Találatok a következő kifejezésre: Anális szex be (9 db)

Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nővel miből áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?

Nyilván változó, de mi az arány, mondjuk 10-ből hány lány mondja azt hogy fúj undorító hogy ő bekapja a cerkát, meghogy hányingere van a sperma szagától meg ilyen hülye p1csás hülyeségeket?

Legjobb válasz: "A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."

"A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."
Szerinted az itt tanyázó férfiak közül hánynak van tapasztalata 10 nõvel? Na ugye...
Adok egy tanácsot: felejtsd el a pornókat és indulj ki a hús-vér nõkbõl, akikkel dolgod volt. Tudod, akik csak gumiban voltak hajlandóak leszopni. Egyáltalán, kinyaltad õket elõtte?? Az anál meg egyik nemnél se normálisabb mint a másiknál, mert az a nyílás egyiknél se arra való, bár mindkettõnél bele lehet dugdosni dolgokat, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az hogy leszop egy csaj abban mi nem normális neked? Ti teljesen elmebetegek vagytok.
Normális kapcsolatokról? Amit a pornóban látsz annak, hogy a csajokba három pasi dugdossa egyszerre mindenhová, de a kis nyelvecskéjüket meg se mozdítanák? Látszik, hogy te is onnan ismered a nõi igényeket. :)
Ja, igen, de a nõi anál-orál orrba-szájba, meg a sperma lenyelése az annyira normális, mi? Az nem aberrált, hogy a nõnek még a fülét is megdugják lassan, de a pasi CSAK a farkát hajlandó használni? :P Holott neki van olyan szerve (prosztata) ami izgalomhoz juttathatná, ott. Na, ebbõl is látszik, hogy te túl önzõ vagy, az 56%-os legalább a kölcsönösség híve, õ tenne olyat is, amit élvez a nõ. Lábnyalogatás, popsi kinyalás... te meg csak a farkad dugnád be. Ezek után ne csodálkozz!
Jah és hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Jó de ti aberrált f4szok vagytok mindannyian, a férfi dugja meg a nõt meg a p1csáját az a normális, nem az hogy a nõ megb4ssza a férfit ti kórosan rend és természetellenes elméjûek. Ez a TI titkos groteszk perverziótok, én a normális kapcsolatról beszélek ti meg valami egészen másról.
Valaki írt üzit. Mivel nem gyakorizok túl sokat, így a teljes kereszt, vezetéknevemmel vagyok felregisztrálva. Szívesen válaszolok, de inkább holnap, egy másik reggel, mert ezt inkább névtelenül tenném, ha nem gond.
Ennyi minden után elhiszem neked 56%-os, hogy sok nõnél eléred, mert ezek tényleg izgalmas dolgok, de mindnél biztos nem mûködik. Az viszont tény, hogy a fiúk elõbb belemennek, ha izgatja õket, például a fenekét egyiknek se kell kinyalni hozzá, a lábukat fõleg nem kell nyalogatni, oké, ez meg amolyan nõi dolog inkább, elég fura lenne szopogatni egy férfi lábat.
Nem azonos súlyú a kettõ. De akkor nézzük, te például hagynád, hogy egy lány megujjazza a feneked, mert ez beindítja? Vagy, hogy a szádba pisiljen? Az is testnedv, bajod sem lesz tõle, sokan terápiaként alkalmazzák, kis mennyiségben. Tudom, hogy ez nem a pornóban nyomott, szokásos dolog, de nem jut jobb eszembe és egyik se túl nagy "kínzás".
Persze, mert errõl igazából nem beszélgetni kell.... A kérdezõnek se itt kellene idétlenkednie...
A kérdező hozzászólása: Akkor is, hogyha te pl szomjazol és csak nekem van vizem és nem adok mert azt nekem kellemetlenség elõvenni a táskámból, akkor nem valószínû, hogyha más nagyobb dolgokat fogsz tõlem kérni, fõleg olyat ami nagy kellemetlenség arra én leszek a legmegfelelõbb személy, nem?
Hát ha engem nem is gyõztél meg, a kérdezõnek talán segíthet, mit kell tennie, hogy esélyhez jusson. :)
Hidd el nem a semmire ilyen nagy a "pofám":) Egy testvégigcsókolgatós, talp, punci, popónyalogatós all in kényeztetés után nem kételkednek abban, h Istennõként kezelem õket így kellõen be vannak indulva, el vannak lazulva a csajok ami után egy kellõen vad, már-már erõszakos szex csak hab a tortán. Igazából hosszasan lehetne itt elemezgetni, egy biztos, neked az bõven bizonyíték, h a nõk visszahívnak, megkeresnek.
"Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;)" Na ez így leírva se hangzik rosszul, az anál meg semleges, kivéve kívül, nyelvvel, de belül én sehogy nem tudom a szexel összekötni.
Semmi gond nincs velük, akkor nem lenne többes orgazmusom. Bár tõlem is függ, biztos. :) Belül nem jó érzés, dugtam már be az ujjam. Kíváncsiságból, akkor is, ha fel voltam izgulva. A lábfétis például annak ellenére képes felizgatni, hogy a láb állítólag érzéketlen. :) Szerintem nem az... Az anált talán akkor élvezném, ha fiú lennék. :O
A kérdező hozzászólása: Kezeltetni kellene magatokat.
Az, hogy leszop, oké, ha te is kinyalod. De itt nem egészen errõl volt szó, hanem anál, sperma lenyelés. Rendben, de te is lenyeled a puncinedvét vagy a squirtet (ha tudod mi az)?
Ha nem is nekem, de magadnak odaállsz a tükör elé és õszintén igennel felelsz, azt állítod, élvezet neked nyalni-dugni a puncit, arra azt felelném: rendben, van ilyen, egyszerûen biztos csak önzõ tahó vagy, de ennyi. Elõfordul. De már a kérdésfeltevésed is fura számomra. Hülye p1csás hülyeségek, miközben azt írod, a punci az egyetlen, amit bevállal? Neked mi az egyetlen? Akkor hülye f a sz, aki csak a farkát vállalja be a szexben?
Mint ahogy a pasik többségét általában nagyon is vonzza a punci, megdugni, nyalogatni... stb. Téged? Fel tud izgatni?
Ez nem válasz a kérdésre. Már leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban, az én fenekem se alkotta jobban arra a természet, mint a tied. Nekem is a HÜVELY a fõ szex-élvezet forrás! Mint neked a farkad. És mi lesz azzal, hogy lenyeled-e a puncinedvet? A pasik többsége örömmel megteszi ám. :)
A kérdező hozzászólása: Egy normális ember ha elolvassa ezeket a természetellenes, undorító, kóros válaszokat hogy nálatok férfiakat b4sznak meg nõk, akkor mi mást gondol minthogy köcsögök és hogy természetellenes aberrált elmebetegek vagytok? Így is van, hétfõn tudom javasolni a pszichiátriát!
Egyébként jó ötlet, majd jól félrevezetnek, olvastam, hogy itt sok a szûz kisfiú, aki sose volt nõvel, de éppen ezért minden hülyeséget összehord róluk! :) )
:DDDDDD Máris megjósolom, téged az se fog meggyõzni. Inkább nézz szembe a tényekkel. Egyáltalán, fel tud izgatni a nõi hüvely? Csak egy kérdés!
A kérdező hozzászólása: Na majd inkább megkérdezek értelmes embereket kinek mennyire bevállalós a csaja, mert ti tényleg elmebetegek vagytok.
Igazad van 56%-os, felõlem akár szeretheti is így, találjon hozzá olyat aki erre vágyik, de szerintem te is látod, hogy milyen nyomi dolgokat ír.
Nekem mindegy, mit hiszel, de a saját tapasztalataid igazolnak engem. Szerintem azt is kompenzálod, hogy nem volt még komoly sikered a nõknél. Számomra az a lényeg, hogy már számtalan pasival mûködött, amit én írtam le. Neked hány nõvel megy a te verziód? :)
Jól van most nem kell ezen belazadni, õ így szereti, te meg úgy. Mondom, errõl nem beszélni kell, hanem csinálni!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt csak te állítod, mert a groteszk, kóros elméd fantáziája. A férfi b4ssza meg a nõt az a normális, a te szöveged meg csak egy kórosklub lázas hülyesége, amit ha bárki egy kisvárosban meghallana, téged tartanának a település bolondjának. Biztos vagyok benne hogy széles körben ilyen kóros dolgokat ki sem ejtesz a szádon, mert te is tudod hogy baromság.
Ez amit így összeelegyítesz, egy irtó buta, innen-onnan összeollózott, kb. 10 éves fogalmazásának a szintjén álló indoklás. De részemrõl ennyi, áltasd tovább magad. Ez a pornó, meg amolyan hülye, férfivigasztaló elméletek elegye.
Ez sem igaz, nekem éppen az jön be, ha a férfi hódol be, istennõként kezel. Ezt élvezem. :) Ahogy le lett írva, mondjuk nyalogatja a lábamat, fenekemet, jó hosszan. Na, akkor ezt a hülye elméleted felejtsd el. Melyik impotenstõl, vagy latens melegtõl olvastad? :) Azok kerülik a nõi hüvelyt, meg fantáziálnak ilyesmiket, ugyanis a nõket hibáztatják, mert képtelenek vonzódni a puncihoz. Illetve õk maguk vágynának arra, hogy fenékbe dugják õket, de a nõkre vetítik.
A kérdező hozzászólása: De a pornó engem nem érdekel azt is ti hoztátok elõ, mostmeg rámkened. A nõ behódol a férfinak ennyi, megteszi az asszony amit a férfi kér mert a férfinak van ereje és jobb vezetési tulajdonságai. Nem az hogy a férfit basszák seggbe, ti tényleg menjetek valami aberráltak klubjába.
Mibe, hogy te pornókon nõttél fel? Valahol rá kellene már jönnöd, hogy sok dologban a valóság megfordítása. Amolyan férfi-vágyálmok, de sok dolognak nincs alapja. Az eddigi tapasztalataid nem döbbentettek még rá?
Hát akkor gratulálok, mert én az vagyok, bár nem a hardcore, h talpakat dug meg egyebek. Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;) Amúgy ha a nyalás bejön onnan már csak egy lépés az ujjazas majd a szex. 100%-ig biztos vagyok benne, h a pasijaiddal volt a gond.
Sõt, akkor inkább már lábfetisisztákkal jövök inkább össze, mint anál mániásokkal, abban van valami izgató.
*akarsz
azt írják, még 30% se nyelné le, akkor sztem a szájába se engedi sokkal több miért akart te pont oda, a legtöbb nõnek nem is a spermával van baja, hanem túl pornósnak tartja, megalázónak
A kérdező hozzászólása: Arról nem írt senki hogy hogyvan, a szájukba belelehet élvezni, vagy csak szopnak egy kicsit aztán meg abbahagyják?
hát nagyjából az amit kihozott a felmérés (nem hiszem amúgy, hogy kamu, a pornónál hitelesebb lehet)
A kérdező hozzászólása: Jó de engem nem egy idióta weboldal kamuja érdekel, hanem hogy ti nálatok embereknél mi a tapasztalat.
"Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl." akkor ha úgy vesszük a pasiknak már nagyobb esélyük van élvezni, mert van prosztatájuk :) sok vágyik is rá szerintem, csak nem mernek megnyílni!
Lottenka: szal ha úgy vesszük még a sperma lenyelését is csak miatta teszed meg, nem izgat.. errõl beszélek, hogy a pornó és valóság erõsen más, ott állítólag beindulnak tõle a csajok..
Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl. Igazából a nõk nagy része azért nem akarja, mert tiniként egy tapasztalatlan sráccal kipróbálta aztán fájt meg stb. Na meg van a barna része, de az is megelõzhetõ.
Fiatal lanykent valaszolok, ha nem baj. Anal semmikepp sem, oral igen, nem vagyok rosszul a sperma szagatol, semmiilyesmi, de az arcomra ne elvezzenek. Lenyeles... ha tenyleg szeretem a parom, es ezzel oromot okozok neki, akkor igen, de "magam miatt" nem, tehat nekem nem okoz oromot, magamtol nem csinalnam. Az anal es az arcra elvezes az, amit tenyleg meg azert sem vallalnek be, hogy a szerelmemnek oromet okozzak. Na meg persze a pisi-kaki, es tarsai. 21l
"Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nõvel mibõl áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?" a kérdésre válaszolva, valószínûleg, de te is csak a farkad vállalod be, gondolom, + orál vagy lenyelnéd amit spriccol a csaj, hagynád megujjazni a feneked? a farkad használnád, mert ott esik jól, nem? a statisztika szerint pedig elõbb fog ágyhoz kötözni, mint lenyelni a spermát vagy hagyni az arcára, esetleg az anált (ezek ha jól figyeltem mind kevesebb százalékot kaptak)
ha elugrik a fõoldalra nyomjatok egy vissza nyilat http://intimcenter.com/2013/08/a-porno-es-a-szex-kozotti-kul..
A kérdező hozzászólása: Az is jó ha 10 különbözõ ember írja meg, tökmind1. Nálatok pl hogy van, vagy te még szûz vagy?
volt mostanában egy felmérés, nem tudom pontosan de az jött ki hogy anál, lenyelés a nõkre valójába 30-40%-ban se jellemzõ
Több mint 10-el :) az anal ami elutasít a nõk 90%-a . Arcra nem szoktam es ezt nem is igénylik a nõk :) aki szopik azoknak a fele nyel is
A kérdező hozzászólása: Nekem egyik csajom azzal jött hogy hát õ csak gumival szopik, meghogy még a võlegényének se szopott gumi nélkül meg ilyen hülye szöveggel jött, ezért csak azzal csinált meg anált is elutasította. A másik is, meg az csak sokadik próbálkozásra szopott le, igaz hogy õ gumi nélkül, de a végén õis menekült az anyag elõl. Mostanában inkább fizetõs lányokhoz szoktam járni és boldogabb vagyok. Érdekes hogy nagyobb áldozatot hoz egy amúgyis jól keresõ fizetõs lány szakadt 5 ezer forintért, mint a barátnõm a kapcsolatunkért. Emiatt el sem tudom képzelni, erre a 75%-ra bármi másban is, pláne valami nehéz helyzetben lehet számítani.
Kössz, de engem nem érdekel a prosztata téma, szeretek én dolgozni. Amúgy meg nem értem mit kell hisztizni a pornón, én általában Brazzers filmeket nézek és egyáltalán nem tartom a valóságtól elrugaszkodottnak, mondom, be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban(mielõtt elkezdõdne nekem se jön össze mindig) Attól, h egyesek odáig jutottak el a frigid barátnõjükkel, h talán engedi félig bedugni, hát csak sajnálni tudom, h nem b....aszott még egy jót.
Nem beindítás kérdése, a nem fizetõs-nõ élvezetbõl akar szexet, tehát hüvelybe, ott kell teljesíteni. Az anált, megalázó orált általában csak a pasi kényszere-kedve miatt vállalják be a papucs nõk. Aki igazi nõ, az viszont a pasiból hozza elõ, hogy megujjazhassa a prosztatáját, hiszen legtöbbjét tényleg beindítja. Szex közben kell jól megujjazni, akkor jobban is mozog. :)
Dehogynem. :) Nyalni szokták a fenekem, azt az egyet hagyom. Az anál kellemetlen, ráadásul ott semmivel nem lehet jól rászorítani a péniszre. Te hagynád análisan? Egy csaj miért vágyna jobban rá, mikor még prosztatája sincs? Annyi oké, hogy a nyelvét bedugja picit, azt bevallom élvezem, viszont az se kényszer, ha nem szereti csinálni.
Jah es még valami. Egyszerû példa: Csajoshoz odamegy az ember mondjuk tanulás közben, h esetleg egy szex és mondjuk pipával kezdenél? Mivel nincs kedve hozzá meg nem vágyik a szexre, mert nincs izgalmi állapotban így azt mondja, h most nem. De ha kicsit simogatod meg foglalkozol vele rögtön megjön a kedve a szopáshoz, amihez az elõbb még nem volt kedve. Mert beindult. Ilyen egyszerû az anál is, csak annyi, h úgy kell csinálni, h neki is jó legyen és akkor hagyja. Az a baj veled is h balfék pasikkal voltál és még nem nyalták ki jól a feneked meg egyebek.
Na, látod, azonnal magyarázat lehet a nõ beindulására, hogy te legalább megteszed neki az orált, közben azt is érezheti, hogy fontos neked az élvezete. Tehát részben már ezzel is kiérdemelted, már maga ez a gesztus izgalomba hozhatja. A másikban egyetértünk, de azok a nõk szerintem nem is igazán azért vannak a másikkal, mert annyira jó vele a szex, vagy annyira vonzódnak a személyéhez. Errõl beszélek.
Megint hülyeséget beszélsz részben. Én mondjuk nem mindig vagyok oda a nyalásért, de mindig megcsinálom, mert most mi bajom lesz tõle? Semmi, õ viszont boldog lesz, ha ennyin múlik hát legyen. Szal szerintem önfeláldozás belefér. Másrészt amúgy abban meg van valami, h tényleg mindent megcsinál, mikor meg elfogy a pénz akkor meg lelép...
Amúgy meg komolyan mondod, hogy te ebbõl méred le ezt? A nõ ellenben azt érezheti, annyira se fontos neked, hogy le tudj mondani róla, helyette elvárod, annak ellenére, hogy kellemetlen neki lenyelni. Tudod, hogy van aki kihányja, allergiás rá, mert az egy nyers-izé, egy testnedv?
"Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel." Egyébként egyáltalán nem ezt jelzi, mert sok barátnõm éppen akkor hagyta ott a párját, amikor azok elhíztak, vagy elszegényedtek, esetleg volt olyan, aki fél évre lebénult. Addig hagyták orrba-szájba, mert fontos volt nekik a kapcsolat, az, hogy valakivel legyenek. Én sose hagytam anált, de közel két évig ápoltam a lerokkant, munkanélküli barátomat egy baleset után. Egyébként tõle sem várok el semmit, amit áldozatból tenne meg az ágyban. Rendben, ha valóban elõhozható akár nõbõl, akár férfiból, finoman, fokozatosan, hogy élvezze, csinálja. Ha az 56%-osnak ez sikerül úgy, hogy a nõnek is jó legyen, hajrá. De ne ÁLDOZATHOZATALBÓL tegye, a szex nem errõl szól. Én is csak azt hozom elõ a férfiakból, amire tudat alatt vágynak, titkon, és általában örültek is neki, hogy akadt egy ilyen nõ, akivel végre meg lehet élni. Mondjuk a kötözést, a prosztata-ujjazást.
Szerintem az odaadás kölcsönös és akkor a lány is megteszi, ha elõtte kiérdemled, mondjuk jó alaposan kinyalod. De az anált én akkor se tenném, ha hagyja megujjazni magát, mert az már sok. Te is odaadod magad szexre a nõnek, õ is élvezetet akar. Jó esetben mindketten azt is akarjátok, hogy a másik is élvezze. Ne csak a nõ áldozatáról beszélj egyoldalúan.
A kérdező hozzászólása: Jó de pár csepp kellemetlen ízû akármi gyors lenyelése abszurd hogy szerinted egy súlycsoportban egy brutális hosszú kínzással. Nem a hüvelyben kell teljesíteni, hanem az egész megalázó hogy ennyire nem vagy fontos neki hogy bármi kis kellemetlenséget vállaljon. Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel.
Jól van, szerintem eleget hallottunk már tõled ma este....
Én nõ vagyok. És éppen a férfiakról állíthatom ezt. :) Kötöztem már ágyhoz akkora macsót, hogy csak na. :P
"pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki" Ha ismernéd a nõket akkor tudnád, h ha be vannak indulva hajlamosak olyat is élvezni, kívánni, amit alapjáraton nem. Na mindegy, látom az a fajta hülye vagy, aki nem enged a 21-bõl...
És a bónusz: egy frigid nõvel tényleg nagyobb esélyetek van, hogy valamiért megteszi. Nekem többszörös hüvelyi orgazmusom van, de sosem vágytam ezekre, volt akivel azért szakítottam, mert folyton felhozta az análtémát.
Különben nagyon helyes, hogy inkább prostikhoz jársz, nekik is meg kell élni, és legalább nem egy nõnek nyafogsz folyton ezek miatt.
"be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban"- pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki. Kérdezõ: az eleve rossz kiindulási pont, hogy a nõ a kapcsolatért tegye. Hogy érted? Tegyen olyasmit, amit nem is élvez, hogy kapcsolatban lehessen? Te talán ilyen rossz kapcsolatfüggõ vagy? Például kikötözhetnének és megkínozhatnának, análisan (jó, túlzás), mert annyira fontos neked a kapcsolat? Abban az esetben nem érvényes a kérdés, ha valóban mazochista hajlamaid vannak. Pasiknál az sem olyan ritka.
A kérdező hozzászólása: Vagy úgy van, hogy a nemiszervén kívül csak akkor adnak mást, hogyha ezer éve gyõzködöd meg ezer éve jártok?
Hú, de nagyon unatkozol!
Ááá....te most állmos aggyal komoly konkrét válaszokat vársz? 1.A hüvelyit kamasz korban(hajtott a kivánciság meg ami ilyen korban lenni szokott) 2.Análisan eggy próba volt kb.2 éve, de nem jött össze, fájt és nem is kattanok erre, kicsúsztam a párom alól de seperc alatt. 3.Orálisan megtettem a páromnak de az igazit mással tapasztaltam meg.Mármint, hogy mennyire jó, vágyfokozó(itt az volt ahogy õ akarta, több pózban, változatos technikával....nnna ez nagyo tutti volt).36N.
1. 22 évesen, szerelembõl. 2-3. nem próbáltam, nem is akarom. 26/N
Ennyire bénák lennének a nõk? Száj, popsi, punci. Elsõ csajomnál ilyen sorrendben voltak meg a dolgok. Mi lett volna ha nem ennyire prûd?
15 évesen volt a vaginális és az orál. Anált még nem próbáltam, nem is akarom. L/18
16, 20, 16, mind szerelembõl
Vaginálist olyan 15 évesen, szexuális vonzalomból. A fiú orálozott engem, aztán elõször misszionáriusban, aztán lovaglóban ment a szex. A többit azóta sem, és nem is akarom. :) Nem igazán vagyok kíváncsi rájuk. Orál helyett a kezemet, lábaimat használom, épp olyan jó lehet a fiúnak, itt már volt mindenféle extra, pl. harisnyában, stb. Azóta szerelmes is voltam már, de a szerelmemnek is jobban bejöttek ezek a dolgok, mint az orál. Ha nagyon fontos nekem, akkor a sima sz.pást talán megtenném neki, mivel adni akarok, szeretem. Az anál kizárt (és az is marad). Orál is csak szájbaélvezés nélkül, és magamtól tudnék eljutni idáig. Megalázónak nem tartom, viszont ha folyton mondja, vagy kis trükkökkel akar rávenni, esélye sincs (pl.: sok nõ megteszi, önzõ vagyok, stb.)- jobban jár, ha megpróbálja "kiérdemelni". :)
"Ennyire bénák lennének a nõk? Száj, popsi, punci. Elsõ csajomnál ilyen sorrendben voltak meg a dolgok. Mi lett volna ha nem ennyire prûd?" :D Nem tudom, melyik pasi tartana engem akár "bénának", akár "prûdnek". :D Elõzõ voltam! Szerintem próbáltam már olyan extrém dolgokat, olyan profi módon, amirõl a többség még nem is hallott.. De fontos az is, kinek mi jön be.
száj-popsi-punci A csajodnál meg arra utal ez a sorrend, hogy: 1. Talán "gyenge" jellem volt, rá tudtad venni. 2. Félt, hogy terhes lesz. 3. Még nem akarta elveszteni a szüzességét, ennek ellenére mégis ki akart elégíteni téged. Bocs, ha tévedek. Talán a 3 együtt?

Az baj ha az anális szextõl jobban be indulok?

Tudni illik a barátnõmnek iszonyat jó feneke van, és talán ezért is élvezem el jobban, ha análisan cináljuk? Mert a többi csajomnál ugyanolyan volt mindkettõ, de a mostaninál a anális az valami rohadt jó.

Legjobb válasz: kutya pózban látod anál nélkül is. gáz.

kutya pózban látod anál nélkül is. gáz.
ha a baràtnodnek is jò, akkor mièrt lenne baj?
Nem baj! Csak ne az anális szex legyen a "normális". A hagyományosat is élvezd azért. 27L
Eléggé.
Akkor ezek szerint te nem vállalsz anált? Vagy csak unod, hogy az ügyfelek mindig anált kérnek?
Van egy enyhe bi hajlamod.És attól is beindulsz ha neked dugnak valamit a valagadba?
A kérdező hozzászólása: hát nkm bi hajlamom biztos h nincs, mert a melegektõl undorodom szó szerint és ahogy írtam a mostani csajomnak rohadt jo segge van és lehetséges h azért akarom mindig.
nekünk elsõre is összejött mert nagyon fel voltam izgulva mert akkor jött meg és popsiba csináltuk, síkosító kell hozzá! és jó én szeretem be is nedvesedtem tõle nagyon de nem annyira élvezetes mint punciba :)
Elsõre keveseknek jön össze és sajnos itt sokan fel is adják.Szépen lassan, türelemmel összejön nektek is :)
"egyik félnek sem nagyobb szám, mint a sima szex." LOL!!!
Igen, szerintem határozottan érdemes. Legalább néhány alkalommal próbálkozzatok még! Elõfordulhat, hogy idõ kell hozzá, mire sikerül teljesen ellazulni, kitágulni eléggé és úgy egyáltalán hozzászokni ehhez az egészhez. Szóval valószínûleg legközelebb már jobban fog menni egy kicsivel. Nekem ugyan ilyen problémám nem volt, mert ment elsõre is, végig tudtuk csinálni már akkor is, de mindenképpen elmondható, hogy fejlõdtem azóta. Akkor még hosszasan kellett izgatni és ujjazni elõtte a popsilyukamat, meg rengeteg síkosítót kellett felvinni, ma meg már lényegében elõzetes tágítás nélkül is becsúszik, és síkosító sem kell hozzá, elég a pasi elõnedve és némi nyál. Persze ezt egyelõre nektek nem javaslom, ti csak ne sajnáljátok az ujjazást meg a síkosítót elõtte! ;) 27/N
Nyugi én is tapasztalatból röhögök! De ha a tapasztalatot félrerakjuk (ne vitázzunk kinek van több ezen a téren, mind partnerek, mind aktusok számának terén :-P), eleve józan logikával végiggondolva sem lehet ugyanaz az érzés, tekintve az anatómiai különbségeket.
Én többször is próbáltam különbözõ fiúkkal, de mindegyik próbálkozás fájdalmat eredményezett, úgyhogy ezek után én is az "ellentábort" képviselem.Vagy tényleg hülyeség az anális vagy hiányzik belõlem a prosztata mivel lány vagyok :D
Anális szexbe csak NAGYON lassan és NAGYON felizgult állapotban szabad belekezdeni. El kell lazítanod a záróizmodat, ez sem megy azonnal, egy reflex azonnal összeszorítja, ha valami közelít felé (ezt tanulni kell, sok türelemmel). Egyébként nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ha sikerül úgy, hogy ne fájjon, onnantól egyik félnek sem nagyobb szám, mint a sima szex.
A partnerek számában nem is versenyeznék (1 db), az aktusok száma sem volt túl magas, pont azért, mert nem volt igazán különbség. SZóval maradjunk annyiban, hogy testi sajátosságoktól függõen különbözhetnek egyes emberek tapasztalatai.
nagyobb lendület kell hozzá
Röhöghetsz, de tapasztalat :)
A kérdező hozzászólása: Na és az a része? Hogy mi van ha kiveszi és "barna"? Azelõtt kell valamit csinálni?
Egy beöntés nem árt elôtte.
Szerintem legközelebb amikor próbálkozik fing egy jó nagyot és szagosat, az biztos megadja az ihletet mindkettõtök számára!:D
A kérdező hozzászólása: értelmes...

Mélytorok, vagy anális szex, melyik jön be jobban fiúk?

Legjobb válasz: Egyszerre! Nyelvem a fenekében fütyim a szájában.

Egyszerre! Nyelvem a fenekében fütyim a szájában.
Egyik sem
Análszex évek óta rendszeresen volt, mélytorok még sosem jött össze... csak próbálkozás rá. 25F
Anális, de az orális se rossz. 24/F
Análisat nem próbáltam, nem is akarom. Mélytorok megvolt már sokszor de tudok nélküle élni.
Csak a mélytorok, én nem szeretem az analitikát !
Az anális és a nyelvemmel!
is-is, de a mélytorok néha nem jó érzés mikor hallod és látod a párodon, hogy nem élvezi úgy, szólni is szoktam, hogy ne csinálja. persze ö szeretné mert örömet szerez nekem, szal jó mind a kettó, de inkább az anál. :)
Mindkettõ, pontosan a kérdésben leírt sorrendben.:P 20f
Anális, mindenek felett

Barátnőm akkor vállalja be az anális szexet ha kap egy ezüst ékszert?

Nagyon aranyos lány, csendes visszahúzódó, 6 hónapja vagyunk együtt, bár néha megnéz más pasikat is ebből volt vita de már nincs. Mit csináljak? Együtt is lakunk. 28f...

Legjobb válasz: "megnéz más pasikat és volt már ebbõl vita".. Te kérdezõ..áruld már el hogy ebbõl milyen vita lehet???

"megnéz más pasikat és volt már ebbõl vita".. Te kérdezõ..áruld már el hogy ebbõl milyen vita lehet???
Ha belegondolunk, hogy milyen szar az anál.. Akkor talán. Bár én akkor sem vállalnám be.
Vegyél neki egy salátástállal!
Jólteszi xDDD! Gondolj bele h az milyen megalázó nekünk h ott hátulról.... Meg tuti nem lesz könnyû fájni fog neki, örülj h legalább valamit valamiért elven beleegyezik. ;) Szerintem megéri meg most ne mond már h te nem néztél meg 6hónapja senkit az utcán vagy bárhol h ha látsz 1 csajt elfordulsz.
csajod kihasznál vagy olyan mint egy gyerek(5ös osztályzat=200FT zsebpénz)
vegyél neki megéri, de iszonyat alázd meg a popsiját, és közbe kiabáltasd a nevedet, jóóó lesz meglátod :) ))
Figyu, valamit valamiért...
Ez a megnézés miatti vitázás ez annyira kispályás... Te nem nézed meg a lányok fenekét az utcán?Te nem szemezel egy szép nõvel az utcán, a közértben? Te lesütött szemmel mész az utcán? A nõk amúgy nem bámulják a fickók seggét, õk nõk és nem férfiak :)
A kérdező hozzászólása: Igazabol teszt jelleggel dobtam be neki hatha mas mint a tobbi lany, de csalodnom kellett. Mindenkinek megvan az ára....
A kérdező hozzászólása: na megvolt :) azóta 2x is persze a második alkalomnál kb. 30ezer ft ajándékkal kellett elõhozakodnom, hogy kedvet kapjon a kis cafka persze nem kapja meg soha :) beszélgettünk de a kedvemért soha nem vállalta volna be pedig én a seggét kinyalom mindene megvan és mindent megkap
05-02 21:31 ugyan lány, mégis nagyon jól mondja, és egyetértek vele. A helyedben vennék neki valami olcsó bizsut, aztán jó alaposan megdolgoznám a segglyukát, hogy hatalmasra táguljon, és leülni se nagyon tudjon egy-két napig. :D
Egy ékszerért igen, de amúgy nem? Számomra ez azért fura. Szóval egyet értek az elsõ hozzászólóval, a csajod kihasznál. Na meg gondold végig mit is írtál, más pasikkal szemez, jó persze senki sem vak, én is megnézek egy jó pasit (és igen a nõk meg szokták nézni a pasik fenekét), de ha ott a párom nem szemezek mással. És ha nincs ott akkor sem. Az anális szex meg lehet jó is, csak jól kell csinálni, a nélkül, hogy az ember nem próbált még valamit nem alkothat véleményt. Szerintem dobd a csajt. Ha meg neked megéri, vegyél neki egy ezüst ékszert, jól rakd meg és utána dobd 29l
Hát figyelj, te meg análisan akarsz vele közösülni, arra nem is gondolsz, hogy qva fájdalmas.. Gondolkodj el ezen. Te sem vagy jobb..
A kérdező hozzászólása: Amiért cserébe bevállalja az a gáz akkor inkább bele se ment volna, de amint felvetettem a draga ékszert cserébe egybõl belement pusztán az én kedvemert nem tette volna meg, csak az ékszerert......
Hátha más mint a többi lány? De egy undorító alak vagy.. Komolyan mondom undorító vagy.. Csak mert nem vállalná be az anált már rossz?
A kérdező hozzászólása: Az utca oke, ott nem zavar, jovunk megyunk bambulunk na de kollegaval mar cinkes sztem
A kérdező hozzászólása: Kifogta kollegamat a segget nezte mindig ami nekem feltunt, de megbeszeltuk es tulleptunk rajta. Plusz minden bulin szemeztek
Gratula!! :)
Rendes fiú a barátod!
És mi volna, ha mellõznétek az anált? Te is akarod, vagy megteszed a barátodnak, mert félsz, hogy különben elhagy. Ha te nem akarod, ne tedd meg. Ha te is akarod, akkor is legyetek nagyon óvatosak, mert csúnya sérüléseket szen- vedhetsz! Mondd meg a barátodnak, hogy nagyon vigyázzon rád! Bár ezt mondás nélkül is kell tudnia!
Nincsen "túl szûk" csak kicsi akaraterõ.^^^^
nincs kis lyuk csak kevés lendület
A kérdező hozzászólása: Én is szeretném és nem félek hogy elhagy mert szeretjük egymást.Óvatos és vigyázz rám.Mikor érezte hogy nem nagyon jutt be és gondolta hogy lehet hogy fájdalmat okozott abba hagyta és mást kezdett el csinálni.mondta majd legközelebb csak erre hangolodunk rá.köszönöm az értelmes válaszokat
segít elõtte egy orgazmus, pl orálisan játszon veled, amikor már kezdesz bemelegedni, kezdjen el ujjazni ott, egy ujjal majd 2-vel ahogy érzitek, és kb kezdetnek ez elég is lesz. Ezt csináljátok egy darabig, hogy szokjad, stb aztán mikor már kellemes és nem fura érzés, lehet próbálkozni:) jah és sok síkosító, vagy vazelin, olajat nem ajánlom, bár az is megoldás, csak a gumit tönkre teszi... ja és elõtte azért érdemes 2 órával wczni :)
Tobb sikosíto vagy olaj. Ha stresszelsz, az sem segít. El kell lazúlni, valamilyen szinten neked is kívánni kell a dolgot. 25 N
Kezdetnek tanulj meg írni. Furcsa hogy egyes lányok olyanra kíváncsiak, hogy hogyan tágulhatna ki a segglyukuk, jó hogy nekem nincs ilyen problémám.
egy nagy orgazmus elõtte, - elég jó lazítás ám!

Anális szex közbe be lehet kakilni?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Székelési ingert akkor érzel, amikor a végbeled ingerli (végbél: a nyílástól számítva kb 10 cm). Úgyhogy intézd el elõtte, beöntéssel egybekötve. Akkor nem érhet kellemetlenség.

Székelési ingert akkor érzel, amikor a végbeled ingerli (végbél: a nyílástól számítva kb 10 cm). Úgyhogy intézd el elõtte, beöntéssel egybekötve. Akkor nem érhet kellemetlenség.
Szerintem közben nem lehet, de biztonság kedvéért próbáld elintézni még elõtte.
Nem. közben és utánna egy ideig nem lehet. De persze kivételek mindig vannak. Az ottani izmok miatt. Ugyhogy neaggódj. NAGYON KEVÉS az esély, hogy ijen történik.
Neeemm lehet.
Sõt! Kell is!
be lehet, de a partnerodnak biztosan elmegy a kedve az analtol.Es utana meg a szemebe is kellene nezni, hacsak nem egyejszakas kaland.
A kérdező hozzászólása: és ha nem öntömbe magam???akko is?? és ha már 5 v párnapja intéztem el a nagy wc-ét, akr is lehet az?XDDDDD
5 vagy párnapja? ha anál szex elõtt intézed el, 2-3 óra mulva üres leszel bent, és gond egy szál se:)
anált megértem, de az orállal mi baja?
Persze. Nekem ezek bõven elhanyagolható dolgok.
Attól még lefeküdnék vele.
ha nem szeretné akkor nem amúgy nem csak a szexre szoktam menni, tehát ha már ott vagyok akkor mindegy is :)
Lefeküdnék vele, de barátnõnek nem kéne egy olyan csaj, aki nem szop és nem engedi, hogy nyaljam.
Ha jól fõz, és szorgalmasan takarít, igen.
Persze, volt már ilyen csajom, én törtem be...
Ha van pénzed és nem büdös a szájacskád akkor tuti, hogy lesz partnered, csak azon ne csodálkozz, hogy a partnered a qurvákat fogja szopatni mert te nem vagy hajlandó + õ sem fog téged kényeztetni!
Baszassa meg magát mással. Még azt sem vállalja bea végén, hogy a puncijába betedd :D
Az eroszak nem megoldas, csak a nemieroszak!!! Sk sikert :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!