Találatok a következő kifejezésre: Angliaba utazzok meg (1 db)

Igen, amit feladsz a csomagtérbe, abba bármit tehetsz (folyadék, olló.. stb.)
igen, de a leadni kivánt csomagban meg ne legyen érték tárgy mint fényképezö, kamera, laptop, esetleg ékszer. mert tuti valahol kiszedik (pláne a magyar csomag rakodok). a gépre meg nem vihetsz fel semmi féle híg anyagot. vagy is vihetsz körömlakkot rúzst de külön zacsiba kell rakni.
Igen, amibe a ruháid vannak abba bármit bele tehetsz, amit leatsz a reptéren.
Azért ennyire ne bíztassunk senkit arra, hogy a feladott csomagban bármi lehet. Mert ez nem igaz. Olvasd el az utazási feltételeket, abban szépen le van írva, hogy melyik poggyászban mi lehet. De azért ha standard dolgokról beszélünk, akkor az általában feladható :) Ha nem átszállással repülsz Angliába, akkor jó eséllyel veled ér oda a csomagod. Átszállással már azért ez cseppet sem borítékolható... Nekem legalább az a tapasztalatom, hogy egy-két napot mindig késik a csomag, ha átszállok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Regensburgi útra mennyi eurót vigyek?

Elvileg mindent állnak (szállás, kaja stb.) Csak színház/mozi/szórakozás jön szóba, ill. kis apróságok (pl. képeslapok, csoki stb.) mint felmerül? költség. Úgy kicsit több, mint 100 eurót vinnék. Elég lesz?

2

Hogyan jutok le a legkönnyebben és a legolcsóbban Szardiniára?

Ha repül?vel akkor hol találok olyan oldalt ahol olcsón tudok foglalni augusztusra?

4

Anglia, Cardiff időjárás előrejelzés?

Hol tudom megnézni hogy milyen id? lesz Cardiffban? Mert vasárnap utazom ki, és kiváncsi vagyok hogy milyen id? lesz.Azt tudom hogy általában hüvös es?s id? van.

2

Hol találok olcsó szállást Velencében?

Egy csillagos is jó, vagy kolesz vagy ilyesmi, a lényeg h nagyon olcsó legyen!

1

Wizzair-nél lehetséges utólag változtatni a jegyen?

5

Hogyan jutok le vonattal Rómába?

Tehát hol kéne átszálnom, stb. Mennyibe kerülne nekem, ha még diák vagyok?

3

Szegeden hol lehet olcsón jó minőségű utazó táskát venni?

1

Szarajevo-Mostar-Dubrovnik-Kotor vonalon utazom a közeljövőben, útlevél kell?

úgy tudom, nem kell se boszniába, se montenegroba magyar állampolgárok számára, viszont hallottam az ún. bosnyák tranzitútvonalról...

3

Ilyentől ugye nem kell félnünk?

Olaszországba készülünk busszal baráti társasággal és vinnénk elég nagy mennyiség? piát. Ugye már semmiféle vám nincs? Mert nekem valaki azt mondta hogy a buszt tavaly átnézték. De én úgy tapasztaltam, hogy már nincs vám.

9

14 év fölött elég-e a személyi horvátországi utazásra?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!