is így volt a történelemben is, és mindig is így lesz, max pár szempont változik a lényeg ugyanaz :) Ha meg a csaj buta is mint a se*gg, akkor még különösebben szólni se fog.... Persze vannak kivételek mint bármiben, de az más téma :)
Én is ilyen lány vagyok! 1év2honapja vagyunk együtt barátommal a több mint egy év alatt 3ról tudok h meg csalt az egyik a 7.dik honapban amirõl azt mondta h csak csokoloztak majd kiderült h ugy [email protected] h majd nem terhes lett! Ezt elnézve meg bocsájtottam és azt mondta hogyha lefeküdnék vele akkor soha senki nem kellene neki rajtam kivül így hát a 10.dik honap után oda adtam magam neki erre most egy általam gyülõlt lánnyal megint meg csalt és olyanokat vágott a fwjemhez h hogy meg baszta! És azt is bevallotta h nem 3szor csalt meg hanem millioszor és még ezek után is meg bocsájtottam neki!:) Meg gyötört meg gyalázott meg szégyenitettem és mégis szeretem!:)
Hat mar bocsass meg de te hulye vagy!!!megcsalast nem szabad megbocsajtani!h lehetsz vele?el fog hagyni ha talal jobbat inkabb dobd ki te ezt a genyot.sok mindent elnezek en is na de ezt nem szabad!
Ha valakit egyszer megaláznak, az a férfi szégyene.Ha viszont többször, az már a nõé, mert eltûri.Viszont értelmes, normális csajnál van egy határ, ahol a cérna elszakad, és akkor kinyílik a szeme, aztán lelép.Utána már sokkal inkább értékelni fogja, és észreveszi a jót.
Szerelmesek.
A kérdező hozzászólása: A félreértések végett, nem én teszem ezt vele..csak látom hogy sok korombeli lány ilyen kapcsolatban van..
Ja bocs nem láttam h 16 f akkor is ez a véleményem csak nem hozzá szól. :-D
A kérdező hozzászólása: vagyis 3.válaszoló..:)
A kérdező hozzászólása: hát kedves utolsó..gratulálok..xD
Igazad van de hiába dobom ki..!! mindig könyörög és szeretem..

Tegyük fel ha valaki elkapja a HSV 2 virust, akkor mennyi annak az esélye hogy a HIV virust is elkapja?

Legjobb válasz: Ugyanannyi mint bárki másnak... lényegtelen hogy más vírussal is fertõzõdött vagy-e, egy teljesen egészséges ember is ugyanúgy elkaphatja a HIV vírust...

Ugyanannyi mint bárki másnak... lényegtelen hogy más vírussal is fertõzõdött vagy-e, egy teljesen egészséges ember is ugyanúgy elkaphatja a HIV vírust...
Semmi köze a kettõnek egymáshoz.

Annak is van esélye, akinek világ életében kis melle volt? Ha megszületik a baba, így is rendesen tud termelődni tej?

Én 12 hetes vagyok és sosem voltam "bögyös maca", most meg azon izgulok, hogy tudom-e majd szoptatni a picit?! Nagyon szeretném! N?ttek a cickóim már, de még nem túl sokat.... El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Tévhit, hogy a mell mérete számít a tejtermelésnél! Kisfiús mellekkel is lehet rendesen szoptatni és a tejcsárda-méretû nem biztos, hogy úszni fog a tejben! Én sem vagyok bögyös, de már 7 hónapja sikeresen szoptatom a 2. gyerekem! Csak akard, tényleg!

Tévhit, hogy a mell mérete számít a tejtermelésnél! Kisfiús mellekkel is lehet rendesen szoptatni és a tejcsárda-méretû nem biztos, hogy úszni fog a tejben! Én sem vagyok bögyös, de már 7 hónapja sikeresen szoptatom a 2. gyerekem! Csak akard, tényleg!
szia! nekem pici cicim volt az elsõ lányommal.2 évig szoptattam mellette 1 évig adtam is a tejet.egyáltalán nem függ a mell méretétõl.másik kislányom viszont már nem sikerült szoptatni sokáig.
Szia! Az elsõ gyermekem fiú, és õt nem nagyon tudtam szoptatni, de a másodikat (kislány) 2 évig, sõt még fejtem is le tejet és eladtam. Ja egész kicsi cicivel. Azért rendesen megnõtt, de szoptatás után visszavette eredeti méretét (méretét?...) Na mindegy, lényeg az, hogy nem függ a mérettõl. Ne izgulj, mert az árt a babának. Én a második gyerek születése elõtt elhatároztam, hogy mindenképpen szoptatni fogom, mert sajnos az elsõ nagyon allergiás lett mindenre, és tudtam, hogy csak szoptatással elõzhetem ezt meg. Tehát a kislányom megszületett és már a szülõágyon 1 órát szoptattam!!! Azután 10 hónapos koráig csak anyatejet kapott, végül 2 éves korában választottam el. Ha nem teszem szerintem még a mai napig szopna (most lesz 7 éves). Sok boldogságot kívánok a babához!!!:-)

Ruházati boltba eladót keresnek. Annak is van esélye, akinek élelmiszeri eladó végzettsége van?

Legjobb válasz: Sógornõm édesanyját fordított helyzetben nem vették fel. Õ ruházati eladó volt vagy 20 éven keresztül, most munkanélküli lett, és egy újonnan nyíló pékségbe jelentkezett eladónak. Nem vették fel, mert élelmiszeri eladó végzettsége nincsen, csak ruházati. Gondolom, nagy a veszélye, hogy valakit véletlenül beküld a zsemlével a próbafülkébe.

Sógornõm édesanyját fordított helyzetben nem vették fel. Õ ruházati eladó volt vagy 20 éven keresztül, most munkanélküli lett, és egy újonnan nyíló pékségbe jelentkezett eladónak. Nem vették fel, mert élelmiszeri eladó végzettsége nincsen, csak ruházati. Gondolom, nagy a veszélye, hogy valakit véletlenül beküld a zsemlével a próbafülkébe.
Sõt: annak is van esélye akinek semmilyen végzettsége sincs (én könyvesboltba szoktam néha keresni embert és nem a szaktudás/tapasztalat az elsõdleges szempont felvételnél). Eladó végzettséggel, dekoratív megjelenéssel szerintem felvehetnek.
A kérdező hozzászólása: Nem nekem lenne, hanem a párom édesanyjának. Említettem neki, hogy ma láttam egy üzletnél kiírva, hogy szakképzett eladót keresnek. Õ szerinte oda csak olyat vesznek fel, akinek ilyen irányú a végzettsége, meg õ egyébként sem ért a ruhákhoz, mert élelmiszerben dolgozott mindig.
Utolsó :DDDD Ezen beszartam kérdezõnek : ez változó, van ahova mindenféle végzettség nélkül felvesznek, van ahova csak szakirányúval, vagy hasonlóval.Mondjuk fogalmam sincs mi a fenének kell végzettség egy ruhaüzletbe vagy egy boltba, a kassza mindenhol másmilyen de egy majom is megtanulja kezelni 3 perc alatt, ha csak nincs valamilyen számitógépes rendszer mert akkor beletelik vagy 7-8 percbe is. Valamint nyilván baromi nagy szakértelem kell az árúfeltöltéshez és az üzlet felsepréséhez is.. Ez az eladó végzettség arra jó, hogy amig a gyakorlatodat töltöd havi 10 ezer forintért tud a spar meg a tesco halálra dolgoztatni.

Aki 17 éves fejjel, (L) bele képes lépni egy több mint 15 éves házasságba, annak mennyi az esélye, hogy másokkal is megteszi?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de átfogalmaznád a kérdést? Nem igazán értem, hogy mit szeretnél megtudni... Addig oké, hogy a 17 éves lány robbantana egy több, mint 15 éve fennálló házasságot... Most annak mennyi az esélye, hogy újabb házasságot tesz tönkre, vagy hogy ez a pasi megcsalja majd õt is?

Ne haragudj, de átfogalmaznád a kérdést? Nem igazán értem, hogy mit szeretnél megtudni... Addig oké, hogy a 17 éves lány robbantana egy több, mint 15 éve fennálló házasságot... Most annak mennyi az esélye, hogy újabb házasságot tesz tönkre, vagy hogy ez a pasi megcsalja majd õt is?
gondolkodási mód kérdése. nekem pl az a véleményem, hogy minden megcsalás okkal történik, volt oka, hogy azt a házasságot szét lehetett robbantani, de nem biztos, hogy ezt mindenkivel meglehet csinálni...
persze megteheti megint, de az is lehet hogy rájön hogy nem olyan jó szeretõnek lenni és soha többet nem lesz az. ha a pasi a férjed akkor viszont én azon gondolkodnék hogy megcsal e vajon újra, és a válasz a valószínûleg igen.
Szerintem pont 50-50. Bármikor megteheti az ember. Nem kor függvénye, és értékrendünk is változhat az évtizedek alatt, tehát az is megteheti, akinek addig ez nem fért bele.
Szerintem is inkább a férjed a bûnös... Hiszen ha nem ezzel a lánnyal, akkor mással dobbantott volna. Ha nem most, késõbb. Rajta állt ez leginkább.
Attól függ, ribi volt-e, vagy naiv.
-senki
Fontos ez a te szempontodból? Fájdalmas, el tudom képzelni, de senki nem a kiscsaj tehet arról, hogy megcsalt a férjed...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat !
Ne haragudj hogy megkérdezem de saját tapasztalat? Egyébként attól függ tényleg hogy csak egy naiv buta lány akit könnyû félre vezetni vagy egy álszent mérges kígyó aki azt élvezi ha mások életét tönkre teheti. Sajnos mindkettõbõl akad bõven. Viszont régi igazság hogy kettõ kell a tánchoz. A férfi is éppen olyan hibás sokszor még hibásabb hiszen õ az idõsebb és neki kéne több eszének legyen nemet mondania és nem foglalkozni egy 17 éves lánnyal.
Úgy gondolom elsõnek is a pasi a hibás de ha már 15éve van felesége bárkivel félrelépett volna.A lány apakomplexusos a pasi meg szereti a fiatal lányokat.Melyik lánynak ne tetszene egy olyan pasi aki ért a nõk nyelvén és mindent meg tud adni.
Szerintem sem a lány hibás (hanem a férj és a feleség), a lány szimplán hülye. És magával szúr ki, de nagyon.
A házasság intézménye nehéz dolog, az igaz, hogy ha nem mûködik jól és valamelyik fél félrelép, akkor abban a másik fél is hibás, ezt aláírom.csak hát miért az a legegyszerûbb megoldás, ha megcsalom a másikat?Oldjuk meg inkább a problémákat, mire való a beszélgetés!?
Én is mindenféleképpen a férfit etnném kérdõre, hisze egy 17 éves lány még naiv.Egy férfi meg ha képes egy "gyerek" miatt otthagyni a feleségét, vagy megcsalni, akkor csak a férfi hibáztatható.Amúgy nem feltétlenül tenne tönkre más házasságot, mert szerintem ha a férfi azt állítja szereti és elhagyja miatt az asszonyt, akkor a lány nem hibás, max lehet lelkifurdalása, de õt semmi féleképpen nem hibáztatnám.Aztán lehet tényleg õk egymásnak az igazik, csak nagy a korkülönbség.Sok olyan pár van aki a házassága után ismeri meg az igazit, vagy akik közt akár 20 év korkülönbség van...
Embertol fugg. Nekem egy ismerosom van, aki 17 evesen egy 38 eves, 2 gyerekes ferfival allt ossze. Most nekik van egyutt gyerekuk es mar tobb, mint 8 eve hazasok. Hat ilyen is van, de szerintem legtobbszor az ilyenek nem tartosak, azert nem is emlekszem peldara ilyen tonkrement kapcsolatokrol.
Szerintem egy 15 éve nõs férfinek több esze kéne, hogy legyen, mint egy 17 éves lánykának.
A kérdező hozzászólása: hogy újabb házasságot tesz tönkre
A kérdező hozzászólása: igen, saját tapasztalat

Szerintetek annak ellenére, hogy a legtöbb lány rondának tart vagy átlagosnak van esélyem olyan lányt találnom, aki nekem is bejön és én is neki külsőre?

Eddig csak számomra nem vonzó lányokkal smároltam vagy kavartam, illetve pettingeltem, de mára már elegem lett ebből, annyira erőltetett, ha egyszer nem is kívánom őket minek is hazudok magamnak és nekik is? Kezdek kiégni, szeretnék olyan lányt találni, akivel kölcsönös a szikra, a vágy, akivel megzabáljuk egymást, mert annyira vonzódunk egymáshoz.

Legjobb válasz: Szerintem simán van esélyed!Ha látnád azokat,akikkel én eddig összejöttem :D Simán jobbnõ voltam mindegyik expáromnál.

Szerintem simán van esélyed!Ha látnád azokat, akikkel én eddig összejöttem :D Simán jobbnõ voltam mindegyik expáromnál.
Nincs. Átlagos külsõvel csak csúnya lánnyal van esélyed összejönni. Ennek is örülhetsz, mert ha ronda lennél, nekik se kellenél.
Attól függ. Ha van sok lóvéd és sportkocsid, akkor van esélyed bárkivel összejönni, még jó csajokkal. Ha egyik sincs, akkor esélytelen.
nincs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!