Találatok a következő kifejezésre: Angliában vettem telefont és, (2 db)

Angliában vettem egy telefont és, ha a töltőjét kicserélem, magyar szabványura, akkor nem fogja kisütni a feszültség eltérés miatt?

Legjobb válasz: Angliában is 230-240volt a hálózati feszültség csak a dugó más. Lehet kapni átalakítót és az eredeti töltõt be tudod dugni az itthoni konnektorba. De ha veszel itthon egy töltõt, biztosan nem teszi tönkre a telefonodat.

Angliában is 230-240volt a hálózati feszültség csak a dugó más. Lehet kapni átalakítót és az eredeti töltõt be tudod dugni az itthoni konnektorba. De ha veszel itthon egy töltõt, biztosan nem teszi tönkre a telefonodat.
Figyelned kell a Hz eltérést is. Ha angliában más Hz-et használnak (nemtom), akkor lehet galiba. Én az USA-ból hazahozott dolgaimat tettem így tönkre. Nem tudtam ugyanis, hogy azt is figyelni kell.
Lehet kapni kb. 500Ft-ért átalakítót hozzá. Legalábbis egyéb elektronikai eszközhöz lehet, remélhetõleg mobilhoz is. Kérdezd meg üzletben. Mindenképp járj utána, bár szerintem töltheted másik töltõvel a telefont.
Nyugodtan használhatsz hozzá magyar töltõt, az angol és a magyar hálózat ugyanolyan, csak a dugó más.
Szia en is Angliaban vettem a telefonom, es rendesen hasznalom hozza az otthoni toltot is, amikor otthon vagyok! Sot az otthoni telefonomat is szoktam angol tolrovel tolteni! Semmi baja nincs! Nyugodtan hasznalhatod!
Azt már buktad.
hát azt tényleg buktad. restore-al tudod visszaállítani...aztán ha szoftveresen lett függetlenítve, az visszazár, plusz csak azzal az angol szolgáltatós sim kártyával tudod aktiválni. persze, ha független, akkor az már nem akkora baj, de az adatok elvesznek.
Vidd be egy szervizbe vagy telefonoshoz ahol megtudják csinálni! Ismerõsömnek is volt ilyen és neki is megcsinálták.
miért bukta volna el?vannak olyan emberek akik értenek ehez.menj be egy telefonos boltba és kérdezd meg mit lehet vele csinálni
mi is tudjuk...de itt a hivatalos álláspont is: http://support.apple.com/kb/HT1212?viewlocale=hu_HU csak a restore segít. ha van esetleg biztonságimentés, az segíthet restore után, viszont azt hiszem, hogy utánna kérdezni fogja, hogy be volt állítva jelkód.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!