Találatok a következő kifejezésre: Angliaban dolgozom 2 (5 db)

Angliaban dolgozom es 2 het kesik van 2 pozitív tesztem. Viszont itt ismeros angolok azt mondtak itt nem csinalnak uh csak 14 het korul. Mire számíthatok?

Korzeti orvosnal mar voltam ahonnan korhazba kuldtek. De varnom kell a levelet a korhazbol az idopont... miatt.Meg nem birok ki 7 hetet hogy minden rendben van e?

Legjobb válasz: igen, én is úgy hallottam, hogy külföldön nem v.mi jó a terhesgondozás, Mo. ebben viszont nagyon oké. itt is írták már páran külföldrõl, hogy inkább hazajönnek kihordani a babát, mert sokkal biztonságosabb

igen, én is úgy hallottam, hogy külföldön nem v.mi jó a terhesgondozás, Mo. ebben viszont nagyon oké. itt is írták már páran külföldrõl, hogy inkább hazajönnek kihordani a babát, mert sokkal biztonságosabb
hat az igaz, hogy Anglaban nem valami kituno a beteg gondozas.En is Angliaban lakom es itt is fogom megszulni a babat kb. 3 hetire, mert a baratom nemakar velem hazajonni, mas nemzetisegu. de vegul is minden rendben, csak az itteni orvosok nemcsinalnak semmit mig nemgondoljak, hogy tenyleg baj van.

Angliában dolgozok ezen a héten haza látogattam a szüleimhez. Akikkel el szerettem volna menni 2 hétre Szingapúrba és Japánba. Az út ki van fizetve 3 személyre, de édesapám lebetegedett és édesanyám nélküle nem akar jönni?

Itthon nincsenek nagyon barátaim, mert 7 éve kint vagyok. Hol tudnék útitársat keresni? Természetesen nem kérek cserébe semmit, max a társaságot.

Legjobb válasz: letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.

letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.
Angol barátaid nincsenek? Szerintem megérné nekik leutazni ide, ha cserébe mehetnének veled Ázsiába. Esetleg régi osztálytársak? Nem hinném, hogy itt lenne a legjobb ötlet keresgélni...
valóban, másodiknak igaza lehet. most ha így hirtelen azt mondanád, hogy csak jöjjön veled valaki, mennék én is :D de azért más pénzén nem utazgatnék(ha így értetted :D)
Hallgass a másodikra, jót mond :) Itt hidd el, rengeteg ember - köztük én is - kapásból mondaná, hogy megy, de más (fõleg egy idegen) pénzébõl elég ciki helyzet tud lenni. De nem baj, majd 1 év múlva úgyis megyek végre ki tanulni ;) De jó utat!! ^^

Angliában megtarthatom a Mo-i gyedem, családit 2 kislányomra, ha csak a férjem dolgozik?

Vagy lehetséges más megoldás is, van egy fél éves, és egy 2,5 éves kislányom, óvodát nem tudunk kint fizetni, se bölcsödét, férjem minimálbérért dolgozik, 940 fontért, hogyan jöhetnénk ki a legjobban? Én Mo-on gyeden vagyok+ 2 családi, kint mit kaphatnék? Ezekr?l akkor itthon le kell mondanom?

Legjobb válasz: Még valamit. Írtam hogy Angliában 16 éves korig jár alanyi jogon a családi pótlék. Utána ha a gyermekeid nappalin tanulnak, az iskolától kell igazolást kérni, hogy ott tanulnak. leellenõrzik, és ha tanulnak még akkor 19 éves korig küldik továbbra is. Utána már nem. Sem akkor ha egyetemista sem akkor ha csak szakmát tanul. 19 éves kor után bármit tanul (akár szakmát is) fizetõs lesz az iskola is. Mi éppen ebben vagyunk benne. A fiamnak már csak 1 éve van a szakmai suliból,és mivel tavaly töltötte a 19 évet, már tavaly is 1200 fontot fizettünk a suliba. Idén is1400 fontot kell fizetnünk.

Még valamit. Írtam hogy Angliában 16 éves korig jár alanyi jogon a családi pótlék. Utána ha a gyermekeid nappalin tanulnak, az iskolától kell igazolást kérni, hogy ott tanulnak. leellenõrzik, és ha tanulnak még akkor 19 éves korig küldik továbbra is. Utána már nem. Sem akkor ha egyetemista sem akkor ha csak szakmát tanul. 19 éves kor után bármit tanul (akár szakmát is) fizetõs lesz az iskola is. Mi éppen ebben vagyunk benne. A fiamnak már csak 1 éve van a szakmai suliból, és mivel tavaly töltötte a 19 évet, már tavaly is 1200 fontot fizettünk a suliba. Idén is1400 fontot kell fizetnünk.


A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!!!:) Hat gondoltam nem lesz egyszeru...
A kérdező hozzászólása: Azt meg elfelejtettem megkerdezni, hogy ha az utolso hetekben part time -ba kerem magam, akkor a 90% attol fugg majd, nem a rendes havi fizetesembol?Elore is koszi!!
Igen, akkor is az utolso 3 havi atlagfizetesedet veszik alapul a 90% szamolasanal es nem a rendes fizetesedet. Szoval emiatt meg ezzel sem erdemes jatszani, mert eleg sokat szamit. Viszont a munkakonnyitest tenyleg kerd, ne izgulj miatta, ez az alap. Ha kered, akkor megkapod, bar keres nelkul is fel kellene kinalniuk, ha nem terhes noknek valo munkat vegzel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom, tenyleg sokat segitettel.:) )

Angliában élek lassan 2 hónapja. Dolgozok is, szinte mióta kijöttem. A Working Tax Credit igénylését ki, hogy intézte?

Annyit tudok, hogy 25 év vagy annál id?sebb egyedülálló dolgozó személy veheti igénybe. Be kell telefonálni, és küldenek egy nyomtatványcsomagot. Van olyan hely, pl. jobcentre ahonnan ez az ügyfélszolgálati tel.szám ingyenesen hívható lenne?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!