Találatok a következő kifejezésre: Angliaba utazzok meg (1 db)

Igen, amit feladsz a csomagtérbe, abba bármit tehetsz (folyadék, olló.. stb.)
igen, de a leadni kivánt csomagban meg ne legyen érték tárgy mint fényképezö, kamera, laptop, esetleg ékszer. mert tuti valahol kiszedik (pláne a magyar csomag rakodok). a gépre meg nem vihetsz fel semmi féle híg anyagot. vagy is vihetsz körömlakkot rúzst de külön zacsiba kell rakni.
Igen, amibe a ruháid vannak abba bármit bele tehetsz, amit leatsz a reptéren.
Azért ennyire ne bíztassunk senkit arra, hogy a feladott csomagban bármi lehet. Mert ez nem igaz. Olvasd el az utazási feltételeket, abban szépen le van írva, hogy melyik poggyászban mi lehet. De azért ha standard dolgokról beszélünk, akkor az általában feladható :) Ha nem átszállással repülsz Angliába, akkor jó eséllyel veled ér oda a csomagod. Átszállással már azért ez cseppet sem borítékolható... Nekem legalább az a tapasztalatom, hogy egy-két napot mindig késik a csomag, ha átszállok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Indulás előtt akár egy nappal is meg lehet venni a repülőjegyet interneten? Abban reménykedem, hogy marad ki jegy és olcsóbbak lesznek. Elképzelhető ez nyári időpontokra is?

26

Mit csinálnátok egy 2napos sátrazáson? (Többi lennt)

Mivel az utolsó pillanatban jutott eszünkbe hogy kirándulni szeretnènk így már nem volt sehol hely ahol aludhatnánk így sátrazni megyünk.. Az osztályfőnök megkért minket hogy találjunk ki játékokat és énekeket amit a tábortűznél játszhatunk illetve énekelhetünk de. De mivel nem jutott eddig eszembe semmi így szeretném a segítségeteket kérni... (15-16 évesek vagyunk/gimis osztály és még nem igazán jó az osztályközösség)

2

Nem dombornyomott MasterCard bankkártyával lehet interneten repülőjegyet venni? És külföldön vásárláskor elfogadják?

16

Repülőre felvihetek magammal gyógyszert és sminkpalettát?

Van egy sminkpalettám amit nem szeretnék a bőröndbe rakni, mert amennyit rázkódna, nem érne oda épségben. Viszont van benne tükör, ezért merült fel bennem a kétely.
A másik meg a fájdalomcsillapító. Nagyon ritka ha be kell vennem, mert bármim is fájna, most is csak "ha úgy adódna" alapon viszem magammal. Az mehet a bőröndbe vagy az ilyeneket a kézipoggyászba kell tenni?

2

Valaki nem tud olcsó szállást Franciaországban?

el szeretnék utazni Meudon-ba (párizs mellett egy falu) nagyon fontos!! és kb július vagy június lenne jó időpont

6

Kapok így új útlevelet a konzulátuson?

Szerintetek gond lehet abból, ha a régi útlevelem tőlem 1800km-re van, és újat akarok igényelni? Vagy megoldható az így is?

4

Túrahátizsákot hogyan érdemes tisztítani?

Hozzájutottam egy Hervis Kilimanjaro Cervino 50 L, belső merevítéses hátizsákhoz, amiben szerintem tavalyról benne maradhatott valami kaja vagy belefolyt valami, de elég erős, áporodott szaga van. Hogyan érdemes ezt tisztítani? Gondolom gépben mosni több szempontból nem jó (műanyag csatok, stb). Áztatni kéne? Vagy mi a jó mód rá?

2

Hogyan működik ez? (bővebben lent)

Utazunk középiskolával az éretségi szünetben Horvátországba,és vinnék piát.Mennyi az esélye annak hogy a rendőrök,vámosok átkutatják a buszt?

1

Amikor online nézek repjegyárat a wizzair-nél, az összeg tartalmaz feladott poggyászt is?

tehát az előbb néztem 3 főre egy utat, kijött a teljes ár, és utána már nevet meg ilyeneket kell beírni.
akkor ez már tartalmazza a feladott (15-20kg) poggyász díjat is?

4

Mi kell ahhoz, hogy letelepedhessek Ukrajnában vagy Oroszországban?

E két ország valamelyikében szeretnék letelepedni a következő években,és kíváncsi vagyok,hogy ehhez minek kell teljesülnie.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!