Találatok a következő kifejezésre: Angliaba utazzok meg nem ultem soha (1 db)

Igen, amit feladsz a csomagtérbe, abba bármit tehetsz (folyadék, olló.. stb.)
igen, de a leadni kivánt csomagban meg ne legyen érték tárgy mint fényképezö, kamera, laptop, esetleg ékszer. mert tuti valahol kiszedik (pláne a magyar csomag rakodok). a gépre meg nem vihetsz fel semmi féle híg anyagot. vagy is vihetsz körömlakkot rúzst de külön zacsiba kell rakni.
Igen, amibe a ruháid vannak abba bármit bele tehetsz, amit leatsz a reptéren.
Azért ennyire ne bíztassunk senkit arra, hogy a feladott csomagban bármi lehet. Mert ez nem igaz. Olvasd el az utazási feltételeket, abban szépen le van írva, hogy melyik poggyászban mi lehet. De azért ha standard dolgokról beszélünk, akkor az általában feladható :) Ha nem átszállással repülsz Angliába, akkor jó eséllyel veled ér oda a csomagod. Átszállással már azért ez cseppet sem borítékolható... Nekem legalább az a tapasztalatom, hogy egy-két napot mindig késik a csomag, ha átszállok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi annak a honlapnak a pontos címe, ahol "hátizsákos" turisták kínálnak egymásnak szállást?

Olvastam régebben valahol, hogy van egy olyan oldal, ahol regisztrálás után kereshetünk a világban olyan embert, aki ingyen biztosít nekünk szállást, cserébe azért, hogy amikor ő jön esetleg a mi hazánkba, mi is ellássuk őt. Ilyen tényleg van?

3

Laptop táskát felvihetek kézipoggyászként Ryanairre?

Méretileg belefér a keretbe, csak ugye ehhez oldalra kell fordítani, így akkor gyakorlatilag a teteje kerül oldalra, ahol van a füle, de méretileg mindenképpen jó.

3

Turizmusból államvizsgára készülök, ezt a tételt hogyan kell értelmezni?

Így szól a tétel:
"Ön egy utazási iroda alapítására szánta el magát. Határozza meg, hogy leendő irodájának milyen összefüggései vannak a tervezett tevékenységgel és a vagyoni biztosítékkal."

Szóval én itt a kérdés első felét nem értem. Miről kell beszélni, mi az összefüggés az iroda és a tevékenység között? Úgy értem, a nyilvánvalókon túl. A tárgyi feltételek azért nem lehetnek, mert az egy másik tételben már benne van, kétszer hülyeség ugyanazt kérni. Pár támpont is elég lenne az elinduláshoz.

2

A két gyerekünknek tengerpartra miket csomagoljak, ami esetleg plusz dolognak számít (busszal megyünk)?

4 éves és 2 éves
köszönöm

naptej, tengeri papucs, napvédő sapi... kell még vmi?
esetleg gyógyszerek?
ruha, kaja stb.?

8

Kézipogyónak számít a füle?

55×40×20 a felvihető kézipogyó Ryanairre. A táskám mérete 50×39×20 azonban a füle 3,5cm, így 2,5 centivel magasabb füllel ami nem leszerelhető. Ez gond lehet, lehet hogy emiatt nem engedik fel a táskát? Vagy a fül nem számít bele?

3

Ez így érthető? Szállásfoglalás angolul

Dear xy,
I am yx from Hungary. I am writing, because I read your advertisement. As you can see, we are planning our staying for 6 nights, if it is possible.
We are about 9 people at the age of 18-19.
Could you please let me know that you have free place for that time?
Can we change later our departure date, and the number of the group?
In the description were 4 types of beaches mentioned: sanded, peeble,rocky and a beach covered with concrete. There are all the four types?

Could you please send me a price-offer?
I am looking forward for your answer.
Yours faithfully: yx

3

Ebből lehet probléma a reptéren?

Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Fila táskám (
Köszönöm.

2

A Ryanair foglalási rendszere másnál sem működik még?

Elvileg szombat 22:00-ig tartott volna a karbantartás.

4

Miért van az hogy egy mondjuk amerikai nagyvárosba szóló repülőjegy ára, ha külföldi "foglalós" oldalakon foglalom le (pl:expedia.com, travelocity.com) sokkal olcsóbb mintha az adott légitársaságnál foglalnám le?

(A járatszám is megegyezik és sokszor fele annyiba kerül a jegy ha a fent említett két oldalon foglalom)

2

Kedd reggel 6kor indul a gépem Liszt Ferenc 2-ről, mikorra érjek oda legkésőbb?

Busszal kell mennem, éjszakai járattal az egyik 4:37-kor ér oda, a másik 5:07-kor. Ráérek a későbbivel menni, vagy elég ha 5:10-re ott vagyok? (Csekkolnom nem kell, így egyből bizt ellenőrzéshez megyek.)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!