Találatok a következő kifejezésre: Anális szex nőknek (14 db)

Miért ítélitek el azokat a nőket akik szeretik az anális szexet?

Legjobb válasz: "Arrol nem is beszélve hogy a széklettel hozzák kapcsolatba az anális szexet.De miért?" Ezen akkorát röhögtem. Nah, vajon miért? Talán mert a hapsi oda dugja a farkát, ahonnan kijön a szar. Nah vajon miért hozzák összefüggésbe??????

"Arrol nem is beszélve hogy a széklettel hozzák kapcsolatba az anális szexet.De miért?" Ezen akkorát röhögtem. Nah, vajon miért? Talán mert a hapsi oda dugja a farkát, ahonnan kijön a szar. Nah vajon miért hozzák összefüggésbe??????
Hát nézd. Nõként egyszer próbálkoztam ilyennel mert nyaggatott a párom. De *** pocsék érzésnek indult így mondtam hogy ilyet többet soha. Nem hiszem, hogy olyan élvezhetõ lenne, mint a tévében. Tehát ha bevállalod, az egyfajta megalázkodás a pasi felé, mivel neked kimondottan rossz. Ezér. :D
szerintem tökre jó az anális szex! sokkal hamarabb el lehet élvezni benne! dehogy itélem el...csak szegény lányoknak tönkre megy a kakilójuk xD
Az olyan pasikat/nõket ítélem el, akik az akaratukat ráerõltetik a párjukra.
én azért itélem el, mert általánossá teszik. ha nem csinálod, nem is vagy ember. a jövõ háborújában pedig már nem megerõszakolni fogják a nõket, hanem s.ggbe rakni. nem akarom, hogy a gyerekem lány legyen, és utálok (ezek miatt) nõnek lenni. és az olyan nõk, mint te, és a pornó elültetik a "vágyat" a ffiakban és a gondolataikban. ne haragudj, de én gyûlölöm az ilyen nõket.
Hogy lehet valakit gyûlölni azért, mert szeret valamit. Mindenkinek magánügye mit tesz és mit élvez. Ezen semmi gyûlölni való nincs te IQ-bajnok. Különbözõek vagyunk. Na és mi lesz, ha lányod születik és mikor felcseperedik elújságolja neked, szerinte milyen jó az anális szex? Gyûlölni fogod? Megtiltod neki? megfenyíted?:D Nevetséges vagy. Bocs
Uh:) !Dehogy ítélem el õket!
A kérdező hozzászólása: 13:28 egyet értek veled. Az anális szex miatt képesek az emberek különbséget tenni nö és n között.Csak tudnám miért. Erre keresem a választ
Én nem teszek különbséget nõ és nõ között. De férfi és férfi között sem. Engem nem érdekel mit mûvel otthon, mert nem az én dolgom. Addig míg az õ szexualitása másokat nem veszélyeztet (pedofilok, nemi erõszak elkövetõi) addig az sem érdekel, ha sz*rral dobálják egymást és ettõl lesz orgazmusuk.
Azért, amit az egyik válaszadó is írt: a férfiak megszokják majd, hogy ez természetes, és ebbõl elõbb-utóbb kialakul az a társadalmi konszenzus, hogy "egy normális nõ bevállalja". Ugyanúgy, ahogy a szõrtelenítés is elterjedt. És ez a nõk azon felének, aki nem szeretné, igazán nem hiányzik.
A kérdező hozzászólása: Szokás mondás. Nem akarásnak nyögés a vége. Vagy kinek a pap kinek a papné.Egy nönek sem kötelezö borotválkoznia vagy megengedni az anál szexet.Mindeki maga gondja baja hogy miért teszi.
A kérdező hozzászólása: hmm
Kit érdekel ha valaki elítélni? Soha senki nem fogja tudni rajtad meg a fiúdon kívûl, hogy csináljátok, nem?
A kérdező hozzászólása: 18évesen én is ugyan igy gondolkoztam erröl mint te kedves utolso
A férfiak nem ítélik el õket;)
Nem bizony.
A kérdező hozzászólása: sok anális szexel kapcsolato kérdéseket olvastam már itt és kb a 80%a elitél az ilyen nöket. Arrol nem is beszélve hogy a széklettel hozzák kapcsolatba az anális szexet.De miért?Tud valaki olyan embert(nöt)mondani aki igen felválta vagy elmesélte hogy a popsiszex miatt másképp ürit?
Azért azt ne felejtsd el, hogy ebben a kategóriában a válaszolók 90% gyerek.Nehogy már komolyan vedd bármelyik válaszukat is.
A kérdező hozzászólása: nem értetted meg kedves utolso.nem arra gondoltam amit leirtál hanem arra hogy attol mert egy nö fenekét tolja a párja akkor az már az jelenti össze [email protected] késöbb magát, vagy a székletüritést már meg sem érzi?erre válaszolj.
A kérdező hozzászólása: 09:21 az elsö nekem is nagyon fájt..de a párom felkészitett rá hogy az elsö 3-4 alkalom tutira fog mert azonnal ugy sem fogod élvezni.én igy vállaltam tényleg retteöen fájt..de miután megszokod hidd el ott is csucsorgazmust tudsz érezni. nálunk a popsi szex nem gyakori kb havi 1szer ha megtörténik mert igazán igényeljük.
A kérdező hozzászólása: mert igazán NEM* igényeljük.elnézést
én nem ítélem el azokat a nõket/lányokat/kamaszokat/gyerekeket, akik anális szexet használnak a nemi életükben, de nekem ne keljen kipróbálni. szerintem a végbél a sz*rásra való és nem arra, hogy egy f*sz járkáljon benne. de lehet, hogy csak én vagyok ennyire maradi és begyepesedett. L/18
"szerintem a végbél a sz*rásra való és nem arra, hogy egy f*sz járkáljon benne" Szép kifejezés! Erre csak azt mondanám, hogy a nyelvem meg ízlelésre való, és nem arra, hogy kielégítsük a nõket vele! (és a száj többi része, stb.) (na meg ugye ezzel 'zsarolhatnátok' fordítva is :D) Az a baj, hogy sok mindent félreértelmez sok ember és mindenki azt figyeli, vajon mit gondol a másik. Mindig is volt anális szex, csak nem ismerték be. Mindent szabad ami másnak nem árt. Elterjedõben van igaz, de szerintem két ok miatt. Elsõ az amiért a mellnagyobbítás is divatba jött (+ szõke haj, karcsú derék, hosszú comb, stb.): oszd meg és uralkodj (aki érti érti, aki nem annak meg hiába magyaráznám), a másik pedig az, hogy egyre kevesebb gyerek szülessen. Azok a nõk akik attól félnek, hogy divatba jön mint a borotválás, és ciki lesz annak aki nem vállalja fel csak egy valamit javasolnék: légy olyan amilyen akarsz lenni és olyan pasit keress, aki elfogad így. Szerintem nem annak kellene felháborodnia, aki elítéli az olyan férfiakat, nõket akik szeretik az anális szexet, hanem pont fordítva! Mi jogon ítél el valaki valaki mást amiért valamit szeret és amivel másnak nem árt? (közös megegyezéssel csinálják felelõsségük teljes tudatában)

Lányok/nők szeretitek az anális szexet?

Legjobb válasz: # kedves okostojás 5. válaszoló! A melegek nem azért léteznek, és nem azért váltak melegekké, hogy anális szexeljenek.

# kedves okostojás 5. válaszoló! A melegek nem azért léteznek, és nem azért váltak melegekké, hogy anális szexeljenek.
nem
Te mar csak tudod 8-aska! :) ))
En mondjuk nem tudom mert pocsos vagyok, de elkepzeleseim szerint: Biztosan tetszik nekik, hiszen milyen jol esik amikor egy nagyot kakalsz ... nos, ez hasonlo lehet, csak ellenkezo iranyba :)
A kérdező hozzászólása: Mért 9eske, homi vagy, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Mért 8-aska, homi vagy, vagy mi?
nem, undorodom tõle.
nem..
Nem.
Ha nem lenne jo, melegek sem lennenek.
NEM!
Nem!
Nem, szerintem a popó nem arra való.
Hú, de nagyon unatkozol!
Ááá....te most állmos aggyal komoly konkrét válaszokat vársz? 1.A hüvelyit kamasz korban(hajtott a kivánciság meg ami ilyen korban lenni szokott) 2.Análisan eggy próba volt kb.2 éve, de nem jött össze, fájt és nem is kattanok erre, kicsúsztam a párom alól de seperc alatt. 3.Orálisan megtettem a páromnak de az igazit mással tapasztaltam meg.Mármint, hogy mennyire jó, vágyfokozó(itt az volt ahogy õ akarta, több pózban, változatos technikával....nnna ez nagyo tutti volt).36N.
1. 22 évesen, szerelembõl. 2-3. nem próbáltam, nem is akarom. 26/N
Ennyire bénák lennének a nõk? Száj, popsi, punci. Elsõ csajomnál ilyen sorrendben voltak meg a dolgok. Mi lett volna ha nem ennyire prûd?
15 évesen volt a vaginális és az orál. Anált még nem próbáltam, nem is akarom. L/18
16, 20, 16, mind szerelembõl
Vaginálist olyan 15 évesen, szexuális vonzalomból. A fiú orálozott engem, aztán elõször misszionáriusban, aztán lovaglóban ment a szex. A többit azóta sem, és nem is akarom. :) Nem igazán vagyok kíváncsi rájuk. Orál helyett a kezemet, lábaimat használom, épp olyan jó lehet a fiúnak, itt már volt mindenféle extra, pl. harisnyában, stb. Azóta szerelmes is voltam már, de a szerelmemnek is jobban bejöttek ezek a dolgok, mint az orál. Ha nagyon fontos nekem, akkor a sima sz.pást talán megtenném neki, mivel adni akarok, szeretem. Az anál kizárt (és az is marad). Orál is csak szájbaélvezés nélkül, és magamtól tudnék eljutni idáig. Megalázónak nem tartom, viszont ha folyton mondja, vagy kis trükkökkel akar rávenni, esélye sincs (pl.: sok nõ megteszi, önzõ vagyok, stb.)- jobban jár, ha megpróbálja "kiérdemelni". :)
"Ennyire bénák lennének a nõk? Száj, popsi, punci. Elsõ csajomnál ilyen sorrendben voltak meg a dolgok. Mi lett volna ha nem ennyire prûd?" :D Nem tudom, melyik pasi tartana engem akár "bénának", akár "prûdnek". :D Elõzõ voltam! Szerintem próbáltam már olyan extrém dolgokat, olyan profi módon, amirõl a többség még nem is hallott.. De fontos az is, kinek mi jön be.
száj-popsi-punci A csajodnál meg arra utal ez a sorrend, hogy: 1. Talán "gyenge" jellem volt, rá tudtad venni. 2. Félt, hogy terhes lesz. 3. Még nem akarta elveszteni a szüzességét, ennek ellenére mégis ki akart elégíteni téged. Bocs, ha tévedek. Talán a 3 együtt?

Igaz az, hogy a nők 40%-a benne van az anális szexben, illetve a kikötözésben?

Van ez a videó, ami mostanában terjed a neten. Én már több helyen is találkoztam vele.

Legjobb válasz: Ha igaz, én a maradék hatvanhoz tartozom...

Ha igaz, én a maradék hatvanhoz tartozom...
Alapvetõen a videóban az volt, hogy ennyi PRÓBÁLTA, nem az, hogy ennyi csinálja. Ebbõl a szempontból ez teljesen reális, gyakorin is ha megkérdezik, ki hogy áll vele, egy rakás csak mondja, hogy kipróbálta, de soha többet. Ellenben nagyon kevés mondja azt, hogy csinálja és élvezi.
Nem igazán értem mit kell ezen lovagolni. Van aki csinálja, van aki nem. Mindkét tábort meg lehet érteni. Pápá.
Szerintem nem, inkább 20%. De távolról sem szexeltem annyi nõvel, hogy releváns legyen a véleményem. Minek írtam ide??
Nem ebbõl a videóból kell kiindulni. Az anál elég népszerû a kikötözés nem igazán, legalábbis saját magamból kiindulva.
Nekem pont, hogy a kikötözés lenen alap és az anál nem... De aztaa benne vagyok a 6%-ban.:D Azt hittem legalább 50% 60% nõ képes rá..
Nem tudom, de én abba a táborba tartozom, hogy igen, benne vagyok. Nem mindig, de szokott lenni. Az anál nekem nem rossz, párom élvezi és akkor néha amiért ne?! A kikötözés meg nagyon izgató tud lenni, és jólesik olykor :)
Ezek szerint az én csajom nagyon ritka "példány". Benne van a 35, a 40, a 22, a 30, a 6 és a 40%-ban is. :)
Én simán benne lennék a kikötözésbe, feltéve hogy nem kényelmetlen, amúgy meg rohadt izgató tud lenni.

Lányok/Nők! Miért mondjátok azt, hogy jó az anális szex?

Ugyanis a nekünk n?knek nincsen olyan idegvégz?dés a fenekükben, aminek az ingerlésének hatására kéjérzés alakulhatna ki! Aki azt mondja élvezi a párja miatt csinálja és hazudik! Attól nem lehet orgazmus!

Legjobb válasz: te vagy az cicuska? van aki élvezi, nem tudom miért

Én meg fiú létemre nem tudom elképzelni, hogy mi lehet abban az élvezet, ha feldugnak valamit a s.ggedbe. :D Én nem is kérem az anált egy lánytól sem. Jobb szeretem a punciba tenni. :D
te vagy az cicuska? van aki élvezi, nem tudom miért
Ekkora baromságot!! Hüvely hátfalát ingerelni fenékben? Ettõl nem fog érezni semmit a nõ.
neked nem kell elhinni cicus! elég ha az aki csinálja tudja h létezik anális orgazmus!
Én élvezem, és nem hazudok. Nincs tõle orgazmusom, csak ha a párom egy kicsit rásegít a csiklómnál. Hozzátenném, hogy tényleges anális szex nálunk általában havi 1 vagy még kevesebb van, mert eléggé hangulatfüggõ. Azt viszont mindig szeretem, ha kint, körülötte izgatja.
Pedig vannak nõk akik élvezik. Nekem 1 csajom volt az aki élvezte az anális sexet és ujjazást, igaz nem jutott csúcsra. Én viszont igen. :) Viszont vannak akik el is élveznek tõle. Olvasd el Soma Mamagésa írását az anál sexrõl, keress rá google-ban.
Elég ha arra gondolsz, ki lakik a végbél közvetlen szomszédságában, -nos a jó öreg punci :) ) . szóval ha ügyes vagy, akkor tudod ingerelni, masszirozni a hüvely hátfalát .
én élvezem, szeretem ahogy nyomkodják be, de el mondjuk nem élvezek tõle...
Nekem sem volt még sohasem jó, de én elhiszem, hogy vki élvezi!
A kérdező hozzászólása: Igen.. :D én sem értem miért kell hazudni a többi nõnek, na mindegy. xd
Cicuskaaa, látom, hogy nagyon megfogott a téma a másik kérdésednél.:DDD Még mindig veled értek egyet. Nem tudom, hogy mi lehet jó az anális szexben.
jólvan mostmár mehetsz aludni cicuska
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom elhinni:D
Nem jó egyáltalán!Olyan mintha a székletet tolnák visszafele, és amikor beteszi az elején mindig fáj.

Nők! Anális szex előtt szokatok beöntést végezni?

Csak azok írjanak, akik szoktak análisan szeretkezni!

Legjobb válasz: nem szoktam, de néha pont ezért bennem van a "para"...:/

nem szoktam, de néha pont ezért bennem van a "para"...:/
kérdésre válaszolva: igen, csak úgy tud rávenni :) 22/L
aham.. magyar ember..ha a másiknak jó nem örülne vagy lesz*rná..nem, inkább irigy és gúnyolódik.. amúgy nem tudom hogy most csak oltassz vagy valóban ez a szitu.. mer ha nem oltás.. akkor lehet rajta változtatni ;) fõ a pozitív gondokozás
mert nekem nincs nemi életem. Nem tudok konzisztens modon nemi partnert találni. Mármint keresni sem.
nem értem, hogy mi a bajod... vagy mire fel vagy ilyen cinikus!?
gratulálok, hogy van nemi életed
:D:D na ja.. egy mondtaból lejön hogy egocentrikus ember vagyok.. ez hülyeség..és amugy 20 vagyok!
csak beleborzoltam az egódba
honnan veszed h 17-18-... vagyok?:)
16-17-18 évesen csak elviseled még azt a kis parát...
Nem, nem szoktam. 22/L

A nők tényleg élvezik az anális szexet, vagy csak a párjuk kedvéért mennek bele?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Kérdésedbõl nem derül ki, hogy a nõket kérdezed!

Kedves kérdezõ! Kérdésedbõl nem derül ki, hogy a nõket kérdezed!
Ha jól csinálod élvezik. Van olyan partnerem, akinek könnyebben van így orgazmusa, mint a hagyományos szexnél ...
is-is részletesebben.
is-is
A kérdező hozzászólása: Is-is.Egy kicsit részletesebben...
Annyira nem élvezem, a párom szereti, ezért néha megengedem neki, elõtte felkészülünk rendesen és nem mondhatnám hogy nekem fáj, de nem is olyan jó érzés...csak az hogy páromnak bejön :)
A kérdező hozzászólása: Mac8, te fiú vagy , ugye?Nõket kérdeztem...
Tudományos kutatások szerint a seggedbe több az ér vagy mi és jobban élvezed...(elvileg de ez csak egy tény, ez igazából embertõl függ, hogy élvezi e)
Én élvezem!

A nők el tudnak élvezni az anális szex közben?

anál, szex, élvez

Legjobb válasz: persze

persze
ha a fiúnak nyalás közben is egyfolytában áll, akkor a lány is élvezhet akármit.
Még fülsex közbe is
Hát ha fáj, akkor tuti nem. Ha viszont a pasi úgy csinálja, hogy közben izgassa a csajt kézzel, szavakkal, akkor ellehet. De konkrétan attól még, hogy döngicsél hátul egy krapek, attól nem.
persze...de akkor nem a hüvelyébõl jön a váladék :D a többit a fantáziádra bízom... színes képes élményt kívánok neked xD bár a fantázia néha s_z_a_r ügy :D

A nők élvezik egyáltalán az anális szexet?

úgy értem nincs ott semmi amit?l jó lehetne.

Legjobb válasz: Persze hogy élvezik, azért csinálják.

Persze hogy élvezik, azért csinálják.
De, ott van a legtöbb erogén érzõ ideg.De szerintem is, inkább rakd meg a másik lukat.
ja
én élveztem 20/L
sztem nem élvezik. ami a pornóban van az SZÍNJÁTÉK!! hozzáérnek a mellükhöz és máris kéjesen lihegnek és majdnem elélveznek tõle. ez az egész csak egyfajta hangbeli ingerlés a ffiaknak hogy jobban tudják kiverni
Elélvezhetnek közben... Ha meg a pasi nem profi a szerszáma használatában, akkor könnyebben mint egyébként. De még mindig fenttartom, a másik lukba menj
miért ne élveznének el??????
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el hogy ez tényleg élvezhetõ. fõleg ha el se élveznek közbe.
Jóaz.P
Ja ba×ze a kínai pornóbe mit össze vinnyognak mintha Disznókat nézném hogy k*nak DXD

A nők valóban élvezik az anális szexet, vagy csak tűrnek a férfinak?

Aki tényleg élvezi, megtudná írni, hogy miért? Köszi! (Esetleg kort is)

Legjobb válasz: Én imádom :D Nagyon jól esik nekem :)

Én imádom :D Nagyon jól esik nekem :)
én is imádom nagyon jó érzés legalábbis számomra nem tudom elmagyarázni hogy mit érzek olyankor
Ez a kérdés hetente felmerül. Javaslom a keresõ használatát.
Nem, nem csak tûrünk, élvezzük is! Már aki! Mert ha egy lány zsigerbõl elutasítja, vagy belemegy, de csak "kényszerbõl", akkor biztosan nem fog élvezni belõle semmit. (fõleg ha a srác még durva is) Én is óckodtam kicsit, de ugyanannyira is érdekelt. Ezért is próbáltuk ki a párommal. Hogy mi élvezetes benne? Elõször talán a tudat volt, hogy most valami különlegeset csinálunk. Aztán már elég sokszor kezdtem kívánni, hogy oda is tegye, mert jó érzés volt, amikor "kitöltött" odabent. Végül már eljutottunk arra a szintre, amikor (egy kis vibri segítsége mellett) már sikerült elérnem "anális" orgazmust. És meg kell mondjam, teljesen más érzés, mint a hüvelyi.
Csak a pasim miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!